![]() |
Re: Un Matiz Oradean
4 Attachment(s)
niste poze mai noi cu masinutza ;)
|
Quote:
|
superb matizul , imi place mult
|
Quote:
oare astea intra se potrivesc la gauricii.. ? |
nope .... flanshe neaparat, atat pt prezon cat si sa nu iti atinga aparatorile de noroi ..... un vecin si-a pus pe 14 jante pe un C3 XTR si dimineazza il "aud" cum iasa din parcare :lol: la ce tare ii freaca alea ... + k dai servo peste cap dak il chinui mult ......... parerea mea
|
3 Attachment(s)
uite-ti "fratele" de timisoara :-) muzica e doar pt EMMA deci nu ii apartine ....
|
hmmm frumos...dar totusi de ce ai ales matizul pt tuning?nu te dai cu capu´ de volan cand te depaseste un logan ? :D chiar sunt curios sa vad de ce ai ales masina asta pt tuning..
|
la buburuze e avantajul la raportu putere/greutate ...... dar ai fi mai castigat aici cu tico, vb din experientza ....... nu exista matiz sa-mi stea in fatza :-) si sunt masini usor de modificat ..... parerea mea
|
@Tavisor: incearca te rog sa cantaresti o janta sa-mi spui si mie ce masa are, daca se poate...cu sau fara cauciuc, cum poti.
Nu de alta, dar daca ar fi cu mult mai usoare ca ale mele, ti le-as lua eu, ca oricum sunt si muuult mai frumoase... Cat despre matizul celalalt, nu-mi place forma barii spate, iar plasa aia de pe stopuri e jenanta...nu se compara cu asta mic si galben :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
matizul de TM din pozele ce le-am postat nu e al meu, wooferul a fost provizoriu pt ca zilele astea au fost premiile EMMA ..... si sa raspund : DA, RUPE TOT :twisted:
|
1 Attachment(s)
DE VANZARE PRET: :6200 euro negociabil
|
:D :D fii serios bucurate daca iei 3000 la remat:D :D :peace:
|
frate nu vreau sa fiu rautacios dar nu crezi k ceri km mult? Stiu k ai avut d munca la el si ai pus suflet dar nu cred k o sa iti ei 6000 p el.
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vinzi instalatia bi-xenon ? zi un pretz dak da, nu vei lua 6000 pe masina doar pt atatea :) ... parerea mea. Eu cu toate modificarile ce le-am facut, nu exista Tico sa ma faca la liniutze si tot nu ash putea cere mai mult de 2500-3000 pt ca doar putini cunoscuti s-ar arunca la ceva modificat .......
|
Lasa CIPule, ca asa...nici eu n-as avea curaj sa cer mai mult de 3000 pe al meu, in schimb am bagat peste suta de milioane...mult peste suta...
@Tavisor:ai promis ca o sa cantaresti jantele... (te sfatuiesc sa vinzi totul separat si sa dai matizul stock...altfel, foarte greu vei gasi pe cineva care sa aprecieze masina cu totul, asa cum e) |
bixenoanele sunt 190euro noi simens si sunt de 4300 k sunt H 4 nu trebuie modificat nimic la masina se potriveste perfect.Totul e mufe
|
acu omu' poate sa ceara si 10 000 E :lol: Chestia e sa gaseasca p cineva kre sa-i dea atat ;) In fine...spor la bani
|
Quote:
|
mai, da voi nu stiti vorba asta ... NU E PROST CEL CARE CERE ... E PROST CEL CARE DA... asa ca.. ..spor la vanzare.
|
si pentru cei care nu stiu ce costuri implica tuningul, sa nu mai vorbeasca aiurea.
nu m-am putut abtine sa nu scriu. |
Quote:
|
Sansele sa iei bani frumosi pe o masina modificata se impart in functie de categoriile de "oameni" ......... 1) idiotii care dau o gramada de bani pt ca "arata super p___da" desi habar nu au cum sa schimbe un bec la masina si vor masina tunarita ... 2) cunoscatorii care au idee ce ai facut la masina si in functie de asta evalueaza costurile ...... 3) cei care cam asta vor sa aiba pe masina lor dar fie nu stiu sa puna in practica, fie prefera sa dea cu banu si o au de-a gata ..........
E clar ca tavisor nu e singurul, oricine vrea sa scoata cat mai multi bani pe masina lor in care au investit munca,efort,etc ........ @tavisor: nu-ti pare rau sa o dai ? :sad: eu am "crescut" cu o dacie sub mine pana mi-am luat tico si nu am putut sa o vand, o am si acum la sat in depozit ........ ma leaga prea multe amintiri de ea sa o dau cu 4-500 euro si sa o vad peste 2 sapt in orash cu spoilere de solenza sau mai stiu eu ce pe ea..... din pacate nu am timp acuma sa ii trantesc un motor,etc :twisted: dar voi avea ..... Multa bafta ! |
jentile cu cauciucuri cat ceri pe ele :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
vand bara fata,bara spate si capota de pe masina mea toate cu 350 euro neg
|
soper masinutza..pacat ca o dai , la cat ai investit in ea...dar oricum respectele mele, cred ca cel mai tare matiz din ro;):D
|
2 Attachment(s)
Asa arata acum micul meu gigant :)
|
c i-ai facut la placutele alea de sub far?le-ai chituit?alea originale nu se aseaza deloc(cel putin la mine)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
asa arata acum)))))))
|
Dragutz tare:chick:
Sper sa gaseshti p cineva kre sa-l cumpere &sa aiba grija d el asha cum ai facut-o U. Respect:peace: |
MASINA AM VANDUT-O DEJA :( , sper sa aiba shi noul proprietar grije de ea la fel cum am facut-o shi eu .
|
Cu kt ai vandut-o pana la urma?Intreb din curiozitate:D
|
cu 4350 euro asa cum era in poza :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning