![]() |
Re: Golf 4, 1,9 TDI kombi
Pai da si tu niste detalii. Rotiform nu cred ca sunt...dar par interesante !
|
Quote:
|
E foarte interesant modelul, dar clar nu sunt rotifoarme :lol: Astea sunt un model destul de vechi..Ar fi interesant sa afli ce brand sunt! 17" ?
|
Quote:
|
ca model arata f interesant 8)
|
Da, par concave putin.
|
Cel mai probabil jantele au 5x114,3 distanta intre prezoane.
|
Quote:
|
Mirel ai aflat pana la urma mai multe detalii despre jante?
|
Quote:
|
sau e posibil sa fie tot 5x100 dar sa nu i placa modelul
|
1 Attachment(s)
Marimile la jantele de care am intrebat :
j7.5 et40 cred 5x110 Intre timp, pt masina mea mi-au mai ajuns niste piese. Volan in 3 spite + oglinda de Anglia.:arrow: |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Sa ruginesc capota sau sa o vopsesc in culoarea masinii?? Nu a mai mers EDIT, din motivul asta tot fac dublu post.
|
Ai fumat ceva... cum sa o ruginesti?!
|
Quote:
|
dupa ce faci bandourile,manerele si buzele in culoarea masinii o sa fie mult mai bine,ar merge si un joey mod:-)
|
Quote:
|
Nu merge rat pe golf 4 sau pe masinile mai noi! :D Daca era vreun mk 2 mai mergea, dar asa, nu!
|
Quote:
|
In culoarea masinii
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ma mai bucur de ea, pana una alta..ca nu prea sunt finante :(
|
Frumoasa masina...
Bandourile si manerele le poti face in culoarea masinii iar grila un negru matt sau lucios depinde cum preferi tu :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Incet si sigur mai luam cate ceva din ce e pe lista. Am luat doua faruri sparte de Golf 4 cu proiector si semnalizare de pe un Golf 4 lovit, o sa urmeze sa imi fac semnalizare dubla in farurile care le voi lua ( am Valeo pe masina ) si ce mai ramane de pe astea intra la vanzare ( capacele spate, reglaje, lupele de ceata etc. )
|
fara poze deastea ca iti dai seama ca intru si vad masina lovita si cred ca ii a ta :lol:
|
Jantele de pe masina intra la vanzare, 900 RON. Detalii pe PM. Sau pt cei din Cluj schimb cu jante de tabla, minim pe 16 sau aliaj minim pe 16 + diferenta.
|
1 Attachment(s)
Acum caut niste faruri Hella sa le pot desface si sa fie demontabil capacelul sau becul de ceata, urmand sa bag semnalizarile si sa gasesc pe cineva sa ma duc sa le faca sa functioneze. Am reglajele electrice, capacelele spate si 2 lupe Valeo de vanzare, toate in stare buna, daca ii cineva interesat.
|
1 Attachment(s)
Nu merge EDIT. Ce morti lui are? Ce folosesc astia de isi acopera fata cu "banda" aia? Si unde pot sa gasesc si eu? Pt protectie ma intereseaza la drumurile lungi.
|
|
2 Attachment(s)
Quote:
E.1: Acum am observat ca avea si Golf-ul ala husa pe capota. Eu ma refeream la "banda" aia ca de hartie ce si-a lipit-o el. Daca iau banda de astea de hartie, daca se uda ramane lipiciu unde am lipit. Oare ii ceva special pt asa ceva ce are tipul din poza? E.2: Ceva poze mai apropiate |
o colantezi :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
E ceva banda izolatoare mai calumea, si o folosesc la drumuri lungi, spre diferite evenimente, asa isi protejeaza masina de pietricele (nu e tiganie) parerea mea.
Nu te-ai gandit sa iti imbraci bara si ce mai vrei sa protejezi in plastidip ? |
Quote:
|
Da unde intentionezi sa pleci? De iti pui problema asta?
|
Quote:
|
Banda asta adeziva se foloseste pentru zugravit/vopsit.
Ti-am gasit eu ceva,dar ai nevoie de ceva mai lat. http://www.stardustcolors.ro/abraziv...a-adeziva.html |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning