![]() |
Re: Ford Fiesta mk5 Zetec' - Low Fiesta
Quote:
|
hai sa nu exageram acum cu cea mai cea:)
|
2 Attachment(s)
Ceva poze mai noi!
Nu cred ca mai are rost sa prezint fotograful,sunt convins ca il stiti deja Resprectele mele Mareo! |
1 Attachment(s)
Hmmm,ce sa fie oare?
|
Quote:
|
Butuc pentru volan sport !?
|
goodies :D
|
Covrig sport, bun.
Sper sa fie ceva gen OMP. |
3 Attachment(s)
Red rear lights!
|
Limba romana nu-ti mai place :)) Cred ca o sa arate f bine pe masina. Felicitari!
|
Am ajuns si eu la zi cu topicul tau.Stii care e criteriul de cautare al masinilor mai altfel din TM?
Le vad prin oras si intru aici si caut.Din cate vad suntem si vecini de zona.Ma uitam dupa tine cand treceai peste liniile de tramvai de pe Bogdanestilor,arshh. Frumoasa Fiesta,deosebita si...low low ;) L.E.Pana la urma ai eliminat suportii numerelor?Si scoate si dunga aia neagra din jurul lor.Ca sa fie si mai clean :) |
Quote:
Da,pe spate am o problema cu prinderea si nu am putut scapa de suport,doar pe fata.Dar sper sa remediez problema in scurt timp! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Mai bine in ce sens? Caci la estetic ,din puctul meu de vedere nu ar fi fost,daca puteam folie era gen mat,si nu ar fi dat bine ,deaia am las sa le fac asa,adica sa puna culoare in lac,si dupa sa le sufle! Si cu ocazia asta atasez o poza mai clara cu ele |
exista spray special pt stopuri, nu era nevoie sa le matuiesti si sa pui vopsea in lac
|
Quote:
Pai puteai simplu sa cumperi niste stopuri normale si sa le folosesti,deoarece pe timp de zi..nu cred ca vor fi vizibile daca bate soarele pe ele. |
Stai linistit Alex,nu o sa ai probleme de vizibilitate,nu esti singurul si nici primul care le-a facut asa.
In legatura cu acel spray de stopuri,fara sa-l matui si sa-l dai cu lac nu faci treaba... se decoloreaza in maxim 2 saptamani de la soare. |
referitor la spray, am facut nu unul ci zece perechi care n-au avut nici cea mai mica problema dealungul anilor;trebuie doar sterse bine cu degresant antisiliconic inainte sa fie vopsite
|
Chiar nu imi puneam problema de cum se va vedea,pentru ca nu este dat un strat gras ,si pe langa asta se amplifica mai mult lumina din cate am vazut eu.
|
Quote:
eu le'am degresat cu spirt si tot nu am avut probleme...au aproximativ un an;) |
Foarte tare forduletzu!
Am admirat-o mult la Iveco! Sa ai parte de ea |
Quote:
Te referi la intalnirea de saptamana trecuta de la Iveco? |
da da, meetingu ala pe zi!
|
Quote:
|
Exact, nu gresesti!
|
Quote:
Trec deseori peacolo si mai mereu vad masina parcata acolo Cu ocazia asta iti doresc si tie multa bafta pe viitor pentru ca ai facut o treaba buna,chiar imi place masina! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
El sa fie oare?:?:
|
5 Attachment(s)
Intre timp,azi am indreptat usa(asa era de am achizitionat masina) maine urmeaza vopsita,si ceea ce trebuia rezolvat de ceva vreme,sa lipsesc si pe spate numarul cu banda.Si cu ocazia asta pute'ti vedea cum dau stopurile pe masina
Am sa atasez cateava poze! |
incet incet,o faci masina de expo;) o prinde bine stopurile full red.
te'ai gandit sa vopsesti bandourile si manerele in culoarea caroseriei? sau sa elimini de tot bandourile.tot vopsesti... |
Quote:
Da sa sti ca am avut in plan sa elimin bandourile laterale,si sa le vopsesc pe cele de pe bari in culoare masinii,dar am vazut ceva poze dincolo,facut asa,si nu prea imi place cum arata,cel putin pentru gusturile mele. |
1 Attachment(s)
Siii,azi a intrat la vopsit:D
|
Am vazut-o azi scoasa in fata portii.E mai low in realitate.
Intrebare:la ce service faci lucararile astea ca as avea si eu cate ceva de facut pe la a mea.Stiu ca tatal tau lucreaza la unul(sau e al lui)dar care e ? Plac stopurile ;) |
Quote:
Si daca ai observat m'am tinut si de cuvant in legatura cu numarul pe spate:)) |
Da,am vazut ca ti-ai tinut promisiunea.Vreau sa-l vad si pe masina,fara dunga neagra din jur,sper :)
|
1 Attachment(s)
Work in progressss!
|
Salut, imi place foarte mult Fiesta, exteriorul e foarte frumos. Am vazut mai sus ceva despre vopsire / ascundere bandouri. Eu zic sa o lasi asa, arata perfect. Sa ai noroc de ea.:D
|
Quote:
|
La tapiteria aia lucram si noi?:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning