![]() |
Re: O noua dacie !
nai stare deloc :lol:
|
Quote:
Bafta! |
5 Attachment(s)
Aproape de final , in realitate se vad superb ! :D
Astept pareri ! |
Quote:
Bravo! stiu ca iti doreai de mult,ma bucur ca ai reusit! Cand ai timp sa intri pe mess,vreau sa imi dai niste detalii:lol: |
foarte frumos au iesit...imi place ca lucrezi mult la interior.Bafta
|
Bine ca au facut altii tutoriale mura in gura :-P
Hai ca au iesit misto, negru ala putea fi putin mai negru... mi se pare cam transparent |
Quote:
Bafta tuturor ! |
da... clar! daca aveam si eu informatiile pe care le am acum cand am facut primul set era o treaba... cand am facut primul set nici nu stiam sa scot ceasurile din bordul de CN
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc !:D
|
e greu sa dai search pe gogu...:rolleyes2 am mai sarit peste etape pt ca am facut o groaza de experimente pe banii mei ca sa prefectionez cadranele si iluminatul si nu sunt dispus sa le dau mura in gura 8) pt ca sunt un zgarcit :twisted:
ASA CA LA MUNCA!!! e usor cu teoria practica ne omoara |
2 Attachment(s)
Si montate pe masina , dar din pacate ceasurile sh cumparate nu functioneaza :sad: deci ne apucam sa refacem tot in ceasurile de pe masina mea , asta este viata !
|
4 Attachment(s)
Poze din timpul lucrarilor :D aducem mici imbunatatiri !
|
1 Attachment(s)
Imi place evolutia masini tale ;) bafta in contunuare .
Ajutama si pe mine sami zici din ce sa fac si eu consola ca nu am? |
Incearca foi din ABCDar.
|
3 Attachment(s)
Este ora 1:20 noaptea , am terminat ceasurile si sincer daca era putin mai cald ma duceam sa le montez :D
Maine sper sa nu mai intampin dificultati , va las cateva poze s-a lucrat mult mai profi de aceasta data desi in poze pare cam acelasi lucru ! Bafta tuturor ! |
Nu mai faci si tu un ghid?
|
2 Attachment(s)
Si gata cu montajul , nu pot sa zic decat ca materiale de rahat folosite la bordul asta , prinderi aproape imposibile o intreaga istorie si bulire de degete ca totul sa fie "ca la carte" :D Am montat si remontat ceasurile de 3 ori din cauza diverselor probleme aparute pe traseu :lol: si acum asteptam sa vina seara sa mai facem cateva poze !
Asa se vede pe timp de zi ! |
3 Attachment(s)
Am facut niste poze (dar nu stiu ce naiba are aparatul par toate pozele in miscare) la intuneric in garaj si un mic filmulet , precizez ca , calitatea video-ului este slaba si pot sa zic ca arata superb vazut live ! Or sa urmeze si acele luminate ft curand !:D
|
Frumos!
|
Quote:
|
iti tremura mana de fericire cand ai facut pozele cred:))
|
Quote:
|
Parca de data asta au iesit mult mai bine.
Oricum,felicitari! Eu tot te urasc:lol: |
fa si acele rosii ! :) ca nu prea se vad
|
3 Attachment(s)
Exact asta urmeaza acele rosii si mici modificari ! Intre timp am facut rost de un turometru care a intrat deja la refacut :D Inca strang piese si sper sa ma apuc serios de ea toata dupa Paste !
|
cam putine ture :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am avut si eu probleme cu turometrul la un moment dat, ba mergea ba nu mergea...era din blocul de sigurante, siguranta slaba..... |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Intre timp am reusit sa intru si in posesia autocolantului pentru ceasuri , si am montat o cotiera ! Abtibilde domnule , cine stie poate merge mai tare oleaca :D
Inca strangem piese , vremea nu permite altceva , am achizitionat si o presa pentru arcuri fata ! |
Pai,sa trecem la treaba:)):))
Cotiera sta fix?..adica nu se misca de colo in colo?:)) |
Quote:
|
cu asa zisa presa,nu poti sa faci decat sa mentii arcul pe loc acolo,nu ai cum sa il schimbi...asta e buna sa schimbi telescoapele...asta dupa ce dai tot bratul ala jos
|
Bun ceasuri noi, hai sa le vedem pe masina, nu cred ca necesita vreme frumoasa sa pui abtipildurile de la ceasuri :d
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning