Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/38998-mergem-referendum-pro-contra-basescu.html)

Tboy 16-05-07 18:31

Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?

ce nu imi plac oamenii care dupa vot vin si fac " cu cine ai votat " rasp:cu X si el " eee varza asta a furat etc etc" dar el nici macar nu merge la vot! vrei sa schimbi ceva mergi la vot trebuie sa existe unul care sa iti placa intr-un fel sau altu si tie ;)

SirNenea 16-05-07 22:02

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 904395)
1500 Euro / pagina de forum discutata. Te bagi?

:peace: ma bag eu :lol: :lol: :lol:

TSC-Us 16-05-07 22:45

1 Attachment(s)
cam asa ceva...

pheerya 16-05-07 23:16

bine spus...TSC-U...ai ala e tariceanu?:lol:
te sustin tboy...;)

fuzzy 17-05-07 11:49

ma gandesc daca oare cei indiferenti isi dau seama ca fac mai mult rau decat cei care nu gandesc sau gandesc stramb... oare asa ne construim noi viitorul?!? prin indiferenta fata de copiii si fratii nostri romani?

-LEXION- 17-05-07 18:00

20 Attachment(s)
Acum am primit pozele acestea , sunt sigur ca le-ati m-ai vazut , dar le reatasez, pentru ca mi se par absolut GENIALE :D

Adytzu_JerrY 17-05-07 23:00

Geoană şi cu gaşca lui Sunt de râsul satului Geoană ţipă, Geoană minte El se crede preşedinte Dar românii toţi în cor vor spune-NU tuturor Prostănac şi securist Geoană e un anticrist Mincinos şi trădător El e urât de popor L-a trădat pe Iliescu Apoi pe Constantinescu Dar nu-i merge cu Băsescu !!" Sambata Voteaza NU demiterii lui BASESCU....da mai departe dak esti PRO BASESCU.
:lol: 8) :lol: l`am primit pe mess ;)

MariusM 17-05-07 23:41

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 906634)
Geoană şi cu gaşca lui Sunt de râsul satului Geoană ţipă, Geoană minte El se crede preşedinte Dar românii toţi în cor vor spune-NU tuturor Prostănac şi securist Geoană e un anticrist Mincinos şi trădător El e urât de popor L-a trădat pe Iliescu Apoi pe Constantinescu Dar nu-i merge cu Băsescu !!" Sambata Voteaza NU demiterii lui BASESCU....da mai departe dak esti PRO BASESCU.
:lol: 8) :lol: l`am primit pe mess ;)

la fel si eu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bogdan_mb 18-05-07 14:33

Nu stiu cum puteti crede ca un presedinte patat poate sa faca o reforma in Romania... Eu nu pot sa am incredere in asa ceva. Au trecut 2 ani de zile, nu s-a intamplat nimic, vor mai trece 3 si iarasi nimic. Sunt Contra lui Basescu, si ca idee , urasc spiritul de turma care se manifesta in ultimul timp, adica, e la moda, e trendy, sa zici ca esti pro base, dar fara sa ai un argument sau cel putin unul real pt chestia asta.

E foarte clar ca Basescu va castiga, inca detasat, dar mi se pare totusi un pic ciudat ca un discurs de dictator poate convinge asa usor p-o-p-u-l-a-t-i-a acestei tari mirifice.

Hondarul 18-05-07 16:31

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 907501)
Nu stiu cum puteti crede ca un presedinte patat poate sa faca o reforma in Romania... Eu nu pot sa am incredere in asa ceva. Au trecut 2 ani de zile, nu s-a intamplat nimic, vor mai trece 3 si iarasi nimic. Sunt Contra lui Basescu, si ca idee , urasc spiritul de turma care se manifesta in ultimul timp, adica, e la moda, e trendy, sa zici ca esti pro base, dar fara sa ai un argument sau cel putin unul real pt chestia asta.

E foarte clar ca Basescu va castiga, inca detasat, dar mi se pare totusi un pic ciudat ca un discurs de dictator poate convinge asa usor p-o-p-u-l-a-t-i-a acestei tari mirifice.

Pai dacă ai veni tu sau oricine altcineva, din politică, alde Tăriceanu sau Geoană, cu o variantă mai bună şi mai credibilă, să fii sigur că pe accea am alege-o, inclusiv eu şi toţi aceia care suntem Pro Băse. Dar momentan nu există, aşa că... mâine o să spunem NU Demiterii Preşedintelui.

panaitescud 18-05-07 16:51

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 907694)
Pai dacă ai veni tu sau oricine altcineva, din politică, alde Tăriceanu sau Geoană, cu o variantă mai bună şi mai credibilă, să fii sigur că pe accea am alege-o, inclusiv eu şi toţi aceia care suntem Pro Băse. Dar momentan nu există, aşa că... mâine o să spunem NU Demiterii Preşedintelui.

de akord cu tine pro basescu !!

Bogdan_mb 18-05-07 17:12

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 907694)

Ok.. dar imi spui si mie care e varianta credibila a lui Basescu ? ... probabil am ratat mesajul...

LE: Imi place totusi cum pozeaza el in victima , o victima a propiului sistem.

xxdadixx 18-05-07 18:14

Curtea Constitutionala se decide da nu o baga nimeni in seama, legal votul parlamentului a contat. Nu poti spune ca ai incalcat constitutia dar nu ai incalcat-o asa de grav incat sa fi demis ( cam asta a fost raspunsul Curtii Constitutionale :lol: ).

Eu tot nu stiu ce a zis Basescu sau ce a vazut el de zice ca astia nu il lasa sa vorbeasca? :lol: :lol: :lol: Cine-l opreste sa ne zica si noua?

Inca mai credeti in minciuni electorale? Recent a zis ca el nu se va schimba daca va fi "reales".. Deci va dati seama ce va face pentru noi, exact ce a facut pana acum....
Votez DA pt Basescu si mesajul meu pt el :pissed:

PYT 18-05-07 18:16

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 907746)
Ok.. dar imi spui si mie care e varianta credibila a lui Basescu ? ... probabil am ratat mesajul...

LE: Imi place totusi cum pozeaza el in victima , o victima a propiului sistem.

adevarul e k el a creeat sistemul asta, nu? ce-mi plac mie oamenii care acuza actualul presedinte (chiar nu conteaza basescu k persoana, putea fi x/y/z/...), un presedinte care in sfarsit da semne k vrea sa schimbe ceva in tara asta in bine, si asa cum o face el incet/penibil/neconvingator, dar O FACE... voi il acuzati pt magariile si furaciunile care au tot avut loc timp de ani buni de zile. pai ce ati vrea, sa fie totul dintr-odata roz?? acum abia se poate vorbi de o perioada de tranzitie catre o economie de piata, catre un sistem din ce in ce mai putin corupt, samd.

Bogdan_mb 18-05-07 18:46

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 907835)
adevarul e k el a creeat sistemul asta, nu? ce-mi plac mie oamenii care acuza actualul presedinte (chiar nu conteaza basescu k persoana, putea fi x/y/z/...), un presedinte care in sfarsit da semne k vrea sa schimbe ceva in tara asta in bine, si asa cum o face el incet/penibil/neconvingator, dar O FACE... voi il acuzati pt magariile si furaciunile care au tot avut loc timp de ani buni de zile. pai ce ati vrea, sa fie totul dintr-odata roz?? acum abia se poate vorbi de o perioada de tranzitie catre o economie de piata, catre un sistem din ce in ce mai putin corupt, samd.

Eu ma refeream la un anumit lucru, adica in 2004, nu tot base sa infratit cu PNL-ul , cu Tariceanu etc. Adica dupa doi ani de zile a realizat "vai ce mare prostie am facut, cu ce hoti m-am aliat eu". El stia demult si bine cu cine pleaca la guvernare. Dar acum , pozeaza in victima in fata poporului sa se salveze (prin imunitate etc). Dar nu intru in detalii, care sunt binecunoscute, catalogate de unii minciuni sau adevaruri.

Apropo , in 2004, am fost sustinatorul Aliantei D.A. dar maine voi vota tot D A

xxdadixx :peace: :peace:

xxdadixx 18-05-07 18:50

5 Attachment(s)
Probabil pentru ca pana acum am avut o marioneta, nu un presedinte la putere. Acum avem un "three wise monkey" pentru care conteaza votul vostru dar voi nu contati pentru el.

67DSS 18-05-07 18:52

pro basescu :!: :!: :!: :!:

dogy_10 18-05-07 20:25

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 907835)

tu chiar crezi ca unul care e exact ca si cei pe care-i acuza poate schimba ceva??? are grupuri de interese in spate, are furaciuni in spate, are un trecut comunist si securist, spune-mi cu ce se deosebeste de cei 322??? daca era curat il votam, dar el vrea sa scape de hotii actuali pt ca ai lui nu au destul de furat

markA 18-05-07 21:32

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 908086)
tu chiar crezi ca unul care e exact ca si cei pe care-i acuza poate schimba ceva??? are grupuri de interese in spate, are furaciuni in spate, are un trecut comunist si securist, spune-mi cu ce se deosebeste de cei 322??? daca era curat il votam, dar el vrea sa scape de hotii actuali pt ca ai lui nu au destul de furat

interesant sloganul tau de la semnatura...adevarul e ca educatia lasa de dorit.

pro basescu !!!

dogy_10 18-05-07 21:53

daca te uiti mai in urma vei vedea ce e cu sloganul ala...nu mai are rost sa ma explic, poate stiti melodia din care e citat, desi poate va pare o prostie melodia, face o analiza foarte buna a romaniei de azi

Mustang 18-05-07 22:42

Daca voi folositi slogane gen: s-a flescait la lalala ...

Nah unul de la mine ...
Cititi semnatura :)

Bogdan_mb 19-05-07 01:59

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 908335)
Daca voi folositi slogane gen: s-a flescait la lalala ...

Nah unul de la mine ...
Cititi semnatura :)

Eu zic ca nu au rost astfel de manifestatii, sper sa nu se ajunga la certuri. Sa fim maturi, daca tot s-a deschis topicul acesta, cred ca fiecare are dreptul la o opinie fie ea pro sa contra.

CarGoVroom 19-05-07 13:07

votat azi NU.
DUCETI-VA SI VOTATI PIPAL!

Adytzu_JerrY 19-05-07 17:05

PENTRU A EVITA AGLOMERATIA LA URNELE DE VOT CEI CARE VOTEAZA CU "DA" SA SE PREZINTE DUMINICA :lol: :lol: :lol:

Bogdan_mb 19-05-07 17:10

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 909392)
PENTRU A EVITA AGLOMERATIA LA URNELE DE VOT CEI CARE VOTEAZA CU "DA" SA SE PREZINTE DUMINICA :lol: :lol: :lol:

ar fi bine :-) :-) dar oricum castiga base :(

manolica76 19-05-07 17:10

bine ca am drept de vot...si am votat NUUUUUUU:lol:

Bogdan_mb 19-05-07 17:18

Quote:

Originally Posted by mnl69 (Post 909401)
bine ca am drept de vot...si am votat NUUUUUUU:lol:

si ce te-a facut sa votezi asa ?

manolica76 19-05-07 17:20

business-ul pe primul loc...asa ca sper sa intelegi...

Mustang 19-05-07 17:30

Same here ... VOTAT NU !

Hondarul 19-05-07 20:04

AMIN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 78%

All times are GMT +2. The time now is 16:10.

- Copyright 2026 4Tuning