![]() |
Re: 88 DUB 318is-ul meu.
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
E bine ca te misti,nu stai degeaba. Bv
|
Quote:
Pai nu doar astea am achizitionat pentru pisica,i-am cumparat bujii iridium,fise noi,caseta de directie,pompa de servo noua,curaua de accesorii,termostat,furtune si pentru viitor,acu pe 10 vreau sa-i cumpar toate garnituriile din motor,am ceva pe-acas,aia de chiuloasa si de la culbutori,dar o sa le iau pe toate si mai am ceva ceva de cumparat,mecanica spate,toate bucsele praguri de M,bandouri si LTW si in primavara o sa pun totul pe ea,momentan piesele stau in casa in cutii si pisica cu prelata pusa. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
L.E-Intr-adevar si varianta refacerii motorului de IS este ok.Poti scoate si dintr-un 16v straight 4 ceva daca iei piesele care trebuie. |
Quote:
|
Consider ca atata timp cat esti dispus sa faci asa ceva 100 euro nu mai conteaza.Cel putin cand vine vorba de montatul unui motor mai mare inseamna ca iti permiti.
Dar daca tot ai IS-ul parerea mea este sa il refaci.Motor cu potential. |
Swap de motor 200 lei, de dimineata pana seara totul in fata ta!
|
Quote:
|
In fata blocului este amenda cat pt 4.0 :)):D
|
Quote:
Manopera 200 lei la mine la atelier!(dat jos motor vechi montat cel nou)Valabil pt oricine!In fata blocului ti-l fac numai daca ai macara sa putem ridica motorul! |
Cred ca am o problema cu electromotoarele,am schimbat 3 pana acu si ieri m.a lasat iar.s-a blocat bendixul...ce-mi sugerati?altul sh sau sa iau bendix nou si carbunii?s-a dus si pompa de servo...un inceput bun pentru sfarsit de am.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Iti recomand una identica de piese , iesi cel mai bine, din UK de preferat cu km mai putini si piese sanatoase :-) Ceva gen cum este reclama aia cu improvizatile de pe la tv ........... Asa te macina si o masina cu piese proaste :)
|
https://i273.photobucket.com/albums/j..._DSC0070ps.jpg
................:-) |
Quote:
|
eu unu nu mai investeam un leu in motoru ala ....... :)
|
Quote:
|
ma refer ca merita sa iei tot 1.8 IS cu putini km :) nu neaparat 2.8 :P
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
masina a mai primit ceva :D asa de Craciun.
|
3 Attachment(s)
si coltul magic din casa mea,unde am cadouri pentru pisicuta mea :X
pivoti,bucse,rulmenti,prate,discuri,ferodouri,garn ituri,fise,bujii,senzori abs,etc... |
Frumoosss !!!! sper sa ajung la anu la intalnirea e36, am vazut ca ai fost si tu :)
|
Bafta !! pana la primavara sa nu mai ai loc de un clips pe masa aia :twisted:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Azi i am inlocuit si eu bendixul electromotorului [ restul pieselor erau in stare impecabila ] .... i am inlocuit bendixul de la electromotor [ 65 de ron piesa si 60 ron manopera ] |
Quote:
|
Quote:
Tot offtopic .. cam tari jantele de pe Jeep-u ala, nu cunosti detalii ? ce diametru si ce prindere au ? Ontopic : pisica asta o sa fie un adversar bun la pisica ta :-D look .. si poate altele Dupa cum a avut grija de golf si l-a facut asa cum era, colegu va face sigur si pisica super ! asa ca pregateste-te :-D |
Quote:
|
Quote:
Hehe :))))... pai imi place concurenta alex si stii prea bine asta ! detalii nu prea stiu de jeep ul ala , dar o sa dau o fuga pana la baieti sa vad daca pot obtine detalii mai multe ! Cand vii acasa, esti invitat sa ii faci un drive test :D , acum nu mai are de ce sa iti fie rusine cu ea la semafor cand pleci de pe loc :)))) PS : masina o vazusem la darste asta vara , maimutoiul din ea facea toti banii :))))) Quote:
|
Re: E36 - 88 DUB 318is-ul meu.
4 Attachment(s)
a venit mosul si la pisica mea(cu intarziere,dar a trecut):
- capace bbs rc noi noute pe comanda de la bmw - grila bara fata M tip fagure - telescoape capota moi - prinderi capota si sus si alea de pe grila - pompa lichid parbriz si furtun - + multe cleme/piese ce imi mai trebuiau. Urmeaza pragurile de M si LTW si o bag la vopsit si sa pun pe ea ce am,bucse,bujii,fise,discuri,placute,bielete,pivoti ,brate fata,etc si toate garniturile de la motor,refacut chiuloasa,admisie schimbata...sa am spor:)) ca sunt destule. APP...o spalare frumoasa de sezon asa :D |
se pare ca pana la urma cu discurile si cu placutele pe care le-ai comandat la mine voi ramane cu ele, exact asa cum ti-am zis si pe messenger, dehh, asta e.
e greu in ziua de azi sa ai cuvant!! |
Quote:
|
Quote:
am zis ok, nu e problema si am inteles insa se pare ca a trecut mai bine de jumatate de an iar tu cumperi alte discuri si alte placute dar imi spui ca le cumperi si pe ale mele :)), interesant mod de a o scoate la capat. cum ti-am zis si pe mess, iti zic si aici. pur si simplu nu ma deranja daca nu le luai, pur si simplu puteai spune ca nu le mai iei ca nu ai bani iar pt mine lucrul asta valora de 100 de ori mai mult decat munciuna pe care o spui din 3 in 3 luni: ca le iei, ca le iei. Am mai citit pe la feedback cum ti-ai mai dat cuvantul si in legatura cu niste jante dar am zis ca totusi poate nu e asa. acum se pare ca aveau dreptate baietii aia, chiar nu ai cuvant! |
daca te a amanat de atatea ori chiar crezi ca le mai ia?
si a bag pwla in comandat si la revedere. de ce sa nu cumpere bandouri ca doar alea se vad pe exterior,fara frane mai poate sa mearga o luna si prostu mai poate sa astepte dupa bani. n-a fost atac la persoane sau ceva de genu,dar multi o ard bulangi pe aici. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning