![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
nush unde dreaq a disparut....oricum din garaj mi l`au luat...cred ca tripletii...pt ca aseara tocmai a alimentat tata si am fost sa iau geaca din masina..si de dimineata nu mai era
|
nasol... dute la benzinarii unde incarca si GPL .. poate au de noroc capacele astea.. " de rezerva " ;)
|
am fost...nu au..am fost si la petrom..nu au..ramane magazinele de piese auto...:( Daca il mai prind pe unu ca ia ceva de pe masina mea ii rup degetele...acum cateva luni in slatina mi`au furat cd`urile pt ca prostii nu au vazut fatza de la mp3 intre scaune:))) ca putea sa`l ia si pe ala dar spre norocu meu e ca decat mi l`au scos
|
lol ... olteni :)) deh.. oricum .. iar un magazin unde s`ar putea sa gaseshti .. cel de la interex.. de la intrare .. sau magazinele alea de pe la autogata 1 mai ;)
|
poi vezi mai Domnu Trafy si dumneata mai doreai sa-i bagam pe cei din Slatina cu noi in comunitate ....
Pacat |
aronele...vad ca tu nu sti sa faci diferenta dintre " a propune" si " a dori "
|
pai poate daca`i bagam .. cei din slatina il ajutau pe trafy la prinderea infractorilor :D
|
hahhahahaaaaaaaa ce glumeeeee...ms ma baieti ca faceti misto...zgariav`as masinile si lu aaronel fatza :))
|
trafy .. eu chiar glumeam :) shtii si tu :P nu lua in seama totu` :P
nu dealta.. da imediat pun girofaru si vin dupa tine :)) |
Ba pe bune .. ca oameni ca voi n-am vazut .. nu stiti de gluma :)))))
|
ce zicetzi mo` .. am o combinatie tare cu un mosh .. vrea sa`mi dea un bugatti veyron si sa`i dau la schimb touareg`u meu cu tot cu girofar?:rolleyes2 ... eu nu i`ash da girofaru`... ce ma sfatuitzi ? :???:
|
nu-l lua,ca e alergat
|
asa ma gandeam si eu .. mai bine pastrez touareg`u meu cu tot cu girofaru` ala galben .. k tot se asorteaza cu semnalizatoarele =))
|
1 Attachment(s)
Si pe 24-03-2007 ora 00.00 am sarbatorit postul cu numaru 1000 :)
De azi incolo sunt baiat cuminte :) ca intotdeauna. |
hai sa sarbatorim printr'un mic post hunt :)))
fiecare sa'i transmita felicitari lui aronnel :D incep eu...felicitari, la cat mai multe :lol: :D +1 la mine :))) |
Merci merci ...
Si tie la cat mai multe :) |
..mdea.. era imposibil .. in continuare itzi spun... NU MAI POSTA AIUREA ;) ... crezi k dca ai mai multe posturi eshti mai special ? nu ai obs k peste tot unde postezi *de cele mai multe ori.. toti zic de tine k aberezi?* :) incearca si tu sa postezi cand ai ceva de spun... nu cand vrei sa te afli in treaba ;)
|
Eu mereu am ceva de spus :) ...
De pe sectiunea Valcea dupa mine esti cel cu cele mai multe posturi pe zi ;) CaDDy - Total Posts: 266 (9.35 posts per day) Aaronnel^ - Total Posts: 1,003 (12.96 posts per day) |
lasati`l in pace...si eu cand eram la varsta lui ma credeam sefu tuturor si credeam ca daca postez mult sau vorbesc mult pe mIRC primesc @ deci....haronele tine`o tot asa ca banu e pe vine
|
un very big UP pt trafy la faza cu banu` :)))
|
cum s`a dat ora ?? inainte sau inapoi ?:)) :lol:
sau cat e ceasu acum ? |
la ora 3 la noapte... o sa fie ora 4 ;) se da inainte :D
|
plm.. vad k pe tel am 00:20 ... si pe pc`u .. am deja 1.20 :D
|
la telef aveam 12:10 si la calc 01:10 =))
s`a dat dinainte la mine |
si la mine... :D
|
la mine nu se poate schimba ora la telefon :)))) motorola rullz
|
nici l`a mine nu s`a schimbat automat.. decat la pc`u :( la telefoane am schimbat manual ora :D
|
da dar io nu am optiune sa schimb ora...cred ca softu meu e DEMO :))
|
aaaa ... :lol: o fi telefon de unica folosintza :)))
|
da.Posibil...am mai vazut telefoane care nu merge sa copiezi de pe card pe tel sau invers dar sa nu mearga sa setezi ora:|
|
las trafy .. dac TOT nu merge .. lipeshti pe spatele telefonului un POST-IT .. si scrii akolo " NU UITA.. CEASU E CU O ORA IN URMA " :))
|
=))) nu ca vreau sa ii fac carcasa personalizata la un painter...adica sa ii tatuez pe spate sigla 4tuning:X sau telefonu sa fie sigla 4tuning..sa il fac pe tot..mai tz ma apuc de o thema pt el
|
pt carcasa .. cre`k shtii pe cine tzi`ah sugera la cine sa apelezi .. e kam migaloasa treaba.. k tre sa faca mult cu aerografu si sunt multe detalii mici .. da vrb cu el si poate`tzi face :)
|
1 Attachment(s)
o sa fac telefonu cand imi iau si spoilere..am vorbit de prelungirile alea..mi`a zis sa iau un kit de logan si il modificam...o sa iasa exact ca asta. Semnalizarile alea albe le am acasa in cutie...mai urmeaza sa comand masca aia de GSI...e vreo 700.000
|
E frumos n-am ce zice
|
dap ... imi place si mie .. si bara fatza e aia normala cu o prelungire in poza nu ? sau e bara noua ?
|
e bara originala numai ca e mai scurtata si rotunjita jos..daca te uiti atent si prelungirea atasata e ondulata. Bine ca si bara aia e umflata putin..
|
kitch se numeste asta
|
fiecare cu parerea lui. Pune si tu poze cu golfu sa vedem ce tuning ai? oare si al tau o fi kitch ? daca iti pui o bara inseamna ca e kitch ? O sa vina si motoru GSI pe la vara-toamna asa...
|
dar eu nu am bara de la logan atasata pe cea originala
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:39. |
- Copyright 2026 4Tuning