![]() |
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
piese dacia din dezmembrari
parbriz fata spate usa portbagaj portiere fata spate complete fete ,geamuri macara aripi / portaripi jante cauciucuri/ scaune /bancheta spate /motor stare bune /cutie viteza in 5 trepte /acumulator /rezervor benzina / stop stanga /faruri rotunde /electromotor /alternator /filtru aer /radiator/pompa benzina /vitezometru toate sunt in stare buna 0720286161 |
salut am eu o cutie de dacie in 5 trepte si o vand la 500 ron este in stare buna 0720286161 in caz ca esti interesat
|
daca nu e zgariat parbrizul, as fi interesat
|
Am si eu o mare rugaminte,cine ma poate ajuta si pe mine cu un spoiler k al DAC-ului,imprumut,sa fac si eu o matrita k sa imi pun si eu pe a mea,respectiv ZBA-ul.Hai va rog frumos.
|
Am si eu nevoie de un saxofon si o servofrana de dacie daca are cineva sau ma poate indruma spre un remat de unde sa pot achizitiona va rog.
|
am o toba finala clasica, cred ca n-a mers 200 km pe masina mea. ieftina, sa nu o dau la fiare. la jumate de pret de magazin. E cu prindere cu oringuri, nu cu tampon.
|
Quote:
|
Quote:
|
donez suruburi si piulite sficuite, scobitori folosite la un capat,
|
vand un parbriz,o luneta,o cutie in 4 trepte cu planetare lungi glentzer,un delcou complet,ceasuri jager pt indicat temperatura si nivelul uleiului,2 oglinzi,o semnalizare,faruri model 1300 si alte piese ce mi-au mai ramas din dezmbrare+motorul pretul va las p voi sa il faceti siva las si un nr de tel0729078992
|
ba voi sunteti chiar dusi? cs scrie la numele topicului? scrie cumva VANZARI? scrie donatii
duceti va tata la bazar acolo si vindeti |
Quote:
|
si io citisem tot de donatii...
oricum eu cam am nevoie de un radiator de dacia nova gti... discuri frana...hmm...si un parbriz... logic...daca nu le ofera nimeni de-a moca...ofer eu bani...macar mai subtzireanu sa ma scoata si pe mine ca sunt in pana cu banii :( |
Vand chiulasa dacia modificata cu supape de 1.6 pe admisie...comprimata...e luat 1.7mm din ea...
|
donez un bord de nova fara ceasuri si butoane model 96
|
1 Attachment(s)
salve...... sunt in cautare de o masca (grila) de dacie model '93 (vezi poza) >>>>>> CAUT SA FIE CAT DE CAT NOUA !!! DE VANZARE SAU POMANA! ! ! . . . .
|
vezi k se gaseste la orice magazin d piese auto d dacie sau daca nu sigur in targ la vitan ......
|
1 Attachment(s)
care stie cat costa 2 proiectoare de dacie noi (modelul ala cu faruri patrate),cn-nu stiu cat:D vedeti in poza modelul,care vin bagate in spoiler?
|
6 sute de mii in targ vitan
|
Piese de 1300.Cele folosite dar bune pe bere, cele noi la jumatate din pretul nou.Lista e lunga.
|
parbriz de novaURGENT OFER BANII nu il vreau moca dar il vreau cat mai repede k azi mi s-a int cel mai de *** lucru si am ramas fara parbriz
|
DONEZ......(macar eu :P) capota CN1 sau 2 nush sigur.....aia care are 2 dungi pe ea......grila de la stergatoare....acelashi model...shi masca dintre faruri.... aia care intra sub..shi peste far
|
Quote:
|
Quote:
|
ok...tzi-o dat 10 mii shi o paine calda :D...tzi-o trimit sapt viitoare:D
|
Quote:
|
vreau capota CN3 fooooooarte urgent
|
vand chiuloasa de 1400 in stare perfecta,cu supape schimbate noi-noute.pret.....ne-intelegem noi ;)
|
si caut 4 jante in 3 prezoane ,model canadiene.daca are cineva sa imi dea un pm.multumesc
|
Quote:
|
caut si eu o cutie in 5 tr de dacie plssss .
|
Quote:
|
piese dacia ieftine....
|
salut caut si eu consola centrala pentru dacia cu cutie 5 trepte :(( aia de la cutie ca aia de la frana de mana o am eu
|
Are cineva bolturi pentru usa de nova?
|
am de vanzare( shi-acu lucian o sa-mi zica ca mi-a zis el...:x :x :x ) una bucata galerie papuc + una bucata carburator dublucorp reglat hai cu oferte ca n-am idee cat costa
|
Caut butuci spate cu 4*100, daca se poate si mari, daca nu si de berlina sunt buni (berline Renault sau altele desigur, ca dacia nu are asa ceva pe 4 prezoane). Parca avea si WRC sau DAC asa ceva, dar nu mai stiu...
Oricum, HELP MEEE ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am o galerie admisie/evacuare pt a monta doua carburatoare duble dellorto/weber la motorul de dacie. 350 lei. este exact cea din poza 0723700779
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning