![]() |
Am ajuns...bine....bine...dau spargeri cu prieteni la banci acum...
E bine... Am DISCO...CENTRAL SUVAJE ... :lol: :lol: |
cand sariti de level 1000 contact me sa vb sa va bag intr-un gang in primele 50 de locuri.. dam rf la greu etc :wink:
|
Ok am inteles...acum sunt 280 ...mai am muuult....
|
Am facut rost de 30 de credite ...dar nu de la mine 8) :lol:
|
Re:
Quote:
vreau si yo :P :D |
pai vezi ca au facut si pt. Romania :D trimite sms si le ai :wink: :lol: eu am respect 1500 6 fabrici de cocaina...10 tarfe si un bordel...si dau spargeri la Rezerve federale si la Discoteca :wink: aaa si am si un pub unde ma droghez :lol:
|
evo007
Vagabond Respect: 56 Cash: $1 423 Moral: Foarte sus MAi sunt ganguri ...........vreau si yo sa intru kalumea jocu mai am vreo 4 prostituate care imi dau vreo 2000 toate un pistol si am ajuns sa jefuiesc case.......acu astept sa imi iau o fabrica si un pub .Asteppt invitatie sa intru intrun gang bun :D Si o intrebare cum cumpar credite si la ce imi folosesc? |
RunAwayDU
Vagabond Respect: 933 Cash: $466 442 Moral: Foarte sus 8) mai am vreo 6 fabrici, nu stiu cate tarfe, parai la banca, gang bun...o duc destul de bine 8) |
yo nu prea ma mai omor cu joku..
am respect:2784 , 32 cladiri ( lab heroina ) si mai am vreo 10 vagabonate din ultimele 10 :!: |
a inceput o runda noua....mai jocaca cineva :D
|
runda noua, runda noua...da' vad ca tipii astia nu mai implementeaza nimic nou in joc...nu prea merita ...eu mai jucam ... asa... nu mai are rost...devine super plictisitor :(
|
chiar ca nu mai prezinta nici un interes... 8)
|
NIMIC....absolut nimic NOU ... un *** de joc a devenit cu timpul si devine stresant..
|
ce tare :lol: :lol: ce entuziasm la inceput
si acum cate injuraturi :twisted: :twisted: |
pai daca nu se aduce nimic nou la el ???
se plictiseste lumea de el si incepe sa isi bage piftiile la congelatorul polonezilor :D |
Mai joaca cineva The Crims?
|
Re:
Quote:
|
zii numele ca sa itzi dau sa intri in gang
eu am deabia 160 respect... |
Re:
Quote:
|
Re: THECRIMS - SUPER TARE!
cine are gang ... :D ?