![]() |
Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare
Daca pot sa intreb, cat au costat modificarile aduse?
|
destul :))
|
vremmm sa vedem janteleeeeeeeeee alesee :D
|
un logan facut cu stil!!
pana nu il vezi pe live nu poti spune k are defecte(parerea mea)... din ce am vazut eu in poze s-a lucrat super mult la finisaje...imi place culoarea(cat mai curata arata super), imbinari k`lumea...interior frumos....bordul nu l`am vazut si eleronul frumushel!!..dak fac rost de niste poze cu un A4 din pl o sa le pun sa se vada cum ar fi venit eleronul taiat la margini unde se deschide/inchide portbagajul...mie 1 imi plac ambele variante...si cum e pe A4 si cum e pe logan!! spor la tb in continuare, ati facut o lucrare de exceptie:) PS:ashtept sa vad cum arata mashina cu roti cu tot!!jantele momo postate cu cateva pagini in urma se potrivesc (parerea mea)! |
Quote:
|
Meseriash..interioru..e piele sau imitatie ??/:)
|
9 Attachment(s)
deocamdata masina a primit niste geante momo pana vor venii celalalte!dealtfel cam asa arata masina montata laolalta!proprietarul a hotarat ca pana ne apucam de interior sa plece cu masina in concediu dupa care continuam cu proiectul!
|
5 Attachment(s)
inca cateva poze!
|
WOW... :shock: masina asta va intoarce capete. Cea mai reusita dacie. Am spus dacie?? Cred k trebuie sa ii gasiti un alt nume k dacie nu ii mai putem spune.
|
in sfarsit un logan p placul meu ... toate felicitarile mele baieti ...
|
felicitari !! asta inseamna custom nu va opriti!!!!!!
limita e imaginatia ! bafta in continuare |
superba ''jucaria''...doua intrebari: 1.aia sunt senzori de parcare in bara spate? 2. cum poate sa mearga fara numar pe fata? nu are probleme cu bascaliosii?
|
Ceva de motorul de pe RS se mai aude? va mai fi montat?
|
super culoarea..imi place la nebunie asha..simpla...si curata:)....tind sa cred protuning,k alte oglinzi ar mai fi schimbat aspectu` masinii....
a fost lasata din suspensie masina??...dak da....cu cati cm??... jantele si gumele ce dimensiuni au? ...pls..dak esti amabil sa`mi zici`:) |
o masina suuuuper reusita.. la motor s-au facut ceva modificari? in cazul in care nu s-au facut, nu trage mai greu motorul de rotile astea mai mari?
|
TOOOO COOOOOOL TO BE LIGHT!!!!! SA MOR YO CAT DE MARFA E!!! IAM DAT UNEI FETE POZE CU EL SI MA INTREBAT CE MASINA E :))prostreet va admir pt munca depusa!!!! tzinetzio tot aja. RESPECT;)
|
NO COMENT! ! ! !
cat ma costa baietzi un full tuning la voi, cu tot cu vopsit? k sa stiu kti bani strang, k de hotarat, m-am hotarat, la voi vreau sa-l fac:P:-P |
Te-ai hotarat foarte bine! din cate stiu eu baietii nu se ocupa de vopsit!
|
aiaiai super masina imi place ii smechera rau prea faina sa fie adevarata :)) TOT RESPECTUL PRO STREET bafta
|
Quote:
|
bravo, imi place:)
|
o masina cu adevarat frumoasa, imbinari bune, kit spoilere-praguri, culoare ... ce mai ... super :D
n-am mai vazut pana acum un logan asa frumos felicitari protuning ! |
Tot Respectul... ca posesor de logan, cu toate ca mie nu-mi place masina ( loganul in general) , pot sa spun ca e cel mai reusit logan pe care l-am vazut pana acum.... numa' bine... R E S P E C T.
|
din cate am vazut numai cuvinte de lauda...la inceput toti ziceau k e urat loganul dar uite ce ati facut voi...dintr o simpla pietricica ati facut un superb diamant ....bravo protuning.....felicitari proprietarului
|
daca se tin baietii de cuvant in octombrie vor avea o masina un pic mai speciala la tunning...... LANCIA LYBRA......sper sa ma tin si eu de cuvant
si sper sa iasa ceva frumos....am incredere in ei apropo salutari de la cluj |
Aderaul este ca stiu!!!!!!!!!!!! si nu se plafoneaza ci merg tot mai sus asa ca tzinetziva bine ce e mai bun la ei abia urmeaza!!
|
intr-un cuvant-superba.....da stii ca trebuie facut ceva cu oglinzile
masina ce sistem audio va avea? la motor sa umblat? partea tehnica? bafta in continuare |
cred ca e cel mai tare logan facut pana acuma...
e superb... |
Dap arata misto rau masina :) chiar dak nu`mi place logan deloc asta chiar e superba... succes in continuare .. sal
|
inca putin si numai zici ca e logan
sigur vreo fata mai blonda asa nu`si da seama ce masina e :)) |
Quote:
da' c facem cu tamburi d p spate k strica toata imaginea :rolleyes2 ..... ar da bn nijte discuri 8) ....( parerea mea ... |
o punte de clio III 1.6 16v rezolva problema
|
FELICITARI pt proect! Intr-un final la ce costuri sau ajuns (imi face cu ochiul si cred ca imi vand golanul de acum si voi cumpara unul cu taote dotarile). Sunt curios la cat o sa ma duca (actual posesor de 1.5 dci). Ma intereseaza la cat ma duce pt ca as avea ceva bani pusi la ciorap (asta si cu bani din vanzarea golanului) pt SUPERB care este la oferta!
|
Quote:
-bara fata,spate -praguri -evazari -eleron -capac de luneta -pleoape pretul kitului este de 1200 eur se preda in spritchit montat pe masina cu imbinari perfecte! |
Inteleg ca pretul e 1200..vopsitul integral al masini la ce pret este..?si cam cat dureaza toata munca..?merci mult...
|
robi ti-am lasat un off line... pleoape + eleron ibiza(model nou) ai ceva?
|
e de vanzare masina :D
|
Debia a fost terminata si deja o vinde tipu... pacat...
|
Am vazut si eu...asha masina se tzine dupa ce bagi banii in ea..plm ..el stie..oricum fainutza masinutza..:x
|
Stati linistiti k nu o vinde!!!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning