Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Astra G Sport (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/330882-masina-mea-opel-astra-sport.html)

LiviuTunman 08-11-12 16:59

Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5239928)
cu cea mai mare placere te ajut! 0727 679 196 e nr meu,ma suni cand vrei:p
da,stiu ca si din cauza polishului s'au terminat...acum vad ca nu se mai aburesc:|
tu vrei sa pui lupe pe faza scurta?

In functie si de vreme se aburesc. De exemplu ale mele nu se aburesc deloc , dar uneori dupa ce o spal , se aburesc foarte putin pe moment .Multumesc frumos de numar , o sa ne auzim ;) .

Cu lupele inca ma documentez , asta o sa fac dupa ce trec de ITP .

westsideracer 08-11-12 18:03

Quote:

Originally Posted by LiviuTunman (Post 5239940)
In functie si de vreme se aburesc. De exemplu ale mele nu se aburesc deloc , dar uneori dupa ce o spal , se aburesc foarte putin pe moment .Multumesc frumos de numar , o sa ne auzim ;) .

Cu lupele inca ma documentez , asta o sa fac dupa ce trec de ITP .

Oricand. ma suni si vorbim.

Devu 08-11-12 22:38

1 Attachment(s)
Winter mode...

LiviuTunman 08-11-12 22:45

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5240418)
Winter mode...

Fa-mi si mie una devu'le ! :D (Dar nu winter )

marius3030 09-11-12 06:41

Quote:

Winter mode...

haa ce tare e!super ideea!8)

westsideracer 09-11-12 18:46

Quote:

Winter mode...

Mersi frumos Devule! e maxima ;)

Gutuie 10-11-12 00:57

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5241380)
Mersi frumos Devule! e maxima ;)

Cu placere! :lol: :lol: ma bucur ca iti place, eu sunt cel de ti-am facut'o, daca mai ai nevoie de modificari la ea sa imi spui si iti fac alta :D :D

westsideracer 10-11-12 10:46

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 5241758)
Cu placere! :lol: :lol: ma bucur ca iti place, eu sunt cel de ti-am facut'o, daca mai ai nevoie de modificari la ea sa imi spui si iti fac alta :D :D

Atunci iti multumesc si tie:p e foarte bine asa,daca ma plictisesc de ea,stiu la cine sa apelez :D

westsideracer 15-11-12 09:36

Nu de prea mult timp am schimbat becul la plafoniera,optand pt bec cu 6 smd'uri si am observat ca dupa ce incui masina,raman aprinse cam la 10% din intensitate...care ar fi problema? ( inca nu am verificat daca dupa o anumita perioada,se sting sau daca raman asa pana cand descui masina)

andi_cimpean 15-11-12 10:28

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5248697)
Nu de prea mult timp am schimbat becul la plafoniera,optand pt bec cu 6 smd'uri si am observat ca dupa ce incui masina,raman aprinse cam la 10% din intensitate...care ar fi problema? ( inca nu am verificat daca dupa o anumita perioada,se sting sau daca raman asa pana cand descui masina)

Este normal şi te asigur că aşa se întâmplă şi la mine. Cauza ar fi aceea că SMD-urile sunt foarte sensibile şi "simt" orice tensiune, oricât de mică ar fi. După o perioadă ţi se sting de tot sau când închizi maşina din centralizată, pentru că asta-ţi comandă UCH-ul, îţi taie diverşi consumatori pentru a-ti proteja bateria.

Am observat acest lucru şi la prieteni d-ai mei, având alte mărci de maşini şi bineînţeles, aveau smd-uri în loc de becurile cu incandescenţă.

westsideracer 15-11-12 16:26

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5248751)
Este normal şi te asigur că aşa se întâmplă şi la mine. Cauza ar fi aceea că SMD-urile sunt foarte sensibile şi "simt" orice tensiune, oricât de mică ar fi. După o perioadă ţi se sting de tot sau când închizi maşina din centralizată, pentru că asta-ţi comandă UCH-ul, îţi taie diverşi consumatori pentru a-ti proteja bateria.

Am observat acest lucru şi la prieteni d-ai mei, având alte mărci de maşini şi bineînţeles, aveau smd-uri în loc de becurile cu incandescenţă.

Da,treaba e ca la mine stau aprinse si dupa ce inchid masina din centralizata.dar cred ca dupa o anumita perioada se sting de tot...n'are ce sa faca bateriei,nu?

teen.ager 15-11-12 16:43

Eu nu am riscat si am dat jos siguranta (este siguranta 28, chiar in mijlocul chenarului de sigurante mici). Mie imi ramanea apris si becul de la torpedou ca se vedea prin slot-ul CD Playerului cand nu aveam. :d

westsideracer 15-11-12 17:15

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 5249169)
Eu nu am riscat si am dat jos siguranta (este siguranta 28, chiar in mijlocul chenarului de sigurante mici). Mie imi ramanea apris si becul de la torpedou ca se vedea prin slot-ul CD Playerului cand nu aveam. :d

pai si ti se mai aprinde ceva daca tu ai dat jos siguranta?

teen.ager 15-11-12 18:38

Nu :lol: da sincer nici nu am nevoie de ele.

westsideracer 15-11-12 19:52

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 5249333)
Nu :lol: da sincer nici nu am nevoie de ele.

Eu chiar am!

andi_cimpean 15-11-12 23:18

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5249152)
Da,treaba e ca la mine stau aprinse si dupa ce inchid masina din centralizata.dar cred ca dupa o anumita perioada se sting de tot...n'are ce sa faca bateriei,nu?

Să ne înţelegem, ţie nu-ţi stau aprinse complet, ci semi-aprinse, da?

Stai calm, că nu are nimic şi nici nu-ţi consumă nimic. Ele, nici aprinse la capacitatea lor maximă nu consumă (max 1w).

westsideracer 16-11-12 11:27

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5249760)

Stai calm, că nu are nimic şi nici nu-ţi consumă nimic. Ele, nici aprinse la capacitatea lor maximă nu consumă (max 1w).

Da! nici semi-aprinse n'as zice...semi-semi-semi-aprinse:D foarte putin,abia se observa...am verificat dupa o noapte,dimineata si tot aprins era.dar daca zici ca pot sa stau linistit,eu stau :)) mersi pt info!

marius3030 16-11-12 13:27

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5249760)

putearea maxima a unui led normal,cum sunt cele folosite in scopuri destea au 2W.ele se aprind usor un timp pt ca modulul confort nu detecteaza tensiunea becurilor incandescente pt care a fost construit sa functioneze.

westsideracer 16-11-12 14:16

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5250260)
putearea maxima a unui led normal,cum sunt cele folosite in scopuri destea au 2W.ele se aprind usor un timp pt ca modulul confort nu detecteaza tensiunea becurilor incandescente pt care a fost construit sa functioneze.

Am inteles si va multumesc pt ajutor!

Mirel1919 16-11-12 16:11

Salut, imi place masina ta, imi place ce ai facut la faruri, in primele posturi observ ca aveai suspensie sport, dar din ultimele poza nu prea imi pot da seama ( pagina 12 ), pune si tu ceva poze noi. Sa ai noroc de ea si KM cati mai multi.

westsideracer 16-11-12 16:14

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5250456)
Salut, imi place masina ta, imi place ce ai facut la faruri, in primele posturi observ ca aveai suspensie sport, dar din ultimele poza nu prea imi pot da seama ( pagina 12 ), pune si tu ceva poze noi. Sa ai noroc de ea si KM cati mai multi.

Mersi! in ultimele poze,e pregatite de drumuri grele:lol: e ridicata cam 2-3 cm.o sa mai pun poze,dar momentan masina este extreeem de jegoasa:oops:

Mirel1919 16-11-12 16:15

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5250459)
Mersi! in ultimele poze,e pregatite de drumuri grele:lol: e ridicata cam 2-3 cm.o sa mai pun poze,dar momentan masina este extreeem de jegoasa:oops:

Atunci nu-i frumos din partea ta ca nu ai grija de ea :))) macar interiorul tine-l curat, cu exteriorul e mai greu pe vremea asta ..

westsideracer 16-11-12 16:25

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5250461)
Atunci nu-i frumos din partea ta ca nu ai grija de ea :))) macar interiorul tine-l curat, cu exteriorul e mai greu pe vremea asta ..

Interiorul e țuț ! :D

bujuKYL 24-11-12 08:31

si la mine tot asa sta treaba stai linistit nu te afecteaza cu nimic:D

westsideracer 24-11-12 10:55

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5260232)
si la mine tot asa sta treaba stai linistit nu te afecteaza cu nimic:D

Pai nici nu ma agitam...am intrebat doar:D tu ai mai facut ceva la masina?

joker75 27-11-12 20:25

Frumoasa masina! Nu esti interesat de niste jenti pe 17 cu cauciuri in stare super ok... 205/50/r17

westsideracer 27-11-12 20:31

Quote:

Originally Posted by joker75 (Post 5264834)
Frumoasa masina! Nu esti interesat de niste jenti pe 17 cu cauciuri in stare super ok... 205/50/r17

Mersi pt apreciere! cat despre jante,le stiu si nu'mi plac (fara suparare) ... si sunt si mari:(
ce sa zic? spor la vanzare!

Tweety_rzw 27-11-12 22:35

Salut,imi place ceea ce faci la masina si sa ai grija de ea!

O intrebare am: tu cu ce ai vopsit semnalele si farul pe interior de este rosu ?

Stiu ca este spray dar e special pentru asa ceva?Sau... astept raspuns mersi frumos!

westsideracer 28-11-12 06:33

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 5265016)
Salut,imi place ceea ce faci la masina si sa ai grija de ea!

O intrebare am: tu cu ce ai vopsit semnalele si farul pe interior de este rosu ?

Stiu ca este spray dar e special pentru asa ceva?Sau... astept raspuns mersi frumos!

mersi de apreciere.deci,geamul semnalizarilor din faruri,semnalele laterale si partea portocalie a stopurilor au fost vopsite cu spray special pt stopuri,rosu(care de fapt e un lac cu putina vopsea rosie),iar oglinzile farurilor cu spray de vopsea negru mat.
o zi buna!

Tweety_rzw 28-11-12 18:47

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5265169)
mersi de apreciere.deci,geamul semnalizarilor din faruri,semnalele laterale si partea portocalie a stopurilor au fost vopsite cu spray special pt stopuri,rosu(care de fapt e un lac cu putina vopsea rosie),iar oglinzile farurilor cu spray de vopsea negru mat.
o zi buna!

Spune si mie de la ce firma este acel spray si raman dator cu o bere !:-)

westsideracer 28-11-12 19:59

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 5265998)
Spune si mie de la ce firma este acel spray si raman dator cu o bere !:-)

intra la mine pe pagina 12,postul 2, poza 6 :lol:

iulianr26 01-12-12 18:25

Marfa farurile. Pacat ca nu ai aruncat si o lupa in el ca tot il aveai desfacut...
Conteaza pe tine sa dai zapada cei din PH:P. Cam low pentru winter. Spor la modificat!

westsideracer 01-12-12 21:54

Quote:

Originally Posted by iulianr26 (Post 5269606)
Marfa farurile. Pacat ca nu ai aruncat si o lupa in el ca tot il aveai desfacut...
Conteaza pe tine sa dai zapada cei din PH:P. Cam low pentru winter. Spor la modificat!

:)) urmeaza sa o mai ridic cam 2 cm,dar parca nu ma indur :D
or sa urmeze si lupe in faruri,dar asta mai in primavara.deocamdata arata bine asa...ca tot veni vorba de faruri,astazi au primit un polish. urmeaza ceva poze zilele astea:p

westsideracer 02-12-12 15:13

2 Attachment(s)
De plictiseala:p
ce ziceti ??

Devu 02-12-12 15:25

Capacul la motor, da, traseul filtrului, nu :sad:. Mai bine il faci din inox.

westsideracer 02-12-12 15:27

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5270614)
Capacul la motor, da, traseul filtrului, nu :sad:. Mai bine il faci din inox.

Mda...nu's hotarat inca daca sa'l fac sau nu...m'am uitat la niste clipuri pe youtube de la worthersee si mi s'a deschis apetitul :lol:

chyryCRY 02-12-12 19:01

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5270620)
Mda...nu's hotarat inca daca sa'l fac sau nu...m'am uitat la niste clipuri pe youtube de la worthersee si mi s'a deschis apetitul :lol:

pierdere de timp :) arata m-ai bine asa ! poate cand vei avea un turbo ceva...

teen.ager 02-12-12 19:53

1 Attachment(s)
Ma poti ajuta, te rog, sa-mi spui si mie de ce instalatie apartine furtunu asta si ce rol are? Ca la mine, dupa cum l-am vazut, sta sa cedeze.

westsideracer 02-12-12 21:04

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 5270975)
Ma poti ajuta, te rog, sa-mi spui si mie de ce instalatie apartine furtunu asta si ce rol are? Ca la mine, dupa cum l-am vazut, sta sa cedeze.

habar n'am...schimba'l :)

teen.ager 03-12-12 09:26

L-as schimba daca as stii ce sa cer la piese auto. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning