Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea. b....... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34288-dacia-mea.html)

Villy ATS 09-07-07 03:34

Re: dacia mea. b.......

mai ai mult de lucru ..succes in continuare...

boss_barosanu 09-07-07 22:54

ms. dar o sa o bag la vopsit si o sa fac mai multe modificari. vreau sa ii astup si manerele la usi dar sa vad ce mecanism fac pe fata dreapta ptr deschidere.

B-11-AYG 09-07-07 23:00

pe stanga daca vrei sa astupi poti face cu un arc de tachete k e moale.... si o faci sa se deschida din inchiddere cent. se vede bine cu noile faruri:lol:

ynp_46 10-07-07 03:12

marfa:-)fai niste pleoape din autocolat dar facute frumos:-)sau asa cva:-)bafta

boss_barosanu 10-07-07 04:08

Ms Fratilor. Chiar Ma Gandeam Si Eu La Niste Ploape. Cu Deschiderea La Usa O Sa Incerc Cum Zici Tu Dj_13055

boss_barosanu 10-07-07 13:50

2 Attachment(s)
i-am fac ploape dar nu imi place cum arata cu modelul din poza 1 o fac ca in poza 2. sper sa va placa.

boss_barosanu 10-07-07 23:45

3 Attachment(s)
:evil: FRATILOR AM FACUT PLOAPELE LA MASINA. DAR ASA O SA LE LAS CA II ARATA MAI BINE ASA. SPER SA VA PLACA.

Dodo_998 11-07-07 02:38

smulge-i frate stopurile alea din bara.. si farurile alea sunt de alt model... hmm..

boss_barosanu 11-07-07 18:26

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 992212)
smulge-i frate stopurile alea din bara.. si farurile alea sunt de alt model... hmm..

stopurile ori cum le scot. si farurile normal sunt de zmb lu iliescu si i-am schimbat eu geamurile.

Dodo_998 12-07-07 00:30

macar nu i-ai pus geamurile pentru modelul asta... patrate, nu taiate la un coltz :) eu la asta ma refeream...

Villy ATS 12-07-07 02:57

man parerea mea....accentueazai mai mult pleoapele...si fale sa prinda puin si pe semnalizare....;) parerea mea...

boss_barosanu 13-07-07 00:34

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 993621)
macar nu i-ai pus geamurile pentru modelul asta... patrate, nu taiate la un coltz :) eu la asta ma refeream...

ENigmaBoy o sa ii schimb capota si o fac urmotoeul model adica cn2.
villy02ats ploapele o sa incerc sa le fac cum zici u dar mie mi se pare mai misto asa.:evil: :evil: :evil:

Dodo_998 13-07-07 01:40

dar de ce nu le-ai facut de prima oara cn2 sau ce model vrei tu sa faci, si le-ai facut mai intai asa?? strange frate o data bani cat trebuie, si fa-o din bara`n bara...

Villy ATS 13-07-07 13:44

vezi tu ...da inceraca si cum ti-am spus io ...si daca nu ..le dai jos...;) da o sa iti placa ..

boss_barosanu 14-07-07 00:13

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by villy02ats (Post 995623)
vezi tu ...da inceraca si cum ti-am spus io ...si daca nu ..le dai jos...;) da o sa iti placa ..

O SA INCERC. MI-AM PUS SI EU UN SPOILAR PE FATA. SPER SA VA PLACA.
AM FAC O POZA IN PAINT. ASA ZICI U SA FAC?

Dodo_998 14-07-07 17:53

ce semnatura ai.. daciea mea.. :)))

Villy ATS 15-07-07 20:47

da asa...nu`i mai marfa ..zi u ???

boss_barosanu 15-07-07 23:06

Re: dacia mea. AG-01-BAL

7 Attachment(s)
sal fratilor. am revenit si eu cu cateva poze.
am si eu o intrebare. unde pot sa refac si eu o bara din fibra:?:

vlad_VSV 15-07-07 23:40

ce bling is jantele =))))

Dodo_998 16-07-07 00:32

ce capace ai zici ca esti ursar.. :)

boss_barosanu 17-07-07 23:11

4 Attachment(s)
am scos lampile din bara si am astupat gaurile. am reparat si spoilarul ca l-am spart.

Donnyro 17-07-07 23:41

Scapa de capace k o strici rau de tot,chiar acum cand incepe sa prinda forma.

boss_barosanu 20-07-07 02:08

Quote:

Originally Posted by Donnyro (Post 1002974)
Scapa de capace k o strici rau de tot,chiar acum cand incepe sa prinda forma.

nu mai am capace. alea le-am luat si eu sa vad cum arata la mine pe masina si le vand. ma apropri de monentul vopsiri. in cel mult 2 sapt o bag la vopsit. sper sa o fac cum vreau eu. si sper sa va placa si voua

ncs_balauru 20-07-07 02:11

vezi ca am vb cu vopsitoru si mi-a zis sa il suni si sa il anunti cu cateva zile inainte. si bafta la proiect.

boss_barosanu 21-07-07 00:04

3 Attachment(s)
FRATILOR . dacia cu nr ag08dem a fos implicata intr-un accident. poza. pacat de ea. a intrat unul cu o masina de gunoi in el.

WGF 21-07-07 00:08

PACAT!!MAREE PACAT!!
era o masina ft frumoasa....oricum is convins ca o sa iasa muult mai frumoasa

vlad_VSV 21-07-07 00:10

ce jante is alea? ce dimens. au?

Ghimpe200 21-07-07 00:29

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 769375)
din ce an este cotetzul asta?

TAU-le,nu mai faceti mah nene misto de el,k am gasit si eu un thread p-aci pe forum,in care lumea era interesata de o dacie vopsita albastru perlat,iar u erai foarte interesat de usile fara manere si modul lor de deschidere,u ai aflat si ai reusit,si te felicit pentru asta,dar nu esti singurul care ar vrea sa isi faca ceva la masina lui sa nu mai fie comuna.Mai sunt si altii,care abia si-au luat permisul,sau masina,si vor sa iasa din comun.Imi pare rau k sunt offtopic,dar mie mi se pare k sunteti rai.
Cat despre masina,fratele meu,incearca sa o tii cat mai simpla,fara abtipilduri inutile gen sparco,nike sau cine stie,capacele la roti,dak tie iti plac,tineti-le,k si TAU a aparut in videoclip cu capace la roti.Nu o da in tiganeala cu stopuri acoperite cu folie,k am incercat si eu si m-am razgandit,e tiganeala tiganeala.Incearca sa te rezolvi mai intai cu tinichigeria,iar dak mai ai buget dupe aia baga-te si la motor.Bafta cu masina si ai grija la incidente!!!

boss_barosanu 22-07-07 16:45

vlad vsv. jantele sunt pe 13
wgf-ule sper sa iasa mai frumoasa.

boss_barosanu 22-07-07 16:45

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1007555)
TAU-le,nu mai faceti mah nene misto de el,k am gasit si eu un thread p-aci pe forum,in care lumea era interesata de o dacie vopsita albastru perlat,iar u erai foarte interesat de usile fara manere si modul lor de deschidere,u ai aflat si ai reusit,si te felicit pentru asta,dar nu esti singurul care ar vrea sa isi faca ceva la masina lui sa nu mai fie comuna.Mai sunt si altii,care abia si-au luat permisul,sau masina,si vor sa iasa din comun.Imi pare rau k sunt offtopic,dar mie mi se pare k sunteti rai.
Cat despre masina,fratele meu,incearca sa o tii cat mai simpla,fara abtipilduri inutile gen sparco,nike sau cine stie,capacele la roti,dak tie iti plac,tineti-le,k si TAU a aparut in videoclip cu capace la roti.Nu o da in tiganeala cu stopuri acoperite cu folie,k am incercat si eu si m-am razgandit,e tiganeala tiganeala.Incearca sa te rezolvi mai intai cu tinichigeria,iar dak mai ai buget dupe aia baga-te si la motor.Bafta cu masina si ai grija la incidente!!!

cif abia astept momentul vopsiri sa o aranjez. ca mi-sa luat de ea asa cum arata

boss_barosanu 23-07-07 01:50

3 Attachment(s)
frastilor lucrez la ceasurile de b. sper sa va placa. cu lumina din spate. mai am de lucru

boss_barosanu 25-07-07 01:44

2 Attachment(s)
fratilor ce facem cu garda asta ca nu ne lasa cu folie pe geamuri. cat ma costa sa pun folie omologata????????

Dodo_998 25-07-07 22:29

fa`i frate tablaria si la urma apuca-te de folii si alte nebuneli.. zic eu..

boss_barosanu 25-07-07 23:08

5 Attachment(s)
o fac cif. aveti putina rabdare. lampi bicolore spate si semnalizari albe fata. sper sa va placa

Dodo_998 26-07-07 01:41

da fratioru meu.. uita-te la prima poza cu semnalele.. uita-te si tu.. iti place cum se vad usiile? cu ondulatiile alea in ele? si uita-te ce linie are.. de fapt nu mai are.. uita-te la diferenta intre culoarea de pe partea stanga a masinii si capota !! si am mai observat ceva.. un semnal e mai deschis si unul e mai inchis.. la cele de pe fata ma refer...

boss_barosanu 27-07-07 01:12

am si eu o intrebare. voi cum ziceti sa vops masina
1.alb negr 2 rosu negru 3 rosu. astept sugestii.

Aaronnel^ 27-07-07 01:46

3.rosu.........

Ghimpe200 27-07-07 02:35

3.Rosu,adik culoarea ei,si mie imi place combinatia rosu-negru,da sa nu ajungem la kitch.Rosu cel mai bun si sigur.Lampile de semnal fata sunt criminale,te felicit.Astea urmeaza si la mine.

Cypy... 27-07-07 03:10

sal sunt si eu nou p aici
si in curand am sa pun poze cu dacia mea din `86 p care vreau sai fac modificari la motor . k recent am scimbat toata tabla si am vopsito albastru descis (blue684)
ast sugesti de la voi

boss_barosanu 27-07-07 13:08

fratilor eu normal asi vrea sa o fac alb negru . sau sa incerc sa pun capota de pe dem sa vad cum arata rosu cu negru. sper sa dea bine rosu cu negru

All times are GMT +2. The time now is 19:29.

- Copyright 2026 4Tuning