![]() |
Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)
Eu am folie 95% spate si 50% fata. Hologramele RAR nu le am lipite pe geamuri ci pe certificatele de conformitate si garantie. Separat. Unul pentru fata si unul pentru spate. I-am intrebat pe prietenii mei de la politie (unii cu care se poate discuta amiabil) si mi-au spus ca nu e nici un fel de problema. Nu trebuie lipite pe geam hologramele ci doar actipildul acela pe care scrie folie llumar omologata RAR. Pe mine daca ma intreaba vreun necunoscator de ele ii arunc certificatele intre ochi si daca si asa face figuri ii spun "PA" din mers. Bye
|
Dar stie cineva cum scapi de ionizare ?
|
Quote:
|
nu stiu daca procesul este reversibil...si probabil nu va avea aceeasi calitate...cel mai bine ar fii achizitionarea altor geamuri si , eventual vanzarea celor ionizate
|
Am folie cu luminozitate de 5% si pe luneta, si pe laterale fata spate. Odata ce atelierul mi-a aplicat hologramele si stickerele pe luneta si am factura si garantia de 5 ani de la el, el fiind deja autorizat de catre RAR sa faca aceasta operatie, si dak ma roaga cei de la RAR sa ma duc pe la ei, nu ma duc.
Prefer folia pentru ca pot sa aleg gradul de luminozitate, pentru ca pot sa o dau jos de pe masina cind vreau, si pentru ca nu imi place cum arata geamul ionizat, cel putin cele pe care le-am vazut. Au o tenta de auriu argintiu verzui, un fel ca si mustele acelea mari, verzi. A, si la folie, pot sa aleg culoarea foliei: dak vreau o aleg in culoarea masinii, sau neagra, sau oglinda, pentru cei mai narcisisti dintre noi. |
Quote:
|
Quote:
|
sa intzelg k folia e mai recomandata decat ionizare geamului ..?! aham..
|
Quote:
|
Lucian, spune-i cum vrei. intr-adevar, nu e electroluminescenta.
|
Vreau sa zic si eu o bomba pt acele persoane care nu au folie autorizata si merg pe naspa asa!!!!Tocmai akum cu intrarea noului cod rutier si cu vrajeala aia cu punctele a facut ravagi la mine in oras!!!! pot sa zic ca ma numar printre fericitele personae care au luat 4 mil amenda si 5 pct de penalizare!!!cu banii aia eu cred ca ionizam si 3 masinii sau puneam folie autorizata!!! Asta e chestii d e genul se mai intampla dar 4 mil dao in pwla mea de treaba!!!
|
Quote:
|
Serios, folia autorizata se poate pune la preturi mai mult decit rezonabile. Eu am pus pe Punto 3 usi la 180 ron aici in SM si pe luneta laterale spate si laterale fata. Totul in banii astia. si 5 ani garantie. Intrati pe Tuning la Satu Mare si vedeti. Poate va renteaza cu tot cu drum sa veniti aici.
|
Quote:
|
pai si eu mi-am pus folii omologate pe toate masinile care le am si m-a oprit politia si m-a intrebat de ele... le-am aratat actele si nu mi-au avut nici o treaba... ba chiar unul m-a intrebat unde le-am pus ca-s frumoase, sa-si puna si el :))
|
Ma parerea mea este ca ionizatul e ieftin!! m-am interesat la cineva la pitesti la SEND 92 si e 1,2 pt dacii!!! el le dau jos si ei le tot pun!!!si cica mai iti trebuie sa dai vreo 100-200 de mii in plus pt alea de pe fata daca vrei sa le faci mai mult de 20%!!!!e bine daca stai sa te gandesti ca sunt autorizate!!! Dar ce faci in timp cand unele se decoloreaza sau le zgarii fara sa vrei!! folia e si ea buna dar sa fie autorizata!!Si sa ii dau la ala 4 mil sa imi puna autorizat cand eu cu 300 de mii o foliez toata singur!!!Daca ar scoate punctele eu asi continua cu folia neautorizata!!!mie nu imi convine sa platesc la 3 masinii sa pun autorizat!!sunt 360 de euro!!!Naspa la folie e seara ca eu am avut super darck black si nu vedeam nimik seara!!! si incepuse sa se si zgarie si cand imi batea unu cu farurile din lateral zici ca erau 100 de masinii cu farurile pe mine!!in fine eu optez pt folie ca da mult mai bine pe masinii!! ;)
|
Si bulbucan faza ''ca-s frumoase, sa-si puna si el'' e magarie!!!La noi e unu super al naibii care are puse doar pe lateral si fara luneta!!! si sa luat in gura un tovaras de al meu cu el si ia zis ca isi da si el folia jos cand isi da si militianul jos folia de pe geamuri!!Si magaru a zis ca e autorizata si ca a puso la cluj!!!Deci sunt bulangii rau!!! ar putea trece cu vederea un kinder care are si el un parasolar si 2 laterale!!!da asa sunt ei mereu magarii!!
|
@:burnout: ai vazut in post uri preturile din Ardeal? 360 euro confused: :confused2
mult, chiar si pentru CLS. |
Quote:
|
Problema stii care e ca nu iau folie de firma ca stiu ca in 2 sapt maxim ma prinde un Tata Nika si ma pune sa o dau jos!!! asa ca degeaba ma pui u sa pun folie de firma!!! Si sa stea folia aia pana ii dau eu 360 de euro!!!!O mica intrebare am si eu:nu gasesc sa iau o autorizatie asa pe naspa de la baietzii ca gainarii astea nu s ebaga ca cica fac parnaie!!!!Asi merge cu una asa poate am noroc si daca ma prinde o dam noi la pace cu un gratar la Moacsa!! :) si m-am referit ca 360 de euro e pt 3 masinii la pretul care la pus cineva mai sus(120 pt punto sau ce zicea el ca e) pt folia autorizata
|
Era vorba de pretul lui VS-99-BYE care a zis ca a pus folie autorizata cu 120 de euro si am specificat ca eu trebuie sa pun pe 3 masinii nu pe una ca sa dau 120 de euro!!!
|
da, mai bine umbli cu folie de bazar, ciupita,si prin care se vede cu trei nuante de inchis deschis. Dak tot ai trei masini, si le respecti, respecta-te si tu. Te plimbi mai putin cu aia cu rezervor de 120 l si uite, ai pus folie autorizata. Fara gratare. Cu factura, eventual o si decontezi. nu e rautate, e felul meu de a privi lucrurile.
|
Quote:
|
Ma baietzi eu nu am vazut sa se decoloreze si am avut numai Super Black!!Si ce crezi ca la mine e banca!!!Nu zic ca nu pun si de firma da sa faca cineva o reducere!!!U zici sa o decontez!!! unde s ao decontez la ce firma?? o bag la tata asa cheltuieli de 15 milioane cu masinii pt niste folii!! ce scriu in registre la el!!!???Decontari cu Foli autorizate pt ca ma bate soarele!!!Nici nu ma gandesc sa ii spun lui mosneagu asa ceva!!Si stai fara grija ca reducere fac si eu cat pot!!! Ori cum sunt banii mei si cam fac ce vreu cu eii!! daca vreau sa ii bag in folie ii bag daca nu stau pe naspa sau chiar deloc!!!Si deja m-am suparat si ma duc sa ma interesez de folie maine sa vad cat imi ia la aia autorizata macar pt o masina!!!Si In nici un caz nu pun pe mertan ca nu are rost!!!Ala la urma se face !!!! :P
|
aia turceaasca in timp se duce .. se decoloreaza .. asta lumar .. 3m te tine ... de-ti vine rau .. are garantie 2- sau 5 ani nush sigur ..
|
Preturi Lumar????Autorizatia cat e!!! merita luata numai autorizatia sau sa o si puna ei??!!!!Ce zicetzi cum e mai bine??!!!
|
5 ani e garantia. pe lucrare, nu pe manopera, sau pe folie, sau etc. Pe tot
|
iti zic io ca o sa fi mai bine dc pui folie(orice culoare vrei),dar cu cele ionizate e mai naspa caci sunt gri:( oricum asta ramane la latitudinea ta
|
sunt de parere ca folia da cel mai bine pe mashina.....daca mai e si pusa de cine trebuie nu mai ai treaba...am citit mai in spate ca poti sa iei autorizatzie si pe fatza...nush daca e adevarat..eu mi-am facut geamurile la o firma din Cta..LLumar sunt...sunt extraordinar de multumit....dar mi-au zis ca nu pot sa-mi dea autorizatzie si pt fatza...asa ca mi-am pus o folie cu transparentza 70% si ma oprit garda...si m-au intrebat daca am autorizatie pe fatza...si la cat de bine e pusa le-am zis ca asa a venit mashina din fabrica...si nu s-au prins prostii ca e folie...deci mergeti pe LLumar...5 ani garantzie...eu am dat 6 mil pe 5 geamuri
adica 4 geamuri si luneta ..pe spate am 20% transparenta:twisted: |
1 Attachment(s)
Ce zicetzi daca tot suntem la capitolul Folie sau ionzat!!! Pe tuaregurile astea sun folii omologate!!???? :)))))))) Si daca nu sunt cine le ia certificatul sau ii contoleaza??!! Poza am gasito pe forum!!!!!
|
Quote:
|
Poate cu tuaregurile sa aiva o scuza k asa au venit din fabrica dar eu am vazut o gramada de loganuri cu nr de MAI facute in folie inclusiv fata am dovezi de unele k n-au autorizatie nici macar pt spate dar nici nu le trebui le cere cineva socoteala lor
|
Si cine zice ca e din fabrica la tuareguri!!! eu nu cred!!! ori cum Dubele lor si alea de la politia capitalei si alea de la Jandarmerie nu au nimik la mana si sunt facut full cu folie!!! Noi ne chinuim pt o masina sa punem un autorizat si ei au sute de dube care merg pe naspa!!! sa ii ***!!!!
|
pai da ... dar daca te opreshte si te iei de ei .. o sa zica k , ei sunt legea ;) ... asa k nu ai ce sa le faci ...
|
Ce lege Psycho ???!! legea e aceiasi pt fiecare!!!!Dar in fine uite eu ma chinuis a gasesc pe net undeva o folie Lumar sau cine stie de unde pot sa imi procur!! magazin sau ceva on-line??!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
:D Multzumesc :D
|
Quote:
http://www.llumar.com in primul rand nu o sa gaseshti nicaieri asa ceva sa cumperi si sa iti pui tu pentru k firma iti garanteaza doar pentru instalarea facuta intr-un service sau de un distribuitor autorizat |
Aia cu scuza ca asa e din fabrica nu mai tine de ani de zile, OctaviaRS eu zic ca vorbesti prostii mari. Din fabrica au procent 30%, nu stiu daca ai vazut vreodata cum arata o mainsa cu folie din fabrica, si un om cu un ochi isi poate da seama de diferente, ce sa mai zic de un politist. Nu mai spuneti mitul asta ca tine scuza ca asa sunt din fabrica , ca e o prostie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning