![]() |
Re:
Quote:
|
NU DE ALTA DAR SA FIE PUS SI AICI PROGRAMUL RESPECTIV
Quote:
|
Se pare ca se modifica niste re de pleare ale celor din Oradea.S-ar putea sa vorbesc prostii, nu sunt 100% sigur ca nu am vb cu toti, dar se pare ca plecarea de la Oradea va fi maine la ora 16.00.
Nu stiu inca nimic sigur, daca aflu noutati ...anunt daca apuc si nu tre sa fug direct la masina :)) Bafta si ne vdm la Bucuresti :)) :P |
Cred ca o sa ne simtim bine inpreuna si o sa ne distram pe masura .
Ma bucur ca foarte multa lume a fost receptiva la acest tuning showu dar sa nu uitati si de cursa dupa aieroport !!! CU RESPEKT MIKUTZU |
COMUNICAT INSOMNIA RACING CLUB!
Din anumite considerente Insomnia Racing NU VA PARTICIPA CA CLUB la acest eveniment. Membrii Insomnia Racing prezenti la show, sunt prezenti ca persoane FIZICE, fiind DEMO CARS pentru anumite firme si companii!!! Pe viitor speram la o mai buna COLABORARE cu VANTAGE MEDIA !! Multumim, Insomnia Racing! |
AIUREA ...........:(
Fratzilor treaba asta cu taxa la vizitatori e de tot ***u`.........Ce dreaq dau 100.000 ca sa vad sa vin 3 mashini.......mi-am mai luat o data tzeapa cu ala de la ferari can am dat 100.000 ji erau 3 mashini shi catziva ametzitzi ca mine + ca mi-am uitat shi bateriile la aparat:( ashea ca ne vedem la o linutza.....pe 3 50.000 da merita (poate de data asta putem sa stam unde vrem sa nu mai ne fugareasca dak nhu tot ii prostim noi hehhehehehehe
:twisted: |
Daca a fost cineva la expozitie sa dea ceva informatii. Unii pleaca azi la drum spre Bucuresti si ar fi bine sa stim daca merita efortul sau nu..
Multumim anticipat. :wink: |
Parerea mea: MERITA!!!
|
Revenim si noi cu pareri.... Luni. :)
Merci de confirmare. Speram sa fie asa. :wink: |
MERITA !!!! :lol: :lol: :lol:
|
merita , daca te uiti la 100.000 nu merita.......(aviz amatorilor)
MERITA DIN PLIN FRATE |
1 Attachment(s)
Parerea mea e ca merita...Am fost si eu ieri...sunt putine masini...mai sunt si in parcare cateva :lol: da`merita ! By The Way : i`m New HeRe :D :shock:
|
dupa parerea mea raportul este de 5 000 lei / masina , apreciati voi daca merita dar parca sunt tot aleaa pe care le-am mai vazut
|
cateva poze de astazi gasiti [aici]
|
48 de ore nedormite, 1000 de km pe drum... ore bune plimbate prin Prisma 2... aproape 1,5 ore filmate si catre 100 de poze. Experienta interesanta, zic eu pentru toate partila participante. Masinile au fost in mare parte aceleasi. Dar de laudat micile sau dupa caz, marile modificari precum si masinile care au participat pt prima data. E un semn bun. Si...a MERITAT. :wink:
|
beton!
CINE zice ca nu merita inseamna ca vine doar sa admire la exterior o masina nu sa aprofundeze capacitatea ei si modificarile care sau facut pe aceea masina!EU ZIC CA A MERITAT BILETUL 100.000mi pt ca au fost masini f. frumoase si unele chiar f. puternice de exemplu CT-99-WRC fratele de la MR CONSTANTA adica mai bine zis BEST MOTOR!
PE viitor poate participam cu mai multe masini puternice!numai bine de Andy_SLC cyaa |
Daca a meritat sau nu pretul de intrare si drumul depinde de pasiunea fiecaruia catre tuning. Vazand castigatorii as zice ca nu s-a gresit in alegerea lor si cam toata lumea se astepta la asta ;) Mi-a parut rau sa vad gusturile romanilor care apreciau de 100 ori mai mult briz-briz-urile decat un tuning de calitate (si gust) cum era 7-ul facut de Hamman, la care nu prea s-a uitat nimeni.
Sper ca pozele de pe 4tuning sa fie mai de calitate decat cele aparute pe SR unde oamenii (fara suparare) nu stiu sa fotografieze, nu intelegi nimic daca vezi doar bucati dintr-o masina fara poze de ansamblu. |
Re: AIUREA ...........:(
Quote:
stai unde vrei tu....., frate esti inconstient in primul rand, nu-ti dai seama ce se poate intampla, hai pe aeroport mai merge ce sa zic, dar cum veneati toti pe pista asta vara de 2 mai, erati tampiti la cap. io-s din aia care se dau, asa ca stiu ce zic. si mai intalnesti draq vreunu ca dobitocu ala cu peugeotu sau ce era de s-a dat cu var-mi-o Bertone 32 WAY care la start a plecat in marsarier. daca erai in spatele lui, nu te gandesti?! asa lasa-ti-o mai moale cu intratul pe pista si bravurile de 2 bani, ca nu va vrea imeni pe constiinta |
intrebare: pe cand galeria foto pe site ???? scuze ca intreb ptr ca stiu ca aveti foarte multa treaba .....
|
Constantza vrea sa multzumeasca :
Micutzu : ptr k ne`a gasit cazare ... masa .. femei .. etc :p TYE : multzuminm k ne`ai cazat . ne`ai oferit o paine calda .. o dushumea p care sa dormim ( cei ce au dormit p jos :pp .. am dormit in pat :twisted: ) JKV`ul : care era sa faca un mic infart cand ne`a vazut catzi suntem ... Nu vreau sa zic decat ata .. respekt in primu rand ... si sincer nu ma ashteptam sa fie asa .. ( d bine ) ... asta ne face sa mai venim la bucureshti .... stiind k suntem bine primitzi si restu ... un minus insa .... celor din bucureshti k nu ne`au inclus in viatza d noapte :) .... eram curioshi toti sa vedem ce inseamna bucureshtiul noaptea .. dar oricum eram prea obositzi .. in asa hal .. k dupa 1 bere am picat rapushi la pat !!! ... inca odata RESPEKT TYE ... MICUTZU si omu cu DUBA ( JKV`u ) ... peace :peace: |
galeria foto a aparut.
de fapt sunt 3 nu una 1. galeria SPECIALA : sedinta foto 4tuning (in care fetele prezente la fatza locului au pozat pt 4tuning) 2. galeria participantilor 3. masinile modificate din parcare unde le gasiti ? pentru lenesi : 1. fete - https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=167 2. participanti - https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=168 3. public - https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=169 galeria 3 available in cca 20 min |
multzumim .. ( lenesh )
zoliat incantat :p de cunoshtintza :p |
\"de *** s-a facut brasovu` cu mashinile cu care a venit ... nashpa rau !...\"
afirmatie facuta de un anume scrappy super \"expert\" in materie de tuning si forumist inrait...\"prietene\" noi am venit cu masini simple de strada,(apropo spune-mi si mie ce inseamna tuning in conceptia ta si ceva \"realizari \" daca ai), am venit sa participam nu sa ne batem cu pumnul in piept ...regret faptul ca au lipsit masini de valoare de la noi...si sincer nu regret participarea si ne recunoastem nivelul acolo unde e!! |
eu zic ca s`au prezentat f frumos cei din Bv.masinile nu erau k majoritatea,cu garda la pamant,f pretentioase,pt k oamenii au nevoie de ele zilnic zic eu.piese originale,nu luate de peste tot,f finutz..in fine..gusturile nu se discuta..se invata! :!:
|
Re:
Quote:
catalin astfel de afirmatzii sunt facute pe tot forum`ul de catre pushti care n`au carnet si deja sunt mari expertziin liniutze .. tuning .. si illegale ... ( in nfs 2 .. coliin si alte jocuri ) .. asa k nu t mai ataka .. eu m`am saturat d mult de d`astea si ... nu`mi mai bat capu` ... asa k n`ar trebui nici tuh sa o faci !! |
cine a castigat ?
|
Quote:
|
andrei ti`a placut drumu sau nuh ... pacat k nu ai venit cu noi ... pana la capat sa vezi nebunie acolo ... nici nu shtii ce atzi pierdut ... hahahahahaah am facut show pana la capat :
|
Organizarea...cam slabuta...in orice caz, baietii au facut tot ce au putut...
IN special husky de care toti trageau in toate partile. Ce ziceti despre castigatori?sunteti de acord cu premiile? Eu zic ca ar fi trebuit sa castige GAJ-U, dar apoi erau prea multe premii la Oradea... Voi ce pareri aveti?As vrea sa aud niste opinii...pana la urma cred ca e singura masina cu usile cu deschidere verticala... O sa mai postez maine niste chestii ca in total in cele 3 zile am dormit vreo 12 ore si acum nici monitorul nu il mai vad... Sal all...astept pareri |
X-Ray mersi mult... nu citisem mai inainte...
|
si apropo.... felicitari pt premiu !!! :peace:
|
mi se pare cel putzin absurd felul in care s-au acordat premiile!! as fii curios sa aflu criteriile.......???
singurul premiu dat pe bune este cel dat lui ctl!! restul......ma lasa rece!!! cum sa ia calibra aia premiu era ciudata(intr-adevar era cabrio marfa).... sau polo ala la interior era cam tziganeasc!!!(mai mult de jumatate din masinile participante dupa parerea mea trebuiau sa castige premiul kitsch tuning) best engine...........wrc'u sa fim seriosi cu un bmw serie7 hamann langa :roll: dar,de, omu nu avea flacari pe toba! bine aici shi publicul greseste deoarece era chiar absurd cum la porsche gt3 nu se uita mai nimeni iar la mazda aia verde sau la calibra aia era buluc(probabil ca erau fffffff colorate shi de aceea)!! :peace: :peace: :peace: sper sa nu mi-o luatzi in nume de rau mi-am exprimat o parere!! |
....
mda.... HAL....scuza-ma ca te contrazic....dar acei proprietari cu GT3-ul ...cu saptaru Haman.....nu au facut nimic decat sa se duca la porche si bmw....au scos banu si si-au luat mashina tunata... :evil: :evil: ...iar cei precum proprietarul astrei rosie.....x - ray -eyes.....care a castigat Best engine....e facut de mana lui cu munca lui....cum a vrut el....ala mi se pare mie tuning...nu ceva de-a gata cum era....bmw-ul si porshul....si cadilacul excalade...s.a.m.d.p...... :wink:
|
Re:
Quote:
sincer fara suparare baiatul ala cu GAJ intr-adevar are o masina frumoasa si totusi nu vezi in fiecare zi un BMW pisica cu usi verticale......dar totusi 6 tzevi remus???? sincer mi se pare o FOARTE MARE PROSTIE :evil: sincer cred ca ptr asta a fost depunctat......... 6 tzevi = o prostie IN OPINIA MEA. nu vreau sa te superi , ai vrut o parere, eu mi-am zis-o |
Re:
de ce o mare prostie?
hai sa fim seriosi!nu am pus pentru ca am nu stiu ce motor ci doar pentru a sublimnia agresivitatea body-kitului.este ideea de design nu de putere.Apropo imi raspunde si mie cineva la o intrebare simpla?Spuneti-mi si mie o masina cu multi caluti care are o priza pe capota!cica \"se verifica\"functionabilitatea prizelelor\"(la show).oameni ati auzit de DE DESIGN SI AGRESIVITATE ?nu daca isi are rost priza sau nu?ce sa racesti?CILINDRII PRIJN CAPOTA? |
GAJ-ule atata timp cat tie iti place masina ta, nu iti mai bate capul aiurea. GUSTURILE NU SE DISCUTA. mie unu nu imi plac absolut deloc cele 6 tevi, dar daca tie iti plac foarte bine, tie trebuie sa iti placa, doar e masina ta.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
scurt si la obiect. eu nu observasem intrebarea :twisted: |
domnule HAL cu tot respectul avetzi vreo idee despre notziunea de tuning...... daca da as vrea sa mi datzi si mie definitzia exacta nu impresiile de 20 de anisorii in domeniu.. astept raspunsul .. ca sa va pot da raspunsuriile pe care le doritzi..
|
hal nu ai nici o nutiune de tuning...si subaru si evo VIII au priza fiindca pe acolo se raceste intercooleru...si Hyunday Santa Fe cdri are priza pe capota...deci LASA-NE , LASA-NE.
Nu emai tunat CTL-u decat GAJ-u...CTL-u are mult prea multe ceasuri si neoane...si un body kit cam simplu...ca sa nu mai vb de bbs-urile alea care nici nu se compara cu AEZ-urile de pe GAJ...usile nu le comparam, muzica nu o comparam...so...nu prea vad cu ce e mai bun CTL-u. Oricum jurizarea au facut-o cativa oameni..trebuia lasat publicul sa aleaga, sau cel putin sa aiba un procent din voturi. Oricum, Cristi, pentru multi tu esti adevaratul castigator :workout: :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning