![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
|
Quote:
|
dapoi asta numa vreme de polishat nui
|
Era sambata, cand i-am zis sa facem o miscare!
|
Quote:
Tipu cu Bmw'u era un amic mai vechi,Bodo,are,de fapt avea un BMW visiniu,saracul e urmarit de ghinion,anul trecut tot in iarna a mai avut un accident tot cu un BMW tot seria 2 pisicuta ca si cel cu care a avut accident in seara asta. Pacat. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Accidentul a avut loc undeva în apropierea autogării din municipiul Hunedoara. Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este şoferul unui BMW care a efectuat o depăşire fără să se asigure. „Din primele certcetări reise că şoferul BMW-ului a încercat să depăşească un alt autovehicul şi a intrat pe contrasens. Aici a intrat în plin într-o Dacie condusă regulamentar. Impactul a fost deosebit de dur, conducătorul Daciei murind pe loc”, declară unul dintre poliţiştii prezenţi la faţa locului. Aceştia sunt de părere că şoferul BMW-ului ar fi trebuit să conducă prudent ţinând cont de faptul că afară ploua şi era întuneric.
Persoanele aflate la faţa locului povestesc că şoferul BMW-ului avea viteză foarte mare atunci când a lovit Dacia. „Maşina care se afla în faţa BMW-ului a încetinit şi a semnalizat intenţia de a efectua un viraj la dreapta. Ăsta (conducătorul auto n.r) cu BMW-ul nu a mai aşteptat şi a intrat în depăşire. Cred că nici nu l-a interesat dacă venea cineva pe contrasens” este de părere unul dintre martori. Victima este un preot greco-catolic. |
Quote:
Tzapan bmw'u,nu pare foarte lovit,pe cand Dacia distrusa... |
Quote:
|
Quote:
|
Saracu, e urmarit de ghinion... din cauza la nenorociti de-astia mori nevinovat !
|
Bine zis Gym din cauza la viteji de astia fara experienta si cu masini puternice ajungi la morga nevinovat.
|
Quote:
Din cat il cunosc eu,stiu ca nu mergea tare in general. |
Prin targ se aude altceva, lumea zice ca de cand l-a luat dadea ture continu cu el in blana.
|
1 Attachment(s)
Inca o poza :!:
Putea sa fie oricare din noi in oricare din masini in orice alta imprejurare. Hai sa nu judecam pe altii si sa invatam ceva din asta ;) -- |
Quote:
|
asa este dadi dar si gym si cu kedy au dreptate!
|
Quote:
|
http://www.liveleak.com/view?i=0e9_1201835993
Ce se intampla cand forjezi masina prin oras?,va spun eu,nu ai timp sa opresti cand un dobitoc nu se asigura si iti taie calea,si ironic si din necuoscute motive :) tot timpul e o dacie,in cazul in care traiesti in Romania. |
de asta yo merg prin oras cu 50 kmph max (nu radetzi) :lol::lol::lol: sunt treceri de pietontzi, pietontzi si alte masini si la viteza mare nu mai este timp reactie. cand sunt la drum deschis biciuiesc caii de sub capota de nu se vad :shakefist
|
2 Attachment(s)
Accident la prima intersectie cum vi de la gara spre cantina,o solenta cu un logan,pozele sunt facute in trecere.
|
ampolea cu semafoarele alea acolo.....parca vad ca se apuc astia sa bage giratorii in toate intersectiile astea mai mari....sincer nu ar strica(numa ca gasesti baieti care nu stiu sa circule)
|
Destul de periculoasa intersectia aia, au verde cei ce vin dinspre poarta Combinatului, cat si cei de catre parc. de multe ori nu prea se acorda prioritate de dreapta acolo! Bine ca nu a iesit mai rau!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
accident grav ieri seara la Ocisor (la 2 km dupa vata de jos) , un bmw pisicutza a intrat din plin intr'un plop. Soferul cu maini si picioare rupte...abia adusese masina de 3 zle din italia
|
nasol...bn ca nu a murit soferu'
|
7 Attachment(s)
Aseara in giratoriul de la real, dintr-un tir a cazut o piesa de vreo cateva tone. Inca putin si darama viitoarea intrare la SEWS.
Azi dimineata o dacie nu a mai ocolit, s-a urcat pana in mijlocul giratoriului. Duba rasturnata pe la Cristur. |
Ar trebui sa te faci fotograf si reporter de teren :) 8) :)
|
Nu se intelege mare lucru in poze... ar trebui sa te apuci de treaba si sa lasi pozele in timpul lucrului :)))
|
heelp sunt urmarit de ghinion. :oops: cand am franat, un "sofer :!:" a dat cu botu masinii in dos la masina mea. bietu de el nu stia sa pastreze distanta si dupa aia tot el a inceput sa faca gat! multi invata sa conduca la scoala de bucatari :punch::chainsaw:
|
|
grija la femeile de la volan. pun pariu ca e blonda. cum pana mea sa mergi pe mijlocu drumului, nu mai ajunge o banda? :x:chainsaw:
|
nu comentez accidentul de mai sus...
|
acolo la gosa ii naspa ai vreo 400 drum drept si dupa curba larga in panta fara vizibilitate imediat te fura
|
1 Attachment(s)
Matizu cobora de la bazin spre semafoare la union..octavia iesea de la taxiuri de langa kaufland..si POC!!! nu stiu daca erau raniti dar salvarii au venit intr-o veselie..la skoda era umpic puscat spoileru ..matizu era cam sifonat bine in fata..
scuzati rezolutia da am uitat sa-l pun pe 1.3 megapix telefonu :) |
Naspa, naspa, o gamada de accidente....citesc in fiecare zi pe HUON.RO si mi se face parul maciuca....DN7 si zona Brad...conduc detasat la accidente soldate cu decese....:(
|
asa e...e plin de oameni inconstienti pe sosele...multi iau permisul doar asa...si nu au nici un pic de raspundere cand sunt la volan. Baiatul care a murit la Brad imi era prieten...si fata care l'a omorat cica era prietena buna cu el...din pacate alcoolul a costat'o viata unui om...
|
Quote:
|
Si stiti care e culmea ?!
Ca va scapa basma curata ! Tot timpul se intampla asa .. omoara un copil si scapa, ca au grija parintii de odraslele lor. Bine daca scapa cu atat doar, dar se poate sa mai faca aceeasi greseala a doua oara.. Sincer ce se intampla pe zona Brad in ultima vreme e un blestem crunt. Accidente mortale cu gramada, e pacat..e pacat ca sunt copii care isi iau carnetul si pun mana pe masini neavand habar la ce se folosesc pedalele. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:24. |
- Copyright 2026 4Tuning