![]() |
Re: PC Hardware
da, se intampla asa cateodata la Sata.. well, vista o sa vada si Sata. Sau cauta un Windows xp cu Sp3 inclus si o sa mearga si cu ala :)
|
ai nevoie de windows unattended cd creator, imagine de xp si driver sata pentru sistemul tau. eu mi-am facut pentru laptop si merge perfect.
|
deci sp3 are driver dasta inclus? ....
|
am si eu o intrebare ,cand am cumparat pc-ul mi-a dat antivirus cu licenta ,asta se intampla acum 4 luni acuma as dori sa formatez pc-ul ,pot sa-mi pierd licenta la antivirus daca il formatez ,sau se pastreaza aceasta licenta ,deoarece scrie ca acel cod nu poate fi folosit decat o singura data ,multumesc anticipat !
|
Licenta nu se pierde, cel putin asa e normal la un antivirus cu licenta.....cred ca se refera la folosirea licentei doar pe un singur calculator.
|
Deci tu poti sa bagi licenta aia , dar are si ea un termen de valabilitate , cand instalezi antivirusul iti apare data de cand e fabricat , si de la aia se tine cont pana cand ai licenta activa!Dar nu ai licente de pe net?
|
am si eu o problema....cu clipurile embed......cum ar fi cele de pe youtube,etc.
dau play,ruleaza vreo 2 secunde,si stop.... ..instalez flash player din nou,dau restart,merge..... dupa un timp,iar se blocheaza clipurile si trebuie reinstalat flash playerul...... de ce face asa? |
cn stie de unde sa descarc videoclipuri hd?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
imi face asa pe amandoua browsere. |
Quote:
|
Quote:
activex si java sunt instalate si ele..Cand ma uit la un video,el se incarca,dar se blocheaza dupa vreo 2 secunde...de incarcat,se incarca. |
Quote:
|
Quote:
o sa incerc si cu opera. |
daca nu iti merge , nu stiu ce sa ii faci!ce antivirus folosesti sau spyware sau firewall?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:21. |
- Copyright 2026 4Tuning