Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Scirrocco 2.0 TSI R-line (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/328468-scirrocco-2-0-tsi-line.html)

vinyl 09-01-13 18:35

Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5312429)
Stai tu linistit ca am si eu masina. Problema nu e asta, problema e ca eu nu sunt un frustrat cu parinti lenesi sau prosti. Si am masina, nu duzina de chibrituri.

+++++

eMH 09-01-13 19:36

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5312429)
Stai tu linistit ca am si eu masina. Problema nu e asta, problema e ca eu nu sunt un frustrat cu parinti lenesi sau prosti. Si am masina, nu duzina de chibrituri.

Da, si cand ma gandesc ca sigur ai vreo masina de maxima jmecherie si nu vrei sa ne-o arati si noua... :rolleyes2

aleks 09-01-13 19:38

Ne relaxam, inspiram, expiram....

scrisit 09-01-13 20:19

Nu am nimic premium. N-o prezint pentru ca nu sufera modificari, asa ca nu are rost.

eMH 09-01-13 20:25

Atunci am si eu o intrebare. E pura curiozitate, nu am nicio intentie malitioasa.

De ce il indemni pe Fane sa isi prezinte masina aici, daca nu are modificare?
Eu zic sa dai inainte, sa iti prezinti si tu masina, pentru ca tu spuneai cu cateva pagini in urma ca nu e nevoie sa ai masina modificata pentru a o prezenta pe forum.

Renzor 09-01-13 20:28

@eMH, spre binele tau te sfatuiesc sa nu iti mai bati capul cu toti parlitii, degeaba incerci sa le explici ca sunt niste dobitoci!

scrisit 09-01-13 21:31

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5312599)
Atunci am si eu o intrebare. E pura curiozitate, nu am nicio intentie malitioasa.

De ce il indemni pe Fane sa isi prezinte masina aici, daca nu are modificare?
Eu zic sa dai inainte, sa iti prezinti si tu masina, pentru ca tu spuneai cu cateva pagini in urma ca nu e nevoie sa ai masina modificata pentru a o prezenta pe forum.

Nu-l indemn sa faca nimic pentru ca n-am nici o treaba cu el. M-au enervat aia cu "Ai masina noua cumparata de ma-ta si de tac-tu" si chiar daca el nu le raspundea ei tot se atacau. N-am inteles care e frustrarea. Lor parintii nu le-ai luat haine? Nu le-au dat bani de buzunar? Sau si pentru alea ei au muncit de mici?
Si pana la urma e vorba ca are o masina frumoasa a pus cateva intrebari despre ce sa-i faca si nu i-a facut nimic. C-a intentionat sa-i faca sau nu n-am de unde sa stiu. Dar si aici iar au sarit pe el ca de ce intreaba si nu face. Parca masina aia ar fi ultimul lucru care-l tine in viata.

De ce nu-mi prezint masina? Ca n-am ce sa prezint! E o masina linistita, nimic sportiv, nimic tineresc, nimic special sau rar. Ce rost ar avea?

Renzor, tu vezi-ti de NFSul tau. Apasa X si dai NO$$$.

Renzor 09-01-13 21:37

O replica mai inteligenta nu puteai sa imi dai? OBIDITULE!

scrisit 09-01-13 21:41

Nu, nu puteam. Sa-ti si scriu de ce: nu esti in stare sa intelegi ceva mai inteligent.

Roly94 09-01-13 22:01

Daca acest topic ar fi viata unui om.Acel om ar fi unul destul de jalnic.

djboboc 09-01-13 22:58

cred ca nu am intervenit niciodata pe acest forum,sa-mi exprim o anumita pozitie,si asta pentru ca nu excelez in domeniul de tuning,si nu pot decat sa observ si punct...dar de data asta nu m-am putut abtine.Cum draq poti spune ca anumiti parinti au muncit mai mult si altii mai putin?Cum poti spune ca e vina lu` tactu ca nu a invatat,si de aceea ai tu nu stiu ce masina din 80,pai frate,traim in Romania,si aici nu se mai tine cont de regulile elementare de bun simt,de corectitudine sau orice altceva,banii in tara asta nu o sa-i faca nimeni daca invata sau munceste cinstit,aici se merge pe cine are mai multe blaturi,pile,sau cine a fost mai comunist sau nu...iar din cauza unora care ii ridica la slavi pe anumiti copii de bani gata,au ajuns ei sa aiba aceste grade de superioritate,e vina noastra ca ii bagam prea mult in seama!!!
scrisit tata,da tu cum esti?mai du-te frate si vezi ca sunt multi care trebuie curatati!!!si crede-ma nu sunt nici frustrat,nici invidios,la orice ora pot face fata unora cu bani,dar nu sa cer de la mama sau tata,si inca sunt acolo inca un tinerel...aici e vb de bun simt si respect,de asta e tara unde e,lipsa de respect fata de ceilalti,daca esti intr-o masina 2012 esti mai bun decat unul dintr-o masina 1980?

TURBOSS 10-01-13 01:50

eu va va cunosc pe niciunii, dar nu sta treaba chiar asa INTOTDEAUNA.

sunt baieti care sunt de bani gata dar nu sunt chiar asa de tantalai/fatalai, 10%, sunt chiar baieti destepti(adevarat foarte putini), eu unu nu-i suport pt ca nu le ajungi la nas...chiar fac ceva pt bani primiti, asa au fost invatati de mami&tati sa faca ceva sa se miste intr-un fel, nu doar din mana dreapta in forma de scrumiera, NU CRED CA TREBUIE SA GENERALIZAM.

o sa isi dea seama ca a gresit, poate>intr-o anumita masura si o sa isi schimbe comportamentul, alftel hai sa-l impuscam!
sa-i dam o a 2-a sansa...

ps: chiar nu mi-a promis ca ma plimba cu masina, asa ceva nu asi accepta nici cu bani, doar daca are un nissan gtr :))

scrisit 10-01-13 09:31

Quote:

Originally Posted by djboboc (Post 5312869)
cred ca nu am intervenit niciodata pe acest forum,sa-mi exprim o anumita pozitie,si asta pentru ca nu excelez in domeniul de tuning,si nu pot decat sa observ si punct...dar de data asta nu m-am putut abtine.Cum draq poti spune ca anumiti parinti au muncit mai mult si altii mai putin?Cum poti spune ca e vina lu` tactu ca nu a invatat,si de aceea ai tu nu stiu ce masina din 80,pai frate,traim in Romania,si aici nu se mai tine cont de regulile elementare de bun simt,de corectitudine sau orice altceva,banii in tara asta nu o sa-i faca nimeni daca invata sau munceste cinstit,aici se merge pe cine are mai multe blaturi,pile,sau cine a fost mai comunist sau nu...iar din cauza unora care ii ridica la slavi pe anumiti copii de bani gata,au ajuns ei sa aiba aceste grade de superioritate,e vina noastra ca ii bagam prea mult in seama!!!
scrisit tata,da tu cum esti?mai du-te frate si vezi ca sunt multi care trebuie curatati!!!si crede-ma nu sunt nici frustrat,nici invidios,la orice ora pot face fata unora cu bani,dar nu sa cer de la mama sau tata,si inca sunt acolo inca un tinerel...aici e vb de bun simt si respect,de asta e tara unde e,lipsa de respect fata de ceilalti,daca esti intr-o masina 2012 esti mai bun decat unul dintr-o masina 1980?

Nu ti-a iesit. In continuare am dreptate.

Auslander 10-01-13 16:57

Revin cu detalierea a cea ce am scris acum cateva pagini:
Daca este adevarat ce scrie pe pagina de facebook a dansului, nu vi se pare ironic sa faceti voi search pt jante, suspensii si alte lucruri celui care va ia banii din portofel ?

VAGvr6 13-01-13 15:11

Quote:

Originally Posted by Auslander (Post 5313650)
Revin cu detalierea a cea ce am scris acum cateva pagini:
Daca este adevarat ce scrie pe pagina de facebook a dansului, nu vi se pare ironic sa faceti voi search pt jante, suspensii si alte lucruri celui care va ia banii din portofel ?

Sa stii ca nu ne-am dat seama ca esti una si aceeasi persoana.Vii si postezi numai aici :-j copil de 3 ani.
Pana la urma,cred ca si masina e alu un vecin ceva:))

94mns 13-01-13 19:29

Cam grea limba romana.

iulianr26 13-01-13 21:08

Quote:

Originally Posted by 94mns (Post 5317788)
Cam grea limba romana.

Fa ceva odata la masina aia si lasa OTV-ul.
Nu postezi unde trebuie , nu e forumul bibliotecii romane.
Nu vei fi bine vazut la nici o intalnire / tuning show / concurs SPL etc. mai ales ca ai postat si poze cu tine. In locul tau mi-ar fi rusine sa mai intru online pe 4tuning la cati useri ai jignit.

Renzor 14-01-13 01:03

El e mult prea infumurat ca sa participe la o intalnire auto, sau daca ma insel in privinta lui, sigur va fii ocupat sa sparga 4, 5 mii de coco primiti de la masa intr-o vacanta exclusivista!!:twisted:

gekvr6 14-01-13 01:43

Cel mai tare topic .... restu e can-can :lol:

cotto 14-01-13 08:31

Eu nu inteleg la ce mai postati ? Voi ii tineti topicul in viata, nu mai postati si topicul sa se duca pe ultima pagina :lol:

scrisit 14-01-13 10:03

Quote:

Originally Posted by Renzor (Post 5318263)
El e mult prea infumurat ca sa participe la o intalnire auto, sau daca ma insel in privinta lui, sigur va fii ocupat sa sparga 4, 5 mii de coco primiti de la masa intr-o vacanta exclusivista!!:twisted:

Si partea proasta care e?

94mns 14-01-13 11:12

Da,va multumesc baieti!!Ssa stiti ca atunci cand sunt plictisit si vreau sa rad putin,vizitez acest topic

cotto 14-01-13 11:59

Quote:

Originally Posted by 94mns (Post 5318506)
Da,va multumesc baieti!!Ssa stiti ca atunci cand sunt plictisit si vreau sa rad putin,vizitez acest topic

Pariu pe o guma turbo ca se vor mai scrie in ca 5-10 pagini :lol:

Ciosmi 14-01-13 16:38

Partea proasta e ca ai aratat ce pot ai tai...si nu ce poti (sau nu poti) tu.
Daca lasai topicul sa curga in discutii strict despre Scirocco...acum era altfel treaba.
Dar cum ti-ai expus o parere despre jante...si a venit un user cu o alta parere...si a tinut-o "langa" pana acum,ca nu i-ai cumparat Rotiform...(asta mi se pare taranie din partea unora)
In fine,daca nu bagai banii alor tai,vacantele,celelalte autoturisme ale familiei,erai privit altfel,nu doar un copil cu scirocco si cu soft revo :)
Mai bine ai spune cum se comporta masina cu noul soft,decat sa o dai in alte balarii.Ori te limitezi la discutii cu si despre scirocco,ori....tambalaul va continua,fix pe barba ta :idea:
De dres asa usor nu prea ai cum,deja te-au luat in vizor....dar,nu esti primul care pica de fraier,apoi vine cu dovezi

mirel 19 14-01-13 21:32

Quote:

Originally Posted by 94mns (Post 5317788)
Cam grea limba romana.

ca si numele topicului

94mns 14-01-13 21:43

Da,un R in plus ! Am observat de foarte mult timp chestia asta,dar n-am mai putut edita numele topicului.

vinyl 14-01-13 21:46

Quote:

Originally Posted by 94mns (Post 5319397)
Da,un R in plus ! Am observat de foarte mult timp chestia asta,dar n-am mai putut edita numele topicului.

Totusi n-ai de gand sa incerci sa dregi putin lucrurile?

94mns 14-01-13 21:50

N-am ce sa dreg,voi ati exagerat foarte mult ! Voi m-ati facut sa postez unele chestii,chiar nu aveam de gand sa fiu asa arogant,nu am de ce,si in legatura cu masinile familiei,nu am de ce sa ma laud pe un forum unde nu avem absolut nicio legatura in viata reala(cel putin eu),doar niste "prietenii" daca le pot spune asa,si astea virtuale,si nu cred ca era cazu' sa pun un sticker pe masina daca nu beneficia de vreo modificare din parte firmei respective.

94mns 14-01-13 21:53

De unde veniti ? Nu aveti ce face,decat sa va faceti cont pe un forum sa cititi 10-15 pagini si primul vostru post sa fie unul inutil ??

EDIT : Da,a sters postu' :)) !

vinyl 14-01-13 21:55

Ce-ai de gand sa mai modifici la masina in perioada urmatoare?

robertd 14-01-13 21:56

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5319403)
Totusi n-ai de gand sa incerci sa dregi putin lucrurile?

ba da de dragul topicului mai sparge 4-5000 euro intr-o vacanta exotica cu pitipoancele...
ce dracu ma baieti va obositi atat???chiar credeti ca merita????eu unu nu cred asa ceva...

Ciosmi 14-01-13 21:57

Eu si majoritatea ti-am dat un sfat. Decat sa continui sa-l ataci pe x,y...mai bine pleaca putin capul,citeste 1-2 despre TSI,vezi ce ii mai poti face,abia apoi faci update.Roaga pe cineva sa stearga ultimele 10 pagini,sau cate sunt, de offtopic.
Ai posibilitati nelimitate pt motor.

robertd 14-01-13 21:58

Quote:

Originally Posted by 94mns (Post 5319415)
De unde veniti ? Nu aveti ce face,decat sa va faceti cont pe un forum sa cititi 10-15 pagini si primul vostru post sa fie unul inutil ??

EDIT : Da,a sters postu' :)) !

da am sters postul ca astazi si-a facut si fratemiu user name aici si nu am fost atent sa vad ca nu sunt logat cu numele meu...dar....m-am revansat punandu-l inapoi nu????merit si eu o tura cu super masina ta acum???? :D

DEVIL's Style 14-01-13 22:01

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5319418)
Ce-ai de gand sa mai modifici la masina in perioada urmatoare?

Sticker "monster" pe luneta [ asta e succesorul stickerului NIKE ]

94mns 14-01-13 22:01

Quote:

Originally Posted by robertd (Post 5319420)
ba da de dragul topicului mai sparge 4-5000 euro intr-o vacanta exotica cu pitipoancele...
ce dracu ma baieti va obositi atat???chiar credeti ca merita????eu unu nu cred asa ceva...

Pentru ce a fost nevoie sa iti faci alt cont si sa postezi "ba da de dragul topicului mai sparge 4-5000 euro intr-o vacanta " , apoi l-ai sters si acum intri pe contul tau si postezi acelasi lucru :)) ! Nu inteleg care e problema ta ?!
EDIT : Ooo..esti adevarat ! Bravo.

Urmatoare modificare o voi face in martie,jante!La motor deocamdata nu mai vreau nicio modificare,si acum e cam mult pt. un incepator,zic...!Am de aproape un an permisul,nu am nevoie de mai multa putere!

vinyl 14-01-13 22:03

Comanda acum jantele, pregateste-le si in martie cand da caldura, le pui direct.

robertd 14-01-13 22:05

[QUOTE=94mns;5319432]Pentru ce a fost nevoie sa iti faci alt cont si sa postezi "ba da de dragul topicului mai sparge 4-5000 euro intr-o vacanta " , apoi l-ai sters si acum intri pe contul tau si postezi acelasi lucru :)) ! Nu inteleg care e problema ta ?!
EDIT : Ooo..esti adevarat ! Bravo.

raspunsul la intrebare il ai la 2 minute dupa ce am rescris postul si la aproximativ 5 minute de a raspunde tu.....de ce te grabesti in acuzatii???eu stiu ca tu citesti pe litere ca ti-a platit mamica cu taticu scoala sa nu te mai duci da macar citeste tot si dupa aia raspunde...

94mns 14-01-13 22:09

Nu prietene,nu ma grabesc sa acuz ! Postez de pe telefon,si merge umpic mai greu.

robertd 14-01-13 22:15

Quote:

Originally Posted by 94mns (Post 5319443)
Nu prietene,nu ma grabesc sa acuz ! Postez de pe telefon,si merge umpic mai greu.

acum sa fiu rautacios sa te intreb: LA BANII TAI CE TELEFON AI????CHINEZESC???
dar ma gandesc sa ma retrag si sa iti zic bafta la cearta cu baietii eu am si alte treburi de facut...o seara cat mai frumoasa si tie si cateilor tai care spera sa ii lasi sa faca si ei o poza cu masina ta daca iti tin partea....paaaaaaa

94mns 14-01-13 22:17

Am un telefon mai inteligent ca tine.Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 07:44.

- Copyright 2026 4Tuning