![]() |
Re: Vreau si eu pareri
deci este home-made,intzeleg , mersi mult:),bafta in continuare:)
|
poti sa faci multe daca ai bani.
aprindere electronica componente interne usurate(biele in cazul tau ca din altceva nu prea poti sa iei) o chiulasa de r5 de 1100cc sau o duci pe a ta la la alezat(ii din ea si maresti compresia) voloanta usurata o axa cu came cu unghiuri ceva mai mari un dublucorp o evacuare(nu stiu cat castigi da macar sa respire usor motoru) sunt multi pe aici care au facut una alta la motorul lor de ce nu vb cu ei, nu cred ca iar deranja sa dea un sfat. bafta |
Quote:
|
Ziceti-mi si mie daca stiti ceva despre motorul de renault 20 GTL. Daca se potriveste pe dacie si ceva documentatie ca eu nu am gasit nimic pe internet.
|
Pour la R20 GTL, c'est un moteur 1.6l (1647) monté également sur R16-17-18-Fuego
acelasi motor de pe r16 r17 .... restu deductiei fal tu:D |
Motor R20 2L.Scuze ca nu am specificat.Am gasit la cineva un astfel de motor si am inteles ca ar fi de 2000cmc si 100 si ceva de cai.daca stiti mai multe despre el spuneti-mi si mie daca se merita pus pe dacie? Multumesc!!!
|
Quote:
|
Nu ar merge schimbat numele topicului?
|
Rog un moderator sa mute topicul la sectiune "Masina mea dacia" iar numele topicului sa fie schimbat in "Dacia C A G" ,iar din celelalte sectiuni sa fie stearsa. Multumesc!
|
Aprobat :)
|
Super tare Dacia ta,chiar imi place stilul pe care l-ai abordat.Ce zici nu ar da mai bine jantele cu rosu in loc de gri?Ar merge un portbagaj modelul nou (cu ''umflatura'') sau un eleron frumos pe asta.Bafta in continuare.
|
Re: Dacia C A G
Multumesc pentru aprobare!!:D
E posibil sa dea bine si cu rosu dar mie imi place si asa deocamdata ,poate pe viitor voi incerca si altfel.Acum sunt la stadiul "motor" ;momentan lucrez la o galerie si la montarea unui carburator si urmeza si altele dar deocamdata sa termin ce am inceput.In legatura cu motorul accept orice idee ;motorul este de 1300cmc. |
Imi place dacioara ta.Se vede ca s-a muncit mult la ea.Din partea mea sincer sfaturi pot sa iti zic sa refaci pasajele spate sa aranjezi frumos semnalizarile fata iar la bari cel putin din punctul meu de vedere ai prea multa plasa..ar da bine mai plina bara (fata/spate) si niste proiectoare frumoase la locu lor.La motor lasa-l asa nu te apuca de "raliu" ca e pacat sunt banisorii tai bagati in masina.
Mult succes in continuare ;) |
De curand am primit cadou o dacia break care a stat pe tusa vreo 2 ani.Dezechipand-o am ramas uimit ca nu a avut rugina in exces doar doua gauri la pe dalier in laterale unde vin prinsi suportii de cric.O am de trei zile si nu facut poze ca nu am avut timp dar maine voi incerca sa fac niste poze.Acum e un morman de fiare ,dar la final sper sa iasa ceva frumos.
|
foarte tare masina din ce a fost si ce a ajuns ai avut mult de munca mai ales la tinichigerie era intr-o stare cam proasta dar a ajuns foarte bine poate ca ai exagerat putin cu rosul in interior dar gusturile nu se discuta si consola centrala e foarte ftare compartimentul motor e foarte curat felicitari ;) cat au costat angel eyes-urile?dau foarte bine pe masina si le-ai pus pe pozitii sau buton separat ?
|
6 Attachment(s)
Poze cu dacia break ,care vrea sa-si schimbe personalitatea!!:lol:
|
1 Attachment(s)
:arrow:Mai am gasit o poza cu fata si o pun si pe ea aici sa nu se supere.Orice idee e bine venita, eu ma gandeam sa o fac pe simplu fara spoilere si alte nebuneli ,sa fie cat mai aproape de original.
|
Ce manere pui la usile din spate?Eu as zice sa pui la fel ca cele din fata.
|
Cred ca nu pune deloc:lol:
|
Nu pun manere pe spate vor ramane doar la usile din fata ,deasemenea si haionul vreau sa-l indrept ,numarul il pun pe bara iar lampile de marsarier voi renunta la ele ,montandu-i lampi de model mai nou .
|
Oare cum ar arata masina cu 4 faruri fara bari cat mai clean posibil si lasata blana ?
|
Nu mai lasi putin pe spate CAG-u? :)
|
Quote:
primeste Rating 5 stele If you like, you can add a score for this thread. 5 : Excellent |
Quote:
Oricum, parcă e mai Ok CAG-ul . |
Quote:
|
Dati-mi o idee de culoare pentru brekul meu.Va rog!!!!
|
Quote:
|
Cosmin , nu crezi ca negrul mat a devenit mai popular ca griul metalizat?
Incearca un albastru spre mov sau cu perla neagra. |
Sunt de aceeasi parere cu voi in privinta la negru mat a cam devenit comun,dar tinand cont ca este break nu pot sa-i dau o culoare sport trebuie tot ceva de nuanta mai inchisa,care la baza sa aiba negru.
|
Pink ! Pimpin bling bling ..
|
Am si eu o rugaminte la voi ,spuneti-mi si mie unde as putea gasi lac mat ca am cautat si nu gasesc nicaieri.Sau daca are cineva pe forum.
In cele din urma m-am hotarat si in privinta vopselei va fi negru mat. |
Mai exista masina?daca da,ce modificari s'au mai produs?:D
|
18 Attachment(s)
Da, exista ambele iata cateva poze cu ele.
|
Quote:
|
Nerabdator mai esti, te grabesti rau!!:D
|
Am niste poze cu un break modificat frumos,daca vrei sa te inspiri,da add la id: steaua_by_andreynyo si iti dau pozele :D;)
|
mane ... masina arata ca dupa multa munca dar aripile " evazate " zici ca sunt copertine ... amplasate .... incearca daca tot vrei sa le dai o forma , bara spate eee foarte foarte dreapta nare nici un farmec ..... pe masina se vede multa multa munca dar sunt anumite chesti la care ar trebuie sa mai lucrezi .
bafta . |
Va rog fara cearta
|
Quote:
oricum e de apreciat munca baiatului:D |
Quote:
o intrebare am, partea de jos a masinii e vopsita(negrul), sau ai folosit colant?! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning