Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Sa ne cunoastem.... (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31804-cunoastem.html)

irimia_iulian 28-08-07 22:14

Re: Sa ne cunoastem....

salut..ma numesc iulian, am aproape 19 ani si conduc o dacie neagra.imi plac la nebunie masinile...numai bine

buddy_lexx 28-08-07 23:07

Quote:

Originally Posted by irimia_iulian (Post 1069811)
salut..ma numesc iulian, am aproape 19 ani si conduc o dacie neagra.imi plac la nebunie masinile...numai bine

bine ai venit printre noi! sedere plakuta!

VaLeX 29-08-07 00:00

Welcome si spor la "tuning" :)

valy_04TRR 29-08-07 10:32

Quote:

Originally Posted by irimia_iulian (Post 1069811)

Bine ai venit printre noi!
Ai grija cum conduci!;)

johnson 29-08-07 11:17

prezentarile astea seamana izbitor cu alea de la alcoolicii anonimi, asa am vazut la televizor

Khristy 29-08-07 13:26

esti tare ionut :-)))) :-)))) prea tare =))

Ali_ump 29-08-07 13:29

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1070528)
prezentarile astea seamana izbitor cu alea de la alcoolicii anonimi, asa am vazut la televizor

Pai nu ne deosebim prea TARE....ei alcool ...noi adrenalina ...tuning:D :D

sageata 07-09-07 01:31

daca ma lasati, ma alaturez si eu la ospiciul de tratat adrenalina si tuningul. sunt cristi din bacau, 32 ani si nu-mi plac santurile de pe marginea drumului. stiti o parte din voi... mi-a placut intotdeauna sa ma intalnesc cu voi la piatra neamt. sunteti de treaba si mai ales multi. sper sa ajung mai des.

nt98adu 18-09-07 22:30

1 Attachment(s)
Sunt foarte sigur ca cea mai mare parte dintre voi, ma cunoasteti si sigur ne-am vazut la cateva intalniri din ianuarie 2007 si pana acum. Am tigaia aia de BMW negru, paralizat, care face multa galagie (dupa cum spun cei in drept)cu, care mai circul prin oras.

nt98adu, de fapt Felix cu BMW-ul negru!;)

As vrea eu!:lol:

buddy_lexx 18-09-07 22:35

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1107571)
Sunt foarte sigur ca cea mai mare parte dintre voi, ma cunoasteti si sigur ne-am vazut la cateva intalniri din ianuarie 2007 si pana acum. Am tigaia aia de BMW negru, paralizat, care face multa galagie (dupa cum spun cei in drept)cu, care mai circul prin oras.

eu unu nu te cun personal...dar te`am vaz cu masina..si mai stiu cteva dspre u..!:D

shmen_dj 18-09-07 22:36

Quote:

aia e tigaie...shi atunci dacia mea ce mai e...cred k e cosharca...nici yo nush...:???: :???:

johnson 19-09-07 09:13

a ta e fumul de sub tigaie

Ali_ump 19-09-07 10:51

:)) Ai vrea tu Felix ...toti am vrea ...

nt98adu 19-09-07 17:19

In 5 ani si daca mai scad astia impozitele, tot o am! E numai 30000 euro asa ceva!:lol:

johnson 20-09-07 08:49

Asta inseamna pasiune adevarata, altii isi puneau sigla preferata pe portbagaj si scapau de-o grija in plus

Ali_ump 20-09-07 10:32

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1109598)
Asta inseamna pasiune adevarata, altii isi puneau sigla preferata pe portbagaj si scapau de-o grija in plus

:)) e un inceput si ala ....sprea a isi dori ceva mai bun:oops:

VaLeX 20-09-07 13:49

Quote:

ti'am vazut masina prin oras si'mi place ..un bmw finutz facut si ingrijit din cate am vazut

(dau bine rau stopurile pe care le ai)

nt98adu 20-09-07 21:07

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1109598)

Si eu am sigla de ,,M" pe spate si am vazut ca e chiar la moda, incepand de la E21 si terminand cu E60. Asta inseamna ca toti isi doresc ,,M"-uri, dar din anumite motive, nu cumpara.
Cel putin la mine, mai aduce designul a ,,M", dar eu personal cand vad un BMW terrminat si mai are si ,,M", ma apuca durerea de cap!

buddy_lexx 20-09-07 22:08

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1110713)
Si eu am sigla de ,,M" pe spate si am vazut ca e chiar la moda, incepand de la E21 si terminand cu E60. Asta inseamna ca toti isi doresc ,,M"-uri, dar din anumite motive, nu cumpara.
Cel putin la mine, mai aduce designul a ,,M", dar eu personal cand vad un BMW terrminat si mai are si ,,M", ma apuca durerea de cap!

da..am vazut eu dacii cu sigla M :))) asa k ...iti doresc din tot sufletu sa nu`i intalnesti p acei oameni...! la cat de pasionat esti d bmw si d m... ai putea suferi un soc..la vederea semnului d m p dacii..

Ali_ump 20-09-07 23:58

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1110713)

Imi plac la nebunie noile jante ...BBS e facut pt BMW ...cand o aduci la o sedinta foto?

Ali_ump 07-10-07 21:42

hai ..ce noi care mai sunteti ...va asteptam la prezentare :)

SashaNT 01-11-07 21:31

Sanatate si salutari ! :twisted: :twisted: 8)

Jok3r K10 03-11-07 22:20

Salut
Nick: Jok3r K10
Virsta:16
nebun dupa tuning am mii de idei pt tuning mai ales pt golfuri abia ajtept sa iau carnet ji masina k sa pot sa imi pun planurile in aplicare pin atunci ma uit la cei care au..........sper sa fiu ji yo bagat in seama de voi chiar dak is mai mic

EDC_cip 03-11-07 22:24

salut si bine ai venit pfai mai ai 2 ani pana tuncea poate schimbi ideia te sfatuiesc sa investesti intro femeie :D:D:D"spoiler fata/spate eleron gasesti u

mariusD 03-11-07 22:25

yo sper sa nu fii ca cei care abia i`au permisu si poc primu stalp,masina sau mai stiu eu ce... mai cunosc eu pe unu ... UN vecin care se crede tare si mare si mi`a atins bou` masina in parkare si mai are si alte accidente la activ si are permis de 2 luni park sau 3 ... dar.. nah` e sofer :D nu vreau sa fiu rautacios... oricum welcome to the club :D

Jok3r K10 03-11-07 22:51

Mersi da yo in ciuda virstei conduc ff bine!!!!!!! da oricum mai intai masinile ji apoi femeile!!!! Oricum sper k sa nu fak belele ji multumesc k mai bagat in sema:oops: :oops: :oops:

va rog fain sa imi spuneti ji mie unde va adunati vinerea k asi vrea sa vad ji yo ceva masini!!!!!!!!!

SashaNT 04-11-07 04:40

Marius nu mai speria baiatul ! :)) :twisted: :twisted:

Jok3r K10 bine te`ai inscris pe forum si esti poftit la intalniri . Nu conteaza varsta, important e sa vrei .

mariusD 04-11-07 07:56

Quote:

Originally Posted by SashaNT (Post 1182485)
Marius nu mai speria baiatul ! :)) :twisted: :twisted:

Jok3r K10 bine te`ai inscris pe forum si esti poftit la intalniri . Nu conteaza varsta, important e sa vrei .

Alina da nu il sperii :) iar Jok3r e bine ca stii sa conduci dar traficu nu e acelasi cu parkarea sau poligonul.

SashaNT 04-11-07 09:07

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1182509)
Alina da nu il sperii :) iar Jok3r e bine ca stii sa conduci dar traficu nu e acelasi cu parkarea sau poligonul.

Da stiu .. toti visam

Jok3r K10 04-11-07 10:44

Traficul nu lam incercat vorba lu sasha ,,toti visam" totusi is un pusti poate o sa ne conoajtem mai bine marius d am sa incerc sa vin ji yo la intlnirile voasetre!!!! apropo marius aia din poza e majina ta ?:?:

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1108725)
In 5 ani si daca mai scad astia impozitele, tot o am! E numai 30000 euro asa ceva!:lol:

Imi place masinutza ta da de knd o ai k yo nam vazuto de loc prin oraj?

nt98adu 04-11-07 16:36

O am din februarie anul acesta si in afara de serviciu - casa, nu prea am circulat. Oricum nici n-o sa ai cum sa o vezi, deoarece saptamana asta sau cealalta v-a pleca in alt oras, la un nou proprietar.;)

buddy_lexx 04-11-07 16:39

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1182225)
Salut
Nick: Jok3r K10
Virsta:16
nebun dupa tuning am mii de idei pt tuning mai ales pt golfuri abia ajtept sa iau carnet ji masina k sa pot sa imi pun planurile in aplicare pin atunci ma uit la cei care au..........sper sa fiu ji yo bagat in seama de voi chiar dak is mai mic

bine ai venit printre noi! dac nu te bagi u in seama..nu faci nimic..si asa...oricum..pasiunea conteaza:D

Jok3r K10 04-11-07 18:18

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1183146)
bine ai venit printre noi! dac nu te bagi u in seama..nu faci nimic..si asa...oricum..pasiunea conteaza:D

Ms incerc sa ma bag ji yo sa ma bag in seama da nu vreau sa par prea bagaret las k am sa vin la intlnirile vostre ji o sa ne cunoajtem poate atunci am sa prind ji yo maqi mult curaj de vorba!!!!!:arrow: :arrow: :arrow:

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1183142)
O am din februarie anul acesta si in afara de serviciu - casa, nu prea am circulat. Oricum nici n-o sa ai cum sa o vezi, deoarece saptamana asta sau cealalta v-a pleca in alt oras, la un nou proprietar.;)

Pakt k o dai dar sper sa iti ei ceva ji mai tare in lok:D

mariusD 04-11-07 18:31

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1182635)
Traficul nu lam incercat vorba lu sasha ,,toti visam" totusi is un pusti poate o sa ne conoajtem mai bine marius d am sa incerc sa vin ji yo la intlnirile voasetre!!!! apropo marius aia din poza e majina ta ?:?:

da Jok3r ...
ps: sa c`am suparat vecinul meu despre care v`am spus mai inainte dar asta este adevarul.

Jok3r K10 04-11-07 18:58

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1183326)
da Jok3r ...
ps: sa c`am suparat vecinul meu despre care v`am spus mai inainte dar asta este adevarul.

e las k i trece!!!!! da u und stay nu in darmanejti?

mariusD 04-11-07 19:05

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1183375)
e las k i trece!!!!! da u und stay nu in darmanejti?

nu.... stau in 1mai...

Jok3r K10 04-11-07 19:07

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1183387)
nu.... stau in 1mai...

da u de obicei vii vinerea?:D

mariusD 04-11-07 19:15

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 1183395)
da u de obicei vii vinerea?:D

in ultimul timp nu prea... nu prea mai e timp

Nartik 04-11-07 20:16

Jok3r rugamintea mea ar fi sa nu mai folosesti ''j'' in loc de s(de la sarpe) sau alte litere neconventionale ca totusi nu suntem pe mess cu toate ca generatia messenger i-a amploare..in rest esti Ok..tinand cont ca nici eu nu sunt mai mare decat tine..Numai bine

Jok3r K10 04-11-07 20:20

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 1183521)
Jok3r rugamintea mea ar fi sa nu mai folosesti ''j'' in loc de s(de la sarpe) sau alte litere neconventionale ca totusi nu suntem pe mess cu toate ca generatia messenger i-a amploare..in rest esti Ok..tinand cont ca nici eu nu sunt mai mare decat tine..Numai bine

mersi de akuma am sa incerc sa scriu calumea!!!!!!!!! sa ne auzim de bine

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2026 4Tuning