![]() |
Regula jocului e sa ghicesti masina precedenta si apoi pui una sa fie ghicita. Esti scuzat ca esti la inceput :)
|
florin_cars: e simca? :oops:
|
cred ca a lu` florin e opel kadett din ala vechi :oops:
iar cele ale lu` KAT_DRIVE sunt: Mitsubishi Evolution si Peugeot 406 Coupe :wink: |
A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.
|
sa zicem mazda 323 k m-am saturat de poze cu denumiri gresite pe netu asta, oricum mazda seamana mult asa k poate e 323, Corolla in nici un caz...si Kadett D nici pe departe, simca la fel ca si Kadett D(deci NU)
drept pedeapsa din partea mea, la urmatoarele 2 masini ce le ghicesc EU puneti VOI poza, primul care vine(care este ) :oops: |
A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.
|
e VOLVO dar nu imi aduc aminte exact modelul
|
sa fie cumva un volvo 464?
:roll: :? :P |
|
2 Attachment(s)
Volvo 240......
&poza |
Olds Cutlass de prin anii 90-95...
Puneti poza, mai am una bucata pedeapsa si reintru in joc :twisted: |
corect,cine pune poza?
|
1 Attachment(s)
:?: :?: :?:
|
volvo 480
|
Rect Co... :wink:
|
mitsubishi colt?
|
1 Attachment(s)
...
|
|
yes
|
|
nisan ?
|
|
Lancia Kappa???
dk e bine puneti poza.. |
si eu tot lancia cred ca e...
|
dar eu sunt smecher si am ginit-o primul
e Dedra sim mai e si de inchiriat din Bulgaria :P :twisted: puneti poza k intru in priza din nou cu urmatoarea ... :dance: |
|
Quote:
|
Re:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
ww passat sau jetta?
|
Audi A4 Avant(RS4) cumva :?:
|
Re:
Quote:
|
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Grecule e randul meu, lasa A4-le ala... :oops:
aku sa vedem dk shtiti ce-i dragu asta |
ceva american....cadillac eldorado cumva?nu is deloc sigur da am incercat :)
|
Dodge Charger?
|
nu e nici Cadillac nici Dodge, cu atat mai putin charger k e prea urat (care este) :P
are un omolog si in Europa, chiar eu am unul :wink: |
Cortina, ce draqu ?? Omolog pt Capri ??? :shock: :shock: :shock:
Mie imi aduce a El Camino... :wink: |
Cortina nu e american din pacate :D
e tot din familia lui Capri :twisted: si e fabricat din 75 |
pai El Camino e doar pick-up :mrhappy:
iar tu vroiai sa cumperi una de la mine asemanatoare cu asta :P este Ford G........................ man |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning