Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Pasionati Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/30807-intalnire-pasionati-dacia.html)

BAGYKID 29-01-07 12:54

Re: Intalnire Pasionati Dacia

totusi pacat ptr ca :
AEW nu a venit deloc si TAU a venit pe inserat chiar i-mi doream sa le vad ( cred ca nu numai eu )

BAGYKID 29-01-07 13:04

7 Attachment(s)
restul de poze

BAGYKID 29-01-07 13:06

6 Attachment(s)
alte poze , cine mai are ?

giubau_v8 29-01-07 13:11

ce as vrea sa vin si yo la intalnirile astea......

AAlpine1 29-01-07 13:30

Quote:

Originally Posted by BAGYKID (Post 720809)
totusi pacat ptr ca :
AEW nu a venit deloc si TAU a venit pe inserat chiar i-mi doream sa le vad ( cred ca nu numai eu )

poate data aviatoare imi fac si eu aparitia, din masina nu a mai ramas nimic din ce era.......

Magos 29-01-07 13:57

...lool, a aparut si vaporul meu in poze... hi hi hi ... :D

BAGYKID 29-01-07 13:58

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 720909)
...lool, a aparut si vaporul meu in poze... hi hi hi ... :D

care e vaporasul ??? (nr....)

Magos 29-01-07 14:22

KND... Era cea mai stock de acolo... =))

morcov_ssl 29-01-07 15:35

Quote:

Originally Posted by BAGYKID (Post 720785)
salutare ,

8.TDH - castigator la capitolul "grila fata invizibila " :-P ps.cum intra omul in masina :-P

daca venea s TAU tot asa te intrebai si de masina lui? cum intra omul in masina?

1300Racing 29-01-07 15:59

fara suparare ,dar,cei ca tine aduc o impresie gresita asupra ceea ce fac, "baietii cu DACIA de care ti-a zis ma-ta sa te feresti",la intalnirile lor:!: :!: :!:

UniculSGM 29-01-07 17:16

Quote:

Originally Posted by MaliBuGTI (Post 721039)
SGM, nu stiu cine are probleme cu maturizarea din moment ce nu esti capabil sa pastrezi un ton decent in niste discutii pe internet.

O chestie sa fie clara, nu aveam nici o treaba cu voi, nu am vrut sa impresionez pe nimeni si nu mi se pare ca m-am rupt in figuri deloc, de aia am si stat acolo si nu langa voi.

Daca-ti luai amenda, nu-ti luai din cauza mea, ca m-am invartit eu la 100 de metri de tine. Iti luai amenda probabil din cauza unor nereguli la masina ta, ca n-aveai trusa medicala, extinctor, triunghi... sau cel mai probabil pt. ca te luai in gura cu politistu` respectiv cum te-ai luat si cu mine. Apropos de asta, iti spun sa stii de-acum, ai grija cum vorbesti !

Cu toate ca par rautacios, nu am nimic cu nimeni de-aici si am tinut cont de parerile celor care au vorbit civilizat si care sunt intr-adevar maturi. Incercati sa va concentrati mai mult pe evenimentul in sine nu pe ce s-a intamplat pe langa. Bafta.

Tu te invarti langa noi => deranjezi lumea(sunt blocuri in zona, sau cineva e rauvoitor) => cineva suna la Politie.

Tu pleci acasa, constient (sau nu, dar totusi pleci) de ceea ce ai facut si de faptul ca in curand isi va face aparitie echipajul de Politie.

Noi care nu avem treaba cu tine ramanen. Politia apare, avand o sesizare facuta,careia trebuie sa ii dea curs. Pe cine crezi tu ca intreaba de sanatate? Pe tine cumva? NU, pt ca tu ai plecat.

Ne intreba pe noi, si NE ASOCIAZA CU TINE !

Asta ma deranjeaza, asocierea, nu faptul ca tu ramai fara permis, iti iei amenda, si vei fi examinat psihologic. Au fost cazuri, unii dintre voi ii cunoasteti.

Au fost cazuri cand am fost luati la sectie in numar de peste 50 (va mai amintiti anul trecut, nu ? ) cu toate ca aveam toate actele la noi, pt al identifica pe unul ca tine (care a ramas fara permis o perioada), care se invartea pe strada. Am pierdut cam 2 ore aiurea.

MaliBuGTI 29-01-07 17:31

Okay, okay, fiecare cu argumentele lui. Eu am intelesez ideea cu "Zmeii" si "Show-urile" de la inceput... stai linistit. Ce ma deranjeaza, lipsa de respect, atat.

d3spinul 29-01-07 17:50

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 720622)
Ce nu e clar? cand suntem noi adunati nu mai faceti cercuri, si alte ghidusii. Daca veniti, stati dracu potoliti.

Zmeule cu "pejo-ul" daca nu eram noi acolo te-ai mai fi invartit? Cred ca nu, pt ca nu avea cine sa te vada,si nu ti se mai umflau coitzele. Crezi ca s-a udat vreo femeie cand te-a vazut? Mi-e scarba. Poti sa omori masina cat vrei, pana spargi cauciucurile de unu singur, nu sa le faci altora probleme. Du-te pe un camp unde esti singur.

S-au mai intamplat cazuri cand din astia ca tine s-au dat in spectacol, au fugit, si ne-am luat noi amenzi.

Pustiu cu Megane-ul, tovarasu celui cu Loganul (inocentul care "nu a facut nimic", doar 2-3 cercuri) era sa cauzeze cateva accidente. Nici nu cred ca a observat,cand au trecut 3 masini la 2 metrii de el. Probabil unii cred ca masina este o jucarie in proportii mai mari.

MATURIZAREA, ca degeaba aveti anii pe care ii aveti !

bravo SGM .. a zis tot ce era de zis.. nu cred k mai e ceva de comentat !

B 89 WRC 29-01-07 18:14

Quote:

Originally Posted by MaliBuGTI (Post 720443)
WRC, nu am postat aici ca sa caut cearta, nu m-am bagat cu tine in seama, vezi-ti de treaba ta si nu-mi spune mie ce sa fac. In leg. cu Nostradamus, nu ai haz deloc. Daca nu ai inteles ce-am vrut sa zic mai sus, nici nu-ti mai da silinta. OFF TOPIC, sper sa fie ultimul.

eu am spus ce am avut de spus daca vrei sa intelegi bine daca nu iarasi bine unde mai vezi dacii multe sa nu mai apari si tu

morcov_ssl 29-01-07 20:02

Quote:

Originally Posted by MaliBuGTI (Post 721186)
Okay, okay, fiecare cu argumentele lui. Eu am intelesez ideea cu "Zmeii" si "Show-urile" de la inceput... stai linistit. Ce ma deranjeaza, lipsa de respect, atat.

pai cum sa fie respect in discutii cand de fiecare data, unde ne strangem noi cu daciile se gaseste cate unu ca tine care inceraca sa faca o demonstratie aiurea... care chiar nu prea ne intereseaza, k demonstratia aia poate sa o faca oricine... da' noua ni sa cam luat de chestii d genu asta

vaf20 29-01-07 20:52

deci daca vedeti pe net " intalnire pasionati dacia " asta nu inseamna ca e concurs de drift cerculete si alte chestii pe care le aveti voi in cap

MOUZE 29-01-07 22:35

Quote:

Originally Posted by MaliBuGTI (Post 721039)

Daca-ti luai amenda, nu-ti luai din cauza mea, ca m-am invartit eu la 100 de metri de tine. Iti luai amenda probabil din cauza unor nereguli la masina ta, ca n-aveai trusa medicala, extinctor, triunghi... sau cel mai probabil pt. ca te luai in gura cu politistu` respectiv cum te-ai luat si cu mine. Apropos de asta, iti spun sa stii de-acum, ai grija cum vorbesti !

majoritatea avem trusa extinctor & triunghi...asa ca sa nu te doara pe tine de nereguli... ;)

PS:sa stii ca pe prietena mea ai impresionat-o FOARTE MULT :))))

Magos 30-01-07 01:25

gata mey.. gata.... lasati cearta... cred ca a inteles...
a fost misto la academie, like it!! ;)

B-69-TAU 30-01-07 07:39

luna viitoare ne vedem la carol? ca vad ca aici numai probleme au fost...
oricum e mai luminat acolo dupa inserate...
imi pare rau ca am ajuns asa tarziu, promit ca la urmatorul meeting o sa fiu primul venit si va astept pe toti....

ps. nu va mai certati ca incep din nou sa sterg posturi....:lol:

AAlpine1 30-01-07 11:53

Quote:

Originally Posted by 1300Racing (Post 721067)
fara suparare ,dar,cei ca tine aduc o impresie gresita asupra ceea ce fac, "baietii cu DACIA de care ti-a zis ma-ta sa te feresti",la intalnirile lor:!: :!: :!:

???? la cine te referi ?

BAGYKID 30-01-07 14:13

deci vaineri la 10 seara la carol ramane stabilit ca de obicei ?

George_P. 30-01-07 14:44

Quote:

Originally Posted by MaliBuGTI (Post 720340)
Si daca o luam asa... ma mir cum de nu te iei de baiatu` cu Megane-u` gri metalizat, care s-a invartit cu frana de mana, pe langa masinile si autobuzele care coborau panta, inainte sa plecati ?

In primul rand esti varza!
In al doilea rand ala cu Loganu' rosu e varza!
In al treilea rand ala cu Meganu' gri e varza!
In al patrulea rand toti 4 sunteti varza!

Dupa ce ca esti varza, te mai apuci sa si suferi atat cu masina cat si aici pe forum...sunt satul de specimene ca tine, ii mai zici si lui SGM sa aibe grija cum vorbeste :roll:

Bai baiatule, ai grija cum vorbesti tu si vezi ca-ti stiu numaru', poate vrei sa-ti iau permisu' pentru "cercurile" ce-ai facut tu sambata...

BAGYKID 30-01-07 14:54

ASA DA , armata e cu noi

AAlpine1 30-01-07 14:57

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 722504)
In primul rand esti varza!
In al doilea rand ala cu Loganu' rosu e varza!
In al treilea rand ala cu Meganu' gri e varza!
In al patrulea rand toti 4 sunteti varza!

Dupa ce ca esti varza, te mai apuci sa si suferi atat cu masina cat si aici pe forum...sunt satul de specimene ca tine, ii mai zici si lui SGM sa aibe grija cum vorbeste :roll:

Bai baiatule, ai grija cum vorbesti tu si vezi ca-ti stiu numaru', poate vrei sa-ti iau permisu' pentru "cercurile" ce-ai facut tu sambata...

mafia rally team :))))))))))))))))))))))) protejeaza boss-ul

usor mey, si fara amenintari........

BAGYKID 30-01-07 15:08

STAI CA nu am inteles :

prima "varza " - peugeot GTI
a doua "varza" - logan rosu
a treia "varza" - - meganul gri

cum au iesit patru "verze" ???

multa stima

George_P. 30-01-07 15:41

Inloc de 3 am scris 4...

Acum am vazut si eu.

d3spinul 30-01-07 15:49

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 722598)
Inloc de 3 am scris 4...

Acum am vazut si eu.

shefule... ai grija pe acolo ce faci cu verzele :))

de ala cu AIF loganu ala albastru care a venit mai tarziu, cu 2 subwoofere in portbagaj ce zici ?

Magos 30-01-07 16:15

GATA CEARTA MAH !!! vad ca numai dspre asta se vb!!!

CarGoVroom 30-01-07 17:02

Cat de mult as fi vrut sa arunc si eu o privire :sad: ..din pacate nu am avut ocazia. Oricum din poze daciile voastre sunt chiar interesante.
Data viitoare nu voi scapa intalnirea.

P.S: va certati pe ceva ce nici macar nu s-a intamplat...think pink ok?

Claudia 30-01-07 17:33

7 Attachment(s)
@CarGoVroom: Nu s-a intamplat de data asta, dar alta data S_A INTAMPLAT!! sau crezi k lumea incinge tastaturile aiurea?

@Magos, mai bine lasa-i sa isi rezolve problemele, apele se vor calma de la sine

@shoricel: nu am fost impresionata in mod placut, fiindca nu era nimic deosebit!Macar de i-ar fi iesit!:lol: Asteptam doar sa se calmeze k sa fac poze! (dar n-am avut rabdare,asa k a intrat in cadru....):rolleyes2

B 89 WRC 30-01-07 17:50

Quote:

Originally Posted by AAlpine1 (Post 722529)
mafia rally team :))))))))))))))))))))))) protejeaza boss-ul

usor mey, si fara amenintari........

dacia rally team nu are boss

AAlpine1 30-01-07 17:54

sigurrrrrrrrr :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
toti formati o echipa sub indrumarea unui singur inginer (-- guru; de aceea va tot intalniti voi in rond la carol vreti sa faceti o spirala :P)

B 89 WRC 30-01-07 17:55

Quote:

Originally Posted by AAlpine1 (Post 722813)
sigurrrrrrrrr :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
toti formati o echipa sub indrumarea unui singur inginer (om - guru)

pentru prima oara in viata ta te inseli (culmea)

AAlpine1 30-01-07 17:57

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 722820)
pentru prima oara in viata ta te inseli (culmea)

m-am inselat eu de mai multe ori dar acum nu prea cred (e de vina programul lung de la munca si plictiseala)

UniculSGM 30-01-07 18:00

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 722803)
dacia rally team nu are boss

Este monarhie constitutionala.

mikkai 30-01-07 18:20

a fost cam putina lume la meeting pentru cati dacioti sunt.Nu credeti?

Claudia 30-01-07 18:22

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 722833)
Este monarhie constitutionala.

Si cine e monarhul? Sau... avem de a face cu o monarhie constitutionala combinata cu democratie reprezentativa, unde suveranitatea e in mâinele poporului.... :lol: :lol: :lol:

AAlpine1 30-01-07 18:27

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 722868)

nu s-au decernat premiile pe 2006; de aceea a lipsit multa lume........

MOUZE 30-01-07 18:29

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 722868)

da asa e...ma asteptam la multi mai multi...dar au lipsit cateca exemplare care nu trebuiau sa lipseasca...dar asta e...poate le-a fost frica sa nu le murdareasca :p'

BABELORRRRRRRR...lasati VRAJEALA ziceti cand planificam urmatoarea intalnire...eu zic peste o luna si UN PIC...sa se mai incalzeasca o idee...

NightDevil 30-01-07 19:51

adika in martie..si pt locatie sa facem un poll sa nu mai..zica unu altu locatia....ar fi ceva frumos o locatie unde sa nu fie blocuri.... si sa nu fie pe o starda principala cum a fost la academie .. pe unde trece rutiera din 2 in 2 min ...

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning