![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
Quote:
|
Bv ma baeti ma eu zic ca e o treaba super buna si ca pana la urma a meritat asteptarea eu 1 am ramas surprins e super frumos . Bv GGD felicitari BLOND
|
Quote:
|
ms pt aprecieri!
in legatura cu secretele....nu snt prea multe de zis...pana o sa am bani de capota si bad boy look, o sa mai fac cateva retusuri k sa arate si ea mai bine! deocamdata tre sa o desfac la interior sa o curatz, mi-a intrat praf in toate colturile + cateva piese gzate. WOB...de ce alb de la masca zici? de la gura din spoiler sau mask dintre si de sub faruri? spoilerele inca nu snt puse cum trebuie...treaba de duzina! ! |
zi cand merem le poze ca a iesit prea tare...:D
|
Quote:
|
nu am baterii incarcate si vreau sa facem poze pe zi ...deja sa inserat..vb pe msg poate merem maine ...;)
|
daca afli cum schimbi cesul analogic cu turometru sa ma anunti si pe mine te rog
|
sincer?:) arata interesant rau :) dar la bara fata se vad lufturi ceva...mai ai ce face sau ramane asa? ar fi pacat sa n-ai o buna imbinare
|
felicitari pentru masina. a iesit super . marfa combinatia intrea negru si alb ;).
ps.te-am vazut mai de multe ori treceai spre Bragadiru :D . Bafta cu masina |
7 Attachment(s)
..:: AVANPREMIERA ::.. :lol::lol::lol: |
:) Fain peisaj in a 3-a poza :D
|
belea golfu pe cuvant....si "piesa" aia din poza cu mini...mda..Catzi cai suporta maxim masina daca ar fi sa schimbi motorul si ce motor ai pune daca ar fi...succes in continuare si tzine-o tot asa...
|
felicitari pt masina blondule
|
frumoasa .. de ce nu ai scos si manerele de la usi ?
|
bv blondule a iesit foarte tare ;)
|
ms pt aprecieri!:oops: :oops: :oops:
ms pt poze mke, dar ma asteptam sa o pui si p aia...care imi placea mie si lu' ggd-u:D sunt lufturi la bara, am zis....o treaba de duzina facuta de cei de la service, o sa incerc sa o pun mai bine. P_C_D - m-am gandit sa scot manerele dar..e incomod fara, in plus nu ma dau in vant dupa...."fara manere" |
felicitari blondule pt masina!!! superba!!! a iesit ceva frumos din golful ala obisnuit!!!
|
Foarte tare frate. Poate MKE pune si poza aia marfa k e pakt.
bv Blondule si pls, mare grija cu ea,k ai vz ce inseamna s ai masina in service! |
4 Attachment(s)
si inca ceva poze, facute ziua, nemodificate!
|
1 Attachment(s)
asta ???... :D
|
sincer incxa nu vazui in romania un golf 3 care sa imi placa sau nu am rascolit eu toate de aici de pe forum sa ma scuze lumea nu vreau sa jignesc pe nimeni dar acesta e minunat clkean curat simplu si impunator ;) si io avui un g 3 si acus 6 ani super tunat am si poze doar ca le am pe carton adica foto foto pe hartie foto si nu stiu cum sa mi le pun pe calculator :( daca reusesc ti-l arat ;) orcum beton bestia asta ;)finutz si cu bun gust ;)
|
aia e MKE, imi place la nebunie cum a iesit poza aia;)
Sandule...exista scanere man, scaneaza pozele alea, sau fa poze la poze si baga-lea p aici;) multumesc pt aprecieri! |
prea frumos a iesit . ai grija la gropi
|
capota neagra tot in autocolant e ?
|
Foarte faina.. Clean Look
Portbagajul il mai faci negru? Nu te-ai gandit la alte stopuri? Am vazut pe un mk3, ieri niste stopuri faine pe LED. Bafta in continuare. Ce planuri mai ai? |
o sa vina si alte stoape, alte roate, alte capoate!:D:lol: cam astea fac parte din urmatoarele planuri.
haionul nu il voi face negru, o sa las doar plafonu'. in week-end 1.am facut curat in ea cu simtz de raspundere, la interior, aia de la spalatorie in 2 spalari nu au reusit sa faca fatza! 2. sa fact stalpii negrii, folie 3M:D 3. am curatzat jantele, cu benzina, crek ar trebui vopsite, nush unde sa fac asta:( 4. am facut deschiderea la portbagaj, pe un buton secret:D |
hai ca a iesit BELEA ... sa ai grija de ea si poate peste 2 saptamani ne combinam mai multi ( sti tu care e faza cu tramvaiele ) !! :twisted: :lol:
|
arata foarte misto masina,ti`as recomanda sa polishezi jantele daca ai gasi pe cineva uite asa http://www.dub05.com/jpup8h0k.jpg
Felicitari,Bafta in continuare |
salut, am urmarit topicu de la inceput si vreau sa-ti spun k imi place la nebunie ce-ai facut cu masina , e super. Bafta in continuare si sa ai grija de ea
|
Man ... sunt nebun dupa masina ta!E incredibil cat de bine arata.Inca odata felicitari.Ai o masina de invidiat!Super.E foarte frumosa.Poate saptamana asta cand trec si eu prin Bucuresti sa am ocazia sa vad live masina.Belea rau!!!
|
BLONDULE ceva noutati mai ai pentru noi ??? :idea: :rolleyes2 ;)
|
superba masina ;) jos palaria ! succes in continuare si ...nu te supara ca te intreb dar cam catzi bani ai bagat-n ea ? :D
|
volanu i cam no... cam nashpa
|
bravo ma bld-ule...draguta rau scarba ;) ti-am zis si sambata :p
|
vezi ca ai parasolarul la DANY ;) ... ups ..:idea: . sa vb cand plecam vineri incolo !! poate vi si tu maine seara cand stabilim detaliile !! :shock: :rolleyes2 :lol: :twisted:
|
5 Attachment(s)
si cateva oze de la expo p care le-am gasit p forum.
|
Felicitari pentru prezentarea la Tuning Fever:D
Bafta in continuare! |
15 Attachment(s)
cateva POZE si de la fratele TAU cu masinuca ... felicitari ca a iesit bine si spor la restul de modificarii !! 4 Speed Squad is the ONE !! :twisted: :lol: ;) :rolleyes2 :idea: :shock: :lol:
|
eu o faceam shaved peste tot :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning