![]() |
Re: Curse
pentru cultura lu' "obrazNICK" am tras 2 Laguna de 120 CP... (shi nu se pune la socoteala mashina lu enache de 102 cp)... te provoc la o cursa :D ... ai 4 mashini ai din c sa alegi :D c zici? nu una 4 mashini 4 curse :D
|
enache... masina in rodaj ..sofer in rodaj=)) parca asa era nu ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si mai exact cand ai vazut maisna mea la treaba?....ca nu imi aduc aminte sa ma fi dat recent.....in cadru neorganizat.
Glumeam in legatura cu dat-ul....momentam masina mea nu are incarcare deloc...deci 2 zile pe dreapta.... |
Quote:
in cadru neorganizat niciodata,am vazut`o la mare de 1 mai,am citit si pe forum evolutia ei,nu este o anonima sau altceva :)).De asteptat astept,nu este problema ca si eu am mai zis momentan sunt blocat cu facultatea deci 0 sanse,dar de anuntat sigur anunt :D |
Fiesta 1.4 TDCI 68 CP vs Smart ForTwo ~60 cp pe 400 m , cursa interesanta , smartul s-a tinut f bine nu avea mai multe de 2 masini in spate.
|
Eu vs bmw 320i....din mamaia pana in navodari......facea crize omul......ma intrebat d eunde am maisna....si daca is nebun.....hihihihhihi
|
bv bv =)))) la noi cam acum 1 sapt ne-am intalnit acolo unde e bezna varianta la dreapta stii tu :) vreo 6 masini eram ! au avut loc niste liniutze ... alaturi de RADU( tipul cu cielo ), vali (logan 16v), in rest golf V, seat ibiza turbo, laguna a fost dragut ! mai mult am ras glumit :)
|
Ba ba ba garda....de mediu
|
Poate ne vedem sambata seara.sau vineri....eu o o sa fiu in tl...
|
Ceva noutati?:-)
|
Trist domnule trist....nu mai intreba de noutati...de parca n-ai sti.
|
haidetzi pana in galati domnilor sa reglam conturile :) dar mai repede .. ca dupa nu o sa mai aiba sens...
|
Quote:
Asa! sa fie liniutze....... |
Frumoasa seara :)
|
ce seara ma... noapte=))) aterizase OZNuri pe mirishte.... am ras pe burta sa mor eu :)))
|
Tre sa merg la asigurari ca m-am taiat la mana in miristea lu Fly:) despagubiri una alta... .:)
|
care`i faza cu miristea? k eu nu rad deloc...
|
Nu va placut excursia in miriste.....locul perfect de ascuns......numai ca te cam intepi.
|
alecu... a avut loc o intalnire ...apoi ne-am deplasat unde e necesar de drum bun drept frumos in afara si vrum vrum .... ! si langa e mirishte..si cum vedeam faruri cica sa ne ascundem in miriste ...unii in genunchii altii pe post sa dea .... (curentul ala nou poponarism) si masinile in camp ca na nu e drum public acolo =)))) oricum furmoasa seara! apropo mihai voi ati mai stat facut ceva ? ca noi am plecat dupa eta si 4*4 ?
oricum prima data cand vad fiara albastra in actiune...mi s-au inmuiat picioarele :) oricum bine zis" ambreiaj scrie pe mine " |
Asta e......lucrurile astea se mai si strica mai ales in asemenea regim de exploatare.......imi pare foarte rau ca nu a fost in forma masina,se putea mult mai bine,initial nu am vrut sa ma dau deloc.In curand voi fi mandrul posesor al unui nou disc de ambreaj......piesa care aseara ma facut un pic de rusine.
Nu mai stiu care a fost ultima.....cred ca nova vs bmw........de vreo 4 ori.....cu tr 2 ratata si cu patinare meseriasa de ambreaj.....asta e....ma declar invins deocamdata. |
pai te-ai dus o data (a patinat mult dar erai la linie cu el).. apoi inca o data unde a furat startu s-a vazut clar iar u ai plecat fara scartz lung..si la intoarcere ati trecut de noi erati cam la usa lui din spate..si intr-un final parca noi toti am vazut ca l-ai luat ...... cam asa din cate tin eu minte :)
|
Ehh...ce mia conteaza....eu il declar castigator,,....data viitoare
|
el s-a declarat castigator si fata de altii cu care nu s-a dat daca nu stiai =)) am fost si azi la sala spuenau baietii pe aoclo care n-au fost de fata sa vada
|
Quote:
Hai sa-i desenam Steaua cu cuiu' pi capota. D-ul ala trage bine.....dar are fitze de benzinar...si sunt ieftine :-) |
Nu comentez......o sa vedem pe viitor ce si cum......pana atunci tre sa imi bandajez masina.O sa se rezolve incertitudinile astea cat mai curand cand o sa am masina gata si asa cum vreau eu.....dar deja atunci am altii pe care vreau sa ii execut.
|
Spuneau baietii ca s-ar fi laudat ca a facut BMW-ul 325 xi :):):)....
Felicitarile mele FLY masina a tinut piept cu brio BMW-ului chiar si cu problema pe care ai avut-o.Jos palaria |
Quote:
|
Quote:
Nu mai stiu despre ce era vorba exact dar ideea era ca una din masini nu i-ar fi dat "cum trebuie" ... m`am exprimat gresit , multumit? |
https://youtube.com/watch?v=18hA_l6rq...elated&search=
un burnout cu un motor :) sper sa nu se supere respectivul,dar am considerat ca de indata ce apare pe youtube poate sa apara si aici la noi ! :) |
Poate ne strangem vineri sau sambata "sa facem ceva :twisted: " ,sa ii vedem si A 4 lu' cosmin, c parere aveti?
|
dati un telefon daca faceti ceva
|
O seara plina de actiune si temperaturi scazute.....frumos...aceeasi protagonisti......
Tin sa il felicit pe valy.....sa nu fie trist......o sa ai si zile mai bune. In rest....multa lume...multi necunoscatori....per ansamblu...frumos |
frumos aseara .. pt. prima data pt. mine .. asa mi s-a parut ;)) .. speram sa mai fie .. cand mi-o mai da masina :-j
|
cam frig afara... in rest toate bune...nu-s trist Fly... omu' ma i-a in a 4-a asta insemnand cam pe la 600m asta e... e mai bun...deocamdata :twisted: ...odata si o data tot trebuia sa ma faca unul cu masina de categoria mea
|
si sa nu uitam de masina serii ... intr-adevar un glont in varianta mai mare :|
|
Valica......deseara e chef......cu aceasta okazie va zic la toti La multi ani!!!...
Hai sa ne vedem cu totii sanatosi si la anu.......si daca se poate...la start. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning