![]() |
Santos sa imi dai si mie nr ei ;) ca e buna fata!!!
si da`o jos dp masina ca ia vopseaua ! |
1 Attachment(s)
la criticile aduse de d-le santos ;) :oops:
am modificat masina !!! cat se putea :twisted: :peace: |
Here we go again ..
- Urmele de la eleron - Capacu nu l-ai scos - Tobele (exagerate) - Janta spate mai mica decat aia pe fatza - Pisda .. buna ... insa... se vede .. bate soarele`n sanii ei .. de zici ca`i pe plaja.. selecteaz`o.... si dai din brightness.... mai ... slab ... si atunci poate o sa dea mai bine. . cu masina.. -ai inlocuit semnele cu v12 (bravo) dar ai lasat steagurile.... so.. se anuleaza plusu asta :P -Janta fatza sta .. cam.. pe janta.. :) are pana :P - Spoilerul fatza... e .. nedefinit jos.. neon-spoiler nu`ti mai dai seama care`i care... - Diferentza culorilor... intre culoarea .. noua care i`ai dat`o masinii si culoarea spoilerului care l-ai pus pe masina ... greu.. dar se observa.. -FOlia a ramas la fel... frateeeeeee NU te GRABII !!! stai calm.. Fa`o incet da bine... chestiile astea le stiu de la Piry/ffocus/xxdadixx nu mai stiu :P unu dintre ei ... so.. sunt sfaturi bune.. eu stau ... minim 30-45 de minute la masina.. nu scot sub. reteta.... : Un pahar de Marlboro Lights Lung , Un pachet de Prigat de Piersici :P (PEPSI) :P . si cam atat.. rabdare sa fie... si iese bine.. ;) succes ... mai fa`o odata... |
o sa o mai fac da maine!!!
peace noapte buna alll |
te-am pupat...
nb hmmm :) la ce mai lucrat noaptea asta.. ?! :D |
1 Attachment(s)
:arrow: iote masina Santos!!!
|
Da... se vede diferenta...
bravo.. ff bravo ... te las pe tine .. sa vezi greselile la asta... sunt.. MULT MAI PUTINE ! bravo |
ya dati-mi si mie poza asta cu BMW`u in original...sa fac si yo.
|
1 Attachment(s)
:) :) te descurci ? =))
btw vezi ca NU ai voie sa-i schimbi rezolutia |
cum adica?
de ce nu am voie? |
uite asa ... ca d`aia modificam masinii la rezolutiile astea... sa se vada si cel mai mic fir de praf...
eu si golftuning am lasat la rez. asta.. tu daca pui la 800 600 ..... esti avantajat.... asa ca.. hai.... sa incercam sa fim egali ;) |
2 Attachment(s)
Am facut-o si yo!!! Dak vretzi BATTLE... sunt de acord :P :P :P
P.S. SANTOS!!! CRITICILEEE!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Puteti sa o luati ca si un battle ...
Sper sa va placa. Nu am schimbat rezolutia,am zis ca asa e mai bine,sa se vada toate detaliile. Cu respect TNG`u. |
pey hai TNG-u' sa facem un BATTLE 8)... si dak vrea si SANTOS sau/si Golftuning
|
Re:
Quote:
Santos vrei tu sa faci ? |
|
Re:
1 Attachment(s)
OFFTOPIC...nu are nici o leg cu tuningul dar e in adobe.
Am uitat sa va zic ceva...: daca nu va place putetzi sterge mesajul... |
2 Attachment(s)
Intre timp .. :roll:
|
1 Attachment(s)
cine imi poate termina shi mie celica?
|
Re:
3 Attachment(s)
dude i`m starting 2 like this...uite ce am facut...like it?astept critici!
P.S. : Multumiri lui Stuey pt ca m-a initiat! |
dragutz,dar nu inteleg de ce ai schimbat fundalul ?
|
Re:
Quote:
|
pardon .. ptr ca NU STIA sa faca .. faza cu podeaua .. :D mi se pare normal ..
a ascuns bine toata treaba, ascundea si mai bine daca pur si simplu schimba peisajul ;) asa.. lasat.. in GOL ... arata aiurea |
Re:
Quote:
P.S: Daca atzi vedea in cate layere a lucrat omul asta...am crezut ca vad dublu....:D :D avea vreo 20 pe putin...si toate cu nume :P :P :P.oricum..pentru a 2-a masina ... :wink: |
Re:
2 Attachment(s)
A....am uitat sa pun Hot Rod-ul meu....Ce parere aveztzi?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
intre timp am mai facut si yo ceva ! :P
|
chestiile alea cu alb cred ca le-ai luat dupa solenza aia alba....... am dreptate?
|
:D cred ca te inseli :D Glumeam :P da dp solentza aia alba le`am luat :P
mi`au placut si dau destul de bine pe fond albastru :peace: |
1 Attachment(s)
sincer mie nu-mi place..poate ca poza nu a fost destul de clara.
Cine se baga la asta? |
Cred k ma bag yo.... sa vad.... :D
|
Da' la Honda aia Accord care am pus-o eu nu se baga nimeni ? :P
|
...
si la croma aia ?...care se baga?...erau destui amatori cand a postat pozele santos....
|
1 Attachment(s)
:arrow: am facut si eu ML :D lui tng :P
pS: am gresit la spoiler:P e asta e :P invatz din greseli |
ML-ul meu!!! TNG te bagi?! Sau l-ai inceput si il faci TANC? :lol: Poate ne mai bagam la un BATTLE :P
|
1 Attachment(s)
ML-ul meu!!! TNG te bagi?! Sau l-ai inceput si il faci TANC? :lol: Poate ne mai bagam la un BATTLE :P
|
2 Attachment(s)
asa faci .... hmm .... ma provoci :? :wink:
imi place cum ti-a iesit,bine...modificari nu pre` sunt majore dar imi place nush sa vad daca gasesc ceva misto sa bag in el,in ML,pana atunci am facut \"spoit\" un a6 :D |
de ML meu ce zicetzi ?
|
Re:
Quote:
m-am kinuit 4 ore sa fac o reflexie corecta a masinii...n-am reusit...tu crezi ca poti?daca da, m-as bucura foarte mult daca mi-ai arata si mie...ca sa o pot face sa nu mai arate \"aiurea\"... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning