![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
Parca dadea mai bine cu colantul ala negru in ele...
|
Quote:
sper sa iti ramana 2 lupe pentru eu :x |
9 Attachment(s)
Quote:
Astazi le-am imprastiat putin prin camera, din lipsa de ocupatie, am curatat geamurile de silicon, am desfacut autocolantul ala de pe smiley-uri, am probat si angel-urile, trebuie sa imi comand zilele astea si drosere pentru ele, iar apoi sa ma apuc sa le montez :) Cred ca montez farurile pe lunga cu sticla clara angel eyes pe toate 4 farurile, si xenonul de pe faruri il mut in proiectoare, iar la faruri imi cumpar unul nou:-) |
1 Attachment(s)
A sosit si masina Donatoare :lol: daca are cineva nevoie de piese, astept PM. Masina s-a comportat excelent la drum, s-a simtit ca a tras ceva mai greu de masina, dar a mers bine.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Intre timp, am achizitionat si niste jante de e38 pe 16" si niste praguri de facelift, ca a mea nu are.. Acum urmeaza beleaua belelelor, ca imi trebuiesc niste clipsuri, si nu le am:lol: Oricum nu-i graba, pana le vopsesc, am timp sa le gasesc :) Daca are cineva de vanzare bandouri din alea de plastic, care vin la astea cu praguri de plastic, sunt interesat sa cumpar. Am mai gasit in masina donatoare, 3 faruri impecabile, un set lunga+scurta, si inca unul de lunga. Si i-am pus de proba, niste stopuri originale Hella, stock, sa vad cum arata, si mi se pare foarte ciudata acum :lol: |
dupa un polish o sa ti se para superbe crede-ma ca asa am fost si eu:lol:. am avut albe fata spate dar le-am pus pe alea originale...inca le mai am si pe alea albe dar tot astea parca mise par mai serioase:lol:
|
...astea galbene dau o tenta de OEM mai pronuntata!
|
Masina are foarte mult potential , bani sa fie , mam abonat cu placere la thread-ul tau.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Noua achizitie 8) |
e casetofonu ala cu mufa de magazie in spate???
|
super..aplauze
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Gata si farurile, imi cer scuze pentru claritatea fotografiilor.:oops: |
Se vad bine bine di tat :d.
|
9 Attachment(s)
Quote:
Niste poze noi, cu my bimmer, si prietenul ei de breasla, masina donator :lol: |
foarte bine arata cu farurile astea
|
15 Attachment(s)
Quote:
:arrow::peace: Urmeaza carligul dat jos, dar intai sa gasesc o bara fara gaura. |
un interior de piele nu vedem si noi?
|
Quote:
Ar trebui sa vina si ala, dar am unul crem acum, si inca ma gandesc daca sa-l reconditionez si sa-l montez, sau sa-l dau la schimb cu unul negru, chestia e ca n-am nici bordul complet... Si de asta nu imi place, mie imi place sa fie complet.. |
ce iti lipseste la bord???
|
Cel mai intretinut si frumos e34 pe care l-am vazut ;) bravo cosmine
|
ce bine poa` sa arate....bravo cosmine....
pana la urma cat are consumul un 525 diesel ? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Salutareee am gasit acuma printr-o cunostinta un bmw 525 tds de vanzare din 93,full,cu 300k km la 600 de iepuroi.Am cateva intrebari:cam ce consum are?? adica la un mers normal 100-120....cum este cu actele pe bulgaria vs cele din tara?? In rest ce sa zic am citit juma de topic si am fost placut impresionat de masina lui cosmin.Felicitari!
PS:vreau un raspuns daca se poate urgent deoarece masina este ieftina tare si nu prea vreau sa o scap |
Quote:
Quote:
Succes ! |
Multumesc mult de sfaturi.Azi sau maine ma duc sa o vad si daca totu e ok e a mea :D Nu de alta dar m-am cam saturat sa ma zdruncine vechea dacie care cu toate ca e printre ultimele facute e mai varza decat orice masina mai veche.Succes in continuare cu a ta !
|
Arata foarte bine , felicitari !
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
A venit si vremea sa o "infumuram" :lol: Si ca tot s-a oprit si ploaia azi, mi-am vopsit rezerva, ce frumos arata in culoarea asta8) Si o poza facuta cand plictiseala isi spune cuvantul... :D |
Nu te mai certa cu oparitul ala cu pompa nu vezi ca el o tine pe a lui :))
|
Quote:
|
La fel autorizatie dinaia pentru folie am si eu.
Mai ai mult degind sa-l ti pe Bg ? Nu te duci sa til inscri acum cit ai posibilitatea cu "partaju" ? |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Astazi am fost in vizita la un bun prieten care a avut un e34, si s-a dat peste cap cu el, si am gasit niste bielete antiruliu noi cred, dar au fost state de ceva timp, si sunt impecabile, le-am desfacut burdufurile, am pus vaselina noua si le-am montat pe masina, pot spune ca s-a schimbat destul de mult, la treceri gen: bariera/cale ferata" sau gropi mai nasoale, clantaneau, acum s-a facut si mai silentioasa :D:D |
Jantele de pe masina sunt de vanzare in momentul de fata ! 1200 ron, usor negociabil la fata locului, jantele sunt vopsite, roluite, indreptate, nu bat, nu pierd aer, 600 de lei fara anvelope si 1200 cu ! URGENT URGENT URGENT !! Jantele se numesc DOTZ JARAMA, au 8j latime, si et15
|
Eu zic sa te grabesti...e coada mare la toate rar-urile din tara ,dute fati programare ce te costa rar-u + asigurare si 200 ron la notar si gata ai masina pe romania. Oricum la rar dai ceva......sa te bage rpd si sa inchida ochi la unele chesti deci...si cu euro ce sa zic...numai conteaza dal in pui mei atita timp cit nu platesti taxa.Bafta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning