![]() |
Re: Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007
voi chiar nu stitzi sa cititzi sa mor yo .. voua va trebuie ghid sa dea draq
|
10 Attachment(s)
o mostra din ce a fost :d
|
din cate am auzit a fost putina lume :(
asa e ? |
1 Attachment(s)
filmele facute de pe unu din telefoane :) a iesit f bine ( sunt mp4 )
|
te referi la spectatori sau la participantzi?...in ambele cazuri rasunsul este nu!....au lipsit cateva mahsini...probabil din cauzza ca au fost libere shi nu grupe...dar cele care au fost au facut show.....per total a ieshit bine..fara nici un incident neplacut!
|
1 Attachment(s)
part 2.........
|
1 Attachment(s)
part 3.......
|
1 Attachment(s)
scz ca le-am pus asa ... dar netu nu imi permite :(
|
vad ca a ieist super,mai astept poze si filme,din pacate nu am putut veni sa particip si eu ,am fost cu MKE la Romexpo:D
|
nu-tzi cere scuze frate . pozitia ta a fost f buna .marele absent robert sgm... masinutza statea singura in parcare :(
|
a iesit foarte bine!!! bravo tuturor celor care au ajutat! ;) hai cu filme si poze! :D in sfarsit o cursa fara incidente si bine organizata!
|
Daaaaaa....Frumos....si Bine Organizat!!!!!!!Traiasca Blondu.....Nsl.....Vrooom....Anonymous......si restu :P
|
deci cine sunteeeeeeeeeem ??!??!
|
Nsl si Vrooommmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
si la cine am veniiiiiiiiiiiit?
|
La Anonymoussssssssss....pacat k a lipsit Sadu....sa dus el la munte....si nush cum un baiat k CZR este singur fara gagica:( :))
|
1 Attachment(s)
blondu uite asta e pt tine
|
Sebastian de data asta si a facut temele foarte bine aducand jandarmi mai multi ca in ani trecuti,gardurile au fost si ele in numar foarte mare + micul nostru ajutor pe ici colo.......in final a fost o cursa reusita.
|
dap, totul a fost foarte bine organizat ( in ciuda faptului ca au fost curse libere si ca jandarmii erau prea stricti :| - adica eram la distanta de drum plus ca eram organizatori si tot ne dadeau in spate .. in fine nu mai conteaza .. conteaza ca am vazut cursa si a iesit totul SUPER )
|
Quote:
Si pe noi ne-au dat eram pe partea stanga .. a zis sa ne dam mai mai in spate si dupa aia a venit sefu politiei nu ii retin numele si a zis sa ne mutam pe dreapta. |
da numai ce am ajuns acasa si eu ...nu imi pare rau ca am fost SINCER va spun ! liniutele placute au fost...iar dupa in parcare 2-3ursi au mai dat un burn cerculetz pielea mea .... a fost misto ! am vazut destula lume de pe forum dar na' cum draq sa te bagi in seama :) mai frumos la anu :)
|
Ms Dyz...Trebuia sa fac si eu ceva bun...tinand cont k am fost cred k singuru care vine la curse cu jante pe 18 si fara debilmetru:))) si trebuia sa rasplatesc si eu pe baiatii de la NSL care sunt Baieti Adevarati Toti de la Florica la ultimul...a fost prima oara cand am mers cu ei...si parca ne cunosteam de mici.....avem timp de demonstrat multe toti...Organizarea...Adevarata rau bravo
|
Quote:
|
si merci pentru suc !! :lol: a fost frumos
|
al cui era trabbi ala ?super tare !
p.s : am fost dupa aia in mamaia si era un shau` cu DB9 ... ce scarturi ii mai dadea ... si pe la peco rompetrol de la far era cineva cu un slk si facea cerculete (mai bine zis incerca) |
Eu tot cred ca ar fi iesit mult mai frumos daca erau grupe......
|
las' bine ca a iesit ceva frumos ;)
|
pozeee aveti??????
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
A fost super!... La mai mare.... 8)
|
capu la aurora asta a fost cam racoros :lol:
|
super tare !!! m-am distrat super bine cu NSL, VROOM si binenteles ieri seara cu Anonymus.Sper sa mai repetam astfel de iesiri.Foarte buna organziare, super cursa.Blondule ai facut poze ceva cand am intrat in furtuna, k la mine nu a filmat ***u ala de camera???!!!Mare furtuna pe A2 ce am prins !!!
|
-Evenimentul a fost ok deoarece sa respectat un plan facut in cateva minute:
-Publicul pe o singura parte. Mult mai usor de controlat de jandarmi. -Impartirea cursei adica creearea responsabilitatii celor implicati. -F buna comunicare intre Parc Start- Start - Finish - Parc Finis. -Maturizarea participantilor. -Sper ca toti participantii sa fie multumiti pt ca am reusit o cursa de zile mari in cea mai imposibila locatie........Venus-Saturn. |
Felicitari organizatorilor......si puneti si voi (care aveti)poze si filme.....
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
sustin si eu acelasi lucru, desi per total a iesit bine a fost distractiv, dar era mai frumos daca existau grupe |
Quote:
PS: ma' da' te duceai cand am plecat :)) ( eu eram ala cu opel astra de dambovita :D ) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:51. |
- Copyright 2026 4Tuning