![]() |
Re: Accidente
http://stirileprotv.ro/exclusiv/stir...c-de-bile.html Se pare ca nu se mai practica biliardul in club ci pe strada... :D
|
buna cine stie de accidentul de azi din intersectie de la cataloi?
|
1 Attachment(s)
Din "auzite" o masina cu nr. de Galati nu a acordat prioritate la un tir in intersectie... 3 morti... Daca stie cineva mai bine...eu asa am auzit... Asta e masina, imi pare rau ca nu i-am facut poza pe partea afectata...
|
vineri dimineatza sa intamplat, nu a observat tiru si poc ,era si ceatza naibii
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si una tare! la scoala 5 in gradina...:peace:
|
ce nr avea masina?
|
2 Attachment(s)
TL 84 HOT... How's the hottest BMW in town? :D
|
nu imi pot da seama cum a reusit. pfff
|
fugea de politie si s-a gandit ca acolo era un bun loc de ascuns.
ghinionul lui a fost ca a facut prea mult zgomot si paznicul a chemat politia care era dupa el(sau inaintea lui , ca il pierdusera). |
Daca stie cineva la ce service o duce sa dea un semn... Mi-ar trebui farurile :D
|
Quote:
|
Astazi in jurul orelor 10 :00 la Cataloi ( in apropierea podului ) dacia in care se afla profesorul Nicolae Evdochim a acrosat din contrasens un Mercedes clasa S . Se pare ca a domnul profesor a adormit la volan . Ca stire de ultima ora se pare ca medicii au reusit sa-l salveze si a fost trimis de urgenta la Bucuresti . Sa speram ca se va facem bine si ii tinem pumnii
|
Pacat .. cred ca era printre putini care se mai ocupa de tineri din ziua de azi la fotbal.
|
Quote:
|
Accident f urat aseara pe la miezul noptii pe drumul spre Galati, imediat dupa dealul Somovei, pe linia dreapta pana la intersectia cu drumul ce duce la Telita. O Navara a acrosat o Octavia II de pe contrasens si s-a rasturnat pe sosea cam 150-200m (nu exagerez). Circulatia oprita pe ambele sensuri, nu a murit nimeni dar soferul Navarei era grav la spital. Octavia avea partea stanga fata afectata, Navarei abia ii mai gaseai un cm patrat de tabla dreapta... Politie (si Rurala si Rutiera, si masina de la DPIR), Jandarmerie. Cred ca Octavia era a unui angajat MAI...
|
4 Attachment(s)
Aproape de hotarul de judet......o maisna....3 tineri....viteza.....depasire......masina din contra-sens....saritura....pom.......picioare rupte...vanatai.....panica.
|
PRAF :| mirare ca cei din fata mai traiesc.
|
miercuri dimineata la 2:30 , la iesire din padurea de la topolog, in curba un mitsubishi colt visiniu cu nr. de tulcea a derapat si s-a rasturnat in sant la vreo jumatate de metru langa un pom . din fericire, baiatul care era la volan nu a patit nimic ... era doar derutat , numai stia pe unde este
|
Ce numere avea?
|
1 Attachment(s)
TL 01 BEB
|
Cred ca e Edis, baiatul care a avut Civic-ul ala albastru 87EDS... Pacat de masina... :sad:
|
Quote:
|
accident periculos la iesirea din padurea babadag
sambata in jurul orelor 13.30 a murit ...dumnezeu sa il ierte parerea mea ca avut peste 160 sau 170 la ora masina era zob la partea din fata...plus ca nu mai avea motorul... |
Dumnezeu sa il ierte!!!...Baiatul avea 21 de ani si il chema Dragos.Avea un Opel Astra 1.7dti cu nr TL-xx-DRG. Il cunosteam,era vecin cu mine la 2 case mai sus. Era un baiat linistit,pasionat de masini si curse, a fost la ambele curse de pe aeroport ca spectator,si ma intreba cand o facem pe urmatoarea.......din pacate no sa vada urmatoarea cursa.......e trist....si foarte dureros....la doar 21 de ani. Sa speram ca ii e mai bine pe lumea cealalta si Dumnezeu are grija de el. Dumnezeu sa te ierte si sa te aiba in paza,vecine!!!
|
Dar stie cineva ce s-a intamplat? Eu auzisem o poveste cum ca i-ar fi cazut motorul :|
Poze ceva? |
lucra la un prieten de-al meu si am inteles ca motorul s-a deplasat in momentul impactului,acul era oprit la 160. a prins pietris/iarba de pe contrasens cand s-a angajat in depasire si "l-a furat"
|
stati sa pun niste poze cu opelul tl 88 drg ...rip dragos
mod edit:Foloseste functia "Manage attachments" a forumului te rog |
3 Attachment(s)
|
rip dragos
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
dak mai aveti poze de la accident va rog frumos dati add la te_iubb si trimiteti`mi si mie sua cu masina!
|
sunt aproape 2 luni de cand nu mai esti la pieptul meu dragosh!:((((
in fiecare zi la mormantul tau imi vars lacrimile ce ma dor de fiecare data! te vreauuuuuu inapoi :((( nu ma inteleg nimeni , nici nu va sti nimeni ce este in sufletul meu dragosh! r.i.p ingerashule! t |
Ati auzit de cred de accidentul de ieri cu microbuzul :shock:
|
http://www.obiectivtulcea.ro/stirile...i-iepurai.html
Este un tovaras f bun de-al meu, iar ce scrie acolo nu este adevarat. I-a iesit unu din parcare in fata si l-a evitat...ajungand...direct la spital inconstient. Din pacate, masina este intr-un stadiu foarte prost, s-ar putea sa fie dauna totala. Pacat, foarte pacat...era pasionat de masina si a bagat bani in ea intr-un timp foarte scurt. |
eu oricum in locul tau mi-as face roll-cage. :D
|
nimeni nu stie nimic de accidentu de ieri de la egreta?
|
Eu am auzit ceva parca de un kia care s-a dat peste cap la Egreta. Dar nu stiu detalii, si nici nu-mi inchipui cum a reusit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning