![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
totusi pacat ptr ca :
AEW nu a venit deloc si TAU a venit pe inserat chiar i-mi doream sa le vad ( cred ca nu numai eu ) |
7 Attachment(s)
restul de poze
|
6 Attachment(s)
alte poze , cine mai are ?
|
ce as vrea sa vin si yo la intalnirile astea......
|
Quote:
|
...lool, a aparut si vaporul meu in poze... hi hi hi ... :D
|
Quote:
|
KND... Era cea mai stock de acolo... =))
|
Quote:
|
fara suparare ,dar,cei ca tine aduc o impresie gresita asupra ceea ce fac, "baietii cu DACIA de care ti-a zis ma-ta sa te feresti",la intalnirile lor:!: :!: :!:
|
Quote:
Tu pleci acasa, constient (sau nu, dar totusi pleci) de ceea ce ai facut si de faptul ca in curand isi va face aparitie echipajul de Politie. Noi care nu avem treaba cu tine ramanen. Politia apare, avand o sesizare facuta,careia trebuie sa ii dea curs. Pe cine crezi tu ca intreaba de sanatate? Pe tine cumva? NU, pt ca tu ai plecat. Ne intreba pe noi, si NE ASOCIAZA CU TINE ! Asta ma deranjeaza, asocierea, nu faptul ca tu ramai fara permis, iti iei amenda, si vei fi examinat psihologic. Au fost cazuri, unii dintre voi ii cunoasteti. Au fost cazuri cand am fost luati la sectie in numar de peste 50 (va mai amintiti anul trecut, nu ? ) cu toate ca aveam toate actele la noi, pt al identifica pe unul ca tine (care a ramas fara permis o perioada), care se invartea pe strada. Am pierdut cam 2 ore aiurea. |
Okay, okay, fiecare cu argumentele lui. Eu am intelesez ideea cu "Zmeii" si "Show-urile" de la inceput... stai linistit. Ce ma deranjeaza, lipsa de respect, atat.
|
Quote:
bravo SGM .. a zis tot ce era de zis.. nu cred k mai e ceva de comentat ! |
Quote:
|
Quote:
|
deci daca vedeti pe net " intalnire pasionati dacia " asta nu inseamna ca e concurs de drift cerculete si alte chestii pe care le aveti voi in cap
|
Quote:
PS:sa stii ca pe prietena mea ai impresionat-o FOARTE MULT :)))) |
gata mey.. gata.... lasati cearta... cred ca a inteles...
a fost misto la academie, like it!! ;) |
luna viitoare ne vedem la carol? ca vad ca aici numai probleme au fost...
oricum e mai luminat acolo dupa inserate... imi pare rau ca am ajuns asa tarziu, promit ca la urmatorul meeting o sa fiu primul venit si va astept pe toti.... ps. nu va mai certati ca incep din nou sa sterg posturi....:lol: |
Quote:
|
deci vaineri la 10 seara la carol ramane stabilit ca de obicei ?
|
Quote:
In al doilea rand ala cu Loganu' rosu e varza! In al treilea rand ala cu Meganu' gri e varza! In al patrulea rand toti 4 sunteti varza! Dupa ce ca esti varza, te mai apuci sa si suferi atat cu masina cat si aici pe forum...sunt satul de specimene ca tine, ii mai zici si lui SGM sa aibe grija cum vorbeste :roll: Bai baiatule, ai grija cum vorbesti tu si vezi ca-ti stiu numaru', poate vrei sa-ti iau permisu' pentru "cercurile" ce-ai facut tu sambata... |
ASA DA , armata e cu noi
|
Quote:
usor mey, si fara amenintari........ |
STAI CA nu am inteles :
prima "varza " - peugeot GTI a doua "varza" - logan rosu a treia "varza" - - meganul gri cum au iesit patru "verze" ??? multa stima |
Inloc de 3 am scris 4...
Acum am vazut si eu. |
Quote:
de ala cu AIF loganu ala albastru care a venit mai tarziu, cu 2 subwoofere in portbagaj ce zici ? |
GATA CEARTA MAH !!! vad ca numai dspre asta se vb!!!
|
Cat de mult as fi vrut sa arunc si eu o privire :sad: ..din pacate nu am avut ocazia. Oricum din poze daciile voastre sunt chiar interesante.
Data viitoare nu voi scapa intalnirea. P.S: va certati pe ceva ce nici macar nu s-a intamplat...think pink ok? |
7 Attachment(s)
@CarGoVroom: Nu s-a intamplat de data asta, dar alta data S_A INTAMPLAT!! sau crezi k lumea incinge tastaturile aiurea?
@Magos, mai bine lasa-i sa isi rezolve problemele, apele se vor calma de la sine @shoricel: nu am fost impresionata in mod placut, fiindca nu era nimic deosebit!Macar de i-ar fi iesit!:lol: Asteptam doar sa se calmeze k sa fac poze! (dar n-am avut rabdare,asa k a intrat in cadru....):rolleyes2 |
Quote:
|
sigurrrrrrrrr :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
toti formati o echipa sub indrumarea unui singur inginer (-- guru; de aceea va tot intalniti voi in rond la carol vreti sa faceti o spirala :P) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a fost cam putina lume la meeting pentru cati dacioti sunt.Nu credeti?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
BABELORRRRRRRR...lasati VRAJEALA ziceti cand planificam urmatoarea intalnire...eu zic peste o luna si UN PIC...sa se mai incalzeasca o idee... |
adika in martie..si pt locatie sa facem un poll sa nu mai..zica unu altu locatia....ar fi ceva frumos o locatie unde sa nu fie blocuri.... si sa nu fie pe o starda principala cum a fost la academie .. pe unde trece rutiera din 2 in 2 min ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning