![]() |
Re: Singurul Drifter profesionist roman este membru 4Tuning si presedintele Asociatie
Bv Florine ...you did it ....pacat ca nu aici la noi ....dar asta e ..unde ti se ofera sansa acolo o faci .....
Multa bafta in continuare si la cat mai multe succese!!! Numai bine!!! |
Re: Singurul Drifter profesionist roman este membru 4Tuning si presedintele Asociatie
go-go-go ! Multa bafta Florine !
|
il ajuta si mult masinutza...
|
Quote:
|
sal..TENGU ..respect maxim..ai avut curaj .si ai reusit ..driftu nu mai e sport de mult e arta... succes maxim ..cand vii prin tzara sa ne anuntzi exact ....sa te vad in actiune ....:D :D :D
|
Zuper Taaare Frate!!! Wooow....tine-o Tot Asa.....
|
ride on ! cand ajungi in cta cu masina da de veste pe forum
|
Felicitari si te asteptam si in Romania sa dezvolti ceea ce ai inceput acolo. Bafta multa in competitii.
|
Super tare . Tine-o tot asa si te asteptam in tara. :-)
|
:peace: :peace: rezpect pt tine , succes pe viitor si anunta-ne si pe noi knd te intorci k poate vei avea niste elevi la sc de drift
|
Quote:
|
hehe , scoala de drift .. ce funny suna !
E putin cam devreme pt asa ceva in RO TENGU , OFICIAL TE FELICIT SI EU ! Keep those wheels sideways & dont dissapoint your big and NEW fanClub :lol: |
Va Multumesc la toti din nou !!!
Din pacate nu prea am trimp de net, este ora 1:30 noaptea si eu de abia m-am intors de la drifturi... in fiecare miercuri sera trebuie sa facem drift show pt specatatorii care vin sa vada cursele de drag.... asa ne recompensam pt faptul ca ne lasa sa practicam driftul pe circuit gratis :) |
Referitor la drifting in Romania sunt foarte sigur ca o sa apara pasionati care o sa si fie capabili sa treca peste toate obstacolele inceputurilor...
Adevarul e, ca si orice alt motorsport driful nu este ceva ieftin... Se poate incepe ieftin dar cheltuieleile o sa apara pe parcurs :) Oricum sunt sigur ca impreuna o sa punem noi ceva la cale ;) |
1 Attachment(s)
Un scurt interviu pt revista FHM South Africa..... :)
|
1 Attachment(s)
Drifting pentru prima oara in Oval track multi specataori si un zid de beton de jur imprejur.... nu foarte prietenos la peste 100km/h sideways
|
Quote:
Sper sa nu ratez intalnirea cu tine ... cand vii in tzara;) |
Felicitari pentru ceea ce faci si totodata pentru mesajele de bine ;) . Succes in continuare.
|
Un inceput trebuie sa existe si in materie de drift. Daca ne gandim un pic acu ceva ani multi dintre noi "tunereau" masinile cu ce exista sau mai bine zis nu exista pe piata si salivam la reviste de tuning gen maxituning sau mai stiu eu ce. Uite ca timpul a trecut si au aparut atat oameni pasionati ca Florin (in materie de drift), dar si produse si firme de tuning din ce in ce mai competente. Nu ma indoiesc de faptul ca la un moment dat se va putea practica acest sport si in ROMANIA pe un traseu amenajat si in conditii de siguranta cu un material de concurs bine pus la punct. In Drift Bible Tsuchiya San spune la un moment dat ca e bucuros ca in Japonia tinerii pot sa alerge acum pe circuite speciale si ca nu mai sunt nevoiti sa repare masinile tot timpul asa cum era nevoit el cu ceva vreme in urma cand nici macar acolo nu erau trasee special amenajate pentru asa ceva.
E adevarat pana la participare in D1 cu o masina omologata preparata si testata in Romania terbuie sa mai treaca mult timp si sa se manance multe seturi de gume. Ideea e ca se poate. Vorbea cineva de ceea ce s-a intamplat la Oradea Tuning Show anul trecut. A fost e adevarat o incercare mai mult decat timida e adevarat, dar sa nu uitam ca nici participarea nu a fost la inaltime. Poate anu asta o sa fie mai bine. Keep drifting. |
Felicitari pentru tot ceea ce faci ;)
Te asteptam in Romania ;) |
Re: Nissan Skyline R33 Gts-t Drift Car
Bvo imi place ce faci ... frumoasa si masina .... si asteptam sa il vedem si pe al 2 lea :P
|
Intrerup tacerea si, oficial primul meu post:
FELICITARI Florin Cozmuta. ar fi frumos sa te vedem la 4t day :D . ideea cu scoala de drifting.. ar fi frumos ceva organizat, pana atunci, ne rupem in gropile frumoasei capitale. :sad: va mai trece ceva timp.. |
R.E.S.P.E.C.T. e tot ce pot sa zic pt ceea ce faci tu. Tine-o tot asa , si succes in continuare! Bafta!
|
fffffff tare frate !!!! cred ca te simti bine facand ceea ce unii dintre noi doar viseaza sa faca!!!!!::D:D:D:D:D:D
|
Super tare omu..........
|
Multi de BRAVOOOO...
Felicitari pt ceea ce faci, si pt k spui sus si tare k esti roman... Numai respect... Tine-o tot asa! |
Quote:
|
super .... suntem f incantatzi ca te avem pe forum pt a ne impartasi din experietele tale in ale drifting-ului.. + ca esti roman si asta ne da si mai multe sperantze pt viitor in ceea ce priveste drifting-ul in special si competitziile auto/tuning-ul in general de la noi...
..te asteptam pt o demonstratzie si aici in ROMANIA bafta in continuare... |
felicitari Florine!!!!! suntem mandrii de tine!!!te-am vazut cand ai fost pe acasa in cateva drifturi mai discrete prin oras si ne-ai rupt fasu!!!!!
RESPECT |
What a Day !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Azi am organizat impreuna cu managementul circuitului Wesbank raceway o mini competitie de drift :) care pana la final sa transformat intr-un eveniment de proportii..... cu multi spectatori, mult fum si mai ales multe cauciucuri distruse :) S-a facut practice dimineata, calificari pe la amiaza si competitia dupa masa :).... A fost interesant si dificil, am ajuns in Finala cu un M3 de peste 500 de cai preparat de drift, jumate masina din fibra de carbon :) !!! La finala in tandem prima tura a mers el in fata, unde am luat un pic de avantaj pt ca linia urmata de el nu a fost perfecta :) A doua tura am fost in fata si am reusit sa imi pastrez avantajul ..... la mustata :) Oricum am castigat si satisfactia e uimitoare .... inca vibrez :)) Am fost intervievat in fata spectatorilor .... etc .... Cateva poze .... si filmuletze :D |
:) what a day indeed !
Tocmai m-am intors si eu de la primul eveniment pe 2007 de Drift La fel cauciuc ars mult zgomot si full de japoneze ! Te inteleg Tengule cum e sa traiesti saptamanal sentimentul ! Se face topic special pt prezentarea evenimntului de azi ! |
1 Attachment(s)
Finala Sky Vs M3
|
9 Attachment(s)
Poze eveniment
|
Quote:
Multa bafta in continuare. Te asteptam la 4t Day. |
3 Attachment(s)
some more action shots
|
1 Attachment(s)
Solo run Calificari
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
Inca un set de poze de la eveniment
WestBank Raceway Poate ne spui Tengule .. ce se castiga dupa astfel de competitii ? |
florine, nu k esti tare. esti cel mai tare!!!! felicitari si mult respect din partea mea!!! felicitari pt ce ai realizat. si poate dai si u un semnal knd ajungi in tara. Belea masina! sunt un mare fan skyline. nu t lua dupa varsta mea. mic da' al dracu' rau d tot. RESPECT!
|
Cum zicea si CJ-01-WOB : Ce ai castigat, in afara de putina adrenalina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning