![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
Eu nu am nimic impotriva acestei "taxe". Ce taxa e asta? Hai sa fim realisti:
- taxa = 5 RON; - 1 pachet Kent = 5,1 RON; - 1 sticla Coca-Cola 2L = 4,2 RON. Vi se pare exagerata aceasta suma ? Fara suparare, da' eu cred ca cine nu este dispus s-o plateasca e... :roll: Daca se va hotari ca aceasta taxa sa fie platita, o voi achita cu cea mai mare placere, chiar daca sunt constient ca lucrarea mea - la final - va fi, probabil, departe de una care are sanse de a castiga un premiu. |
si eu sunt de acord cu aceasta idee , astfel s-ar acoperii cheltuielile pt imprimarea planselor sau chiar pt realizarea unor panouri pt expunearea lor..;) , in plus ma ofer eu sa ii strang ..:D :-P
|
Eu unul nu am nimic impotriva... dar ar fi o chestie.... unde dam banii.... poate unii fac gest si nu ii dau ... nu ar fi frumos sa dam gaura la organizatori.... :!: :!: :!:
|
:???: :shock: :???: bine bine ... noi concurentii platim ... dar ... cum???:???: :shock: :???: prin porumbei voiajori???
|
Quote:
mai oameni buni, exista tabele, exista ORGANIZARE. sau nu exista ? eu tind sa cred ca EXISTA. oare toti expozantii care platesc taxele de participare, toti cei care platesc standurile in metri patrati, toti cei care participa si platesc, oare cum platesc ?!? Quote:
da' nu te supara, abonament la revista, cum il platesti, daca vrei sa-ti faci abonament ?!? tot prin porumbeii tai voiajori ?!? exista numere de cont, exista adrese, exista sedii... :arrow: :arrow: :arrow: Quote:
|
nici eu nu am nimic impotriva taxei .. dar strangerea banilor mi se pare o problema greu de rezolvat!
in legatura cu cele 3 PLANSE maxim ... o plansa poate cuprinde atat fata si spatele si interiorul ... deci in 3 PLANSE poti sa desenezi cat si c vrei |
Quote:
Daca se va plati taxa de inscriere, doresc sa-mi fie retinuta din cei 200.000 lei,si restul sa ramana in cont pt urmatoarele concursuri ;) |
Nu am nimic cu ideea de a plati o suma "simbolica" de inscriere...
O problema ar fi achitarea acestei sume ... implica unele procese si timp pierdut ... dar vad ca nici unul dintre organizatori nu si-a postat parerea pro sau contra in legatura cu idea lui TopArt... In legatura cu plansele de la freehand sunt 3 la numar pentru a prezenta o masina in totalitate ... dar nu spune nimeni ca nu poti sa te inscrii in concurs cu mai multe seturi de planse ... (nu conteaza ca sunt 3 sau mai putine ...) cel putin as am inteles eu din detaliile furnizate de organizatori in prima pagina ... @tng suma nu e asa de mare ca sa iti para rau ... sau privind din sfera cealalta considero ca un stimul ca sa realizezi o lucrare cat mai buna ... :D |
nu e vorba de suma de bani ... ca nu e cine stie ce valoare, ziceam ca fapt divers.
RoSonic Ai gasit si tu niste exemple de comparat .. :| Eu nu am intalnit pana acuma la vreun concurs Online, ca ptr inscriere sa platesti.Daia mi se parea putin "anormal" (asa cum a zis cineva mai sus :D) OK, asta a fost decat opinia mea... daca majoritatea sunt ptr, nu-i bai .. dau si eu cu mare placere ;) |
ok....am cazut si eu din plop...nu se vor expune lucrarile originale?...adik vor fi expuse planse printate cu lucrarile? .....5 ron nu m-i se pare o suma mare da nush ce sa zic...cum platim? cand?....
|
asta nu e concurs online, tng, implica expunere...
o plansa A3 inseamna 40.000 lei ca sa nu va chinuiti cu plata, taxe, etc, de ce nu veniti voi cu printuri A3 direct pentru plansele ce le doriti expuse? |
tng, si despre ce concurs online vorbesti tu? Ca pe topicul asta nu este vorba de asa ceva... reciteste-l... si apoi reciteste si postul meu, in special ultimele cuvinte....
ps: a nu se intelege gresit, nu sunt nici pro nici contra unei taxe de inscriere, insa tre sa se intelega ca daca nu se percepe o taxa nu inseamna ca asta e normalitate la un concurs care implica costuri (in cazul de fata spatiul expozitional alocat, timpul alocat organizarii, costul materialelor etc), ci din contra faptul ca taxa ar lipsi ar fi un BONUS, un cadou, cost suportat de altcineva (cum vreti sa-i ziceti)... |
eu ma refeream de cei de la sectiunea freehand
|
da, e corect, la freehand ar putea fi expuse originalele...
dar sa le pazim, sa nu le fure... :D |
ziceam ca poate ar dezavantaja pe unii sa l-i se expuna lucrarile freehand printate...si pana la urma cum facem?....venim acolo cu ele? le trimitem prin posta ? daca le trimitem prin posta mai platim taxa aceea?
|
Quote:
Si in alte cuvinte la toate categoriile vom trebui sa printam plansele cu masinile noastre si dupa care sa le trimitem prin posta la voi? Sau numai cei de la freehand? |
ok eu sunt de acord cu taxa ....
aceeasi chestie sa se opreasca din aia 200 de mii ..... |
Quote:
2. faptul ca am propus aceasta taxa de inscriere de 5 RON de persoana care participa la concurs INSEAMNA O MANA DE AJUTOR DATA ORGANIZATORILOR, adica o suma teoretica de 500 RON pentru 100 de participanti, NU INSEAMNA PLATIREA INTEGRALA A PLANSELOR DE CATRE CONCURENTI :!: 3. e total aiurea la ce s-a ajuns... sa vina fiecare concurent cu print-uri A3 printate de el pe banii lui... doamne doamne doamne. ce concurs e asta ?!? argument: EU poate imi permit sa imi printez 100 de planse cu 4 RON. deci eu poate imi voi prezenta 100 de planse pe care voi plati din banii mei 400 RON. NU TOATA LUMEA ISI PERMITE SA ISI PLATEASCA PLANSELE. TOATA LUMEA MUNCESTE SA PREZINTE NISTE LUCRARI DEMENTIALE. TOATA LUMEA CARE S-A INSCRIS PIERDE TIMP SI BANI, INTR-O MAI MARE SAU MAI MICA MASURA SI INVESTESTE IN ACEST CONCURS. NU VRETI SA NE DAM SINGURI SI PREMIILE ?!?!? PENTRU CE MUNCESC OAMENII ASTIA ? ne-ati promis concurs, aveti deja experienta la activ. ma astept ca anul asta sa fie de 100000 de ori mai bine decat anul trecut, nu de 100000 de ori mai prost... SUGESTIE: FACETI UN TOPIC DEDICAT LA ACEST CONCURS, IN CARE SA FIE UN TERMEN LIMITA DE INSCRIERE SI SA SE INSCRIE TOATA LUMEA, EFICIENT, SIMPLU SI CONCRET LA CE CATEGORIE VREA FIECARE. nume: categorii de participare: SI REPET, SCRIETI TERMENUL LIMITA - PROPUN UN 15 MARTIE, E SUFICIENT PENTRU PERIOADA DE INSCRIERI. asa veti stii sigur cati concurenti aveti, pentru ce premii va pregatiti, pentru ce organizare va pregatiti, pentru cate planse va pregatiti. si asa vom afla si noi, CEI CARE CONCUREAZA, pentru ce participa la acest concurs (premii, criterii de jurizare, expunere) |
Quote:
e aici, in subforumul ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007. |
ma inscriu la ambele 2d (non-brush , brush)
|
Quote:
|
nu sunt de ajuns banii care-i dai pe bilet + locul de parcare ( ma rog...asta e moftul fiecaruia) mai vrei sa mai creasca si pretul bieltului...poate omul vine sa se uite la masini si-l doare pe el de lucrarile noastre...dc e nevoit el sa plateasca pt noi...sustin ideea taxei...
|
Quote:
Quote:
dati-i bice cu inscrierea finala. ;) e aici topicul de inscriere: https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/34714-inscrieri-ultimate-virtual-tuningdays-1-aprilie-2007-a.html |
Quote:
|
bah fratilor...eu tot nu m-am lamurit...cei cu freehand cum fac? cum trimit plansele?
|
Quote:
oricum - dak se stabileshte o taxa de participare va rog s-o faceti clara (valoare numerica si cum trimitem:!: ) |
...nu intelegea cineva "de ce trebuie sa ne inscriem din nou". CA SA FIE TOTUL CLAR. deja s-a ajuns la intrebari din partea organizatorilor daca nu ar fi mai bine sa ne printam singuri plansele pentru concurs...
un topic DEDICAT pentru INSCRIERI, CLAR, CONCRET, CU TERMEN LIMITA DE INSCRIERE - ne va da EXACT toate informatiile de care au nevoie ORGANIZATORII: cati concurenti sunt, pentru ce premii se pregatesc, pentru ce organizare se pregatesc, pentru cate planse se pregatesc. si asa vom afla si noi, CEI CARE CONCUREAZA, pentru ce participa la acest concurs (premii, criterii de jurizare, expunere) ;) PS: rog moderatorii sa faca curatenie in topicul de inscrieri. acolo trebuie sa apara DOAR numele(sau user-ul) si categoriile la care participa fiecare. nu-si au rostul comentariile acolo. comentam aici. PS2: eu deja am inceput sa fac o centralizare a datelor, un tabel cu nume (sau user), categorii si participare. rog pe cei care au timp si care se ofera voluntari sa mai faca inca una, doua, trei sau patru centralizari, sa ne verificam. cu cateva zile inainte de termenul limita de inscriere, vom posta aceste centralizari, sa fie totul clar pentru concurenti si organizatori, sa nu scapam ceva sau pe cineva. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
1. s-a mentionat explicit, sa fie scanate si trimise...
daca veniti cu ele mai devreme, putem sa expunem lucrarile freehand. 2. nu am cerut si mentionat nici o taxa. in fata discutiei absurde cu cei 5 RON, care necesita efort organizatoric in plus pentru ceva practic nesemnifivativ, am pus o intrebare retorica, cu printatul, care intrebare iar a fost speculata ca sa mi se sara in cap este inadmisibila atitudinea si nu mai incercati sa o folositi eu nu am cerut nici o taxa sau printari, desi NU AR FI FOST NIMIC IESIT DIN COMUN CA INSCRIEREA sa se faca cu printul lucrarii. toata lumea sare, cere si are pretentii, inteleg asta, dar nimeni nu se gandeste ca pt mine asta inseamna timp, bani, efort organizatoric, spatiu alocat, etc, si singurul beneficiu ar fi fost satisfactia realizarii concursului. din nefericire, imi rapiti si aceasta minima satisfactie. inscrierile se pot face pana in ultima zi de trimitere a lucrarilor, cand inscrierea va fi confirmata prin trimiterea lucrarii. cat timp inscrierea e gratuita, se pot inscrie 1000 si participa 10, sau se pot inscrie 10 si participa 100 deci numai trimiterea lucrarii certifica inscrierea. in rest, toata lumea se supune coordonatelor specificate pana acum. daca aveti idei stralucite, veniti si cu solutii financiare alocate ideii, nu mai incarcati concurentii sau pe mine. sincer, cade plasma, proiector, etc... 50 milioane alocate acestui concurs, imi aduc numai stresuri, fara nici o placere. era frumoasa si o vorba buna, pe langa carteli. spor la lucru cu inspiratie si placere, si nu ma mai impovarati atat. concursul e facut din placere, pentru cei care participa cu placere. in nici un caz nu transformati asta in ceve facut fara placere pentru nemultumiti. Participarea nu e obligatorie. Multumesc. |
multumim pt inscrieri, sunt notate.
in urma unei discutii cu topart, am sters topicul de inscrieri. Regula va ramane exact asa cum este redata in postul de mai sus: inscrierile se pot face pana in ziua limita de predare a lucrarilor: 26 martie 2007, ora 9 AM pentru a fi siguri ca nu scapam pe nimeni, vom proceda invers: vom face un topic cu cei care trimit lucrarile, pe masura ce le trimit. recomandarea este sa le trimiteti cat de repede, pentru a evita aglomeratie la sfarsit... |
Ma bucur ca s-au stabilit in sfarsit lucrurile! mi se pare cea mai buna solutie cea cu inscrierea in momentul trimiterii lucrarilor! Dar pentru ca sa fie totul clar cred ca ar trebui adunat intr-un singur post tot regulamentul. Astfel incat pentru toata lumea sa fie clar ce poate sa faca, sa nu faca cum sa faca si cand sa faca, pentru a nu aparea mai apoi cine stie ce dipute... si cred ca cel mai indicat ar fi crearea unui topic separat unde sa fie doar regulamentul si atat(inchis mai apoi).
Mult noroc organizatorilor si participantilor si la cat mai multe lucrari bune ;) |
si gratian pot participa cu 2 masini?
|
da ....sau cu mai multe la orice categorie???
|
de asemenea sunt de acord cu amandoi dar.......noi care suntem mai la departare cum trimitem banii ?:rolleyes2
|
care bani, omule???
nu trimiteti nimic, nu trebuie nimic |
la 2D putem avea poze mai mari decat 1280? eu am ales 1600...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning