![]() |
Re: Golf 4 coupe
si pana iti schimbi si lampile pune-le macar o folie rosie ca sunt total aiurea :-P
|
Quote:
|
Jantele nu sunt chiar rele, decat table.
|
1 Attachment(s)
Nu poti sa zici ca-i diferenta de la cer la pamant ... :sad:
|
Quote:
|
ce am vazut ca ai scos din A3.ul ala care l-ai luat cand era aproape scos din circulatie si la final a devenit super masina....am incredere k nu dezamagesti tocmai cu golfuletu asta care mai are si aproape aceeasi culoare cu al meu...
bafta in continuare....(fa cv de rog eu cu stopurile alea...si stock sunt superbe) |
Quote:
|
in privinta vopselei avem acelasi vis...pentru mine insa nu asta este vital pentru moment
|
1 Attachment(s)
Mai rezolv cu consumabilele, ulei si filtru de ulei..maine ma duc sa ma interesez de niste bujii, ca vine iarna:D
|
Quote:
|
Azi, dimineata la 5 am mers la Oradea, era o ceata in oras de abea vedeai 5m in fata. Pe centru, pe Motilor (Pt. Clujeni) o lucrat handicapatii la drum si pe ambele benzi o lasat ceva denivelari sau gropi sau ce dracu era, da mari si cum nu era vizibilitatea prea buna i-am bagat una de mi-am spart telescoapele pe fata si zici ca-i o barca acum :evil: :rolleyes2
|
Quote:
|
prietene chiar imi pare rau pt tine....Dar la noi in RO Nu sunt drumuri de suspensi sport si bla bla bla.
Doar telescoapele le=ai spart? Sub masina nimic? |
Quote:
Quote:
|
scut metalic original? sau confectionat? mar interesa si pe mine asa ceva
|
Quote:
|
Mirel daca te rog da- mai multe detali despre el. daca ai reusi sa faci ceva poze... mar interesa si pe mine foarte mult... daca as avea scut mi-as cobora si io tractoru mai jos.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ba frate ma tot gandesc tabla de 1 cm :) No coment
|
Quote:
|
Te cred.........Sincer eu ma-m saturat sa tot schimb baia de ulei...ulei, filtre .si cu suspensia orig :)) daca`m pun sus sport ce plm fac...chiar daca`m pun blindaj o sa-mi fie foarte greu`
|
daca tabla era de 1 cm nu-ti mai trebuia suspensie sport ca o tragea scutul in jos si era low ...... la grosime de 1 cm mai greu sa o indoi tu
|
Quote:
|
Problema :x ma duc ce ma duc cu el si mi se aprinde pe bord, am computer de bord si scrie STOP Kühlmittel prüfen Bedienungsanleitung. Cand desfac bidonasul unde e apa, are culoare ruginie, parca e rugina in el. De la ce sa fie? Garnitura de chiuloasa e pe duca? Dupa ce ii bag apa nu mai face. Imi scade si nivelul.
|
Check coolant manual - Kühlmittel prüfen Bedienungsanleitung
S-ar putea ca asta să fie cauza şi anume să ai garnitura ciupită şi să îţi "pape" apa. Fii atent dacă pe evacuare scoate un fum dulceag. Dacă se întâmplă asta, înseamnă că ăla este antigelul din instalaţie. |
Quote:
|
Quote:
La maşinile de după 2000, antigelul este roşu/roz, indicând că este fără silicaţi (nu atacă aluminiul). |
daca nu ma insel ar trebui sa aiba si ulei in vasul de expansiune , asta daca ii garnitura ;) spor in rezolvarea problemei .
|
Quote:
|
G11 cu G12 si ce e dupa G12 nu se amesteca. In schimb merge G12 cu G12 plus
|
5 Attachment(s)
Cauciucuri 205/55/16 de iarna ... nu mai vand rotile, m-am hotarat sa le las pt iarna, tot arata mai bine ca si tablele, niste poze cu unul dintre cele mai frumoase Polo-uri din tara, alb mat :D e in ton cu sezonu + ce inseamna suspensia sport iarna :D
|
Senzatie acel polo! si bara cum iti e? ceva crapaturi nimic?:D
|
Quote:
|
la treaba cu antigelul;ai mai rezolvat cv?
din ce stiu eu daca iti consuma si antigel frumul trebuie sa fie destul de alb si sa iasa mult. |
Quote:
|
bafta si cu masina ta la primavara le scoatem la o sedinta foto:X
|
Quote:
|
Quote:
|