Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

DragosT 04-03-07 19:10

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

sper ca s-au lamurit problemele.

mikafly 04-03-07 19:27

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 781144)
sper ca s-au lamurit problemele.

Dap s-au lamurit.....imi asum intreaga responsabilitate pt neintelegerile creeate.Imi cer scuze fata de Lucian(nu avea nici o vina)...se pare ca la baza a stat exprimarea precara (a mea).
Sper sa se calmeze spiritele,si inca o data scuze

Lucian 04-03-07 19:37

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 781174)
Dap s-au lamurit.....imi asum intreaga responsabilitate pt neintelegerile creeate.Imi cer scuze fata de Lucian(nu avea nici o vina)...se pare ca la baza a stat exprimarea precara (a mea).
Sper sa se calmeze spiritele,si inca o data scuze

Nu cred ca e vorba de tine. Mi-a dat privat un citat din o discutie dar nu vrea sa-mi spune si numele persoanei in cauza . Mai sfantulpenis mi-a cerut sa nu mai scriu aici in numele clubului. Baiatul asta e clar pe droguri din punctul meu de vedere !

Lucian 04-03-07 19:41

o nelamurie am si eu . Cui predai tu fisere la 12 noaptea ? Daca ai 40 masini inscrise la 12 noaptea si inca 50 care vor sa se inscrie a doua zi la 11 dimineata ... de ce nu faci cursa ? VRAJEALA DE CARTOON NETWORK !

DragosT 04-03-07 19:41

Radu Mihai(FLY) (01.03.2007 09:26:29): am vb cu lucian...nu inscrie pe nimeni d ela speedline

DragosT 04-03-07 19:41

acum poti sa-ti ceri iar scuze. esti obisnuit.

Lucian 04-03-07 19:50

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 781205)
acum poti sa-ti ceri iar scuze. esti obisnuit.

Pt ce sa imi cer eu scuze ma nebunule ? :))))))))) A gresit altcineva nu eu. Tu daca erai chiar interesat de aceasta problema ma contactai pe cele 2 forumuri (al clubului si 4 tuning) , pe y messenger , pe msn sau pe cele 2 telefoane. Ce tot o zgudui ? Ti-a zis cineva ca nu vine clubul dar ca se inscrie lumea pe cont propriu ? Ok. A fost o neintelegere . Tot persoanele alea veneau . Unde e problema ? Iar formalitati ? Iar te ascunzi dupa o procedura ? Nu mi-ai spus cui ii predai tu listele la 12 noaptea .

Sugestie - lasa vrajeala ieftina ! Nu tine ! Se vede ce caracter ai . M-ai luat la mesaje pe privat si acum brusc ai postat ce ti-am cerut pe privat pe un forum public . Ce distrus ! :))))))))))))

giubau_v8 04-03-07 19:55

eu nu mai zic nimik......in ce a degenerat discutia asta.......lasati-o moarta ca nu mai are rost sa va certati

DragosT 04-03-07 19:57

a gresit cineva din clubul tau. club fata de care ai fost prea ocupat sa completezi o fisa. eu sa te contactez pe tine? cum ramane cu datele de contact de la finele anuntului? cum ramane cu invitatia ta? nu stiu cine o zguduie mai mult acum, dar imi pare ca stii break dance, ba baiatule, ca sa te citez. nebun, penibil, si as mai adauga iresponsabil nu sunt eu. daca ai nelamuriri, faci ce au facut si cei care cu adevarat au vrut sa participe la aceasta cursa. suni. ma mir totusi ca acum ai timp de stat pe net. inchei orice discutie de tine pentru ca vad ca traiesti mai mult pentru a te agita fara sens. si nu ar fi prima data.

mikafly 04-03-07 20:00

Va rog sa incetati...eu am gresit.....suport consecintele......nu va mai certati.
Si nu va mai jigniti......luati-va d emine...eu sunt de vina.

Lucian 04-03-07 20:03

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 781222)
a gresit cineva din clubul tau. club fata de care ai fost prea ocupat sa completezi o fisa. eu sa te contactez pe tine? cum ramane cu datele de contact de la finele anuntului? cum ramane cu invitatia ta? nu stiu cine o zguduie mai mult acum, dar imi pare ca stii break dance, ba baiatule, ca sa te citez. nebun, penibil, si as mai adauga iresponsabil nu sunt eu. daca ai nelamuriri, faci ce au facut si cei care cu adevarat au vrut sa participe la aceasta cursa. suni. ma mir totusi ca acum ai timp de stat pe net. inchei orice discutie de tine pentru ca vad ca traiesti mai mult pentru a te agita fara sens. si nu ar fi prima data.

Mai omule , tu chiar ai probleme ! Cat de ocupat am fost si pt ce nu te priveste absolut deloc. Vorbesti din auzite si esti jalnic. Tu acum incerci sa arunci cu noroi in mine desi stii ca EU CUNOSC cum stau exact lucrurile. Cine ti-a spus ca nu trimit o lista a clubului intelesese gresit ... dar intre lucian nu trimite lista ne inscriem singuri si ... masinile din speedline nu participa .... e mare diferenta. Sau le scoteai tu din club ? Ai inteles tu ca nu as fi avut timp pt ceva ... dar nu ai inteles bine si repede ai sarit sa musti , catelus cu parul cret. Era vorba de stand ! :lol:

alias_gsi 04-03-07 20:03

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 781110)
Taci ma nu auzi ca am zis eu ca Speedline nu ar fi venit ? Macar spune cine a debitat prostia asta .... ba domnule ! (zic "ba domnule" pt ca "stimabile" te-a ofensat) .

BTW - Daca ai avut dreptate in o discutie ai mereu ? Atunci s-a demonstrat ca am onoare. Am recunoscut si mi-am cerut scuze. ACUM ... NE IEI DE PROSTI !

BA "STIMABILE DOMN" LUCIAN le acordati prea multa atentie acestor organizatori care pretind ei ca sunt organizatori de curse dar in schimb vad ca organizeaza concursuri de polemici.
vorbesc la modul cel mai serios frate le acordati prea multa atentie si prea mult din timpul vostru frate si chiar nu merita (ASTA AI FACE SA SE SIMTA IMPORTANTZI) SI CHIAR NU MERITA
CINE SUNT FRATE ASTIA CA N U AM AUZIT DE EI ,CINE SE VAD EI SA SCHIMBE EI GRUPE SI REGULAMENTE PE CARE ALTII S-AU CHINUIT 5/6 ANI DE ZILE SA LE PUNA LA PUNCT SA FIE TOATA LUMEA MULTUMITA
Am tot urmarit acest topik si am incercat sa ma abtin dar uite ca am explodat
NU LE MAI DATI NAS FRATILOR CA LE CRESC GRADELE
MIROS A BUZAU CHIAR NU REALIZATI...........
LUCIAN STI CA ESTI UNUL PRINTRE CEI CARE AVEM PRETENTII DE LA EI
ASHA CA INCEARCA SI TU SI CEILALTI SA NU VA MAI COBORITZI LA ALTE NIVELE

AM AJUNS SA NE RUGAM DE NISTE TARANI SA MERGEM SA LE BAGAM BANI IN BUZUNAR SA LE FACEM SPECTACOL PE CE???
PE BANII NOSTRII ,PE MASINILE NOASTRE
LASA-I FRATE POATE MAI LE EXPLODEAZA VREO CISTERNA IN ZONA SI LE VINE MINTEA LA CAP
NOI MACAR AM DEMONSTRAT CEVA IN LUMEA CURSELOR AUTO
EI CE AU DEMONSTART??? NIMIK... ITI SPUN EU SI MAI AU SI PRETENTII SI FITZE DE MIRONOSITZA

CAM ATIT AM AVUT DE SPUS SI VA ROG EU CHIAR NU E NEVOIE SA IMI RASPUNDETI domnilor organizatori ...................
SI ASH MAI AVEA MULTE DE SPUS DAR EU AM STANDARDELE MELE SI ASTA AR INSEMNA SA MA COBOR LA UN ANUMIT NIVE SI NU SE CADE

giubau_v8 04-03-07 20:10

oh tu guru al curselor auto....ne scuzi ca tu esti din capitala si noi suntem de la 'tara' si nu stim sa organizam.......
chiar nu e nici un moderator care sa inchida topicu asta?

Lucian 04-03-07 20:11

Quote:

Originally Posted by alias_gsi (Post 781237)
BA "STIMABILE DOMN" LUCIAN le acordati prea multa atentie acestor organizatori care pretind ei ca sunt organizatori de curse dar in schimb vad ca organizeaza concursuri de polemici.
vorbesc la modul cel mai serios frate le acordati prea multa atentie si prea mult din timpul vostru frate si chiar nu merita (ASTA AI FACE SA SE SIMTA IMPORTANTZI) SI CHIAR NU MERITA
CINE SUNT FRATE ASTIA CA N U AM AUZIT DE EI ,CINE SE VAD EI SA SCHIMBE EI GRUPE SI REGULAMENTE PE CARE ALTII S-AU CHINUIT 5/6 ANI DE ZILE SA LE PUNA LA PUNCT SA FIE TOATA LUMEA MULTUMITA
Am tot urmarit acest topik si am incercat sa ma abtin dar uite ca am explodat
NU LE MAI DATI NAS FRATILOR CA LE CRESC GRADELE
MIROS A BUZAU CHIAR NU REALIZATI...........
LUCIAN STI CA ESTI UNUL PRINTRE CEI CARE AVEM PRETENTII DE LA EI
ASHA CA INCEARCA SI TU SI CEILALTI SA NU VA MAI COBORITZI LA ALTE NIVELE

AM AJUNS SA NE RUGAM DE NISTE TARANI SA MERGEM SA LE BAGAM BANI IN BUZUNAR SA LE FACEM SPECTACOL PE CE???
PE BANII NOSTRII ,PE MASINILE NOASTRE
LASA-I FRATE POATE MAI LE EXPLODEAZA VREO CISTERNA IN ZONA SI LE VINE MINTEA LA CAP
NOI MACAR AM DEMONSTRAT CEVA IN LUMEA CURSELOR AUTO
EI CE AU DEMONSTART??? NIMIK... ITI SPUN EU SI MAI AU SI PRETENTII SI FITZE DE MIRONOSITZA

CAM ATIT AM AVUT DE SPUS SI VA ROG EU CHIAR NU E NEVOIE SA IMI RASPUNDETI domnilor organizatori ...................
SI ASH MAI AVEA MULTE DE SPUS DAR EU AM STANDARDELE MELE SI ASTA AR INSEMNA SA MA COBOR LA UN ANUMIT NIVE SI NU SE CADE

Ai si tu dreptate ... dar minte de stinge si ma enerveaza !

Lucian 04-03-07 20:26

Tot nu am inteles cui trebuiau predate listele la 12 noaptea . :)))))))

alias_gsi 04-03-07 20:36

[QUOTE=giubau_v8;781249]oh tu guru al curselor auto....ne scuzi ca tu esti din capitala si noi suntem de la 'tara' si nu stim sa organizam.......
chiar nu e nici un moderator care sa inchida topicu asta?[/QUOT
moderatorii sunt cu capul pe umeri si realizeaza si ei cit de penibili sunteti chiar daca nu intervin

se pare ca va dor vorbele

spalativa rufeele daca tot le-ati murdarit...............

capul plecat sabia nu-l taie.....................

luciane mai spune si tu faza cu catellush cu paru cretz ca pe aia o inteleg

DragosT 04-03-07 21:08

mda. ai alta treaba mai importanta. sa jignesti 20 de milioane de oameni, care din nefericire traiesc "la tara". ciudat ca nimeni din cei 40 nu depun efortul de a ma terfeli aici, desi ar avea dreptul. poate ptr ca unii au ales alt mod de comunicare si inainte si dupa si au stiut tot timpul despre ce este vb.
eu nu ma bat cu pumnii in piept ca am fost singurul nebun care am facut ceva aici, la tara, pe cand in schimb altii vad ca se urca singuri pe piedestaluri, cum ca el ar fi piatra de temelie a curselor. am o veste. nu se fac statui nici pentru ilegale nici ptr legale. exista doar satisfactii. si alta veste socanta ptr unii: cursele nu s-au inventat in romania. au fost copiate. si unii incearca sa le aduca in fata maselor. chiar daca in unele parti asta inseamna un maxim de 130.000 de locuitori.
am pierdut o noapte si o zi asteptand si raspunzand intrebarilor. cred ca cine a fost in masura a inteles. cine nu, va urez distractie placuta!

ady_gti 04-03-07 21:21

pana la urma cursa se mai tzine sau nu?

dj_ice 04-03-07 21:45

alias gsi.... am sa te rog sa nu generalizezi si se stie peste tot ca intre alte orase si Bucuresti exista o diferenta mare de clasa. Daca e capitala asta nu inseamna ca si plina de oraseni... ba chiar e plina de tzarani ca tine si ca mine si ca noi toti...ca doar locuim intr-o tara, nu pe luna. Decat sa-ti vomiti cele cateva zeci de cuvinte pe care le-ai invatat la scoala sau ma rog acasa....din care 90 % sunt jigniri...mai degraba citeste povestea cu bufnitza..daca nu o stii ti-o povestesc eu.

Ptr toti ceilalti va rog frumos sa ma scuzati de OFFTOPIC.
Mult succes participantilor si celor care se implica in organizare!

NightClubRacer 04-03-07 21:48

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 781372)
pana la urma cursa se mai tzine sau nu?

nu se mai tine... :) S-A ANULAT!

siadimet 04-03-07 21:50

pana sa anunte ca nu se mai tine cursa se completasera 5 pagini,dupa aia s-au completat 10.
lucian-esti un labagiu care ar trebui sa nu mai critice pe altii pt ca anul trecut multi s-au pregatit pt cursa de la calarasi si ne-ai tras-o original
bishop-mai taci dracu ca oricum nu aveai de gand sa vii la cursa
la buzau s-au mai tinut curse si fara marii campioni ,astia care ati postat numai dupa ce s-a anuntat anularea cursei.baietii care au mai fost la curse la buzau vad ca nu au comentat aiurea.doar fraieri ca lucian si bishop pe care nu i-am mai vazut la legale din 2005 nu isi vad de treaba si vor ca lumea sa-i astepte ca pe niste vedete

Lucian 04-03-07 22:06

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 781418)
pana sa anunte ca nu se mai tine cursa se completasera 5 pagini,dupa aia s-au completat 10.
lucian-esti un labagiu care ar trebui sa nu mai critice pe altii pt ca anul trecut multi s-au pregatit pt cursa de la calarasi si ne-ai tras-o original
la buzau s-au mai tinut curse si fara marii campioni ,astia care ati postat numai dupa ce s-a anuntat anularea cursei.baietii care au mai fost la curse la buzau vad ca nu au comentat aiurea.doar fraieri ca lucian si bishop pe care nu i-am mai vazut la legale din 2005 nu isi vad de treaba si vor ca lumea sa-i astepte ca pe niste vedete

Alt Loganist plin de impresii . Ce sa-i ceri . Adevarul e ca stie cat ma masturbam .... doar fata lui e plina de lichidul meu seminal . ;)

mikafly 04-03-07 22:12

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 781418)

omule..intreci masura....dai dovada de inteligentza porcina daca faci asemenea afirmatii...esti distrus rau!!

siadimet 04-03-07 22:13

ce impresii boule?tu imi zici mie loganist?tu,care ai o nova care nu a mers niciodata doua curse consecutive?vrei sa facem un bilant cu participarile si rezultatele noastre in paralel in ultimii doi ani?

siadimet 04-03-07 22:15

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 781464)
omule..intreci masura....dai dovada de inteligentza porcina daca faci asemenea afirmatii...esti distrus rau!!

sa nu-mi spui ca si tu te pregatisei pt cursa,de iei foc asa!

Lucian 04-03-07 22:16

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 781470)
ce impresii boule?tu imi zici mie loganist?tu,care ai o nova care nu a mers niciodata doua curse consecutive?vrei sa facem un bilant cu participarile si rezultatele noastre in paralel in ultimii doi ani?

:)))))))))))))) Nu ma compar cu tien , o tu monstru sacru al curselor de care nu a auzit nimeni . :lol:

mikafly 04-03-07 22:18

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 781474)
sa nu-mi spui ca si tu te pregatisei pt cursa,de iei foc asa!

Nu e pt cursa......e pt faptul ca arunci cu jigniri aiurea.....si nu pot sa stau pasiv cand vad ca jignesti oameni pe care eu ii respect.
Deci te sfatuiesc sa iti tii injuriile pt tine....si daca vrei sa iti masori puterile cu cineva..te astept cu placere...si eu am tot o amarata de Nova......

Lucian 04-03-07 22:19

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 781484)
Nu e pt cursa......e pt faptul ca arunci cu jigniri aiurea.....si nu pot sa stau pasiv cand vad ca jignesti oameni pe care eu ii respect.
Deci te sfatuiesc sa iti tii injuriile pt tine....si daca vrei sa iti masori puterile cu cineva..te astept cu placere...si eu am tot o amarata de Nova......

FLY-ule ... ai grija tati cu loganistul asta. Are un logan minune care scoate 8.5 suta ..... (grame de ulei pe teava) :))))))))))

siadimet 04-03-07 22:22

mai nou am schimbat masina.am luat un acare scoate sub 8,5 suta.si loganul ala chiar scotea in 9 sec suta .pt o masina de grupa A,era suficient.

Lucian 04-03-07 22:23

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 781491)
mai nou am schimbat masina.am luat un acare scoate sub 8,5 suta.si loganul ala chiar scotea in 9 sec suta .pt o masina de grupa A,era suficient.

Mult succes cu noua masina ! ;)

mikafly 04-03-07 22:25

Quote:

Poate ne intalnim cu masina ta minune ..sa iei o laba peste bot de la o amarata de Nova....

Fa-ti un bine....nu mai posta injurii........

F_L_R 05-03-07 17:47

-Eu am cerut sa se redeschida discutia.
-Nu poate sa ramana asa , v ati batut joc de noi si acum vreti topic INCHIS . NU.
-Ganditi-va bine inainte de a mai posta vre-o cursa legala ca daca mai faceti in asa fel riscati sa luati si cati-va pumni in dinti pt o asemenea BATAIE DE JOC.
-Am lasat masinile altora deoparte sa ma ocup de masina mea , am cheltuit bani care nu erau pt masina in acest moment si vad ca am cam 15 milioane mai putin in buzunar pt o SAMBATA pentru cateva ore .......si voi va bate-ti joc....n are nimic vine si randul vostru sa fiti la mana noastra.
-Cum ar fi la mare de 1Mai sa nu participe nici-o masina cu nr de BZ.....si o putem face si legal ...ups.

mikafly 05-03-07 18:14

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 782650)
-Eu am cerut sa se redeschida discutia.
-Nu poate sa ramana asa , v ati batut joc de noi si acum vreti topic INCHIS . NU.
-Ganditi-va bine inainte de a mai posta vre-o cursa legala ca daca mai faceti in asa fel riscati sa luati si cati-va pumni in dinti pt o asemenea BATAIE DE JOC.
-Am lasat masinile altora deoparte sa ma ocup de masina mea , am cheltuit bani care nu erau pt masina in acest moment si vad ca am cam 15 milioane mai putin in buzunar pt o SAMBATA pentru cateva ore .......si voi va bate-ti joc....n are nimic vine si randul vostru sa fiti la mana noastra.
-Cum ar fi la mare de 1Mai sa nu participe nici-o masina cu nr de BZ.....si o putem face si legal ...ups.

Perfect zis......total de acord .....

NightClubRacer 05-03-07 18:26

eu tin sa le spun, ca sunt oameni neseriosi si ca au obrazu gros! multi au bagat bani in pregatirea masinilor si degeaba, unii au facut si imprumuturi ca sa concureze... :rolleyes2

ady_gti 05-03-07 18:34

Quote:

MAi omule ,, tu te informezi macar putzin inainte de a arunca niste vb deastea ,,, eu astept sa scotzi masina aia care scoate sub 8,5 si te invit sa faci o cursa cu fly ... pun 300 E pe el ... .. cat despre loganut tau .. te invit sa te dai cu o dacia 1310 STOK ..... MULTZI VORBESTE << PUTZINI INTELEGE :)0

DragosT 05-03-07 18:51

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 782650)
...si o putem face si legal ...ups.

o sa retinem aspectul acesta. daca dupa cele doua discutii telefonice in care ai dat semne ca intelegi lucrurile ne scoti pe noi vinovati aruncand verdictul "pumni in gura"... eu zic ca este pacat. mai ales de filiala ploiesti, care a depus enormul efort sa trimita panaramele alea de fise. daca tu traiesti cu impresia, sau altii, ca esti unicul cu eforturi pe aici, traiesti gresit. jigneste-ne, invinovateste-ne, fa ce vrei. orice, pentru a-ti nega frustrarea. noi suntem de "la tara", sa fac un rezumat al "greilor" care au postat pe aici. ups! bafta la cursa de 1 MAI! o SA FIE mare nevoie.

mikafly 05-03-07 18:51

Quote:

Originally Posted by ady_gti (Post 782721)
MAi omule ,, tu te informezi macar putzin inainte de a arunca niste vb deastea ,,, eu astept sa scotzi masina aia care scoate sub 8,5 si te invit sa faci o cursa cu fly ... pun 300 E pe el ... .. cat despre loganut tau .. te invit sa te dai cu o dacia 1310 STOK ..... MULTZI VORBESTE << PUTZINI INTELEGE :)0

Aici nu era vorba de provocari si Logane....aici ne manifestam nervii pt ca am luat tzeapa cu cursa......ca nu sa mai tinut.....exista topic pt provocari in alta parte

Lucian 05-03-07 18:53

Cea mai buna tactica pt a scapa de o vina e sa pozezi in victima . Am mai vazut filmul asta !

DragosT 05-03-07 18:55

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 782772)
Cea mai buna tactica pt a scapa de o vina e sa pozezi in victima . Am mai vazut filmul asta !

l-ai si folosit. noi insa nu facem remake-uri.

DragosT 05-03-07 18:58

Buzaul saluta membrii cluburilor care vor boicota cursele de aici, din viitor. la inscris intr-o cursa s-a vazut destula unitate. tineti topicul deschis cat doriti. cand se imparte rasplata venim si noi.

All times are GMT +2. The time now is 14:42.

- Copyright 2026 4Tuning