![]() |
Fara discutie BMW!!! 8)
|
calibra turbo>328>325>calibra v6>calibra 16v>320>calibra 8v
330 nu prea intra bine in comparatia asta ca e decat E46. Aici parca se vorbea de E36. Oricum 330>calibra turbo |
parerea mea e ca nu prea putem compara calibra cu vreun bmw.
bmw il putem compara eventual cu mercedes. mai sunt unii fani aici pe forum care au comparat o marca germana cu bmw.chiar daca respectiva marca sa mai ridicat eu cred ca mercedes si bmw raman o referinta si nu putem compara un opel sau ma rog audi cu ele.cu toate ca si ei au intrat in sectorul de lux mai trebuie sa treaca ceva timp. :roll: |
Nu cred ca era vb de lux si alte chesti..ci doar de aspesct ..dupa care sa dus si spre performante.... si apropo audi se poate compara cu bmw ..eu nu stiu dc zici u ca nu!! audi e luxos scump si fff performant asa ca nu vad dc nu s-ar compara cu bmw ...apropo uitate la S4, RS6 and shit si vezi atunci ce poate audi!! Opel e mai saracut dar cu Calibra si Tigra totusi au facut ceva frumos.....si bun.
|
Conduceti voi o calibra sfi sau turbo si sa vedem daca mai vreti pisicuta....pana nu le conduceti nu mai faceti comparatii de 2 lei doar din auzite
|
Re:
Quote:
Buna interventie... Calibra a fost o buna bucata de vreme cea mai aerodinamica masina (ceea ce, CLAR nu se poate spune despre BMW-ul din aceeasi generatie), design-ul a fost de-a dreptul futurist (inca face fata cu succes la concurenta din 2005), motorul 2000 16v Turbo, montat pe Calibra 4X4 a fost o revolutie tehnologica (prima turbina montata la gura de detonatie, ceea ce facea ca turbina sa preia mult mai bine forta evacuarii, prima turbina cu valva pop-off incorporata, etc.). OFFTOPIC \"cu un simplu chip si un intercooler marit, ajungi undeva spre 300CP, ceea ce surclaseaza cam tot ce inseamna BMW(ca va convine sau nu, asta e REALITATEA), in afara de M3 CSL, pentru care-i mai trebuiesc componente de tuning de 2500EUR--> asta duce investitia la max 9-10.000 EUR si bati o masina de peste 60.000, cu multe pretentii...\" P.S. Eu am Calibra Turbo si fara tuning am capiat toate BMW-urile (nu m-am dat cu M3)... :wink: |
Daca poti lua o Calibra Turbo nu mai sta pe ganduri
Si pozitia la volan este super, si felul cum se comporta masina. De asemenea, eu am motor turbo si stiu ce inseamna. Este o senzatie super in momentul in care intra turbina. |
Aici vrb de calibra si de bmw e36 ......multi vrb de bmw-uri 2005 si m3 csl si mai stiu eu ce alte bijuterii tehnice.Nimic decomentat la ce scoate bmw...masini bune ,fiabile puternice si scumpe.Topicul este despre calibra versus bmw e36 adica pisicuta cine nu stie
Singura chestie care a tras calibra cat de cat in jos a fost fiabilitatea si calitatea materialelor folosite la interior si calitatea tablei dar in rest masina este exceptionala ca sa nu mai vrb de posibilitatile de tuning ale motorului si ale caroseriei si din cate am citit eu si am ascultat motoarele c20xe(sfi 150 cp) si c20 let(204 cp turbo) sunt printre cele mai bune motoare in 4 cilindrii construite pana acum ca sa nu mai vrb de posibilitatea de tuning ale motoarelor . La cele turbo cipul creste puterea motorului cu aprx 30% modificam putin presiunea in turbina si sunt curios ce bmw m3 pisicuta mai sta in fata unei calibre de fapt o sa va convingeti de 1 mai la mare cam ce poate o calibra turbo cu astfel de modificari A si inca ceva dupa mintea mea (este posibil sa gresesc) calibra ca masina in esenta este o masina sport(cel mai mic motor are 115 cp cel de 2.0 8 v) iar bmw este o masina de lux cu pretentii de sport. Bmw sport este doar m3 in acesta comparatie |
Re:
Quote:
|
>:P a fost......
|
calibra,calibra....bla bla bla.... :) :lol: :lol: :D
|
ce cx are calibra ?
|
Re:
Quote:
la asta te refereai? |
ar99bmw
Quote:
omuliber acum dupa ce am citit ultimele posturi am inteles intrebarea ta din pm...raspunsul este ca nu am calibra 4x4(despre calibra care vrb este a unui amic ) eu am un amarat de espero |
:) ....ce bmwuri ai facut cu espero...numi zi ca si un 325 ... :)
|
n-ar fi imposibil, cu motorul lui... :D
|
Re:
Quote:
Quote:
|
0.21 nu are cum !
cx = coeficient aerodinamic :P ps vectra c are 0.28 :wink: am cautat : calibra are 0.26 niceeee |
ma rog... poate m-am inselat eu... nu e 0.21.... dar nu mai tin minte exact site-ul unde am citit despre coeficientul aerodinamin ca sa ma conving... dar... si la 0.26... e... :shock: Dar totusi mi se pare cam mica diferenta intre Vectra C si Calibra, din acest punct de vedere... cred ca are ceva mai mult Vectra... :roll:
|
Merci, D_M_X... credeam ca despre tine e vb.
Ce tuning are pe ea, e pe forum omu? |
nu este pe forum tipu.
ar99bmw cumva nu-ti vine sa crezi ca pot face bmw-uri...hai sa-ti relatez ce mi s-a intamplat dupa 2 luni cand am luat masina... Vene-am cu prietena de la bunici cu mere,suc de rosii ,oua.etc...si mai aveam putin pana acasa eram in cta pe blv Mamaia cand in spatele meu unu cu un bmw seria 5 nou disperat cu flesuri si claxoane(pe banda 1 nu avea loc) ...ok dau cu a2a desi eram cu 50/h si cu a3a bmw-ul papa cand dupa 2 sec alt bmw mai smecheros seria3 cabrio tuning exterior belea jante ...talente ....ma uit bine si rec masina unu din cta care se lauda ca are m3 ...ok zic sa vedem daca stie sa se foloseasca de m3 asta ....l-am facut muci sau vrb lu Andrei WRc i-am dat mucu ca sa afluu ulterior ca de fapt este un 320 ....deci si prin urmare eu am 150 cp iar bmw-urile de 150 cp stau in coada mea ca sa nu mai zic de 323 cabrio al unui prieten care la fel a fost papat Deci astept un 325 sa vad si eu pe unde sunt.Nu-mi etse rusine daca o iau de la un bmw...ala costa o caruta de bani ...pe cand a mea nici 5000 de e nu face si sincer mi-ar fii rusine sa dau o caruta de bani pe o masina si sa ma faca un amarat de espero si daca nu ma crezi daca vii de 1 mai la mare intreaba de DMX de la clubul Midnight Racers vino si prezintate si gasim noi un loc unde sa dam una mica. Am scris toata povestea(stiu ca sunt off topic) ptr ca nu suport sa vad pe cineva care habar nu are cu ce se manaca calibra sa rada aiurea si sa arunce cu vrb Am mai zis si o repete bmw sunt masini f bune dar ca fiecare nash .....la unele eu sunt NASHUL. PS. mai stii poate ai sa-mi zici nashule :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
e vb de 81 - PIS ??? io votez cu calibra ... si am votat .. e mai .. mai .. sport .. e de talente .. e calibra .. dar daca iti iesi sun una turbo .. si 4 x 4 .. esti tatic :) |
Atunci, sunt tatic... :twisted:
|
Nu spoof nu pis-u ci ala albastru cu nr de buc parca axc are la nr
|
io mis curios sa dau cu calibra turbo....! ;)...nu vin la mare...ca totusi stau la arad....si aici avem tot la 2 saptamani liniutze pe aeroport!....la mare o sa merg prin iulie august:)
|
Re:
Quote:
Ne intalnim la jumatea drumului... eu vin des in Tg Mures si Oradea. Tinem legatura si dai si tu o fuga intr-unu din astea doua... :wink: |
BMW RULES!desi sunt fan mercedes
|
..prefer o Calibra cabriolet
|
un 325 nu o sa faca niciodata o calibra turbo :twisted:
la un moment dat chiar am vrut sa imi vand masina (calibra) pt a-mi cumpara bmw ( chiar E36, culmea) ... pana la urma am hotarat sa raman la calibra ... am votat calibra aR99bMw trebuie sa nu mai iei totul atat de personal... te agiti prea mult :lol: :lol: :lol: marfa masina ta... sper sa postezi si dupa ce te dai cu omuliber :lol: :lol: |
topicul l-am curatat cat am putut de bine .
cei ce nu si-au putut stapanii hormonii au un avertisment . la al doilea ii propun pentru ban . ne putem lipsii de inteligenta lor. iar cei care isi dau cu parerea cum schimba ei vitezele cand nici nu au carnet ii rog sa ia o carte de colorat sa se calmeze . :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
bravo...ai facut treaba.. macar lasai postu cu site-u de C20LET tuning, e o informatie utila pentru aia care au carnet...
|
Re:
Quote:
|
considera ca ai primit avertisment.
|
Re:
Quote:
|
totusi, eu revin : www.max-boost.co.uk
da-mi avertisment, da lasa adresa online, pt ca este mai mult decat utila! pt cei ce nu au apucat sa citeasca: este vorba de un site dedicat motorului turbo C20LET de pe calibra/vectra. (tuning, si alte informatii) |
Deci... Calibra, clar!
|
mai tata,hai sa ne gandim bine.cand vrei sa faci cerculete alegi un bmw,cand vrei sa ai un sound de motor klumea alegi un bmw,cand vrei ca masina sa se preteze cel mai bine ptr tuning alegi un bmw,cand vrei sa intoarca lumea capul dupa tine alegi un bmw,cand vrei sa agati ceva marfa alegi un bmw.ce sa mai zic mai mult de atat? bmw la orice capitol chiar daca e draguta si calibra.am vazut multe calibra super tunate si vreau sa spun ca nu sunt atat de bune la demaraj precum un bmw.am vazut si demaraj urat de tot la o calibra 4x4 turbo si cu un sofer klumea,apoi acelasi sofer pe un 325 si vreau sa spun ca si el imi spune ca bmw trage mult mai bine.deci bmw fara discutii este mai bun.numai bine :D
|
GABBY_ cre ca ar fi bine sa gandesti inainte sa vorbesti... un bmw 325 a fost facut de 3 ori la rand de un motor SFi 2000 16v (vectra A GT) ... si tuh vorbesti de 325 vs turbo ? :lol: :lol: :lol: nu de alta... eu eram in opel... si ne-am tras de 3 ori pana pe la 220 - 230 si mereu am fost in fatza ! Asa ca as avea rugamintea... daca nu ai nici cea mai mica idee despre motoarele de opel, ia-ti un bmw sa iti agati femeie si nu mai posta aici, unde vorbim serios :lol: :lol:
:peace: |
Re:
dintr-un motor de bmw nu o sa poti scoate la fel de mult ca din 20 let.
ex:v-max a dus motoru la 650 de cai pe dyno.bmw? la aspect ai dreptate. le am pe amindoua si stiu ce vorbesc. iar despre 325 nu are rost discutia,mai ales daca are 4X4 si opel nu e cipat,crede-ma nu are cum sa fie doborita de 2.5 |
:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning