![]() |
Re: This Is My Ride....:)
nu sunt frate cu nimeni :)...nu pot sa vin pentru ca lucrez!
|
daca iar trage o vopsea pe masina fara abtipilde ra fi chiar frumoasa oricum rau tare nu arata sunt altele mult mai rele pe drumurile noastre.oricum succes cu proiectu'.
|
Quote:
|
Quote:
|
nea cheder, 45 de minute am citit 14 pagini ...... masina ta nu este...... nush cum sa-tzi spun .....? shti...cheder ..... tre' sa-tzi spun ceva teribil care o sa te supere dar asta e........
|
MOS CRACIUN NU EXISTA...
|
frate n-o mai resurscita atat pune mana i-ati alta mai ingrijita sa nu bagi banii in tablaraie ci sa-i bagi in motor, sistem de franare , suspensii. etc fa-o sigura in primul rand, nu sa cazi din ea la prima groapa ca s-ar putea sa fuga cei 100 de ponei..... bafta shi nu mai fi incapatanat ascultai pe cei din jur. [CAND DOI ITZI SPUN CA ESHTI BEAT.... DUTE SHI TE CULCA]
|
IO...Renunt... frate...degeaba a bagat bani in cacaturi, toba sport, etc....dak nu face tabla....io unu imi bag picioarele si renunt...
|
fratilor io nu mas fi apucat de la inceput de ea pt k e facuta ROMALES tiganeste frate eu vreau sami pun p a mea motor de golf2 d 164 cai da dak imi da el motoru ala 1300 cu 100 cai renunt la motoru de golf ma jur
|
am citit ca prostu 14 pagini ,ca ma facut curios ,si ce sa vezi
nimic interesant apropo de unde iau ,si yoo un filtru sport pt benzina mersi frumos si bafta la TUNAREALA!!!! |
Quote:
EU ZIC CA NU ARE ROST SA NE MAI LUAM DE SARACII BAIETI CA SI EI AU ACEEASI PASIUNE ....SINCER MI-AR PLACEA SA O VAD PE STRADA SI SA ZIC "CHIAR ESTE O MASINA FRUMOASA" NU CA ACUM EU LE DORESC DIN NOU MULTA BAFTA |
chedere............ cum sa iti spun stiu k ai bagat multii bani in masina dar numai pe prosti... cum ar fi : filtru sport benzina, filtru sport aer, toba sport,
neoane, abtipilduri, camere de supraveghere.... ajuta si cele enumerate dar mai bine faceai alceva cu bani... am observat k a cam ruginit masinuta ta arunca aripa aia de fibra :lol: vopsesteo da jos tote porcariile. schimbai masca,jantele. si o sa iasa ceva k acum sti si tu k nu e situatia ros.... stiu k nu ai lovele dar cu timpu o sa faci si tu ceva....afaceri, contrabanda cu masinii...:lol: rematu e aproape:lol: si o sa iasa ceva frumos acum cu parere de rau iti spun k e cam un khici de locul 9-10.... |
4 Attachment(s)
:DCateva poze...incepuram cu spatele...terminam cu fata:lol:
|
3 Attachment(s)
back to job....am inceput sa imi revin cu finantele si cu mintea deja mam decis ce sa fac din blonda mea....un gen mai muscle car.....(vise) .....priviti cum mi-am rupt acel autocolant de pe capacul porbagajului....urmeaza restul :evil::evil::evil:
|
spatele vreau sa-l las fara bara la fel o sa fie si pe fata
|
....eu acum realizez....dar ininte cand am pus tate abtipildurile alea si toate tampenile pe ea defapt nici eu nu stiam ce vreau de fapt .....asa ca m-am axat pe un singur lucru ...muscle car....creionul si hartia si incepem schitele ne luam cartile in brate si trec la treaba....
scuzati de scris dar a luat cola tastatura mea....i-a fost sete |
arata binisor masina,dar daca tot zici ca o faci muscle car ar trebui sa dai jos coada aia de rechin.parerea mea si te asteptam cu poze
|
dispare de pe ea absolut toate plasticele si stikere.....
|
10 Attachment(s)
.....cateva poze cu ce am mai biciuit la blonda mea :).....un incebut spre bine
|
4 Attachment(s)
......tot eu.....VAND ARIPA DE DACIA 1300 DE STANGA DIN FIBRA DE STICLA SAU SCHIMB CU UNA DE DREAPTA ( E FACUT LA UNGHI).....tel 0727265881-0763015949-0754870332
|
Quote:
|
Tu vrei sa faci masina gen WRC ?
|
cu chit vrei u sa astupi manerele??aiurea cum le-ai facut,:chainsaw:mai bn taiai cu flexul acolo si sudai tabla frumos asea;)...o sa arate urat,parerea mea..no offence...:peace:
|
incredibil .... dar vai ce toba are , dar vai ce jante are ... ..... dar vai ce kitch .
|
Dai ma drumu de aici:)), incredibil, tu ai masina macar ma tarane?:))
|
Quote:
omul vrea sa scape d toate prostiile de p ea... scuze de off-topic pt cheder...bv man...o sa iasa bine blonda ta!!! mult succes!!! |
Quote:
Quote:
|
Mai ai ma masina???Sa va spun parerea mea,din fabrica nu a iesit cu motor+cutie de alpine never ever!asa a spus el...
Odata candva a avut si un motor de alpine+cutie(POATEEEE),dupa care au urmat alti proprietari + schimbarea motorului = taximetrie;) In prostia mea,nu reusesc sa-mi dau seama cum e treaba cu aripile din fibra si usi si ce ai mai enumerat pe acolo... Adica masina o sa fie toata din fibra??Pune-i si aripi de avion,dar sa fie tot din fibra daia,poate incepi sa zbori cu ea:???: In fine,sfatul meu este sa respiri usor si sa citesti ce-ti scriu baietii pe aici,si de ce nu?!,sa te uiti si la alte masini gen GORDINI cum iti doresti tu Am observat ca pana acum nu ai raspuns la niciuna din intrebarile care ti-au fost puse Una ar fi care ma macina si pe mine,cum sta filtru ala de aer acolo,asa sculat:lol:si gata sa-si ia zborul? E pus la misto am inteles... Cu motorul pana la urma?am nimerit-o cu ce am spus mai sus??? Si ar mai fi...oricum,speram sa-i faci tabla cat mai curand si cat mai bine!Stai linistit ca te intelegem ca nu sunt "lovele" si multi au inceput de la zero,dar sa nu ne batem joc de noi si de imaginea noastra;) |
1 Attachment(s)
Quote:
imi place ce ai spus....serios. primele poze au fost demult facute pe cand nici eu nu stiam ce vreau defapt.:oops::cry:..m-am luat in gura cu toti de aici...si pana la urma am spus STOP sa revin la realitate ca defapt cu basinile'n cap nu rezolvi nimik si dinpotriva iti faci dusmani ....filtrul ala era pus asa de idee el acum e montat ca sa am acolo un "filtru" ..:?:...incet in cet o sa pot sa imi realizez visul8) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
......un vis
|
Quote:
:))):-):-) ce ceasuri ti-am dat |
Bafta la lucru. Sa reusesti ce vrei :)
|
7 Attachment(s)
poze.....:D
|
Ruginii....cauta alta caroserie sau fa-i tinichigeria ca scoate capu pisica:))...si poate iti intra mintile in cap .....k numai prostii faci la masina asta......ia-o k pe un sfat nu mi-o lua in nume de rau!bafta in continuare cu maretul tau proiect
|
numai volanul si cat de cat satozele sunt de ea...in rest...
apropo, manerele unde sunt? cum inchizi usa din interior?? |
Quote:
|
sau roaga un pieton:)):)):))
|
ce nebuni ...
|
Quote: