![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
3 Attachment(s)
ba fratilor nu stiti ce ati pierdut la intalnirea de la iasi..:D :D
oricum asa ceva nu stiu daca am mai vazut.. ce sa mai zic decat ca astept in continuare intalniri de genu asta..:D iar pentru cei care au lipsit ceva poze |
cei care au fost sa mai puna foto
|
poate are cineva poze cu volvo decapotabil si cu mertu R erau criminale
|
oricum restul pozelor le va pune Aly ump pentru mai multe detalii:D :D :D
k.....na el a fost cu organizarea (plecarea)si sa ocupat de restul pozelor asa k Alin te rog sa le descarci:D :D :D :D |
Quote:
|
Alinee trebuia sa mai lasi sectiunea cu iasu k sa isi dea toata lumea cu parerea:D :D :D da...na..de acu...
|
Quote:
|
tr sai multumimca fara el o batem in cap prin oras,si nu in ultimul rind celor care au asigurat transportul
|
By alin termina
|
O sa ma ocup io si de restu pozelor cand o sa am timp ...
Cat despre ce a fost la Iasi cum zicea si Alin tot a fost mai bine decat sa o batem in cap prin oras...si apoi nu este vina mea ca baietii de la Iasi nu s-au ocupat de organizare ...ei mi-au zis ca se intalnesc baietii ...dar de fapt nu s-a intamplat asa ...nu este vina mea ...si daca v-a parut rau ca am mers la Iasi promit ca nu ma mai angajez sa organizez deplasari de genu asta Din punctu meu de vedere a fost OK cu toate ca nu a fost mare lucru de vazu ...am mai strans relatia intre noi ...si intre comunitarii din Iasi ...cativa din ei...si in plus de asta ne-am si distrat pe drum la dus si la intors... |
Nu e vina ta ca nu s`au organizat.. las ca mi`am schimbat si eu opinia la ce masina vreau sa`mi iau :))
Si noi nici nu am plecat prea fericiti de aici.. Dar bine ca nu am plecat mai devreme .. Eu nu prea o sa mai stau acasa, Maicamea vrea sa ceara expertiza de acolo ca sa`i ia si atestatul lu ala ca permis oricum nu mai are, Omul vrea acuma sa intoarca lucrurile sa cad eu vinovata . Dar nu are cum, eu mi`am gasit martori . Taxiul ala e al unui avocat si orfanu ala de sofer mai facuse un accident sapt trecuta . |
Quote:
|
Quote:
Ms mult ca sunteti alaturi de mine ;) |
Quote:
|
ia sa ma bag si eu in seama... :-)) sa incep sa postez putin...ca alin ma bate la cap sa postez si eu :shock: !! si k sa fiu la subiect...a fost kt d kt bine la is...norok d sasha...ca ne'a cantat d unguri... bv sasha :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Vezi ce faci cu dracii aia pe acolo |
Quote:
|
Ne daplasam cu avionul :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Lasa Alin_ump...k data viitoare iti fuck loc in mashina la mine...si acum incapeai... dar tragea la kg :lol: si doar stii k eu is cu consumul ! si ca tot vb d consum... am un om p care vreau sa'l felicit din toata inima pt gestul facut la is... trebuia sa se opreasca in roman 1200 rpm si nu putea sa ia ink 2 oameni in mashina...dar asta este !! PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE !! te'am pupat p eleron bogdane :twisted: :x
|
Quote:
|
Quote:
BA io daca merg in orice masina sunt cantitate neglijabila ssa stii ...deci fara probleme ...nu trag la kil ...si nici consumul nu creste de pe urma mea ...:twisted: |
Nu am vrut sa fiu f rau dar asa mi'a iesit...oricum fiecare ia in mashina p cine vrea...fiecare isi stie consumul , fiecare isi stie turele la kre schimba... eu unul nu ma stresez nici d consum...nici d cine urk in mashina shi nici d ture binenteles , sunt d parere ca o mashina are ture (4,5,6,7,8 mii) k sa le atingi , binenteles creste consumul , creste uzura motorului dar simti k conduci . PAREREA MEA :pelvic_th !!
|
Quote:
|
Quote:
|
Lasa-ti omul in pace ii stricati voi combinatiile .... omu nu era obligat ...dar na ... asta e ... cat despre stilul de condus ...difera de la om la om ... si daca el nu vrea sa inteleaga ce e mai bine pt motorul lui ... face ce vrea ... in fine ...a fost frumos la IS ... Hai v-am pupat pe portofel :D :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am fost ieri parca ...cu el in masina ..m-a dus pana acas...si e adevarat ...omu chiar schimba in 1200 rpm NO OFFENSE ...dar masina abia se misca...avea intr-a 3-a 30 km/h:rolleyes2 Trebuie o injectie cu adrenalina pt omu asta ...ca de la condus nu prea primeste:lol: |
Hai ca deja vb prea mult de el si se supara :)) Mai schimbati sub !
|
Quote:
Acum k sa fiu sincer...mai sunt momente cand ma plimb prin orash...shi nu ma provoaca nici unu si merg si eu lejer...na nu schimb la 1200 sau la 1500 dar p la 2000 am schimbat ashea ca nu va mai luati d Bogdan_fvj:idea: |
va este ciuda ca voi nu aveti CIELO :lol:
|
Si altceva ce mai spuneti ??? Care mai e viatza??:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
dar asta inseamna sa stai numai in parcare:D :D :D lasal k e baiat bun dar nu tot timpul.... am mers si eu cu el si m-am convins....cu 30km/h avea a patra:D :D |
Cand mai origanizati vre-o intalnire de masini modificate in Piatra ca as vrea sa vin si eu. Decurand mi-am modificat si eu putin Olcitul. m-ar interesa data, ora si locul cat mai precis (sunt din Tg.Neamt).
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning