![]() |
Re: Dej
opelu ... e kitch
vw-u imi place ... e dragutz @mantus ... sfigmo |
Quote:
|
imi place Bora e cu gust ca nu e axagerata(urasc tuningul exagerat ) opelu ce sa zic....merge si el dar parca trebuie altceva...ceva nu se leaga acolo..
|
Quote:
|
inainte avea alta bara fata opelu...si arata mai bine....acuma noul proprietar o cam dat in kitch cu ea...:sad:
|
o noutate: toyota supra aia rosie a lu elvetianu, e in ungaria la tunat. Cica o sa fie un tuning unicat, totalul lucrarilor undeva la 20.000 euro. Is tare curios ce o sa iasa. Cica o sa dureze vreo 2 luni. Sper sa o vedem cat mai repede pe strazi
|
sper sa o vedem da nu suspendata pe gropi :lol:
|
Quote:
|
hmmm...da aia da masina ma!
si io vreau!!!! |
20000 de euro mi se pare EXAGERAT de mult ... nici nu stiu ce se poate face de banii aia :)
abia astept sa vad ce-o sa iasa ... daca chiar e de 20000 |
Quote:
2 puncte de penalizare şi amendă din clasa I pentru depăşirea cu 10-20 de kilometri/oră a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv, pentru categoria din care face parte autovehiculul condus 3 puncte de penalizare şi amendă din clasa a II-a pentru depăsirea cu 21-30 de km/oră a vitezei maxime admise; 4 puncte de penalizare şi amendă din clasa a III-a (între 2.222.000 şi 2.960.000 de lei vechi) pentru depăşirea cu 31- 40 de km/oră a vitezei maxime admise; 6 puncte de penalizare şi amedă din clasa a IV-a (între 3.330.000 şi 7.400.000 de lei vechi) pentru depăşirea cu 41-50 de km/oră a vitezei maxime admise; |
Quote:
|
@ mantus
ba merem pana la urma la cluj,sau nu sa stiu:?: :twisted: |
Quote:
|
:?: cine ne duce...ne strangem? :?:
|
io vin sigur...trece-ma pe lista :twisted: :twisted: :D :D ,si motorina bagam
|
Quote:
|
poti sa mi dau id de mess,mantus?:idea:,a meu Este ionut10dej
|
ce se mai aude despre transilvania tuning days?
|
cam slabutz stam cu povestile pe forumul asta...io zic sa ne apucam de fomei si sa lasam masinile la altii..:))
|
bne mah :lol:
|
4 Attachment(s)
plimbandu-ma azi prin oras....uitati ce am gasit:D
|
Quote:
|
Saab'u are Oz canova cred ca is si black edition
|
@ mogo
ce motor ai pe vectra? |
mnezooo .. de cand visez la niste OZ Canova .. :((
|
nai cautat pe net? era un site cu apropa toate marcile de renume ...tre sal caut
|
Quote:
http://www.************/index.php |
3 Attachment(s)
inca ceva poze cu 335i .Faina masinuta si cei 306 ponei nus de neglijat:D
|
asta am vazut-o si eu urcand pe la artima intr-o seara...si soferu era rau,da si masina e meserie:twisted:
|
mersi de link dar io tot visez la ele .. is prea scumpe si in plus de asta sunt numa cu 5 gauri.. mie imi trebe cu 4 :)
bmw-u ala ... pfoai .. am fost cu el .. pur si simplu zboara :) |
4 Attachment(s)
nu mai tin minte care ati cerut poze cu FIZ. Pana la urma l-am orins la mine la bloc. Claritatea nu e super pt ca pozele sunt facute din casa si noh.... Mi-o fo lene sa cobor langa ea ;)
|
Jentile de pe saab sunt MAK tot firma aia sunt si ale mele pe vectra...am fost chiar acolo cand si le-a montat..BESTIAL
Motorul meu e de 1.8 benzina...dc m-ai intrebat snoopy? Despere BMW....no comment...urasc masinile combi!!! .....O SA VA PREZINT CAT DE REPEDE ..SPER... NOUL MEU AUDI 2.3 benzina :) |
despre BMW-ul astalalt....ce sa zic...NO COMMENT....e prea bestial...defapt e mortal....sau mai bine zis...e superb!
|
FIZ-ul...hmmm, arata bine niste bari mai altfel si e frumos....
gata...lasati-ma ca am de invatzat in puii mei pt. examen ...imi trebe si mie permis ca deja imi vine sa ma sinucid ma oameni....maine ma duc sa dau examenu...hai pa! |
@ mogo
team vazut de mai multe ori prin oras ca ii dadeai ....si am crezut ca ai 2.0...da actualu de 1.8 ii 8v sau 16v? |
Quote:
|
Quote:
|
ms ms....sper sa-mi iau examenu ca de nu....ma omor!
|
snoopy ...8v ma....e normal...dar e turbat ma!!! =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning