![]() |
Re: MK3 - G E K
Foarte tare masina , in rest nu am ce sa zic. Felicitari !
Am vazut ca ai 1.8 , daca ai nevoie de piese/sfaturi , iti stau la dispozitie. Bafta ! |
Quote:
Da am 1.8 dar nu stiu pentru cat timp o sa mai fie 1.8 dar poti sa imi lasi id tau pe PM si te adaug ! Bafta si tie cu masina ! |
Quote:
Pai si la mine a fost asa , acum am 2.0 E21 (usa) si am dat jos un 1.8 in perfecta stare , asta e mai tragic si nici nu cumpara nimeni ca astea si cad greu ... tre sa te cheme Bengy sa bubui semeringurile la supape cum am facut eu la primul 1.8 , avand o masina ca noua de Germania , bineinteles ca am pus motorul de pe aia , motor care acum e jos :D |
frumos golfanu gekule ... scaunele imi plac mult :D stai extraordinar de bine in ele :lol: rm`urile le latesti ?
|
Quote:
RM-urile momentan doar o sa fie reconditionate buzele polisate si suruburile cromate nu de alta ca asi vrea sa le latesc dar momentan costa cam mult pentru ca singura posibilitate la niste buze 2.5/3 este ebay.com dar cine stie poate poate o sa gasesc si pe aici pe la noi desi ma indoiesc oricum configuratia o sa fie fata 6.5j spate 2.5/3 8.5j/9j ... |
aham pai pe ebay buzele te ajung 220E cu tot cu transport pana in RO ... eu as vrea la vara sa imi schimb buzele de 1J de pe fata cu unele de 2J .. :???:
|
Quote:
|
stai ca iti dau link de unde vreau sa iau si de aici au mai luat ... nu sunt singrul ce vreau sa iau ..
|
uite aici 89E bucata + 20E transport (nu conteaza daca sunt 2 sau 1 tot 20E este ) este de 3.5J si mai are si de 1,5J si de 2J dar este de inox
http://www.ebay.de/itm/Ausenbett-Fel...item23045bbb8f |
Da e bun pretul doar ca deja sunt prea mari 3.5 si pretul este pe masura pentru ca buzele de 3.5 se vand cam greu am observat mai jos ca cele de 1.5 si 2 sar de 140e :))
|
da alea de 2J sunt 140 ptr ca sunt din inox si nu aluminiu ... de asta sunt mai tari si rezistenta :) pe mine ma bate gandu sa fac spatele de 9.5 si fata de 9.. dar cam exagerat credca ..
|
7 Attachment(s)
Hai ca sa nu raman in urma cu update-urile ....
Interiorul Recaro perfect uscat/curat asteapta sa fie urcat sus. Buze 3" configuratia actuala pt. rotile spate fiind 9j et0 echipat cu toyo proxes 195/45/r15 Urmeaza sa primesc niste rahaturi OEM pentru bara de vento si dupa cum se stie cam greu cu astea de vento .... Numai bine |
In ce constau acele rahaturi pt bara de vento?
|
in afara de buza de sub bara, ce e diferit la cele doua bari?
@gee_gee de alea uitasem :D |
Grilele de jos din bara!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am keskin 9j cu et15 si deja iese janta in afara aripii cam un cm, fara a avea trase aripile pe spate!
|
Frumossss ! sa le vedem pe masina si sa fie cracanataaa :peace:
|
Quote:
La mine poti sa stai linistit ca nu o sa iasa 10cm in afara , o sa iasa ceva dar nu cum ai zis tu ca tu ai et15 si ies 1cm la mine et0 o sa fie 5cm :lol: |
O sa ai un "cur" la golf tare sexi :D abea astept sa vad!
|
1 Attachment(s)
Quote:
uite ca sa te convingi, iese sau nu cum am zis? |
1 Attachment(s)
@ivite - si eu sper sa fie foarte sexi :lol:
@geo_gee2005_xxx - nici eu nu ti-am zis nimic cu rautate dar crede-ma jantele tale sunt mai mari , acum nu stiu cat o sa iasa in afara dar crede-ma ca nu o sa fie foarte mult pentru ca inainte cu buzele de 0.5 pe spate ma intreba lumea de ce nu pun distantiere ca sunt prea bagate inauntru , o sa iasa ceva in afara dupa estimarile mele 150-200mm maxim dar asta o sa o rezolv cu un camber .. Poate vreun user ne lamureste in privinta cu asta daca stiu vreun mk3 cu bbs rm 012 9j spate sa vedem si noi cam cat ies Pana atunci atasez eu o poza cu un mk3 cu bbs rm 012 9j echipat cu aceleasi cauciucuri ca ale mele |
ce ET au BBS-urile cu buze de 0,5, adik original ? acum ai buze de 3?
|
Quote:
Da sunt buze de 3" |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Corect! |
cine are botox :P
|
Jantele arata in mare fel!
Detman, cred ca o sa-ti raspunda deoarece el se pricepe cel mai bine cand e vorba de jante:D |
@speedy88 - prietene , nu mi-ai zis nimic nou si am zis exemple de masini de la noi cu BBS RM 012 9j nu inteleg dc imi arati masina lu "sonik" cu BBS RS 16" care este total deviata de la subiect (diametru/buza exterioara/sa nu mai zic de model)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Iti pare cunoscut citatul? Si poza care ai pus-o sub citatul respectiv. Si ca sa vezi ca are legatura si nu sunt pe langa subiect ti-am pus o poza ca sa-mi sustin afirmatia si demonstrand ca te inseli. Sper ca acum,desenandu-ti,ai inteles despre ce era vorba. |
Quote:
Daca tu ai et-ul 33 atunci janta iti intra mai inauntru nu iti iese mai in afara. Cu cat et-ul este mai mic(ex:15) janta iese in afara iar cu cat et-ul este mai mare(ex:33) janta intra mai inauntru. Et-ul este factorul de echilibru ce se masoara in mm, distantza dintre planul ce trece prin mijlocul jantei pe latzimea ei si planul ce vine in contact cu fuzeta. Asta din ce stiu si eu si dupa calculele mele cu buza de 3 nu cred ca o sa ai mari probleme cu ele. Bafta! |
ce imi vine sa rad cand vad ce pot debita unii ... cum poti sa zici ca ETul ramane acelasi orice buza i`ai pune ? :| la buza de 3j o sa fie ET 1,3 .
|
Hai ca sa lamurim ceva pentru toata lumea sa nu mai fie polemici
ET-ul jantei este 33 (doar corpul jantei) fara nici un fel de buza exterioara Pentru fiecare 0.5 care creste se scade 6.35mm din ET-ul de baza ET-ul jantei ce afecteaza la mine este iesirea in afara a jantei (respectiv a buzei) In nici un caz nu are legatura cu atingerea jantei de "amortizor" Pe interior nu se schimba nimic Si ca sa fim foarte foarte exacti cu buza de 3" adica 15X9 ET aproximativ ar fii undeva intre ET2 si ET3 undeva pe acolo nu stiu foarte precis deoarece am vazut diverse exemple Si rog "cunoscatori" sa se abtina de la comentari care nu sunt pe subiect rog sa se vorbeasca ONTOPIC Va multumesc |
ET`ul o sa iti fie exact 1.3 :) ca doar am si eu deastea si stiu cu ce se manca ,,, din calcul atat iti reiese :) hia bafta si fa`ti masina cum sti tu si cum iti place ! :twisted:
|
Quote:
Propietari putini si "necunoscatori" :lol: |
In final la tine janta o sa fie iesita in afara dupa latime de 9j si et 33!
|
ET 1.3 o sa fie, vaii da unii sunteti tare grei de cap jur =)) ce et33 .. daca nu stiti unii cu ce se manca asta nu mai postati anapoda.
|
Fratilor nu a zis nimeni ca nu o sa iasa in afara din contra o sa iasa asta sunt constient , o sa fie camber negativ si reglata suspensia dupa janta
Nu a contestat nimeni faptul ca nu o sa iasa in afara asta e la mintea cocosului ca o sa iasa in afara , dar sa vedem cu cat :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning