![]() |
Re: Sa ne cunoastem....
salut..ma numesc iulian, am aproape 19 ani si conduc o dacie neagra.imi plac la nebunie masinile...numai bine
|
Quote:
|
Welcome si spor la "tuning" :)
|
Quote:
Ai grija cum conduci!;) |
prezentarile astea seamana izbitor cu alea de la alcoolicii anonimi, asa am vazut la televizor
|
esti tare ionut :-)))) :-)))) prea tare =))
|
Quote:
|
daca ma lasati, ma alaturez si eu la ospiciul de tratat adrenalina si tuningul. sunt cristi din bacau, 32 ani si nu-mi plac santurile de pe marginea drumului. stiti o parte din voi... mi-a placut intotdeauna sa ma intalnesc cu voi la piatra neamt. sunteti de treaba si mai ales multi. sper sa ajung mai des.
|
1 Attachment(s)
Sunt foarte sigur ca cea mai mare parte dintre voi, ma cunoasteti si sigur ne-am vazut la cateva intalniri din ianuarie 2007 si pana acum. Am tigaia aia de BMW negru, paralizat, care face multa galagie (dupa cum spun cei in drept)cu, care mai circul prin oras.
nt98adu, de fapt Felix cu BMW-ul negru!;) As vrea eu!:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
a ta e fumul de sub tigaie
|
:)) Ai vrea tu Felix ...toti am vrea ...
|
In 5 ani si daca mai scad astia impozitele, tot o am! E numai 30000 euro asa ceva!:lol:
|
Asta inseamna pasiune adevarata, altii isi puneau sigla preferata pe portbagaj si scapau de-o grija in plus
|
Quote:
|
Quote:
(dau bine rau stopurile pe care le ai) |
Quote:
Cel putin la mine, mai aduce designul a ,,M", dar eu personal cand vad un BMW terrminat si mai are si ,,M", ma apuca durerea de cap! |
Quote:
|
Quote:
|
hai ..ce noi care mai sunteti ...va asteptam la prezentare :)
|
Sanatate si salutari ! :twisted: :twisted: 8)
|
Salut
Nick: Jok3r K10 Virsta:16 nebun dupa tuning am mii de idei pt tuning mai ales pt golfuri abia ajtept sa iau carnet ji masina k sa pot sa imi pun planurile in aplicare pin atunci ma uit la cei care au..........sper sa fiu ji yo bagat in seama de voi chiar dak is mai mic |
salut si bine ai venit pfai mai ai 2 ani pana tuncea poate schimbi ideia te sfatuiesc sa investesti intro femeie :D:D:D"spoiler fata/spate eleron gasesti u
|
yo sper sa nu fii ca cei care abia i`au permisu si poc primu stalp,masina sau mai stiu eu ce... mai cunosc eu pe unu ... UN vecin care se crede tare si mare si mi`a atins bou` masina in parkare si mai are si alte accidente la activ si are permis de 2 luni park sau 3 ... dar.. nah` e sofer :D nu vreau sa fiu rautacios... oricum welcome to the club :D
|
Mersi da yo in ciuda virstei conduc ff bine!!!!!!! da oricum mai intai masinile ji apoi femeile!!!! Oricum sper k sa nu fak belele ji multumesc k mai bagat in sema:oops: :oops: :oops:
va rog fain sa imi spuneti ji mie unde va adunati vinerea k asi vrea sa vad ji yo ceva masini!!!!!!!!! |
Marius nu mai speria baiatul ! :)) :twisted: :twisted:
Jok3r K10 bine te`ai inscris pe forum si esti poftit la intalniri . Nu conteaza varsta, important e sa vrei . |
Quote:
|
Quote:
|
Traficul nu lam incercat vorba lu sasha ,,toti visam" totusi is un pusti poate o sa ne conoajtem mai bine marius d am sa incerc sa vin ji yo la intlnirile voasetre!!!! apropo marius aia din poza e majina ta ?:?:
Quote:
|
O am din februarie anul acesta si in afara de serviciu - casa, nu prea am circulat. Oricum nici n-o sa ai cum sa o vezi, deoarece saptamana asta sau cealalta v-a pleca in alt oras, la un nou proprietar.;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
ps: sa c`am suparat vecinul meu despre care v`am spus mai inainte dar asta este adevarul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jok3r rugamintea mea ar fi sa nu mai folosesti ''j'' in loc de s(de la sarpe) sau alte litere neconventionale ca totusi nu suntem pe mess cu toate ca generatia messenger i-a amploare..in rest esti Ok..tinand cont ca nici eu nu sunt mai mare decat tine..Numai bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning