![]() |
Re: Noul BMW M3
Super tare.....Culoarea si jantele sunt bestiale...8)
nu mai am cuvinte:shock: |
Frumos...arata marfa...insa nu ma impresioneaza prea mult ultima serie de la BMW...insa modelul asta e bine dotat....
|
Sincer BMW este masina visurilor mele masina la care as fii in stare sa tin mai mult decat la iubita mea........
BMW M3 este o masina adevarata se tine bine de asfalt in curbe nici gand sa derapeze si pot sa o tin cu cuvinte de lauda intruna pana la adanci batraneti!!! Asa ca este cea mai misto masina depe glob!!!!!!Si bine ca nu am descoperit si alte planete ca nici ei nu ar fii avut cu ce sa concureze!!! |
de m-ar blestema si pe mine cineva cu o asemenea frumusete:lol:
|
un tovaras de`al meu are un m3 de 2003:Dcu 420 de cai (are 2 cipuri)dar asta parca e mult m`ai mistoww forma asta noua:D
|
Ñormal ca este mai misto ca de tot ce este nou este mai misto decat modelul care il lasa in urma.......
|
Belea masina...:lol:
|
Unde sunt aia care lauda RS4?
|
Aici :D . Intr-adevar o super masina.. dar sa vedem testele cu RS4 care vor urma. :P. Eu nu vad doar Audi cum voi vedeti doar BMW ci sunt obiectv, nu zic ca o sa castige Audi neaparat..
|
provocatoare masina
|
trebuie sa recunosc ca sunt foarte putin dezamagit de cum arata masina ... adica ... arata bine, dar parca mergea ceva mai wild asa ... plus ca sunetul motorului desi este foarte foarte marfa ... parca e mai misto la RS4 ... sa vedem ... masina e foarte tare, astept cu nerabdare testele ... cu siguranta pe circuit o sa il faca pe RS4 destul de rau
|
1 Attachment(s)
mmmmda ... sau poate m-am inselat ... in alta varianta de culori arata excelent
http://www.bmw.com/com/en/index_narr...xperience.html |
eu zic sa asteptam M3 sedan.. si atunci sa incepem comparatiile cu RS4; pt M3 coupe va exista RS5 ;)
|
super masina!!
|
Quote:
|
putere dezvoltata: 420HP@8300rpm turatie maxima 8400rpm....Doamane.....chiar e M :D
|
Am citit mai pe prima pagina am impresia.. un post de-al lui Sebastian.. ce sa zic.. nu mi se pare prea potrivita comparatia ta.. RS4 sv M5.. Aveam pretentii la tine.. clasa diferita ;)
|
Mi se par comic de mici jantele de 18 inci, asa cum apar in pozele principale. Mai ales cand privesti masina din profil.
Sunt sigur ca va mai dura ceva timp pana ochiul va agrea noul model, asa incat precedentul sa treaca nevazut... |
shi rs4 shi noul m3 sunt mult prea tari...ash inclina sa spun k m3 nu o sa bata rs4 never ever...dar gandiduma mai bine cred k nu e tocmai asa...m3 e scos mai nou...shi cred k nu scoteau m3'ul pe piatza pana nu era perfect echilibrat shi gata sa dea de pamant cu rs4...atunci la ce bun dak ieshea mashina noua shi o fura de la rs4...e de urmarit in teste ce shi cum o sa fie...dar corect ar fi sa se compare cu modelul sedan ... la finele verii sau poate mai devreme deja o sa'l vedem pe la noi pe noul bavarez
|
nici eu nu inteleg de ce i-au pus jantele de 18 cand au disponibile jante pe 19 si diferenta SE VEDE .... in poza pe care am pus-o mai sus e cu jante pe 19
|
nu am decat cuvinte de lauda pt noul M3, totusi m-ar interesa un pretz...
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Parerea mea e ca ar fi mers mai bine kitul asta ca la M5(cel putin spoilerul fata!)
|
My Preciousssss All Mine !!!!!!!!!! :d:d:d
|
frumos!!!!......dar....nush parca e mai fain rs4
|
Quote:
|
Quote:
|
aham ... da .. e posibil ...
|
Ii foarte tare, 420 CP dintr-un motor de 3999 cmc aspirat normal !! asta imi place !! Da deabea astept versiuna CSL, iis curios cum o sa arate !?
|
shy eu vreau sa vad vresiunea CSL aia chiar ca o sa fie deasuprea lui rs4 cu mult
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
...........
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Fratior duceti-va acum la Bavaria si cereti un M3 sedan sa vedeti ce zic ei sau intrati pe bmw.ro unde vreti voi. Iar in ceea ce priveste RS5 va concura cu M6 sigur. M3 nu va concura si cu RS4 si cu RS5 doar pentru simplu fapt k va avea 2 sa 4 usi.
|
Quote:
|
Si atunci cu cine se va intrece M6 Audi nu are nici o masina din aceasta clasa?? Sau acum RS8 e in aceasi clasa cu M6. Nu inteleg de ce audii ar scoate alta masina din acelas segmen cu RS4 da in fine. Si oricum vb de lucruri sfinte k inca nu a aparut A5 apai RS5
|
Quote:
Si oricum audi va mai scoate noi modele, isi va dubla gama parca pana in 2015 sau ceva de genu.. nu-mi mai amintesc bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning