Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

DJBOSS 26-03-13 01:36

Re: O noua dacie !

nai stare deloc :lol:

tuner-man 26-03-13 02:49

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5414805)
nai stare deloc :lol:

Mail ales cu vremea asta simt ca mor in casa :D . Sa speram ca iese ceva productiv asta chiar nu am mai facut-o pana acum!

Bafta!

tuner-man 26-03-13 18:55

5 Attachment(s)
Aproape de final , in realitate se vad superb ! :D
Astept pareri !

R.Equinox 26-03-13 19:00

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5415715)
Aproape de final , in realitate se vad superb ! :D
Astept pareri !

Ce sa mai...uneori iti faci cu mana ta decat sa astepti dupa altii
Bravo! stiu ca iti doreai de mult,ma bucur ca ai reusit!
Cand ai timp sa intri pe mess,vreau sa imi dai niste detalii:lol:

world cars 26-03-13 21:23

foarte frumos au iesit...imi place ca lucrezi mult la interior.Bafta

Old_boy 26-03-13 21:26

Bine ca au facut altii tutoriale mura in gura :-P

Hai ca au iesit misto, negru ala putea fi putin mai negru... mi se pare cam transparent

tuner-man 26-03-13 21:33

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 5415941)

Hai ca au iesit misto, negru ala putea fi putin mai negru... mi se pare cam transparent

Intradevar ai mare parte din merite , tutorialul tau a fost prima sursa de inspiratie deci multumesc frumos , si inafara de asta eu am dat comanda de o luna la cineva sa imi faca ceasuri si m-a tot amanat , asa ca uite rezultatul! Cat despre negru da in poze asa pare dar o sa fac un filmulet , te asigur ca unde este negru nu trece deloc lumina ! Si sa tinem cont ca este prima data cand fac asa ceva , eu zic ca este un rezultat mai mult decat multumitor !

Bafta tuturor !

Old_boy 26-03-13 21:39

da... clar! daca aveam si eu informatiile pe care le am acum cand am facut primul set era o treaba... cand am facut primul set nici nu stiam sa scot ceasurile din bordul de CN

world cars 26-03-13 21:53

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 5415941)

imi spui si mie unde gasesc tutorialu ? :D

tuner-man 26-03-13 21:55

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 5415973)
imi spui si mie unde gasesc tutorialu ? :D

http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...c=2777&st=1560 uite aici sper sa nu fie considerat reclama , oricum baiatul a descris in mare parte toti pasii de urmat restul te descurci singur , precizez ca mi-au iesit abia la a 3 a incercare , pana am gasit ordinea printurilor am reasezat ledurile de cateva ori si un larg etc.

world cars 26-03-13 22:04

Multumesc !:D

Old_boy 26-03-13 22:17

e greu sa dai search pe gogu...:rolleyes2 am mai sarit peste etape pt ca am facut o groaza de experimente pe banii mei ca sa prefectionez cadranele si iluminatul si nu sunt dispus sa le dau mura in gura 8) pt ca sunt un zgarcit :twisted:

ASA CA LA MUNCA!!! e usor cu teoria practica ne omoara

tuner-man 27-03-13 17:40

2 Attachment(s)
Si montate pe masina , dar din pacate ceasurile sh cumparate nu functioneaza :sad: deci ne apucam sa refacem tot in ceasurile de pe masina mea , asta este viata !

tuner-man 27-03-13 19:01

4 Attachment(s)
Poze din timpul lucrarilor :D aducem mici imbunatatiri !

vandam 27-03-13 20:47

1 Attachment(s)
Imi place evolutia masini tale ;) bafta in contunuare .
Ajutama si pe mine sami zici din ce sa fac si eu consola ca nu am?

scrisit 27-03-13 21:37

Incearca foi din ABCDar.

tuner-man 28-03-13 00:22

3 Attachment(s)
Este ora 1:20 noaptea , am terminat ceasurile si sincer daca era putin mai cald ma duceam sa le montez :D
Maine sper sa nu mai intampin dificultati , va las cateva poze s-a lucrat mult mai profi de aceasta data desi in poze pare cam acelasi lucru !

Bafta tuturor !

scrisit 28-03-13 08:00

Nu mai faci si tu un ghid?

tuner-man 28-03-13 13:54

2 Attachment(s)
Si gata cu montajul , nu pot sa zic decat ca materiale de rahat folosite la bordul asta , prinderi aproape imposibile o intreaga istorie si bulire de degete ca totul sa fie "ca la carte" :D Am montat si remontat ceasurile de 3 ori din cauza diverselor probleme aparute pe traseu :lol: si acum asteptam sa vina seara sa mai facem cateva poze !

Asa se vede pe timp de zi !

tuner-man 28-03-13 18:59

3 Attachment(s)
Am facut niste poze (dar nu stiu ce naiba are aparatul par toate pozele in miscare) la intuneric in garaj si un mic filmulet , precizez ca , calitatea video-ului este slaba si pot sa zic ca arata superb vazut live ! Or sa urmeze si acele luminate ft curand !:D

scrisit 28-03-13 19:03

Frumos!

tuner-man 28-03-13 19:05

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5418328)
Frumos!

Multumesc frumos , in definitiva merita toata munca si chinuiala !:D

valy1233 28-03-13 19:15

iti tremura mana de fericire cand ai facut pozele cred:))

tuner-man 28-03-13 19:16

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5418352)
iti tremura mana de fericire cand ai facut pozele cred:))

Asta a fost tare :lol: tot ce este posibil nu te contrazic !:D

R.Equinox 28-03-13 19:20

Parca de data asta au iesit mult mai bine.
Oricum,felicitari!

Eu tot te urasc:lol:

sheiky93 31-03-13 17:10

fa si acele rosii ! :) ca nu prea se vad

tuner-man 01-04-13 15:35

3 Attachment(s)
Exact asta urmeaza acele rosii si mici modificari ! Intre timp am facut rost de un turometru care a intrat deja la refacut :D Inca strang piese si sper sa ma apuc serios de ea toata dupa Paste !

valy1233 01-04-13 15:37

cam putine ture :-)

giubau_v8 01-04-13 19:19

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5423052)
Exact asta urmeaza acele rosii si mici modificari ! Intre timp am facut rost de un turometru care a intrat deja la refacut :D Inca strang piese si sper sa ma apuc serios de ea toata dupa Paste !

Care e rostul acestui turometru? Am vazut ca ai bord cu turometru deja :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

tuner-man 01-04-13 21:24

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 5423294)
Care e rostul acestui turometru? Am vazut ca ai bord cu turometru deja :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

Turometrul meu e bulangiu :D:lol: are nebuniile lui si plus de asta am unele idei , si atunci o sa vezi si rostul turometrului asta !

tuner-man 01-04-13 21:25

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5423056)
cam putine ture :-)

E masina mea , la care eu schimb piese , eu bag bani in ea , 6000 este exagerat de mult :lol: nici macar nu va ajunge vreodata acolo !

giubau_v8 01-04-13 22:19

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5423529)
Turometrul meu e bulangiu :D:lol: are nebuniile lui si plus de asta am unele idei , si atunci o sa vezi si rostul turometrului asta !

Am inteles. Numai sa nu il agati pe bord, cu suportul lui original, urat mai vine :D .
Am avut si eu probleme cu turometrul la un moment dat, ba mergea ba nu mergea...era din blocul de sigurante, siguranta slaba.....

R.Equinox 02-04-13 10:07

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5423529)

Acest turometru vine in noua consola cumva?:lol::lol:

tuner-man 03-04-13 19:11

7 Attachment(s)
Intre timp am reusit sa intru si in posesia autocolantului pentru ceasuri , si am montat o cotiera ! Abtibilde domnule , cine stie poate merge mai tare oleaca :D
Inca strangem piese , vremea nu permite altceva , am achizitionat si o presa pentru arcuri fata !

R.Equinox 03-04-13 19:15

Pai,sa trecem la treaba:)):))

Cotiera sta fix?..adica nu se misca de colo in colo?:))

tuner-man 03-04-13 19:19

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5425969)
Pai,sa trecem la treaba:)):))

Cotiera sta fix?..adica nu se misca de colo in colo?:))

Este fixa fixa nu se misca nu scartzaie nu baraie nu nimic ! :D

valy1233 03-04-13 19:49

cu asa zisa presa,nu poti sa faci decat sa mentii arcul pe loc acolo,nu ai cum sa il schimbi...asta e buna sa schimbi telescoapele...asta dupa ce dai tot bratul ala jos

Razvan11. 03-04-13 20:01

Bun ceasuri noi, hai sa le vedem pe masina, nu cred ca necesita vreme frumoasa sa pui abtipildurile de la ceasuri :d

tuner-man 03-04-13 20:43

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5426021)
cu asa zisa presa,nu poti sa faci decat sa mentii arcul pe loc acolo,nu ai cum sa il schimbi...asta e buna sa schimbi telescoapele...asta dupa ce dai tot bratul ala jos

Cu aceasta presa presezi arcurile , scoti amortizorul apoi pui presele normale si dai afara arcul ! E mult mai safe asa am deja 2 feluri de prese yato daca vrei iti fac poze la ele dar nu intra cat trebuie sa le presezi calumea. Ideea e simpla cu presa din poza presezi arcul maxim , pui prese normale pe arcuri si dai drumul la presa de dacie. Cu celelalte nu incap si te chinui ft mult ! ;)

valy1233 03-04-13 20:44

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5426107)
Cu aceasta presa presezi arcurile , scoti amortizorul apoi pui presele normale si dai afara arcul ! E mult mai safe asa am deja 2 feluri de prese yato daca vrei iti fac poze la ele dar nu intra cat trebuie sa le presezi calumea. Ideea e simpla cu presa din poza presezi arcul maxim , pui prese normale pe arcuri si dai drumul la presa de dacie. Cu celelalte nu incap si te chinui ft mult ! ;)

asa da daca ai si presa cealalta ;)

All times are GMT +2. The time now is 16:51.

- Copyright 2026 4Tuning