![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
3 Attachment(s)
Mersi .. Raceala tine oamenii in casa .... Cei normali in pat , astia cu BMW-uri tot cu piesele in mana :)))
|
Quote:
|
Va urma dupa ce o vopsesc un mic-mare detaliu ingalbenit pe la interior :D
|
Vara asta o sa iti fac o vizita....fii sigur de asta:)!!
|
Te astept , poate imi fac un gratar din vechiul bot de bmw :))) Sa il incingem putin :twisted:
|
Facem,facem......nu-i panica
|
7 Attachment(s)
Sa vina pieseleee:twisted: mai tinerele putin cu 6 ani :D
|
Quote:
app,pacat de masina...era din MAI 99...impecabila toata masina,dar na...asta e,avem nevoie pt pisicuta noastra:D |
3 Attachment(s)
Mai bagam maine o "fisa" cu autogenul .... Cu flexul nu prea avem sanse , la cabrio pragurile sunt mai ranforsate ca titanicul :))
|
5 Attachment(s)
Dupa 7 ore de taiat cu flexul si batut la dalta am reusit sa desprind tot panoul dintr-o bucata ... :twisted: + Putin bronz combinat cu sauna :))
|
Quote:
|
Succes. De apreciat faptul ca nu ai renuntat. Mult noroc!
|
2 Attachment(s)
Mersi, tot caut un tinichigiu bun de cateva zile... Sa vedem la cine o dau pe mana sa iasa ceva de calitate .... :rolleyes2 Am completat si trusa :twisted:
|
3 Attachment(s)
Am facut rost si de rezerva originala intr-o stare impecabila :D
|
8 Attachment(s)
A mai primit si pisii ceva piese , luni intra la transplante :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
MULTUMESC COLEGILOR DE PE FORUM PENTRU AJUTORUL ACORDAT (Chriss-T, TRUSHK_VL) :))))) :D O sa mai colaboram mult si bine de acum in colo , pisii inghite multe piese si detalii :D:twisted: |
Succes, rabdare si nervi tari pentru masina!
|
1 Attachment(s)
:-)........
|
Bafta in continuare !!
Inafara de serii si motor, nu cred ca mai e aceeasi masina ca si inainte :lol:. |
Nici motorul nu mai are viata lunga pe ea :)) :D
|
4 Attachment(s)
Vrei BMW baga bani baga bani :))) Si o poza cu ce mai modifica lumea :))8)
|
Quote:
|
Vine ..... Dar cu noua data nu stiu daca mai am cand sa termin masina ... Sa vedem :D
|
2 Attachment(s)
Sa mai adaugam cateva maruntisuri :D
|
Salut, se lucreaza intens vad ca pe noul proiect. bafta si spor la munca ca o sa ai nevoie. cu renault-ul nu mai faci nimic? :-)
|
Mersi :-) Cu el fac Km momentan :twisted: Dupa ce termin cu Bmw-ul il bag si pe el la garaj si il fac de la 0 :D Dar putin mai turbat cu motor de volvo :D
|
Aha, inteleg.. e ok daca vrei sa-i pui motor de pe volvo, ma gandesc ca cel de pe 440 de 1.8?
oricum o sa urmaresc evolutia ambelor masini... numai bine. Salut si seara faina sa ai.:D |
2 Attachment(s)
Usor usor scapa si masina de rugina .... :-)
|
Apreciez munca ta ....dar nu era mai usor cu o alta caroserie ,asa sa tai parti din structura masini nu mi se pare foarte ok ...oricat de bine le-ai alinia ..nu v-a fi ca din fabrica .
Sa nu o iei in nume de rau ...sper sa iasa cum ti-ai dorit ...se vede ca ai gust ..cobinatia alb galben era criminala ..bafta |
Lau nu'i chiar asa daca se sudeaza punct pe punct o sa iasa ca din fabrica..acum depinde de tinichigiu...
|
1 Attachment(s)
Tocmai din acest motiv stau zilnic pe langa masina sa stimulez pozitiv tinichigiul :twisted::D :)) Vreau sa iasa ceva frumos fix din epava de pe prima pagina .... Cu toatate ca din vechea masina a mai ramas numai o parte din caroserie si plansa bord + cablajul :D O vorba a unui sofer de tir care trecea pe langa masina in prima zi cand am cumpart-o mi-a ramas lipita in minte " Ce jaf de masina , pacat de numarul ala de inmatriculare BMW " ... :rolleyes2
|
Tare proiectul tau mai ales cat ai de sudat la ea , atii se speriau de cateva petice ,insa tu nu prea ai limite , bafta si sa iti asa tot asa cum vrei !!
|
6 Attachment(s)
Ms :D , de fel merg pe premisa Totul sau nimic :D Astazi am avut o zi cam nasoala , de dimineata am constatat ca nu se potriveste pragul de cabrio pe coupe......... :rolleyes2 Acum sa gasesc alt prag:evil: , cel de pe stanga nu trebuie taiat din fericire , numai putin intarit in fata ... Si o fotografie cu domnul Chriss-T care isi construia de zor un suport de prindere pentru finala :))
|
:)))) ha ha ha...da pana la urma a fost ok.masina progreseaza incet dar sigur,multa bafta.
|
abia astept sa o vad dinou pe strazi cred ca va fi ceva traznet!!!8)
|
Eu unul , bani irositi mai aiurea la un e36 n-am vazut pana acuma.
Cunosc caroserii imecabile la 200 de euro negociabil. Sa numai vb de volumul de munca in ore ... |
Quote:
|
La primul impact vedem ce rezistenta are :) Pentru o oala si un prag nu cred ca este necesar sa arunc toata caroseria ... Masina a mers atatia ani cu oala aproape rupta si nu a cedat , sudata nu cred ca se rupe mai repede :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning