![]() |
re: Oltcit 12TRS - DJ 05 WDJ
vezi ca mie mi-au luat politia impreuna cu RAR talonul pt toba care este exact plush ca a ta...sau ma rog...a lui laur numai ca a mea are tips'u oval!pe langa asta am mai luat si 1 milion amenda:)asa ca avetzi grija ca in bucuresti sunt mai multe organe decat aici;)
|
Quote:
|
ce faci domnu..wdj
te-am vazut prin cartier... te-am dat absent la intalnire :rolleyes2 data viitoare sa il iei si pe laur..sau invers :-P |
Quote:
data viitoare venim aman2..vineri nu am putut niciunu ..am fost plecati |
Quote:
|
bai dai draq.... sa imi dea amenzi la greu...si certificat sa mil ia din fund :)). ..
|
a... si app body .. am fost plecatzi:(.. data viitoare o sa fim prezentzi :)
|
Quote:
bafta in continuare :D |
da..se pare ca masina asta e urmarita numai de ghinioane...sapt trecuta a intrat iar un dobitoc in el..iar are hayonu stramb..aripa din stanga spate praf..semiaripa..podeaua..:(
|
eu am 2 variante... ori DORU e prea incet pt strazile astea ori franeaza fara motiv.....ce-ai DORULE s-au pus p ea??? ai si u grija la dobitoci c in ziua de azi muuult sunt piloti de curse prin oras......sa fie si ei reisari cika...:rolleyes2 :twisted:
|
Quote:
|
era FEMEIE ?????? sau vreun pustan care are permisul de 2-3 luni....lool ce oameni...cel putin a avut bun simt si i-a lasat nr de telefon....DOAMNE FERESTE-NE.......:evil:
|
Doamne ce oameni...cum poti fratele meu sa o lovesti in parcare...:rolleyes2 :?: chiar nu o vezi ca nu sta pe loc??:shock: :lol:
|
ba nu e adevarat iar? cum pm sa fi atat de ratat sa lovesti o masina parcata
|
Cunosc pe cineva care si-a luat masina de 2 saptamani si un dobitoc a dat cu spatele direct in masina lui parcata.
|
dorule ai poze ???
e grav ?? bha ce oameni prosti .... bine k a lasat macar bilet:???: :???: |
Quote:
|
o sa ii fak poze sa vedetzi.... am fost la service shi costa reparatzia 18 milioane jumate :| ,... shi asigurarea acopera doar 8 ... plm... acu nush ce sa fak..... de frate...nu am parte de mashini :)) .......mah cica ia taiat unu calea..shi sa nu il loveasca pe ala..a lovit 3 mashini parcate :)) ...dobitoc... da shi el a avut papucu facut praf...la remorcat pana la politzie :......
O sa revin cu poze... |
da-l ma drq .... am trecut acum 2 zile sa vad si io masina .... .. e destul de shifonata .... naspa faza :(
|
asteptam si noi pozele sa vedem cat de grav e...sorry WDJ...asta e..
|
poze spion :rolleyes2 :oops:
|
mama doamne...:(
|
ai facut pozele pe rocada ?? :)) ...
|
ba unde caru tau iti e masina pe rocada nu o vad cand ma duc la sc, in parculet nici atat :)) remat ?
|
am shi io nevoie de un tinichigiu bun dak se poate sa imi spuna shi mie aici ....ms:)
|
hai mey c te rezolv eu dar nu promit c pe frigu asta dacat la service...cand o da caldura se rezolva...:rolleyes2
|
dak zici u ... asteptam pna da caldura :).. ms mihai: *
|
ce se mai aude noutati ceva??
|
nimic nou... .. :| .. vreau sa o dau ...:(
|
Quote:
|
de ce vrei sa o dai? daca nu sunt prea indiscret
|
Pacat...si eu vroiam sa o dau dar m-am razgandit..pasiunea asta ce sa faci..
|
pai nu stiu...numai am nici o atractzie...shi mai alesh cu problemele oltcit-ului...knd tzie lumea mai draga ..atunci ramai cu ea in drum:| ... shi sincer mia ajunsh .. :|
nush in ce bani...dak e cineva interasat.. poate sa bage id sa vb.. performer_xtreme |
Nu vreau sa te superi pe mine... dar in primul rand se baga banii in mecanica sa fie perfecta si dupa in fibra de sticla si vopsea... pacat ca o dai ca arata frumos!!
|
nush...vad eu ce fak ...:|
|
:arrow::arrow::rolleyes2:arrow::arrow:
|
TMG e de vanzare....ma rog am clienti...mi s-a oferit 35 de mil cu jantele si muzica.....apropo e in REconstructie:twisted:
|
mihai...ce leg are cu vanzarea mashini mele...?
e treaba ta..:P....shi u spionule cne esti ?:-w ..:)) |
vbeste cu laure el m-a vazut cnd am facut poze :))
am facut la al tau si 86mic .... ca erau pe acolo :D |
astazi o dau..:|.... dar o sa imi iau alt oltcit..shi o sa o fak cum nu atzi mai vazut..:D ... o sa revin zilele astia cu noua acizitzie :D....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning