![]() |
Welcome Tristan :)
|
Mah Tristan e Joane, pretenu ala a meu cu passatu roshu...ala cu drifturile :D nu are net acum...o sa-shi bage...deocamdata se da de la mine....shi va saluta pe totzi !
|
1 Attachment(s)
ma scuzati de offtopic dar trebe sa le vand :lol: :lol: e pe 225/45/16
goodyear eagle f1 pretu este 8 milioane de lei o bucatica :lol: stiu ca e scump dar asta e |
sal... ma bucur ca am reusit sa intru shi eu :D
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
bine ai venit tristan :hug: :tenisclap
|
B 68 VLD a mele sunt de 225 nu de 205 :wink:.... eu zic ca e bine 8 milioane,, nu am nici un castig... am cumparat din greseala de aia vreau sa le dau.. daca nu vrea nimeni asta e... le pun pe masina...
|
Dar alea care le vinzi tu sunt noi?! Daca da merita daca nu nu! In fine este treaba ta cu cat le vinzi! :wink:
|
sal baieti!in curand ne vom putea auzi si vedea si la brasov .pana atunci numa bn
|
normal ca sunt noi.... daca vreti fara factura pretu este 6.500.000
|
O sa intreb ceva care pentru unii s-ar putea sa fie o prostie... cum se calculeaza raportul de compresie...... si cum as putea sa-l reduc de 10:1 la 8,5:1 :D
|
Cauta-l pe Tnos pt asa ceva! Iti poate raspunde la toate intrebarile tale! :wink:
|
tristan poi de micit raportu e simplu
nu stiu cum se calculeaza dar trebuie sa ii maresti camerele de ardere.... la dacie ii pui 2 garnituri de chiuloasa... probabil ca shi la alte mashini merge faza.... acum eu nu am incercat dar asa am inteles ca se face sper ca am fost cu ceva de ajutor :wink: |
Wellcome Tristan :!: :D :D :D
|
daca aveti ceva accesorii de dacia va astept.succes in continuare
|
DUMINICA 20.02.2005 ora 16:30 INTALNIRE AFTERDARK-ARAD
-in parcarea de la strand Ar fi bine daca ati putea veni toti ca sa stabilim un loc pt. intalnirile urmatoare :D :wink: |
Eu vin... :drunk: :drunk: :drunk: ....!!!!!!!!
|
vin si uo :lol:
|
Din pacate eu nu mai pot sa vin astazi !!! A intervenit ceva si trebuie sa plec din Arad !!! Sorry !!!
|
Sorry ca nu am putut sa vin... dar sunt plecat la BH....
|
Re:
Quote:
|
bah Joane daca nu ai luat yahoo jos intra pe IRC pe #games
Azi au fost la intalnire Tekin(+varu), Criss(+nevasta), Ema, Calin(+BMW 2.5 24v :D ) un tip cu o calibra...shi..umm...era unu pe jos....ah da....eu :roll: tot nu am stabilit unde ne intalnim cand incep manelishtii sa umple strandu... |
la corleone:)) :twisted: :D
|
Re:
Quote:
asa ca strangeti bani de nunta :D :drunk: :dance: :drunk: :D |
N-avem ca ii bagam totzi in masini :lol:
|
Re:
Quote:
Vindem eleronu si jantele tale si mergem la nunta :lol: :lol: |
cica primul tuning show in romania :lol: asta din arad oare ce a fost ??? :? :!: :?: :idea: :arrow: :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Abea astept. :dance:
|
RCS oke dupa ce imi vand statie o sa iti dau bani inapoi :lol: statie ala am primit de la tuning :lol:
|
3 Attachment(s)
vreau sa imi schimb culoare la masina care dintre asta mai faina ???
|
A doua! :wink:
|
Prima..este cool !!! 8)
|
Albastru 8)
|
prima , cea mai sexxy
|
aia roshie mai mere...dar celelalte sunt super kitsch !!!
ma doare capul...numa ce mi-am facut mashina shi am ieshit la o tura...am luat iar nishte gropi shi am spart un rulment :cry: sunt absolut furios pe conducerea primariei arad...ce ashteapta ? sa ma cac eu in gropi sa le astup ?! |
Re:
Quote:
(eram si eu cu AMBRA in masina ,da inca nu avea spart rulmentu.....cine stie ce-o mai facut dupa ce ne-a lasat pe noi :roll: ) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning