![]() |
Re: Bmw E30 M-Tech 2
8 Attachment(s)
Niste poze cu baia facuta praf....interioru provizoriu (multumesc dani_smarandescu)....
...si..motorasele de la oglinzi de pisica + sticlele (multumesc tot ..dani_smarandescu).... ...si....am mai scapat de inca o ...tigania reaq ..de pe masina...pedale Tuning cacat.... |
imi place ce faci din ursul asta :twisted:
|
tine-o tot asa si adu-l pe drumul cel bun
bafta in continuare |
Quote:
..multumesc...momentan fac ce pot :P |
Quote:
..:))..eu tot incerc..si cand reusesc o ia singur inapoi pe interzis.. mersi :P |
Quote:
|
E ce trebuie!
Un urs superb! Grija de el si incet incet o sa fie asa cum ti l-ai dorit!;) |
Quote:
Fa-ti dracu thread la masina |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
.........SPY;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
. ..nu se compara nici 10 cluburi si nici 10 nimic...cu o seara ca asta cu RWD |
1 Attachment(s)
Quote:
. ..nu se compara nici 10 cluburi si nici 10 nimic...cu o seara ca asta cu RWD!! |
|
Maine si numai maine dimineata, sare cutia , alt kit ambreiaj
masina are momentan ambreiaj de urs 2.5 12v cu volanta simpla |
Quote:
|
Quote:
|
Azi am dat jos cutia... totul e ok in afara de rulmentul de presiune care era praf....
...Inca o data..eram mort fara Dani_smarandescu ...de la care am primit urmatoarele: Rulment de presiune Flansa la cardan Tampoane cutie Electromotor de e36 (reconditionat si inlocuit bendixul ptr a se potrivi pe volanta de urs) Masina are volanta cu masa simpla,placa de presiune si disc de 2.5 12 v discul este cu arcuri ....si va fi inlocuit cu unul de 2.5 TDS care este fara arcuri... ..mai urmeaza sa lucrez la timonerie cand e totul gata...poate o sa apara un Short Shift.. ...revin cu poze |
Quote:
|
+1 Spun asta din proprie experienta + Plecarile vor fi foarte violente(Greu de condus in oras)
In conditii de mers normal, vei face numai plecari patinate ori anvelopele vor patina:twisted: |
corect !
|
Quote:
Am mers cu un urs care avea configurat ambreiajul exact asa....si intr-adevar avea plecarile maxim de violente...si ..intr-adevar...ar ajuta foarte mult...la niste legale ceva....dar in rest nu prea e ok...am avut timp astazi sa ma gandesc ce sa fac.....nu a fost batuta in cuie ideea.....disc fara arcuri ar insemna ca placa si discul se vor duce dracu foarte repede.... ..mai am de asteptat dupa disc pana pe marti....sau....as avea posibilitatea sa-l incarc pe asta.maine dimineata...am auzit de cineva care lucreaza cu materiale bune...dar toate parerile pe care le-am auzit in legatura cu batutu de ferodo pe discu vechi ..sunt impotriva......pareri ? |
original sau pe producator orice disc de ambreiaj are ferodourile nituite , daca acel om e specializat si are nituri care rezista ca cele de fabrica...8)
|
nu e cea mai buna solutie sa bati ferodouri , mai bine cauta disc nou sau second bun
|
Quote:
|
In timp, vibratiile armonice o sa-ti distruga motorul din interior. Trebuie neaparat ceva sa absoarba vibratiile, ori discul ori volantul. Succes!
|
https://www.youtube.com/watch?v=aW6aRxwTb7U
inca un video ...giratoriu+ploaie+ e30 :) |
Quote:
|
Din colectia de toamna-iarna COANA ILEANA: https://www.youtube.com/watch?v=Cd9vy...ature=youtu.be
|
Quote:
...e gata masina...revin cu poze ..cu ce am mai schimbat |
frumoasa masina :D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Am facut curat sub bord...nu nu stiu cum unii oameni au putut lasa asa ceva acolo.....podu pedalier era crapat,rupt.....ambreiajul era cat de cat ok...in afara de rulment...pe care l-am schimbat impreuna cu discul..daca tot am dat jos cutia......alt termostat....
...flansa la cardan,tampoane cutie,electromotor...si alte maruntisuri la care n-am apucat sa fac nicio poza.. |
Quote:
PS: tare rau discul;) |
Quote:
....cu chestile de sub bord.....a fost masina lui Gadget de pe Fox Kids inainte...... |
https://www.youtube.com/watch?v=tWOXZ...ature=youtu.be
cars and girls.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
....cu putin ajutor din partea ta....masina o sa fie la bucuresti pe aeroport:) in weekend....... ....la distractiee:P.... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning