![]() |
Re: "Old school is not dead"-Dacia 1300 PH 88 VBA
Sfat: pe viitor scapa de, decanotrul ala....e pilaf
|
Tin sa te contrazic. Decantorul pe sticla este net superior oricarui alt decantor de plastic sau altceva... :-) . Asta chiar filtreaza ... si se poate curata foarte repede si usor. ;)
|
De cand merge motoru meu fara decantor..are ani buni si nu are nici pe dq..
|
nu scoate paharul decantor!!e mult mai bun decat toate filtrele din comert din ziua de azi
inainte nu aveam asa ceva,doar filtru normal.in fiecare zi mi se infunda carbu' dupa ce am pus paharul decantor nu mai am probleme |
La filtrul ala nu renunt, e destul de ingenios, are sita din plastic si s-a strans ceva mizerie foarte fina acolo, plus ca e "pe viata":-)
Ca si noutate, cutia in 5 a "crapat":???: Intra in toate vitezele dar nu se clinteste, doar se aude un carait. Deja am cutia in 4 originala a masinii, o curat, schimb simeringurile si saptamana asta va fi pe masina:rolleyes2 |
Quote:
O sa fie ceva temporar cutia in 4? sau ramai la ea? |
5 Attachment(s)
M-am dat la ea cam tare cand avea 1.3, cu 1.6 nu prea, astept sa-l rodez putin:-) Nu stiu ce va fi, daca imi convine fiabilitatea si cum se "infige" o sa ramana pe masina, chit o sa stea cam turata :rolleyes2
Cam asta am gasit in cutia in 5 trepte:zombie::headache: |
hmmm
n-ai avut stift sau a iesit din priza? spanul de la priza a intrat in colivia aia si voila :shock: o repari sau? ps: intre priza si axul primar de obicei este si o saiba grover. pe aia ai gasit-o? |
In afara de bucati de rulment si dinti de priza n-am mai gasit nimic!
Priza nu merge prinsa cu stift, nu stiu de ce, dar nu ajung gaurile aliniate. Ca sa se alinieze, trebuie priza data mai in spate dar nu-i permite "bucsa" aia. N-o mai repar! :evil: |
Cu ocazia asta poti pune de Renault ceva, din cate am citit... se comporta frumusel :-)
|
Niciodata n-o sa tai podeaua pentru o cutie de renault.. Daca nu era tabla originala poate-poate..
Astazi am reusit sa urc cutia in 4 si cam atat. Ramane sa ma ocup maine de planetare si sa vedem cum se comporta.:-) |
1 Attachment(s)
Am terminat de montat tot, merge frumos, parca se duce mai bine pe a patra:???: Problema e ca bate planetara dreapta pe viraje si nu prea intra marche-arrier'u
Alta problema, am repartitorul "pe direct".Asa am luat masina, nu i-am dat mare importanta, pana ieri, cand am atacat putin cam tare un viraj mai strans in rampa, mi-am tinut banda dar in varf era o coloana de vreo 3-4 masini. Am piscat frana si imediat fata a luat locul spatelui:lol:. Imi tremurau si mainile si picioarele, abia realizasem ce s-a intamplat, dar mai vroiam odata:pistoles: Asta-i locul cu pricina:lol: |
Nu mai taia curba asa..nu stii cum Doamne Fereste iti vine unu in fata si se mai intampla vre-o ceva..
In rest,ma bucur ca ai facut-o! |
Quote:
:lol::lol::lol: |
N-am taiat curba deloc:!: Mi-am tinut banda foarte strans, acceleratia calcata si cand m-am trezit cu masini in fata am calcat frana la blana
|
Sa mai zica cineva ca dacia nu are frane bune :D
Poi ar fi cazul sa iti montezi un limitator. Il ai eliminat de tot sau e modificat pentru a da presiune maxina? |
Sefule , te credeai Ken Block ? :lol::lol:
Glumesc :)). Senzatii tari romanesti |
Ce senzatii tari ca eu radeam cu gura pana la urechi si ala din dreapta isi facea nenumarate cruci :lol:
Din limitator a ramas doar "carcasa", baga presiune maxima :???: |
Ia si schimba-l ca nu e mare inginerie. Il ai cu 2 sau 3 tevi?
|
cat sau ce vrei pe asta "modificat" ?
|
@rob3rt0 daca ai limitator cu 2 tevi iti pot trimite eu unul, il am prin pod de multi ani si nu am ce face cu el, eu am cu 3 tevi. E putin cam ruginit dar pare nefolosit.
|
Pentru tine e gratis! Numai sa vad cand imi fac timp sa-l dau jos. E modelul cu doua conducte, pentru simplucircuit:-)
|
Quote:
tur si retur |
@Valy cred ca a luat in calcul si teava care se duce spre repartitorul de pe punte. Eu unul asa am facut ( daca am gresit imi cer scuze). Eu am cu 3 conducte, tur-retur de la pompa si a 3-a pentru repartitor
|
Quote:
|
Quote:
|
Am model de 1300, simplucircuit, cu o intrare si o iesire:???:
|
2 Attachment(s)
Week-end-ul asta am scos batrana la o mica plimbare:-)
Peste cateva zile prezint si planurile pentru interior. Am strans cateva piese interesante de prin anii '70 8) |
Sa te dau de gol :))) ?
|
Da, rotile ating pe spate, dar am avut doua persoane in spate+serpentine:-)
|
Quote:
|
Da-le roluire calumea
|
Quote:
|
La tabara de sculptura, aproape de tine. Iti faceam o vizita dar am plecat cam pe nepregatite. O sa mai trec pe acolo :)
Aripile au mai fost roluite o data dat prea putin. O sa le mai fac odata... |
8 Attachment(s)
Astazi am montat repartitorul pe spate, s-au schimbat treburile pe-acolo. Pedala e mult mai ferma si am frane de om normal :lol: Multumesc mult Dane pentru repartitor, dau o bere!:-)
Si planurile pentru interior: mocheta nou-nouta de 1300 de prin '78(miroare a naftalina:lol:), consola de Renault 12 TS(arata foarte rau cand a ajuns la mine) si un superb volan de Dacia 1100 pe care l-am reconditionat putin 8) |
La consola iti mai trebuie lateralele...
|
1 Attachment(s)
Batrana Dacie a participat pentru prima oara in viata ei la un eveniment retro 8)
A fost frumos, din Ploiesti am plecat in coloana cu cei din Bucuresti pe Drumul Vinului pana la Urlati. A fost o experienta minunata, chiar nu ma asteptam sa aiba asa priza la public. Nu cred ca visa Dacioara vreodata sa stea langa un Mustang 8) Mai multe poze nu pun momentan, mi-a facut cineva mai multe cu un aparat profesional, o sa le posteze in curand :-) |
Ah ,ce ma oftic ca n-am fost azi la eveniment la shopping mall
M-am sculat prea tarziu :( |
Trezit....poate
|
8 Attachment(s)
Pozele cu batrana la parada :
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning