![]() |
Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?
ce nu imi plac oamenii care dupa vot vin si fac " cu cine ai votat " rasp:cu X si el " eee varza asta a furat etc etc" dar el nici macar nu merge la vot! vrei sa schimbi ceva mergi la vot trebuie sa existe unul care sa iti placa intr-un fel sau altu si tie ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa ceva...
|
bine spus...TSC-U...ai ala e tariceanu?:lol:
te sustin tboy...;) |
ma gandesc daca oare cei indiferenti isi dau seama ca fac mai mult rau decat cei care nu gandesc sau gandesc stramb... oare asa ne construim noi viitorul?!? prin indiferenta fata de copiii si fratii nostri romani?
|
20 Attachment(s)
Acum am primit pozele acestea , sunt sigur ca le-ati m-ai vazut , dar le reatasez, pentru ca mi se par absolut GENIALE :D
|
Geoană şi cu gaşca lui Sunt de râsul satului Geoană ţipă, Geoană minte El se crede preşedinte Dar românii toţi în cor vor spune-NU tuturor Prostănac şi securist Geoană e un anticrist Mincinos şi trădător El e urât de popor L-a trădat pe Iliescu Apoi pe Constantinescu Dar nu-i merge cu Băsescu !!" Sambata Voteaza NU demiterii lui BASESCU....da mai departe dak esti PRO BASESCU.
:lol: 8) :lol: l`am primit pe mess ;) |
Quote:
|
Nu stiu cum puteti crede ca un presedinte patat poate sa faca o reforma in Romania... Eu nu pot sa am incredere in asa ceva. Au trecut 2 ani de zile, nu s-a intamplat nimic, vor mai trece 3 si iarasi nimic. Sunt Contra lui Basescu, si ca idee , urasc spiritul de turma care se manifesta in ultimul timp, adica, e la moda, e trendy, sa zici ca esti pro base, dar fara sa ai un argument sau cel putin unul real pt chestia asta.
E foarte clar ca Basescu va castiga, inca detasat, dar mi se pare totusi un pic ciudat ca un discurs de dictator poate convinge asa usor p-o-p-u-l-a-t-i-a acestei tari mirifice. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
LE: Imi place totusi cum pozeaza el in victima , o victima a propiului sistem. |
Curtea Constitutionala se decide da nu o baga nimeni in seama, legal votul parlamentului a contat. Nu poti spune ca ai incalcat constitutia dar nu ai incalcat-o asa de grav incat sa fi demis ( cam asta a fost raspunsul Curtii Constitutionale :lol: ).
Eu tot nu stiu ce a zis Basescu sau ce a vazut el de zice ca astia nu il lasa sa vorbeasca? :lol: :lol: :lol: Cine-l opreste sa ne zica si noua? Inca mai credeti in minciuni electorale? Recent a zis ca el nu se va schimba daca va fi "reales".. Deci va dati seama ce va face pentru noi, exact ce a facut pana acum.... Votez DA pt Basescu si mesajul meu pt el :pissed: |
Quote:
|
Quote:
Apropo , in 2004, am fost sustinatorul Aliantei D.A. dar maine voi vota tot D A xxdadixx :peace: :peace: |
5 Attachment(s)
Probabil pentru ca pana acum am avut o marioneta, nu un presedinte la putere. Acum avem un "three wise monkey" pentru care conteaza votul vostru dar voi nu contati pentru el.
|
pro basescu :!: :!: :!: :!:
|
Quote:
|
Quote:
pro basescu !!! |
daca te uiti mai in urma vei vedea ce e cu sloganul ala...nu mai are rost sa ma explic, poate stiti melodia din care e citat, desi poate va pare o prostie melodia, face o analiza foarte buna a romaniei de azi
|
Daca voi folositi slogane gen: s-a flescait la lalala ...
Nah unul de la mine ... Cititi semnatura :) |
Quote:
|
votat azi NU.
DUCETI-VA SI VOTATI PIPAL! |
PENTRU A EVITA AGLOMERATIA LA URNELE DE VOT CEI CARE VOTEAZA CU "DA" SA SE PREZINTE DUMINICA :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
bine ca am drept de vot...si am votat NUUUUUUU:lol:
|
Quote:
|
business-ul pe primul loc...asa ca sper sa intelegi...
|
Same here ... VOTAT NU !
|
AMIN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 78%
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning