![]() |
Re: Dgh
iar se cearta copiii pe aici ....????
|
"Guwy "=))))))))il cunosc personal pe seby....nu am auzit de el...mai bine...afla cine sunt eu...si vb dupa de "Batut campii"...
|
Quote:
Salut ! ! ! P.S Inca odata imi cer scuze daca am deranjat pe cineva . |
2 Attachment(s)
pentru cunostinta ta generala GUWY
este UNchiul meu...SEI...CU CIELO EVO1...si nu stiu...cine il cunoaste mai bine pe seby..tu sau unchiul meu.... |
Asa pentru cultura mea generala , spune-mi si mie cine esti ? ? ?
Nu am auzit de tine ca fiind vreun mare Racer . Salut ! ! ! __________________ nu sunt "racer" pt ca nu am inca 18 ani...ca sa fiu....dar voi fii....prefer sa am rabdare...si cine ma cunoaste stie...ca la 18..ani...voi avea masina..de peste 300 "hp" asa ca.....nu mai zic nimik |
Nu mai scrie pe topicul asta ce ti-am zis eu tie , puteai sa folosesti PM exact cum am folosit si eu , nu are rost sa strici topicul omului .
|
scuze...uite...dami id tau sa vb...pe yahoo...
|
daca o sa cautati bine pe net si o sa gasiti o sa vedeti ca toate masinile puternice si de liniute sunt majoritatea cu tractiune spate si culmea majoritatea BMW-uri...asa ca trageti voi concluziile...o zi buna
|
Quote:
|
Salut NASY.Sunt YDX,SI astept sal vad pe FRAM TURBAT.CRED CA MA MAI TI MINTE.AM SA ITI FAC O VIYITA LA GARAJ.
|
f"TXA" rate...nu pot avea masina...pt k inca nu am 18 ani...iar tata stie ca sunt maniac cu masinile...si nu ma lasa sa imi cumpar....vara asta am avut 2000.d euro..si iam cheltuit in turcia...dar am semnat un cantract acum o luna si un an d zile voi avea d castigat bani frumosi....si imi voi lua si eu masina...
si hai sa fim seriosi iti dai seama ca la 18 ani..nu voi avea urs cu motor d m5 si nos nu ?:D sa fim seriosi...dar tu ejti cam ironic si cam provoci lumea pe forum asta nu imi place deloc la tine...DACA Ai fi mai modest... |
Quote:
|
Super tare ursu' ! Proprietarul un adevarat pasionat ! Nu am apucat sa vad interiorul si ce ascunde sub capota, dar am auzit numai lucruri bune ! Sper sa am ocazia cat de curand !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:) ursu pierdut prin munti :D
|
ce tare ! SANTOS ai folosit cornele mesle si coada la emblema de bmw?? de la DEVILS! !8) 8) 8)
|
:D corect :D da bine pe emblema :P
|
1 Attachment(s)
again ... :D :twisted:
|
Quote:
|
nasi ce faci ma mai ai mult boss cu proiectu?
|
ma impresioneaza nasi.....este exact k un urs: tace shi face.....tot respectul din partea mea. abia astept sa vad cam ce poti sa scoti din fram( shi la motor shi la exterior)
|
pai va spun eu...la exterior nu mai scoate nimic...masina ramane asa cu acelasi kit mtech2,cel mai probabil va primi o noua vopsea,evident alba:P
iar la motor...ehh poveste lunga...sunt pe lista de asteptare anumite piese...si se va scaote maximum din ce se poate scoate dintr-un M5 Turbo cu conditia ca acea putere sa mai fi poata pusa si jos. |
ce de mai aude de masina ?
???????? |
E 30 with M5 3.6 twin-turbo motor
https://www.youtube.com/watch?v=AUomu9EqBkc https://www.youtube.com/watch?v=kN1t5Hddb-A BMW M5 3.6L Turbo. 700+hp! Best Quality https://www.youtube.com/watch?v=86HWA...elated&search= BMW E30 M3 Car Chase https://www.youtube.com/watch?v=TNd0_...elated&search= |
ba nene da asta tace si face nu a mai scris nimic pe forum nici poze
|
asa e nu a mai intrat deloc pe forum .... poate o lucra prea mult la masina
|
11 Attachment(s)
:suspiciou momentan fra-Mul hiberneaza:suspiciou
|
vai saracu :) nu imi imaginam niciodata sa arate asa masina asta :0 dar asta e un stagiu pregatitor pt ce va urma :D bafta in continuare cu proiectul
|
:pistoles: :pistoles: WOW o sa iasa credca ceva f TARE si f frumos,,,,,,,,
|
Ce-mi place omu care tace si face.
|
bravo. asa este frumos sa o iei de la capat si cu cap. succes in tot cea ce faci. k si eu am luato de la capat cu totu. si ma mandresc cu cea ce fac. baftaaaaaaaaaaaaaaaa;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) .
|
Felicitari pentru noul LOGAN. Sa inregistrezi inventia la OSIM !!!!!!!
|
ce frumos.....doua masini care asteapta turbo.........in aceasi curte....
|
Quote:
|
Quote:
|
E mai frumos sa taci si sa faci decat sa te lauzi toata ziua ca iti pui "d-aia, d-aia si d-ailalta" si ca mama o sa ai zeci de mii de cai. Din gura e usor sa zici orice, sa si faci e mai greu...dupa cum se vede prea bine. Succese!
|
superba masina sa o stapanesti sanatos.. poti sa ne spui cat te costa sa pui turbo pe masina? macar un pret aproximativ. ms mult
|
3 Attachment(s)
:shock: !!!pozele vorbesc!!!:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |