![]() |
Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?
Sasha... E o tipa la noi in oras, posesoare a doua seria 6, cu lamaia in geam, de varsta mea... Simpatica... Nu frumoasa... Fata aceasta a umblat numai cu tipi FARA masina :))
Imi spuneti si mie LOGICA?? Pentru ca, daca totul ar avea o anume logica, nimic nu ar mai fi concret pe lumea aceasta... Vorba unui prieten... "Totul e FICTIV...." :)) |
Quote:
|
Nu... Din surse sigure... Umbla cu parliti... Care se dau mari cocosi ... ;)
|
Quote:
|
Posibil....
Oricum, unele femei sunt enigme si pentru noi... =)) |
Vedeti ca se poate raspunde usor cu numele topicului la chestia asta, Magos si Sasha ...
Poate gagica se lasa impresionata de tipi care vor sa fie plimbati de domnisoara in cauza. ;) |
eu imi pun gatul ca tipele care s-ar combina cu un baiat doar pt masina tare a lui sunt majoritare.
nu spun ca sunt femeile cele mai rasarite, nu spun ca sunt cele mai bune, nu spun ca vreuna din ele este genul de femeie langa care ti-ai dori sa stai 4 the rest of your life, spun doar ca sunt majoritare... multi da' prosti in varianta moderna... nu e misoginism doamne fereste, e realitate din pacate... |
pai avetzi dreptate cei de mai sus...o tipa care are cv masina tare tare...nu se combina cu unu cu dacie:)
|
Koozika ...
Daca gagica nu stie ca are Dacie si crede ca e pieton ? Sau poate stie ca tipul are Dacie si ei ii place de tip sincer (chiar daca el se iveste a fi un retardat care se combina cu ea numai pt interesul propriu). Te-ai gandit la variantele astea ? Incearca sa gandesti mai in ansamblu, nu cu mintea unui pusti de 15 ani. Apropo, ar trebui sa faci ceva si cu scrisul ala prescurtat ca nu sunt SMS-uri aici. |
Quote:
|
scuze de scris:P.....nu ma gandesc ca un pustide 15 ani ci ca unu de 17ani si 1pic:))...pai mai am mult de invatzat de la viata...dar din cate am vazut pana amu...probabil sunt si fete de treaba si au masini bune...in fine
|
Quote:
Sa raman la subiect: M-as combina cu o gagica sa ii conduc masina, daca imi si place de ea. Daca e o urata cu dinti strambi, deselata etc, categoric NU. Prefer sa merg pe jos decat sa ma combin cu una d'aia. |
Quote:
e simplu..unii sunt gainari! dar altii poate chiar n-au..si daca intre ei exista ceva ..ea avand bani vrea acolo vrea dincolo vrea aia etc..iar el nu isi poate permite..! el ii spune ce poate si ce nu ... daca ea vrea sa faca sa-l ia peste tot sa-i plateasca nush ce e treaba lor... acum n-o sa renunta la el ca este mai sarac daca ei se plac... parerea mea |
hai sa reinviem si topicul asta ca suna interesant
cam asa... daca ei ii plac... :)) probabiil vrea sa se simta superioara mi s-a int si mie de vreo doua ori... (dar nu va faceti impresia ca sunt bogata :)) nu sunt... doar ca aveam o situatie mai buna decat a lor) in alta ordine de idei... cred ca sunt multi mai multi care s-a "combina" cu o tipa doar pentru masina... doar ca nu recunoasteti... |
Nu. Punct. :)
M-as combina cu ea daca arata bine, dar cu sigurant nu pentru masina pe care o conduce. |
Quote:
NU? cred ca ai uitat de discutia noastra... |
DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA
DUmnezeule de cand astept asa o femeie pe la 25-30 de ani care sa ma creasca asa , sa fiu un fel de amant (sotul ei fiind un mosh cu care si-a pierdut tineretea sau un porc :)) ) un latin lover mioritic sa-mi arate tot ce a invatat . Nu degeaba gaina batrana facfe ciorba buna . FANTEZIEE :)))):oops: |
Quote:
Gandeste putin la rece. |
BEEN there,done that- acum 1145131 de ani,cand eram la inceputurile vietii mele de sofer am cunoscut o tipa care avea un terrano.cum eu nu aveam masina atunci,am profitat de ocazie si m-am imprietenit cu ea,dar doar atat..prieteni :)
|
Quote:
|
niciodata nu m-as combina cu o femeie pt a conduce o masina tare.....niciodata.
|
e cam si cum ai pica intr-o gaura fara sfarsit... e impotriva mentalitatii unui barbat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ooooo dddaaaaaaaaa :lol::lol::lol: ai zis-o frate, sa mor |
yo unu m-as conbina cu o tipa ca sa-i conduc masina
dar eu as pune problema altfel m-as conbina cu o tipa ca sa-mi conduca si ea mi-e masina ca tare mi-e draga bautura.si in ambetele alea cand ma fac praf sa aiba cina ma duce spre resedinta....cred ca multi stiu despre ce vb.....nu |
nu. eu consider mai importante masinile decat femeile.nu as conduce o masina doar de dragu femei..
|
pytbulle sa fiu al naibii daca s-a inteles ce ai vrut sa zici ... ;)
|
Adica mustang, de sunt si ametit un pic si tot citesc si inteleg, deci masinile e pe locul 2, si prefera femeile.
On topic: Eu m-as combina cu o femeie daca ar avea o distilerie:X:X:X:X vai vai ce bine ar fi. |
da,evident,femeile sunt mai putin importante...doar atat a fost intrebarea daca totusi le-ai suporta ca sa ai ocazia sa conduci o masina bengoasa...mr pytbull...:) ca deh,bmw means power,da' ce te faci daca nu tu o detii ci ea?
|
Gresit, ce se face cand el are un 320 D, si ea o buburuza dracoasa????
|
am eu o idee despre asa o situatie, dar zic pas...
|
well...sa clarificam!buburuza dracoasa in cazul in care el detine 320d,consideri ca ar fi un punct de atractie suficient de mare ca sa putem pune in discutie ca el ar fi fost atras de buburuza???:lol: eu zic ca nu prea...;)
|
Ei in cazul asta, personal, as da un 320d pentru un drac mic, si cam as da orice tanc sau masina medie pe o chestie mica. Cred ca nu sunt singurul
|
Quote:
Quote:
|
Ideea e in felul urmator ...
Poate ca daca as vedea o fata dragutza sa spun asa pe strada nu m-ar atrage atat de mult ca o fata la fel de dragutza conducand un super car :D Cred ca asa gandesc toti baietii... |
Din pacate eu pun mai mult pret pe ceea ce au in cap acele 2 domnisoare dragute.
Daca e toanta, ma pis pe masina ei. Scuzati-mi forma de adresare. :) |
:))) asta se leaga cu alt topic....repet M power :))
sau uite...yacht sa aiba si nu ma supar,suport io si asa ceva :)) P.S. o sa revin cu detalii :P |
Quote:
|
PEjosu' ... toanta cu M6 are si figuri. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning