![]() |
Re: E36 MEETING 2012?!
dani_samarandescu: bine spus...putem face dar nu prea se vrea.
Provenzano: vorba multa saracia omului. Pana la urma s-a stabilit locatia...exact data...care se vrea si aia e...dupaia treaba cu banii....tot atata se lungeste... Pacat sa nu se faca ceva...:|...suntem o gramada...exemplul nostru sunt cei cu E30...iar noi ar trebui sa fim exemplul celor cu E46...dar...se pare ca...E30 si atat... |
Quote:
|
O sa ajungem de rasul curcilor... :)))))
|
Quote:
ba io zic sa mergem...sa mergem cu tot cu masini! cata polologhie aici sa moara mama,liste peste liste,locatii peste alte locatii...da;o'n plm ca zici ca organizam aselenizarea pe marte!! ne vedem la darste si. cu rezervari sau fara tot gasim unde dormii!!! |
astia mici cu ochii migdalati au si facut meeting in 2012 :)
.......poate reusim sa ne adunam un pic mai multi ca ei ;) https://www.youtube.com/watch?v=mgUdJBek_SQ |
Eu cred ca Tex-ul are dreptate : pastram perioada 17-18-19 AUGUST si ne vedem acolo in Darste ! Daca e cineva din zona Brasovului care doreste sa stranga banii in cont pentru rezervari, e ok; daca nu .... sa ne vedem cu bine acolo in perioada de mai sus !
Voie buna ! |
Quote:
|
pana la urma voi mai vreti sa se tina meetingul asta ? sau se duce dracu tot ca vad ca au fost oameni care si-au dat interesul pt asta si iati facut sa isi bage p.... :blahblah:
|
domnii cu darste...se pare ca nu exista nicio initiativa de a face ceva anul asta....asadar......cei care am votat transalpina ne vom organiza si vom merge pe transalpina......cei care ati votat translapina veti fi contactati pe pm pentru detalii...pentru a nu mai posta si polua acest topic....
cei care ati dorit darste si vreti sa mergeti cu noi veti fi bineveniti! |
mare fapta ai facut si tu ma nene :-j ori suntem uniti ori ce dracu facem ? hai sa ne unim si sa facem ceva ca lumea ca asa ....
|
Quote:
|
asta este cea mai mare prostie la care pot lua parte in loc sa fim uniti ,datorita unora care au vrut transalpina ne spargem in 2 tabere de ce? :?: poate ca si celor din e 30 club nu le convine locatia sau etc dar uite ca nimeni nu comenteaza si toate astea se intampla datorita celor 20 30 care au vrut pe transalpina care nu vor sa contribuie cu absolut nimic la organizarea acestui eveniment ,ba mai mult vor sa destrame ceea ce inseamna club e36 romania :!:eu zic sa punem umarul si sa incercam sa facem ceva frumos eu imi ofer tot sprijinul posibil chiar daca sunt din bucuresti avand in vedere ca smarandescu nu poate primi bani in cont accept sa pun eu contul meu la bataie si sa ma ocup de liste ,banii vad eu cum ii trimit la brasov sunt multe alte posibilitati prin posta prin maxi taxi gasim noi o solutie numai haideti sa facem dracului odata ceva nu sa ne destramam aiurea pt anumite orgolii ciudate ...suntem de tot rasul :!:si cer sprijinul si e36.ro si a celor de la stance works haideti sa facem ceva frumos ...sau daca nu va convine sa trimiteti bani altora se poate face altfel avem numarul de contact de la darste sunam si facem rezervare pe numele fiecaruia este cel mai simplu viram banii in cont direct campingului lasand la o parte orice urma de indoiala sau suspiciune nu este greu atunci cand se vrea este greu atunci cand sunt cativa gica contra
|
Quote:
Merg si pe transalpina! |
Quote:
asa cum a zis si ZEKY "......cei care am votat Transalpina ne vom organiza si vom merge pe transalpina si cei care ati dorit Darste si vreti sa mergeti cu noi veti fi bineveniti!" asa ca nu vad nici o biseriuta TOATA LUMEA ESTE BINEVENITA :) hai DOAMNE AJUTA :)) |
Maine ma intresez eu la Darste exact!!
|
IN SFARSIT CINEVA HOTARAT SA FACA CEVA!!!!!!!:lol::lol:
|
Quote:
|
[QUOTE=florineluspr;5052870]De 3-4 zile ma chinui dar nu am reusit. Maine vad exact ce si cum, intreb de perioada 17-19,discut de pret, avans tot!!Promit![/QU
te ajut cu orice ai nevoie da doar un semn |
se pare ca a mai trecut o zi ......si tot nimik :)
deci ramane cum a zis zeky .... o zi buna baieti |
Quote:
|
unde vreti voi va fi cel mai bine pentru ca pentru masini,pentru pasiune ne adunam nu pentru cabane,vin de Bordeaux langa semineu..nu locatia este importanta ci motivatia..
|
Quote:
Ce se mai aude pe aici !!! Cred ca pana la urma pe data 17 -19 o sa ne vedem la Darste bineinteles cine vrea sa vina :drunk: !!! Si o sa facem plata atunci :rolleyes2 |
Quote:
|
Eu chiar nu am putut ajunge la BV momentan, dar sper in cel mai scurt timp sa ajung si sa obtin ceva informatii!....
|
vam spun ca ma pot duce eu la darste la ori ce ora sa vb cu cei de acolo nu trebuie sa vii tu de la buc sau de unde vi.. dar hai sa tinem legatura si sa vedem cum facem , tu daca e sa te ocupi de evidente si conturi , asta e nr meu de tel : 0721261206 sunama eventual si sa vedem ce si cum facem
dar io zic ca dupa cum vad degeaba ne agitam ca oricum nu o sa iasa nimic o sa vedem , io zic ca cel mai bine e sa ne adunam in data respectiva cei care vor sa vina si sa ne inchiriem la fata locului fiecare ce doreste si unde doreste in chemping , motel , hotel , etc si sa stabilim pe loc programa ce vom face pe parcursul meetingului si o sa vedeti ca o sa iasa ceva frumos si asa fara organizare ,,parerea mea ,, sau facem cum vreti si voi dar daca e hai sa facem ceva daca nu sa rugam un moderator sa stearga topicul si o lasam asa |
ERROR
AMIN.
|
Quote:
|
Quote:
|
si dak se tot anunta k se va face pe Transalpina pe ce data se va face?voi ati vb ceva acolo?sau e acelasi haos k pt Darste?
|
eu stau si ma intreb daca voi chiar vreti sa se tina intalnirea asta......:rolleyes2
|
Quote:
|
de ce **** mea s'a mai votat care unde vrea daca aia de au votat transalpina s'au basicat ca n'a iesit cum au vrut ei?
normal era dupa parerea mea daca tot s'a facut poll pt destinatie;astia cu spirit ''organizatoresc'' sa se implice indiferent de locatie! basini de 3 lei!! |
Quote:
un mare cacat e forumu' asta cu pasiune pt ''importanta'' nu pentru masini! |
baieti,in perioada 14-15 iulie are loc intalnirea e21(prima intalnire e21 :-) ) am ales ca traseu Transalpina cu intoarcere prin Voineasa , zona in care probabil vom ramane peste noapte.majoritatea au ales sa doarma in cort( daca or sa doarma) nu din lipsa banilor ci pentru ca o sa facem un foc de tabara.... niste mici....niste beri... adica voie buna dar exista foarte multe pensiuni in zona pentru cei care vor pensiune. daca vreunul dintre voi vrea sa ni se alature e binevenit si in felul asta poate dam startul pentru o viitoare intalnire anuala BMW.
|
Poate ca dupa e30 meeting , vom vrea mai mult un e36 meeting din dorinta de a nu ne lasa mai prejos . Nu stiu , zic si eu :D
|
De ce sa nu se tina, care vine vine care nu nu. Daca se strang 2,3 aia e intalnirea pe 2012, ce atata labareala? Gratar ne aducem de acasa, carbuni gasim, mici gasim, bautura gasim, cort iau pt orice eventualitate, eu merg.
|
treaba cu sa avem e36 meeting ca sa nu fim mai prejos decat cei cu e30 este deja o ambitie.adica ceva de genul ori ca aia,ori deloc. noi va asteptam cu drag.cum am mai spus si pe topicul celor cu e30 unde am propus sa facem o intalnire bmw nationala si am fost refuzat din start(probabil ca se acorda niste premii si organizatorilor de nu au vrut si alte modele ),este un lucru bun sa strangem la un loc masini din mai multe generatii,in felul asta facem schimb de pareri si eventual ne orientam catre un "nou" model de bmw in garajul nostru. eu zic ca o sa fie frumos.
|
Transalpina este inca inchisa, si va fii inchisa o perioada pentru contructia drumului, asa s-a anuntat la tv. in weekendul asta e e30 meeting cred...eu vizitez acest meeting... ei sau putut organiza... :I
|
pana pe 14 iulie se deschide
|
Salut
Eu sunt Marius. Va anunt ca ma retrag de la eveniment si nu mai am nevoie de camera dubla. Puteti sa ma taiati dupa lista. Sunt al 2 lea parca. Multumiri tuturor celor care au vrut ca acest eveniment superb sa se intample. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning