![]() |
Re:
Quote:
|
b ???
|
Re: MERITA UN TUNING PE DAEWOO!?!
1 Attachment(s)
Sincer sa fiu merita sa faci un tuning pe un Daewoo......am un matiz si sunt foarte multumit de el .. mai ales acuma ca l-am modificat putin si arata bine ..mai trebuie sa i pun niste aripioare si un desen pe lateral . :D
|
normal ca merita sa faci tuning pe daewoo, pe orice marca chiar. Daca ai timp, bani si pasiune o sa iasa ceva super tare. ;)
|
tavisor, vezi ca ti-ai montat pragurile invers :shock: uite la semnatura mea cum trebuie sa stea ;)
|
Merci oricum , dar mie asa imi place cum arata :)
|
oricum banii investiti in tuning, nu vor mai putea fi recuperati. ;)
|
Quote:
@nightclubracer, intr-adevar, banii bagati intr-o masina nu mai pot fi recuperati, asa cum am zis si eu mai sus (cu cateva exceptii: sculele audio pot fi oricand mutate pe alta masina, pragurile si spoilerele merg adaptate oricand pe orice masina - am vazut pe net un ford capri cu bara de m3 :oops: - de asemenea si volane, capete de schimbator, cauciucuri+jante sport, filtre de aer sport, tobe finale, scaune sport...) o idee: orice masina are potential de tuning+styling, inclusiv dacia, dupa cum ati vazut...important e sa ai o viziune de ansamblu cu ceea ce vrei sa faci la exterior, si pe urma sa reusesti sa transpui in realitate aceasta viziune, ceea ce e cel mai greu. |
facut q bun simt o sa iasa ceva
|
La intrebarea daca merita tuning pe daewoo pot sa iti raspund altfel: NU, NU merita tuningul pe nici o masina daca daca nu esti pasionat, dar daca tie iti place masina respectiva nu conteaza ca e tico, matiz sau trabant.
|
eu cred k merita ..saptamana asta o sa fac niste poze la cielo vecinului meu ...e super tare
|
5 Attachment(s)
da si uite exemplu .....
|
Va place nu? :P For Sale` cine o vrea contact me: [email protected] or & [email protected]
|
Blad.... vrei s`o vinzi???d c??
|
mashinile d la daewoo mi s par ok.........nu l comparam cu bmw........dar dak ii pui un tuning tare nu compari bmw cu daewoo...glumeam........oricum ....dak pui un tuning belea p cielo eu zic k atrage privirile multor proprietari d serie 3.....nu conteaza d mashina tuningu e tuning.......shi s remark........dak nu eshti un fan al tuningului shi eshti doar un fan al marcii imi pare rau pt tine.......
|
de ce nu vad pozele?
|
Quote:
|
frate....sustin sus si tare k DA, merita sa tunezi un Daewoo, idiferent de ce model atat timp cat tu il indragesti indeajuns d mult cat sa bagi niste bani in el, aici vb de o suma considerabila, si sa iti omori ceva timp. dar sa nu uitam cele 3 necesitati: 1.pasiune 2.bani 3.bun gust.
Si pt cei kre nu cred k merita sa tunezi un daewoo... http://nexiaclub.com/gallery.php sa vedeti acolo cateva masini kre ar putea intoarce capatani pe strada. Suuces in tuning |
4 Attachment(s)
Voted: Da
.....si acum motivul.......... |
mijto si nubira si cielo`ul.
ce fel de stopuri ai? |
de ce nu ar merita?atata timp cat fiecare isi iubeste masina si este dispus sa si-o personalizeze dupa gust care e problema?..:) se tuneaza multe "rable" nu vad care e problema la daewoo..tot masina e..indiferent de valoarea masinii punctul comun este pasiunea ..so..;)
|
Da, se merita! Pe orice masina se merita, indiferent de marca/model/an/performante initiale. daca tuningul aduce imbunatatiri masinii (tehnice, estetice...), atunci de ce nu? acum depinde cat de mult mergi cu acele modificari...pe unele masini nu se merita modificari la motor, dar se poat face multe altele la stabilitate, franare, estetica....si invers.
Cei care au spus nu: o Dacia 500 (Lastun adica) facuta cu bun gust si deosebita, credeti ca nu v-ar placea? Sau un Trabant, sau o Lada, sau o Volga? Masini considerate urate, vechi...depasite. Orice masina merita modificata, atata timp cat e facuta cu bun gust si in limita bunului simt :) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
vand bari portbagaj matiz,auto maxi,noi noute,nu au fost montate niciodata!!!le-am cumparat pt. a-mi monta o cutie portbagaj pe matiz dar m-am razgandit pt. ca mi-am vandut masina
|
4 Attachment(s)
poze cu masinutza mea:))
|
frumos matiz!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |