Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia C A G (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/35607-dacia.html)

Petyy007 18-05-10 23:07

Re: Vreau si eu pareri

deci este home-made,intzeleg , mersi mult:),bafta in continuare:)

sir_sanjei 19-05-10 11:36

poti sa faci multe daca ai bani.
aprindere electronica
componente interne usurate(biele in cazul tau ca din altceva nu prea poti sa iei)
o chiulasa de r5 de 1100cc sau o duci pe a ta la la alezat(ii din ea si maresti compresia)
voloanta usurata
o axa cu came cu unghiuri ceva mai mari
un dublucorp
o evacuare(nu stiu cat castigi da macar sa respire usor motoru)
sunt multi pe aici care au facut una alta la motorul lor de ce nu vb cu ei, nu cred ca iar deranja sa dea un sfat.
bafta

Ingerasul99 19-05-10 11:49

Quote:

Originally Posted by sir_sanjei (Post 3372271)
poti sa faci multe daca ai bani.
aprindere electronica
componente interne usurate(biele in cazul tau ca din altceva nu prea poti sa iei)
o chiulasa de r5 de 1100cc sau o duci pe a ta la la alezat(ii din ea si maresti compresia)
voloanta usurata
o axa cu came cu unghiuri ceva mai mari
un dublucorp
o evacuare(nu stiu cat castigi da macar sa respire usor motoru)
sunt multi pe aici care au facut una alta la motorul lor de ce nu vb cu ei, nu cred ca iar deranja sa dea un sfat.
bafta

Ai totul pe tava pe alt forum, doar tre sa pierzi ceva timp pentru a castiga cateva informatii concrete. Succes.

Bunea.Marius 19-05-10 22:14

Ziceti-mi si mie daca stiti ceva despre motorul de renault 20 GTL. Daca se potriveste pe dacie si ceva documentatie ca eu nu am gasit nimic pe internet.

sir_sanjei 20-05-10 22:44

Pour la R20 GTL, c'est un moteur 1.6l (1647) monté également sur R16-17-18-Fuego

acelasi motor de pe r16 r17 .... restu deductiei fal tu:D

Bunea.Marius 22-05-10 20:48

Motor R20 2L.Scuze ca nu am specificat.Am gasit la cineva un astfel de motor si am inteles ca ar fi de 2000cmc si 100 si ceva de cai.daca stiti mai multe despre el spuneti-mi si mie daca se merita pus pe dacie? Multumesc!!!

Tweety_rzw 30-05-10 20:52

Quote:

Originally Posted by Bunea.Marius (Post 3381547)
Motor R20 2L.Scuze ca nu am specificat.Am gasit la cineva un astfel de motor si am inteles ca ar fi de 2000cmc si 100 si ceva de cai.daca stiti mai multe despre el spuneti-mi si mie daca se merita pus pe dacie? Multumesc!!!

Si cand te gandesti ca lumea la inceput te lua la misto,e o schimbare totala de cum arata inainte masina si cum arata acum chiar daca mai ai ici colo niste minusuri pe masina cum ar fi pedalele,presurile,multa bafta cu daciuta ;)

D0ryN 30-05-10 21:24

Nu ar merge schimbat numele topicului?

Bunea.Marius 02-06-10 11:29

Rog un moderator sa mute topicul la sectiune "Masina mea dacia" iar numele topicului sa fie schimbat in "Dacia C A G" ,iar din celelalte sectiuni sa fie stearsa. Multumesc!

Daniel_Toa 02-06-10 12:54

Aprobat :)

adi.schumi_tm 02-06-10 13:06

Super tare Dacia ta,chiar imi place stilul pe care l-ai abordat.Ce zici nu ar da mai bine jantele cu rosu in loc de gri?Ar merge un portbagaj modelul nou (cu ''umflatura'') sau un eleron frumos pe asta.Bafta in continuare.

Bunea.Marius 02-06-10 16:17

Re: Dacia C A G

Multumesc pentru aprobare!!:D

E posibil sa dea bine si cu rosu dar mie imi place si asa deocamdata ,poate pe viitor voi incerca si altfel.Acum sunt la stadiul "motor" ;momentan lucrez la o galerie si la montarea unui carburator si urmeza si altele dar deocamdata sa termin ce am inceput.In legatura cu motorul accept orice idee ;motorul este de 1300cmc.

BlueAngel 02-06-10 17:03

Imi place dacioara ta.Se vede ca s-a muncit mult la ea.Din partea mea sincer sfaturi pot sa iti zic sa refaci pasajele spate sa aranjezi frumos semnalizarile fata iar la bari cel putin din punctul meu de vedere ai prea multa plasa..ar da bine mai plina bara (fata/spate) si niste proiectoare frumoase la locu lor.La motor lasa-l asa nu te apuca de "raliu" ca e pacat sunt banisorii tai bagati in masina.
Mult succes in continuare ;)

Bunea.Marius 24-08-10 21:40

De curand am primit cadou o dacia break care a stat pe tusa vreo 2 ani.Dezechipand-o am ramas uimit ca nu a avut rugina in exces doar doua gauri la pe dalier in laterale unde vin prinsi suportii de cric.O am de trei zile si nu facut poze ca nu am avut timp dar maine voi incerca sa fac niste poze.Acum e un morman de fiare ,dar la final sper sa iasa ceva frumos.

Alexis_PSA 24-08-10 22:37

foarte tare masina din ce a fost si ce a ajuns ai avut mult de munca mai ales la tinichigerie era intr-o stare cam proasta dar a ajuns foarte bine poate ca ai exagerat putin cu rosul in interior dar gusturile nu se discuta si consola centrala e foarte ftare compartimentul motor e foarte curat felicitari ;) cat au costat angel eyes-urile?dau foarte bine pe masina si le-ai pus pe pozitii sau buton separat ?

Bunea.Marius 03-09-10 21:33

6 Attachment(s)
Poze cu dacia break ,care vrea sa-si schimbe personalitatea!!:lol:

Bunea.Marius 04-09-10 18:44

1 Attachment(s)
:arrow:Mai am gasit o poza cu fata si o pun si pe ea aici sa nu se supere.Orice idee e bine venita, eu ma gandeam sa o fac pe simplu fara spoilere si alte nebuneli ,sa fie cat mai aproape de original.

adi.schumi_tm 05-09-10 08:39

Ce manere pui la usile din spate?Eu as zice sa pui la fel ca cele din fata.

rob3rt0 05-09-10 09:23

Cred ca nu pune deloc:lol:

Bunea.Marius 05-09-10 10:47

Nu pun manere pe spate vor ramane doar la usile din fata ,deasemenea si haionul vreau sa-l indrept ,numarul il pun pe bara iar lampile de marsarier voi renunta la ele ,montandu-i lampi de model mai nou .

BlueAngel 05-09-10 13:28

Oare cum ar arata masina cu 4 faruri fara bari cat mai clean posibil si lasata blana ?

sRn- 05-09-10 13:51

Nu mai lasi putin pe spate CAG-u? :)

Cosmin-SNR 05-09-10 14:32

Quote:

Originally Posted by sRn- (Post 3635808)
Nu mai lasi putin pe spate CAG-u? :)

nu cred ca e nevoie, e bucatica rupta din TAU la spate si la garda la sol si la aspect e exact tau :X mai lipsesc lampile ca ale lui TAU si e identica:lol: ador masina asta:oops: si ca sa fie treaba treaba

primeste Rating 5 stele

If you like, you can add a score for this thread.
5 : Excellent

GJ 64 GAB 05-09-10 23:56

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3635899)
nu cred ca e nevoie, e bucatica rupta din TAU la spate si la garda la sol si la aspect e exact tau :X mai lipsesc lampile ca ale lui TAU si e identica:lol: ador masina asta:oops: si ca sa fie treaba treaba

primeste Rating 5 stele

If you like, you can add a score for this thread.
5 : Excellent

Între CAG şi TAU e o diferenţă foarte mare !

Oricum, parcă e mai Ok CAG-ul .

Alexis_PSA 06-09-10 12:20

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 3635763)
Oare cum ar arata masina cu 4 faruri fara bari cat mai clean posibil si lasata blana ?

si eu as vrea sa vad asta :D

Bunea.Marius 06-09-10 19:48

Dati-mi o idee de culoare pentru brekul meu.Va rog!!!!

Cosmin-SNR 06-09-10 20:44

Quote:

Originally Posted by Bunea.Marius (Post 3639101)
Dati-mi o idee de culoare pentru brekul meu.Va rog!!!!

ce zici ar merge un negru mat??

Ingerasul99 06-09-10 21:53

Cosmin , nu crezi ca negrul mat a devenit mai popular ca griul metalizat?
Incearca un albastru spre mov sau cu perla neagra.

Bunea.Marius 06-09-10 22:08

Sunt de aceeasi parere cu voi in privinta la negru mat a cam devenit comun,dar tinand cont ca este break nu pot sa-i dau o culoare sport trebuie tot ceva de nuanta mai inchisa,care la baza sa aiba negru.

GJ 64 GAB 06-09-10 23:47

Pink ! Pimpin bling bling ..

Bunea.Marius 08-09-10 11:36

Am si eu o rugaminte la voi ,spuneti-mi si mie unde as putea gasi lac mat ca am cautat si nu gasesc nicaieri.Sau daca are cineva pe forum.
In cele din urma m-am hotarat si in privinta vopselei va fi negru mat.

Andreynyo 23-09-10 21:07

Mai exista masina?daca da,ce modificari s'au mai produs?:D

Bunea.Marius 05-10-10 16:37

18 Attachment(s)
Da, exista ambele iata cateva poze cu ele.

Cosmin-SNR 05-10-10 16:40

Quote:

Originally Posted by Bunea.Marius (Post 3704730)
Da, exista ambele iata cateva poze cu ele.

Unde? :shock:

Bunea.Marius 05-10-10 16:55

Nerabdator mai esti, te grabesti rau!!:D

Andreynyo 05-10-10 17:39

Am niste poze cu un break modificat frumos,daca vrei sa te inspiri,da add la id: steaua_by_andreynyo si iti dau pozele :D;)

ObeLix 05-10-10 19:02

mane ... masina arata ca dupa multa munca dar aripile " evazate " zici ca sunt copertine ... amplasate .... incearca daca tot vrei sa le dai o forma , bara spate eee foarte foarte dreapta nare nici un farmec ..... pe masina se vede multa multa munca dar sunt anumite chesti la care ar trebuie sa mai lucrezi .
bafta .

Daniel_Toa 06-10-10 06:29

Va rog fara cearta

ynp_46 06-10-10 07:12

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 3705012)
mane ... masina arata ca dupa multa munca dar aripile " evazate " zici ca sunt copertine ... amplasate .... incearca daca tot vrei sa le dai o forma , bara spate eee foarte foarte dreapta nare nici un farmec ..... pe masina se vede multa multa munca dar sunt anumite chesti la care ar trebuie sa mai lucrezi .
bafta .

la dacie pe spate cam asta e forma:lol:fara suparare.niciodata nu am fost de acord cu spoilere pe dacia 13XX.parca nu cade bine...nu stiu:rolleyes2
oricum e de apreciat munca baiatului:D

MisterYo_25 06-10-10 13:30

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 3705012)
bafta .

adevarat!
o intrebare am, partea de jos a masinii e vopsita(negrul), sau ai folosit colant?!

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning