![]() |
Re: Accidente din BT
nu a patit nimeni nik...:-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
stie cineva , cine era meseriasul? si ce nr avea masina?
|
Lool... sa vreau si nu pot face asa ceva :)))) .Facem haz de necazu' altuia...
|
unu de 18 ani pe nume Andrei Hutanu a tras frana de mana in intersectia de la unitatea militara 01189, nu a stiut sa o controleze si a intrat in stalp.in masina se mai afla un coleg de-al sau si 2 fete pe care a vrut sa le impresioneze da nu i-a reusit.
|
Quote:
|
|
acu ajuns de la iasi....3.15h ,un accident groznik la intrare in podu iloaiei....niste cozi de masini de cred ca nu am vazut nikiodata...unu a intrat frontal intr-o dubita, s-a rasturnat si a luat foc,nasol cred ca vedem la stiri...de nu fost deja!!!!
|
8 Attachment(s)
mai am niste poze cu accidentul de la Baisa...2 masini la o distanta de 50m...si o durata de 2 ore, intre momentele producerii (scuze de claritate)
|
pff cu morti in asta produs noaptea ?
ps: accident nasol tare de tot | pe iasului inainte de LUKOIL masina facuta cam varza din fericire soferu nu are nimic | maine poate incarc si o poza daca imi da simi:P |
am inteles ca accidentele de la baisa s-au produs pt ca in padure aerul fiind mai rece s-a pus un strat de polei,chiar daca afara erau plus 2-3 grade si soferii obisnuiti cu soseaua uscata din afara padurii nu au adaptat conditiile de carosabil si au intrat in derapaj.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am inteles ca a intrat intr-un magazin :))...aflam maine mai sigur kre a fost faza :P:D
|
|
mare tzaranoi ala de la xandor :) uitati'va pe video de pe prima pagina din monitorulbt de azi( 8.02.2008 ) cum vorbea SHIOBEN .... o uitat cand ficiorsu si'a rupt gatu ... ce bine ii mai era ... si draq ala de baiat cu m3 nush cum il cheama io dat si o palma prima data lu tata la baiatu asta care so izbit :)
" --TU sa imi repari gardu -- Da domle sa vad mai inatai daca imi da doamna asigurarea ETC si iti platesc nu e problema -- Apoi asa -- BUF UNA --" |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
alt accident....aseara la sf Ilie
|
Quote:
|
Nu e a primarului, e a unui italian de pe la Lonfil
|
mai trimite-ti poze de astea baieti ca mie imi plac
|
Quote:
|
da vlad eu sunt
|
Quote:
|
Accident nou astazi in Iasi ,chiar in fundatie....un matiz,al unei firme de catering s-a dat peste cap de 4 ori ,nu a acordat prioritate....si eu eram prin tramvai..ma duceam in spre casa:) Oricum super tare sa vezi live :) ...Poze nu am...ca nu eram pregatit...de accidente....live :)
|
Quote:
|
Haide bre......eu tot din Bt ,sunt si na..:))
|
cine a vazut faza la SOMAX cu XANDOR la accidentu lu GORNEA cand zicea la reporter
- Uite ma ce masina ii asta mitsubishi daca la asa impact nu i se deschid airbergurile mai degraba isi cumpara un REXTON :))))) cioben bp |
Quote:
|
aseara in Copau 2 au intrat in 2 capete de pod...la distanta de 100 m , unul de altu`...maine revin cu poze :x
|
hai vLLLad asteptam pozele :">
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
azi...accident la Talpa :shock:
|
Pe unde vine Talpa?! Urat tare accidentu...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi....un accident dintre un Ford si un TIR...la iesirea din Gorbanesti
|
1 Attachment(s)
saracul focus... uite aici un logan cu un coeficient aerodinamic sporit!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning