Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Octavia 2 tunata... (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/39169-octavia-2-tunata.html)

Bulbucan 14-10-07 22:10

Re: Octavia 2 tunata...

o toba originala sport de octavia 2 RS nu vrea nimeni? o dau ieftin! :)

eddycdk 14-10-07 22:13

cati bani?:-)

Bulbucan 14-10-07 22:50

2.5 milioane... e noua!

central 14-10-07 23:22

te-ai gandit sa iti vinzi octavia pe bucati=))?

Bulbucan 15-10-07 02:10

Quote:

Originally Posted by central (Post 1149422)
te-ai gandit sa iti vinzi octavia pe bucati=))?

:))) nu, am pus pe RS de mult tobe borla sport si cu asta originale nu mai am ce face ;) la alt om care are octavia normala sigur i-s bune si da si aspect mult mai frumos!

Xel'Naga 16-10-07 14:27

Frumoasa masina si sa o stapanesti sanatos fara probleme de orice fel !! :lol: :twisted:

central 12-11-07 12:02

hai baieti va astept in continuare cu pareri..............................

TIR 12-11-07 12:23

mda mai adu si tu ceva nou pe masina... de unde sa mai zica lumea pareri... s-a obisnuit cu masina :)

central 12-11-07 15:55

pai ce sa mai aduc nenicule am pus jante asa cum au cerut am bodykit nu stiu ce sa mai pun am cam tot pe ea si momentan nu dispun de bani :( pentru asa ceva

central 15-11-07 13:10

7 Attachment(s)
poze noi.....sper sa va placa...........:o :D :chainsaw: :arrow: :idea:

m3lcul 15-11-07 18:32

mamaaa ce pozee... :)) - ti-a luat mult sa invetzi picasa sau acdsee 8 aa?? :)) =))

central 16-11-07 11:41

bun si acum ce ai vrea sa dau satisfactie spuselor tale si sa ne luam iar la cearta ei bine NU stai linistit iti spun doar atat sa iti vezi de tuning-ul tau si de skoda ta si sa ma lasi pe mine sa imi vad de treaba;) spor la lucru

al3xavier 18-11-07 18:18

Quote:

Originally Posted by m3lcul (Post 1200825)
mamaaa ce pozee... :)) - ti-a luat mult sa invetzi picasa sau acdsee 8 aa?? :)) =))

bai melcule te astept la craiova sa ma plimbi cu 220 km\h sau cat ziceai u ca iti prinde masina

eddycdk 18-11-07 18:47

:hahano: :hahano: :hahano:
:lol: :lol: :lol:

central 18-11-07 18:57

a lui prinde 240 da nu va ganditi ca pe strada:lol: ci cu ajutorul unui exceptional vag com:lol:

marius1308 26-11-07 23:47

salut.Super misto masina.Eu astept la sf lui ianuarie sa imi vina.1,9 TDI elegance.As vrea sa te intreb daca pleopele si elementul cromat care il ai deasupra nr din fata le-ai lipit doar cu banda adeziva care erau pe ele?
sau ai mai folosit vreo solutie?Nu se dezlipesc cand o duci la spalatorie??Inainte sa le lipesti cu ce ai degresat suprafata de contact?(cu benzina e bine?).Eu as vrea sa imi pun grila de la nr din fata cea mai mare adica care se prelungeste pana jos.M-ai sfatui sa o pun pe aia sau una din asta cum ai tu.
Bafta la tuning!!!

central 27-11-07 11:54

multumesc pentru aprecieri;) sincer sa fiu mie nu prea imi place grija aia gen vw sau audi ci mai repede cum am facut eu insa na sti cum e fiecare cu gusturile lui daca tie iti place aia nu ezita si iao pe aia pentru ca tre sa iti placa tie nu celor din jur ma rog si celor din jur dar in procent mic masina tre sa te faca pe tine fericit mai intai de toate. pleoapele sunt lipide cu mastick care vine cu ele in pachet e vb de cele milotec cele autostyl au banda adeziva si cred ca se mai foloseste si silicon pe deasupra nu stiu ce sa zic la mine sunt lipite cu mastick special;) ornamentu de desupra numarului este lipit cu dublu adeziva si pana acum nu am avut probleme;) spor la treaba si sa stapanesti sanatos masina cand iti vine ai grija de ea;)

marius1308 27-11-07 13:15

mersi de mesaj.Tu le-ai montat la service?
Eu tot de la milotec sau autostil imi comand (sau eventual de pe alte sit-uri),dar ce zici as putea sa mi le montez eu singur?cu ce ar trebui sa degresez suprafata de contact dar fara sa atace vopseaua (cu benzina e bine?).
Ai vazut cumva cum sta pe masina elementul cromat din jurul nr de pe spate?Da bine?
Bafta!!!

m3lcul 27-11-07 15:26

du-te bah cu croamele tale si cu bling-urile tale, de fapt ce ale tale ... ale masinii de servici ale lui tactu :)) - :)) - scuteste-ma :)) - sa moara alupigus dak am vazut pana acum masina tunata cu suspensie de drmuri grele, crom la grauceanu si paravanturi din alea jmekere k ale tale :)) =)) - hai fugi k te strici !!!

m3lcul 27-11-07 15:28

si app... dak a ta nu duce mai mult...mai pune pe cineva sa te impinga din mers ;)

m3lcul 27-11-07 15:29

pardon ... sa-ti impinga din mers masina lui taticu !!!

marius1308 27-11-07 16:20

Mai m3lcul-e cred ca ,comentariile tale nu au rost.
Stai calm ca nu e masina lui tata.Poate voi aveti o maisna la tot neamu.
Asta e masina mea (nu conteaza ca el imi da bani sa mi-o iau).
Am avut un audi A4 dar s-a facut "zob" (daca intelegi),iar tata are un WW passat 2007 2.0 TDI 170 cp.Si mai am multe altele dar sunt sprintere.(si asta nu ca sa ma laud)
asa ca de asta am pus intrebari in leg cu "cromurile"...........

central 27-11-07 17:11

nu raspund provocarilor;) parerea ta pentru mine e nula;) si fi atent esti paralel cu skoda se vede ca habar n-ai de skoda arunca o privire mai atenta si vei observa ca nu e suspensie de drumuri grele dar na ce sa iti zic nu ai pregatirea necesara........si masina e personala nu de servici;)

central 27-11-07 17:30

asa sa revenim la ale noastre marius le poti monta si acasa poti degresa suprafata fie cu benzina fie cu un degresant special mult mai eficient e mai bine asa in pachet ai si instructiunile necesare montarii;)

marius1308 28-11-07 01:32

Mersi de sfat "central" ... abia astept sa vina masina sa vad cum merge.Octavia nu am mai condus.Are maicamea o fbia sedan dar e cam "puturoasa".Este 1.2 HTP.......dar pt ea e ff buna. :)
Bafta si mai tinem leg.

central 28-11-07 12:04

ok ne mai auzim toate cele bune;)

jasson 28-11-07 14:09

Ai condus si tu masinuta taticului...2 metri macar, ca sa stii despre ce vorbesti?

central 28-11-07 17:34

:idea: :arrow: da chiar am condus mai mult de 2 metri;) in privinta asta ma pot lauda;) ma descurc bine cu masina;) si chiar stiu ce vb nu vreau sa para o aluzie dar chiar ma pricep la skode;) si sper sa nu supar pe nimeni daca port o discutie contradictorie cu cineva;) majoritatea baietilor de pe sectiune m-au cunoscut la meeting si nu cred ca au de spus vb urate despre mine:rolleyes2

al3xavier 28-11-07 19:13

Quote:

Originally Posted by central (Post 1220252)
:idea: :arrow: da chiar am condus mai mult de 2 metri;) in privinta asta ma pot lauda;) ma descurc bine cu masina;) si chiar stiu ce vb nu vreau sa para o aluzie dar chiar ma pricep la skode;) si sper sa nu supar pe nimeni daca port o discutie contradictorie cu cineva;) majoritatea baietilor de pe sectiune m-au cunoscut la meeting si nu cred ca au de spus vb urate despre mine:rolleyes2

nu-ti face probleme si nu mai baga toti invidiosii in seama;) ...oricum noi cei ce am venit la intalnire adica adevaratii fani ai skodei stim ce fel de baiat esti;) ...bafta in continuare

Stuey 28-11-07 19:21

Quote:

Originally Posted by al3xavier (Post 1220447)
nu-ti face probleme si nu mai baga toti invidiosii in seama;) ...oricum noi cei ce am venit la intalnire adica adevaratii fani ai skodei stim ce fel de baiat esti;) ...bafta in continuare

Si daca e mic ce?e bine sa invetzi de mic...si sa vrei..si sa ai si posibilitatea (mai ales daca ai si pe ce sa pui in practica)

aaalex 04-12-07 11:14

super marpha masina...am vaz si in orash..prea marpha...am si eu o skoda ca a ta numai ca e gri antracit...tot asha vreau sa ii pun si eu diferite lucruri pe ea dar m-ar interesa de unde ti le-ai pus si u...din pakte sitte-ul skoda4tunning nu mai functioneaza...nush d c:|si apropo...pe u cat te-a costat ionizare la masina? la pitesti am vaz ca ti le-ai fac...m-ar interesa si pe mn sa fac dak u nu ai avut probleme...adik sa se stearga

al3xavier 04-12-07 23:56

Quote:

Originally Posted by aaalex (Post 1229127)
super marpha masina...am vaz si in orash..prea marpha...am si eu o skoda ca a ta numai ca e gri antracit...tot asha vreau sa ii pun si eu diferite lucruri pe ea dar m-ar interesa de unde ti le-ai pus si u...din pakte sitte-ul skoda4tunning nu mai functioneaza...nush d c:|si apropo...pe u cat te-a costat ionizare la masina? la pitesti am vaz ca ti le-ai fac...m-ar interesa si pe mn sa fac dak u nu ai avut probleme...adik sa se stearga

vezi ca site-ul e skodatuning.ro

central 05-12-07 08:41

ionizarea din cate mai stiu a costat 170 de lei noi iar site-ul este www.skodatuning.ro

aaalex 05-12-07 08:56

tot nu merge...eu intram pe 4tuning.ro si dupaia dadeam click pe reclama...:D 170 toate geamurile sau doar 1?

recBeat 05-12-07 10:46

Quote:

Originally Posted by central (Post 1196058)
pai ce sa mai aduc nenicule am pus jante asa cum au cerut am bodykit nu stiu ce sa mai pun am cam tot pe ea si momentan nu dispun de bani :( pentru asa ceva

Suspensie sport, eventual doar arcuri (cel putin -30mm) si o alta grila fata ar mai fi necesare.. dar cel mai important ie sa o cobori.
Cateva ponturi necostisitoare: dai jos ornamentele cromate de pe stopuri si plasticele alea de la geamurile fata.. parerea mea ;)

Numai bine si sa ai grija de ea 8)

central 05-12-07 13:05

ms mult cu paravanturile stiu ca nu dau bine dar sunt utile pe timp ploios iar cu arcurile sigur or sa vina si el dar nu acum;)

Bulbucan 07-12-07 01:06

cum mai merge ocravia ? toate bune? eu mi-am tras si-un DVD misto la mine in RS... citeste orice format de filme+ subtitrari si are si port USB.

central 07-12-07 16:39

Misto si la cat te-a dus pune si tu o poza aici cu el montat;) masina merge bine fara probleme;) a ta cum se mai comporta ?

central 08-12-07 10:14

Quote:

Originally Posted by aaalex (Post 1230784)
tot nu merge...eu intram pe 4tuning.ro si dupaia dadeam click pe reclama...:D 170 toate geamurile sau doar 1?

da atata a costat 170 ron au costat toate geamurile si asta pentru ca suntem prieteni cu baietii de acolo;)

aaalex 15-12-07 21:10

salut...
ce se mai aude cu masina ta? i-ai mai adaugat ceva in interior, exterior presupun ca nu pt ca deja cam are tot...
bafta

All times are GMT +2. The time now is 19:34.

- Copyright 2026 4Tuning