Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vanzari Cumparari Machete (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete.html)
-   -   FEED BACK NEGATIV DESPRE VANZATORI / CUMPARATORI (https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-cumparari-machete/305481-feed-back-negativ-vanzatori-cumparatori.html)

alexu_bad_boy 24-03-10 22:06

Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori

stai linistit man ca maine il ridic...azi a fost ziua mea si maine il iau sigur....
Am promis ca il iau il iau......nu ma supar de minus ca ai dreptate...si Calin 79 m-a tot sunat.....Imi cer scuze la amandoi dar eu nu prea mai stau pe acasa si nu am net mereu....

graffik4life 24-03-10 22:29

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 3216723)
stai linistit man ca maine il ridic...azi a fost ziua mea si maine il iau sigur....
Am promis ca il iau il iau......nu ma supar de minus ca ai dreptate...si Calin 79 m-a tot sunat.....Imi cer scuze la amandoi dar eu nu prea mai stau pe acasa si nu am net mereu....

Pai ce sa mai ridici daca eu am luat coletul azi inapoi?:rolleyes2

Mihai90 27-03-10 13:28

Fraţilor,nu ştiu cum de THUNDER77 e corect cu voi,de mine îşi bate joc..probabil n-are altceva de făcut..Ori îi plac glumele?
Mă pune să-i păstrez machete de imensa sumă de 20 ron,câteva săptămâni,apoi nu mai dă niciun semn,nici banii nu-i trimite..ce să mă fac cu aşa oameni?

alexu_bad_boy 27-03-10 15:45

Dragi Colegi vrea sa va spun de un user de la noi ca nu a fost corect cu alti doi useri de pe forum.
User alexu_bad_boy adica eu aveam de ridicat 2 colete de la posta.
Unul de la Calin79 si celalalt de la graffik4life....coletele venisera pe 11 la posta la mine si nu reusisem sa le ridic.....ele stateau la posta pana pe 21...am fost la posta si le-am prelungit pana pe 26....totul bine.
Ma duc pe 25 sa le ridic si mai aveau putin femeile de la posta si ma bateau ca de ce nu am venit la timp ca ele stateau pana pe 21. Si i-am explicat femeii de la posta ca alta colega de a ei care ma si stia ca am luat atatea de la ea mi le-a prelungit pana pe 26.

Si sa nu zica cineva ca mint.....chiar Calin79 m-a sunat ca era la posta sa imi trimita coletul din nou si mi-a zis ca scria ce foaia aceea de la posta ca erau prelungite pana pe 26.
Imi pare rau baieti ca s-a intamplat asa dar nu am avut ce sa fac.
Cum s-a intamplat si cu LauTM care mi-a trimis coletul a2a oara si ii l-am ridicat.
Si daca dintr-o prostie se poate da vina pe mine si nu puteti sa mai aveti incredere in mine asta e.
Dar am cumparat de la foarte multi useri de pe forum si nu au avut probleme cu mine....dar au fost care au si avut.....dar cu totii stim cum e cu posta.

THUNDER77 27-03-10 17:35

Mihai90 cred ca vorbim de acum o saptamana , mai precis din data de 20.03. Si daca iti aduci bine aminte , ti-am spus sa ai rabdare pana iti trimit banii , lucru pe care nu ai vrut sa il intelegi desi am fost de acord si cu plata in avans , desi eu nu fac asa ceva. Nu ai ai vrut sa pricepi faptul ca eu nu am timpul tau la dispozitie , sa fac ce vreau si cand vreau , si mai mult de atat ai intors macheta aia la vanzare pe alt forum acum 3 zile ( 24.03 ) . Eu din acest moment incetez orice relatie cu tine , si ma angajez ca pe viitor sa nu te mai "deranjez" cu nimic , nici macar cu pareri pe topicul de machete . Imi cer scuze , imi asum eu vina pentru incurcatura creata , dar , repet , din momentul de fata noi doi am incetat orice comunicare . De asemenea , te-as ruga , sa ai grija ce si cum vorbesti la adresa mea si acum si pe viitor , ca sa evitam orice situatie neplacuta si totodata sa incerci sa lasi tonul ala de mistocar cand mai vorbesti de mine . O zi buna , bafta la colectionat si inca o data mii de scuze ca te-am incurcat si repet imi asum responsabilitatea pentru situatia creata . Celorlalti colegi de forum le cer , de asemenea , scuze pentru faptul ca l-am incurcat si am fost neserios cu user-ul Mihai90 si daca vreti sa mai continuam relatiile e foarte bine , daca nu , asta este voi incerca sa nu mai dau motive de neincredere si sa repar ce am facut . Cu stima , Ionut Nicolae.

graffik4life 27-03-10 18:48

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 3224105)
Dragi Colegi vrea sa va spun de un user de la noi ca nu a fost corect cu alti doi useri de pe forum.
User alexu_bad_boy adica eu aveam de ridicat 2 colete de la posta.
Unul de la Calin79 si celalalt de la graffik4life....coletele venisera pe 11 la posta la mine si nu reusisem sa le ridic.....ele stateau la posta pana pe 21...am fost la posta si le-am prelungit pana pe 26....totul bine.
Ma duc pe 25 sa le ridic si mai aveau putin femeile de la posta si ma bateau ca de ce nu am venit la timp ca ele stateau pana pe 21. Si i-am explicat femeii de la posta ca alta colega de a ei care ma si stia ca am luat atatea de la ea mi le-a prelungit pana pe 26.

Si sa nu zica cineva ca mint.....chiar Calin79 m-a sunat ca era la posta sa imi trimita coletul din nou si mi-a zis ca scria ce foaia aceea de la posta ca erau prelungite pana pe 26.
Imi pare rau baieti ca s-a intamplat asa dar nu am avut ce sa fac.
Cum s-a intamplat si cu LauTM care mi-a trimis coletul a2a oara si ii l-am ridicat.
Si daca dintr-o prostie se poate da vina pe mine si nu puteti sa mai aveti incredere in mine asta e.
Dar am cumparat de la foarte multi useri de pe forum si nu au avut probleme cu mine....dar au fost care au si avut.....dar cu totii stim cum e cu posta.

Fara suparare, dar daca esti atat de serios pe cat pretinzi, de ce nu inapoiezi banii celor fata de care ai gresit? Ma indoiesc ca nu mai sunt useri care au patit asa cu tine ( dai cateva pagini inapoi, bachus_21 si el a patit la fel). Mi-ai cerut sa-ti trimit coletul din nou si imi vei da banii, dar eu nu risc sa mai iau inca o teapa.
Nu ma intelege gresit, n-am nimic cu tine, dar din cate stiu eu o calborare se realizeaza pe baza de respect si incredere reciproca, eu am avut incredere in tine si nu ti-am cerut plata in avans, pentru ca am mai colaborat si nu ma asteptam, cu toate ca am mai aflat de la alti useri ce s-a intamplat.
O zi cat mai frumoasa!
Graffik4life.;)

alexu_bad_boy 27-03-10 20:13

Intreaba-l pe Calin79 cum a facut.
sau pe Gahu mai demult....si aici am incheiat subiectul.....

aokimare 17-04-10 13:24

minus ptr dunhill01 - am stabilit ca iau o macheta..a zis ca o trimite - dar era sambata si a zis ca o trimite luni..perfect pana aici...
Dar azi imi scrie ca a venit altu si i-a dat-o cu banii jos...
sigur i-a convenit sa nu mai umble pe la posta..dar e ceva ce nu prea se practica pe forum...pana acum credeam ca suntem oameni de cuvant si de caracter.....asa ca un mare minus...strica atmosfera...pacat

2010 18-04-10 21:39

Un mare minus pentru robert. pentru neseriozitate si dus cu vorba..
Imi pare rau dar nu imi plac acest tipi de oameni care nu stiu ce vor de fapt

robert. 19-04-10 13:40

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3289739)

multumesc frumos ,

2010 19-04-10 14:23

Imi cer scuze de la robert. e cel mai bazat vanzator, am gresit eu!!!
Un sfat prietenesc cand mai vinzi ceva uitate bine daca ai ce si stai mai mult la pc si sa fii Hotarat!!!
Bafta la vanzare!!

robert. 19-04-10 14:29

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3291561)
Imi cer scuze de la robert. e cel mai bazat vanzator, am gresit eu!!!
Un sfat prietenesc cand mai vinzi ceva uitate bine daca ai ce si stai mai mult la pc si sa fii Hotarat!!!
Bafta la vanzare!!

eu nu sunt si nu am fost niciodata ,,bazat'' daca ma intelegi , in rest totul ok am o parte de vina ca nu ti-am scris duminica asta recunosc dar uneori ,,graba strica treaba'' ,

world_eye007 20-04-10 13:34

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3289739)

Tocmai tu vorbesti de oameni care nu stiu ce vor defapt?
Fara suparare, dar gandeste-te de 2x inainte sa zici ceva despre oameni neseriosi. ;)

2010 20-04-10 16:38

Quote:

Originally Posted by world_eye007 (Post 3294589)
Tocmai tu vorbesti de oameni care nu stiu ce vor defapt?
Fara suparare, dar gandeste-te de 2x inainte sa zici ceva despre oameni neseriosi. ;)

nici nu stiu cine esti si ce vrei tu...
daca ai cunoaste problema nu cred ca ai avea de ce sa te bagi in seama...
nu crezi ca e mai bine sa iti vezi de postarile si problemele tale???
care mai aveti probleme de genu folositi pm nu va mai bagati in seama de aiurea cu mine, va rog!!!

aokimare 20-04-10 22:36

darius..cu scuzele de rigoare....daca te-am incurcat...

eu cand l-am sunat pe calin..postul era curat..nici un reply...
am vb cu el apoi am intrat din nou si am vazut ca ai raspuns la post..apoi l-am sunat din nou si mi-a zis ca a primit PM...pm-ul tau a intrat in timp ce vorbeam cu el la telefon...acum zi si tu...Eu zic coincidenta...fara rea intentie...
Daca vrei sa dai minus e dreptul tau dar nu cred ca merita....
Cat despre cazul meu..eu am schimbat cel putin 4 PM cu dunhill..ne-am inteles la pret ..apoi i-am dat adresa si abia dupa 3 zile am aflat ca macheta a dat-o la altul.....
astea-s faptele..voi judecati.....daca am gresit imi cer scuze

10lfy 07-05-10 12:13

Mi am luat acum vreo 2 luni teapa de la KAGULA_89 : Imi spunea ca mi a pus masina la posta, eu o asteptam, si acum 2 saptamani a pus o iar la vanzare pe forum ( ea nu plecase niciodata spre mine )

Prostia mea a facut ca acum vreo 2 saptamani sa ne intelegem la combinatie pe aceiasi macheta ,pe care el sustine ca mi a pus o la posta pe data de 27.04.2010.....Nici acum nu mi a sosit :lol::lol::lol:

Nu inteleg de ce ma minte ca mi a pus o ca nu are nimic de castigat....Poate doar drumul meu pierdut, desi posta e la parterul blocului in care locuiesc :lol::lol:

Pana la urma e vb de caracter....daca ai asa ceva....
In concluzie un mare MINUS pentru KAGULA si incercati sa l evitati.
Daca este vina postei ca a intarziat 10 zile un colet o sa revin cu scuze

Mult respect si +++++ pentru 2010....trimite prompt si foarte bine impachetat... Multumiri lui EDDYCDK pentru numere

Racer21 07-05-10 14:22

10fly, MIE MI S-A INTAMPLAT EXACT ASA ... stiu ca am mai vorbit odata despre asta ( pe un thread de-al lui de vanzare) , si iti GARANTEZ ca nu e vina postei in treaba asta. Cred ca e a 5-a oara cand zic de el, si tot timpul se face ca nu vede, ce oameni dom`le ...

EDIT: despre kagula vorbeam, am uitat sa specific asta, desi cred ca nimeni nu e asa ca el :lol:

10lfy 07-05-10 14:24

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3341480)
10fly, MIE MI S-A INTAMPLAT EXACT ASA ... stiu ca am mai vorbit odata despre asta ( pe un thread de-al lui de vanzare) , si iti GARANTEZ ca nu e vina postei in treaba asta. Cred ca e a 5-a oara cand zic de el, si tot timpul se face ca nu vede, ce oameni dom`le ...

Da frate....dar nici pe mess nu raspunde si pe forum sustine k mi-a trimiso

THUNDER77 07-05-10 15:12

Mda...am patit-o si eu :)

10lfy 07-05-10 19:58

inca o "teapa" :lol::lol: Emin3m mi a trimis macheta superb ambalata....puteau sa o arunce si din tren ca nu patea nimic , dar mi a trimis o cu parbrizul spart dupa ce mi spusese pe mess ca nu are defecte si acum da vina pe POSTA :lol::lol:

Darius DMS 08-05-10 16:45

Quote:

Originally Posted by 10lfy (Post 3341121)
Mi am luat acum vreo 2 luni teapa de la KAGULA_89 : Imi spunea ca mi a pus masina la posta, eu o asteptam, si acum 2 saptamani a pus o iar la vanzare pe forum ( ea nu plecase niciodata spre mine )

Prostia mea a facut ca acum vreo 2 saptamani sa ne intelegem la combinatie pe aceiasi macheta ,pe care el sustine ca mi a pus o la posta pe data de 27.04.2010.....Nici acum nu mi a sosit :lol::lol::lol:

Nu inteleg de ce ma minte ca mi a pus o ca nu are nimic de castigat....Poate doar drumul meu pierdut, desi posta e la parterul blocului in care locuiesc :lol::lol:

Pana la urma e vb de caracter....daca ai asa ceva....
In concluzie un mare MINUS pentru KAGULA si incercati sa l evitati.
Daca este vina postei ca a intarziat 10 zile un colet o sa revin cu scuze

Mult respect si +++++ pentru 2010....trimite prompt si foarte bine impachetat... Multumiri lui EDDYCDK pentru numere

just lool:rolleyes:...am facut eu afacere cu el si macheta mi-a venit in starea care era si in poze(exceptie oglinda rupta)....acum nu ca ii iau apararea,dar e ciudat rau de tot:???:

++++manta79-cumparator serios

10lfy 08-05-10 17:25

Ce macheta ti a venit? Impreza mea? care trebuia sa ajunga la mine ? sau ti a dat teapa cu alta macheta care avea oglinda rupta?

Darius DMS 09-05-10 08:56

Quote:

Originally Posted by 10lfy (Post 3344045)
Ce macheta ti a venit? Impreza mea? care trebuia sa ajunga la mine ? sau ti a dat teapa cu alta macheta care avea oglinda rupta?

mi-a venit un ferrari maranello 1.24 bb rosu,pe care am caut-o foarte mult pe culoarea asta...si faza cu oglinda nu a fost teapa,eu asa cred....+ ca acum o are,deci nu mai e problema;)

2010 09-05-10 15:17

Un foarte mare minus Mariusgl am facut coletul, avizul pt posta si acum nu mai are finante!!!!!!!
La fel asteptam un raspuns de la Alexu bad boy dar nu am primit....
Deci un foarte mare minus, am pus coletul si a venit inapoi la mine, am pierdut 20 ron, na gaura mea...

10lfy 09-05-10 17:19

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3345946)
Un foarte mare minus Mariusgl am facut coletul, avizul pt posta si acum nu mai are finante!!!!!!!
La fel asteptam un raspuns de la Alexu bad boy dar nu am primit....:lol:
Deci un foarte mare minus, am pus coletul si a venit inapoi la mine, am pierdut 20 ron, na gaura mea...

Cu marius gl mi am luat si eu teapa, pe jumatate, facusem coletul sa i l trimit si mi a zis pe mess a doua zi ca sa ma duc sa il retrag ca el nu mai are bani..noroc ca nu il pusesem in aceiasi zi :lol::lol::lol:

Mariusgl 09-05-10 17:37

Imi cer scuze oficial!
Dar 10lfy sa nu dramatizam...nu a fost deloc asa...ai trimis coletul toate bune si frumoase daaaaar au trecut 6 zile si trebuia sa ajunga,te-am contactat si tu ai zis ca l-ai trimis...
Nu-mi ramane decat sa cred ca ai scris adresa gresit!

10lfy 09-05-10 17:39

Dar mi ai zis pe mess sa ma duc la posta sa mi retrag coletul ca nu mai detii finante ????

Mariusgl 09-05-10 17:41

1 Attachment(s)
De unde ai scos-o pe asta...?????

10lfy 09-05-10 18:19

1 Attachment(s)
Fratioare nu prea se vede bine poza ta dar daca vrei sa ne scaldam stai sa ti pun eu o poza cu un mesaj trimis de tine catre mine...

Cum se vede si in poza scrie negru pe alb:

" Dute la posta si retrage coletul....am ramas fara finante
Scuze pentru deranj si pentru toate cele!
Chiar imi pare rau dar nu o pot cumpara cu aer.... "
-MARIUSGL-

2010 09-05-10 18:35

Quote:

Originally Posted by 10lfy (Post 3346396)
Fratioare nu prea se vede bine poza ta dar daca vrei sa ne scaldam stai sa ti pun eu o poza cu un mesaj trimis de tine catre mine...

Cum se vede si in poza scrie negru pe alb:

" Dute la posta si retrage coletul....am ramas fara finante
Scuze pentru deranj si pentru toate cele!
Chiar imi pare rau dar nu o pot cumpara cu aer.... "
-MARIUSGL-

La fel a facut si cu mine, foarte nasol aveti grija cu acest :shock:cumparator:shock:

10lfy 09-05-10 18:39

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3346444)
La fel a facut si cu mine, foarte nasol aveti grija cu acest :shock:cumparator:shock:

Este POTENTIAL CUMPARATOR...ca deocamdata nu a cumparat nimic...a dat numai retururi :lol::lol::lol:

Mariusgl 09-05-10 18:56

Am cumparat stai linistit!
Nu mai tin minte acel PM dar mi-am amintit ca ti-am scris asta dupa ce am vazut ca nu mai ajunge ;)

10lfy 13-05-10 17:16

Multe ------ pentru L4uR ( foarte neserios )...ca sa nu zic altcumva
Acum pe 19 se face o luna de cand i am dat o macheta la vopsit.....Ma tot amana ca o face maine ca o trimite poimaine, acum nu mai raspunde nici la telefon...de astea de copii mici...
Ce se poate face in legatura cu el ? ....cine a facut schimburi/tranzactii cu el prin posta este rugat sa mi dea si mie adresa lui prin PM....Multumesc frumos

Asa ca daca mai trimiteti machete la vopsit la el , si aveti noroc sa le primiti si inapoi, nu va asteptati sub o luna :lol::lol:

L4uR 13-05-10 18:37

stai linistit ...iti pot da adresa singur:))...tiam zis cand pot sa o trimit o trimit....dar nu am avut cum...acum nu dau de crazvy...ca prefer sa o trimit pe el decat sa pun baza in posta....tiam zis am examene dar tu batman batman...nu mai fii nemultumit...tiam zis de la inceput ca nu stiu in cat timp e gata ....si ai fost de acord....am fost am cautat oglinzi...si pot sa ma si impusti daca tu dovedesti ca miai trimis vreo oglinda la cayenneul asta...

10lfy 13-05-10 20:34

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 3357720)
stai linistit ...iti pot da adresa singur:))...tiam zis cand pot sa o trimit o trimit....dar nu am avut cum...acum nu dau de crazvy...ca prefer sa o trimit pe el decat sa pun baza in posta....tiam zis am examene dar tu batman batman...nu mai fii nemultumit...tiam zis de la inceput ca nu stiu in cat timp e gata ....si ai fost de acord....am fost am cautat oglinzi...si pot sa ma si impusti daca tu dovedesti ca miai trimis vreo oglinda la cayenneul asta...

Dupa ce ca mi o tii o luna mi o mai trimiti si fara oglinzi? Ce idiot crezi tu ca ar fi trimis macheta la vopsit in culoarea ALb si ar fi pastrat oglinziile visinii....ti am zis la telefon ca sunt lipite de capota,nu avea cum sa cada singur....iar scociul negru era dat pe dupa capota...dar u unde ai dus o la vopsit nu i ai zis aluia ca acolo sunt oglinzile si ala a aruncat scociul ca pe un gunoi si asa s au pierdut oglinzile mele.
Deci trimite macheta aia cu ceva, cu Razvy cu posta cu dacosul si daca nu ai gasit oglinzile baga repede anunt pe forum "cumpar oglinzi porsche cayenne 1/18"

L4uR 13-05-10 20:40

1 Attachment(s)
frate credema...nu am nici o treaba....iti trimit macheta cum am primit-o...intreabal si pe crazvy...nu am nici o treaba sa te mint....iti primesti macheta imi primesc banii si nu ma priveste ce faci in continuare...chiar crezi ca as fi asa indiferent de componentele machetelor?ha...aduti aminte am si eu machete si stiu sa pun toate piesele undeva de unde sa nu se piarda..uite o poza de la tine cu macheta ....aduti aminte unde erau oglinzile atunci...si cautale...

10lfy 13-05-10 20:49

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 3358004)
frate credema...nu am nici o treaba....iti trimit macheta cum am primit-o...intreabal si pe crazvy...nu am nici o treaba sa te mint....iti primesti macheta imi primesc banii si nu ma priveste ce faci in continuare...chiar crezi ca as fi asa indiferent de componentele machetelor?ha...aduti aminte am si eu machete si stiu sa pun toate piesele undeva de unde sa nu se piarda..uite o poza de la tine cu macheta ....aduti aminte unde erau oglinzile atunci...si cautale...

Oglinzile erau lipite pe un scoci ,ca si bara aia de jos din fata, dupa ce am facut poza ti le am lipit si apoi ti am trimis odar in fine vad ca o arzi in nesimtire grav.....Din punctul meu de vedere lucrurile sunt clare: imi trimiti macheta cum ti am trimis o , iti dau banii la care ne am inteles....scazi din macheta scad din bani...oricum trebuia sa scad ca m ai tinut o luna, in conditiile in care masina face pe drum 2 ore ca nu ti am trimis o cu posta ci pe Razvy...Eu zic sa te mai uiti prin gunoi dupa oglinzile mele

uniquevl 13-05-10 21:17

Eu am fost cu Laur cand a luat Audi Q7 de la baiatu cu vopsitoria si stiu ca nu avea oglinzi la el :| Chiar adineauri m-am uitat la o poza pe care am facut-o la fata locului cu Q7 in care nu avea oglinzile pe langa celelalte piese care erau pe langa el ;).Daca zici ca ai stat mult dupa Laur sa iti vopseasca macheta el nu are nicio vina pentru ca a avut-o la un atelier si a trebuit sa astepte dupa baiatul de la atelier sa ti-o vopseasca.Si daca e asa de ce nu ti-ai facut-o tu din start si ai mai apelat la el .Nu este frumos sa o dai la intoarsa acum ca nu are nimeni de castigat la lucruri dastea :-j copilarii cu masinute :lol:

10lfy 13-05-10 21:24

Quote:

Originally Posted by uniquevl (Post 3358098)
Eu am fost cu Laur cand a luat Audi Q7 de la baiatu cu vopsitoria si stiu ca nu avea oglinzi la el :| Chiar adineauri m-am uitat la o poza pe care am facut-o la fata locului cu Q7 in care nu avea oglinzile pe langa celelalte piese care erau pe langa el ;).Daca zici ca ai stat mult dupa Laur sa iti vopseasca macheta el nu are nicio vina pentru ca a avut-o la un atelier si a trebuit sa astepte dupa baiatul de la atelier sa ti-o vopseasca.Si daca e asa de ce nu ti-ai facut-o tu din start si ai mai apelat la el .Nu este frumos sa o dai la intoarsa acum ca nu are nimeni de castigat la lucruri dastea :-j copilarii cu masinute :lol:

Ai picat ca un OBin discutia asta...Q7'le cand i l am dat la vopsit, i l am dat cu oglinzi si mi l a trimis inapoi tot cu oglinzi, si vopsite....deci la Q7 a fost bine
Discutia asta este despre un Porsche Cayenne pe care l am trimis tot cu oglinzi ( logic , normal ) si acum zice ca i l am trimis fara...deci daca esti tovaras cu el sfatuiti va si voi inainte,ca sa va potriviti in afirmatii......

L4uR 13-05-10 21:28

stai linistit...omu chiar a fost cu mine cand am luat cayenneul de la vopsit....el a facut poza respectiva....dar tot el stie si de q7ele negru ....si probabil se incurca...nu trebuie sa te ambalezi asa tare...stai relax...tiam zis iti trimit macheta imi primesc banii si cu asta basta....tiam zis de la inceput nustiu cat dureaza nu am avut ce sa iti fac...tia convenit a fost alegerea ta...o seara buna!....sper sa nu mai poluam topicul...gata ai anuntat lumea ce si cum e de ajuns..nu are rost sa te certi aici atata timp cat e doar pentru feedback....exista messul...telefonul ....private messages...mail...multe medote...

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning