![]() |
Re: Masina Mea ..!
fruoasa masinutza... pacat ca nu ai capace la jante sa acoperi prezoanele
|
frumoasa corsa Cipriane .. si frumos de asemenea Corrado` tau Geo .. k am uitat sa precizez :) sper sa ne intalnim totzi sambata sa ne cunoashtem mai bne :) sa ne studiem mashinutzele :)
|
:oops: thanks man,
|
merci man, merci, merci, merci!
Ma bucur ca va place:mrgreen: In legatura cu capacele de acopera prezoanele, asa le-am luat (jantele), fara capace, da mie imi plac si asa;) (apropo, stie careva ce marca sunt?:oops: ca spre rusinea mea, eu nu stiu) |
parca replica de la OZ sau BBS`uri..oricum sunt de rally:)
|
OZ mi-au zis mai multi ca ar fi. Am cautat pe net, si am gasit un model oz(mai vechi) care erau exact ca astea de le am eu, dar nu scria pe ele nimic(sau cel putin eu nu am vazut), dar asa le descria proprietarul... Erau pe un kadett din germania
|
daca ar fii oz... ar scire pe undeva pe sptite...
|
pe interior te`ai uitat daca scrie?
|
nu, pe interior nu m-am uitat.
jantele, normal, au avut spitele vopsite in negru, iar buza argintie (asa ie modelul original). Eu cand le-am luat, erau deja vopsite cum le vedeti in poze (un fel de bronz argintiu), deci, nici o sansa sa mai vad daca scria pe ele ceva sau nu, dar o sa ma uit pe interior sa vad daca scrie ceva. In orice caz, daca nu le dau, o sa le duc la cineva sa le shlefuiasca (ca nu prea imi place cum au fost vopsite) si sa le vopseasca albe (gen rally) ;) |
erau cum sunt alea pe Subaru impreza de WRC?
|
Daca vrei sa dai jos vopseaua, dai cu "decanol" de la policolor. Papa tot pana la metal
|
o sa ii spun omului, dar cred ca stie el mai bine decat noi la un loc despre vopsele. Ie vopsitor dinainte sa ma nasc eu ('87), deci va dati seama..
oricum o sa tin minte: decanol ;) ms |
4 Attachment(s)
uite ca am mai gasit si niste poze cu genul ala de janta, (de data asta chiar pe corsa), asa au fost si ale mele.. Din pacate nici aici nu scrie ce marca sunt :???:
Si dupa cum vedeti, nici astea nu au capace dealea, tind sa cred ca nici nu au avut, de la bun inceput. |
1 Attachment(s)
or fi un model mai vechi de janta deasta: OZ-Racing "tribe evo" :???:
|
posibil sa fie no name....o sa ma interesez si io la cineva care se ocupa cu jante..oricum 90% sunt OZ
|
fie ce`or fi .. dar pica bine de tot pe corsa... si zic eu k ar da si mai bine daca le`ai face cum erau ele initial .. k cele de pe corsa de mai sus ;) ar da mai bne pe mashina ta .. contrastu mai mare :)
|
nuuu, vreau sa le fac albe gen superturismo wrc, o sa dea bine si asa ;)
|
NU sunt OZ... daca erau era inscriptionat pe ele, da turnat din fabrica se vedeau indiferent daca le vopseasai sau nu...
|
nu te contrazic, dar nu ie neaparat adevarat. Superturismo wrc nu sunt gravate (inscriptionate in "relief"), si doar modelul asta imi vine in minte acum, da mai sunt.. In schimb, ie adevarat ca majoritatea oz-urilor sunt gravate pe o spita cu marca, dar nu toate ;)
|
eu le-am vazut pe toate:))... inclusiv alea rally... de spui u de are c4 ala de citroen... :) 4000EUR jantele :) doar
|
deh..
in fine, poate afla careva ce marca sunt exact, ca tare curios sunt :mrgreen: |
du-te la motorstop iti dau ei un catalog le gasesti acolo sigur si nu mai discustam atata offtopic
|
TIR, in catalogu ala sunt si astea ,,fantoma'' ?
|
5 Attachment(s)
fostele masini.....momentan proprietarul celei mai bune masini scoase de Dacia vreodata. De serie...inca.
|
nu inteleg ce e cu postu asta:-s
|
Quote:
|
aoleu..au cat mine:|
|
si totusi care era faza cu postu tau rotuning ? .. eshti din vl ? tzi`ai cumparat mashina din vl ? .. sau ... ? lamureshte`ne si pe noi :)
|
Quote:
|
E Yamaha ;) nu Aprillia
|
si ? te`am intrebat pe tine? it was a joke Popescu @yahoo.com
|
Quote:
|
pai da Masina mea...TOTI USERII DIN VL posteaza masinile lor...nu toate masinile din vl :rolleyes2
|
are dreptate @`el :) Yamaha Aerox :D :P:P
|
si pana in vara o sa fie de 49 :(...dar in vara o sa ii pun kit de 70cc, carburator mai mare...toba sport LeoVinci ZX handmade (carbon) si o aprindere sport....iar la exterior...vedem ce bani mai raman ca ma duc cu ei la unkiul lui Caddy :P
|
5 Attachment(s)
Buburuza mea ....e front de lucru asa ee?
|
bine te`ai joinat in comunitate italy_me
|
bine ai venit printre noi
misto golfu , e super culoarrea l`am vazut prin oras poti da niste detalii despre el , motor ? l`ai adus din afara ? |
Dap....e masinuta mea de 2 zile.....nimik tuning inca.....1.9TDI PD
|
u ai adus`o ?
te intrb ca am mai vazut un golf asemanator ...era de vanzare ..era pus mai jos de MC ....:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning