Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hardware (https://forum.4tuning.ro/509-hardware.html)
-   -   PC Hardware (https://forum.4tuning.ro/509-hardware/38481-pc-hardware.html)

NEo007 11-07-08 22:38

Re: PC Hardware

da, se intampla asa cateodata la Sata.. well, vista o sa vada si Sata. Sau cauta un Windows xp cu Sp3 inclus si o sa mearga si cu ala :)

AdiNX 12-07-08 02:27

ai nevoie de windows unattended cd creator, imagine de xp si driver sata pentru sistemul tau. eu mi-am facut pentru laptop si merge perfect.

aleyx_oltcit 12-07-08 21:43

deci sp3 are driver dasta inclus? ....

DaViD TL 14-09-08 16:56

am si eu o intrebare ,cand am cumparat pc-ul mi-a dat antivirus cu licenta ,asta se intampla acum 4 luni acuma as dori sa formatez pc-ul ,pot sa-mi pierd licenta la antivirus daca il formatez ,sau se pastreaza aceasta licenta ,deoarece scrie ca acel cod nu poate fi folosit decat o singura data ,multumesc anticipat !

PcFreak 15-09-08 15:36

Licenta nu se pierde, cel putin asa e normal la un antivirus cu licenta.....cred ca se refera la folosirea licentei doar pe un singur calculator.

Ingerasul99 01-10-08 21:37

Deci tu poti sa bagi licenta aia , dar are si ea un termen de valabilitate , cand instalezi antivirusul iti apare data de cand e fabricat , si de la aia se tine cont pana cand ai licenta activa!Dar nu ai licente de pe net?

Cabbano 04-10-08 21:18

am si eu o problema....cu clipurile embed......cum ar fi cele de pe youtube,etc.
dau play,ruleaza vreo 2 secunde,si stop....
..instalez flash player din nou,dau restart,merge.....
dupa un timp,iar se blocheaza clipurile si trebuie reinstalat flash playerul......
de ce face asa?

aleyx_oltcit 04-10-08 21:21

cn stie de unde sa descarc videoclipuri hd?

Ingerasul99 04-10-08 23:24

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 1792202)
cn stie de unde sa descarc videoclipuri hd?

ce vrei sa zici prin hd?da-mi pm cu idul tau de mess si te ajut cu mai multe!

Quote:

Originally Posted by Cabbano (Post 1792200)
am si eu o problema....cu clipurile embed......cum ar fi cele de pe youtube,etc.
dau play,ruleaza vreo 2 secunde,si stop....
..instalez flash player din nou,dau restart,merge.....
dupa un timp,iar se blocheaza clipurile si trebuie reinstalat flash playerul......
de ce face asa?

ce folosesti , mozilla firefox 3 sau internet explorer 7?

Cabbano 05-10-08 11:27

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1792416)
ce folosesti , mozilla firefox 3 sau internet explorer 7?

pana acum foloseam IE 7,dar acum folosesc google chrome.
imi face asa pe amandoua browsere.

Ingerasul99 05-10-08 13:11

Quote:

Originally Posted by Cabbano (Post 1792906)
pana acum foloseam IE 7,dar acum folosesc google chrome.
imi face asa pe amandoua browsere.

flash playerul l-ai luat de pe adobe.com?ai java instalat ?mai era si adobe flash player activeX ,deobicei e incorporat in flash player.Atunci cand te uiti la video pe youtube ti se incarca acolo tot si in timp ce tu vezi se opreste?

Cabbano 05-10-08 17:24

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1793097)
flash playerul l-ai luat de pe adobe.com?ai java instalat ?mai era si adobe flash player activeX ,deobicei e incorporat in flash player.Atunci cand te uiti la video pe youtube ti se incarca acolo tot si in timp ce tu vezi se opreste?

flash playerul e luat de pe adobe.com .
activex si java sunt instalate si ele..Cand ma uit la un video,el se incarca,dar se blocheaza dupa vreo 2 secunde...de incarcat,se incarca.

Ingerasul99 05-10-08 20:39

Quote:

Originally Posted by Cabbano (Post 1793606)
flash playerul e luat de pe adobe.com .
activex si java sunt instalate si ele..Cand ma uit la un video,el se incarca,dar se blocheaza dupa vreo 2 secunde...de incarcat,se incarca.

incearca si in opera si vezi daca tot la fel face;ai incercat sa derulezi in fata?

Cabbano 05-10-08 21:33

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1794037)
incearca si in opera si vezi daca tot la fel face;ai incercat sa derulezi in fata?

am incercat sa derulez...dar tot asa face......merge 1 sec si se opreste.
o sa incerc si cu opera.

Ingerasul99 05-10-08 21:50

daca nu iti merge , nu stiu ce sa ii faci!ce antivirus folosesti sau spyware sau firewall?

All times are GMT +2. The time now is 12:21.

- Copyright 2026 4Tuning